ГЕРБ внасят сигнал до Цацаров срещу кмета на Сопот

Внасяме сигнал до главния прокурор във връзка със съмнения за груби нарушения на публичните финанси и на управлението на европейски фондове от кмета на Сопот.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внасят сигнал до Цацаров срещу кмета на Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя експерт от герб тони член ли е на партията и променил ли си е мнението за бандюгите от герб за които беше писал книга или е като съветника по сигурността на тиквата яне дето искаше да вкарва в затвора тиквата като стане президент семов? Това са абсолютни блюдолизци и ренегати

И неможе ли да ги внесе без да кудкудяка??????Защо ли не внесе един сигнал след като написа цяла книга за шайката срещу сегашния си спонсор???? Самотните комплексари винаги търсят изява по медиите та да им се чува името.. Тоя е един пореден ''член'' на герб и незнам за какво му се дават непрекъснато трибуни да плюе

Чакай бе плужек! Ти даде ли на прокурор шайката на Тиквата и Цвинокио? Или просто се присъедини към нея. Добре, ама писаното остава и можем да си го прочетем от "Шайка". Да не мислиш, че сега като плюеш злоба и отрова, ще получиш индулгенции? Тиквата не е от коректните работодатели. Не видя ли, че при първа издънка те изрита от НС? Сега при следваща издънка, ще изпаднеш в миманса, ако не отидеш на лична среща с Мишо Бирата и Вальо Танов!

Уважаеми Дърт и Грозен Гад,надали сте толкова грозен ,но както и да е. Въпросния Г-н Тодоров винаги е подплатен с документи и ги показва публично. Ако на някого това не се харесва, това не е основание за обиди и истерично подскачане .Нека ,който се чувства засегнат ,потърси правата си чрез съда-например за уронване на престижа или за каквото там му дойде на ум. Аз се чудя Вие от какво толкова се засегнахте-надали причината е че сте дърт ,а пък да се афиширате като ГАД е несериозно .Сигурен съм че сте добър човек.

Това ли са кадрите на ГАРБ .Още една Калинка,Малинка и наденичка.Ми този го хванаха в село ,че краде 9 бали сено и береше сливи от един блок .Които си приличат се привличат.Щом се упреле да него....

отбора на НЕТЪРПИМИТЕ - водач гуменката, съотборници Яне, Антон, Гошо умнорто, Деса, Тома Биков и по-отскоро нищо некралия другар на крадците Спас Гърневски - дърта седесарска брантия. Ураааааааа.

Този обществен и партиен предател, дето някога обяви война на Герб, да вземе и да проучи как герберската пасмина съсипа Сопот и сега обвиняват друг за престъпленията си! Наглеци!!!

Поредния Яне Янев.

На тази уруспия долна някой и подава кьорфишеци да ни занимава с предположения за евентуални наруиения. Като с "Шайката" кой ще повярва на лъжливото овчарче!

"експертът" е гооооляма дупка/отверстие. Иначе е ясно ,че там където се се е крало, все има още за крадене.

Леле-леле! Що ще мъчите Цацаров, демагози? Просто отидете в тези аагенции, които раздават европейски пари по проекти и изтеглете произволно една> В нея има престъпление - на тези от агенциите, на подвртавените им лица, на институциите, на изразходваните пари. После вземете следващата папка. Няма да сгрешите - няма да има празно, само редът на постъпването им в затвора ше е друг.

Чак пък с разследване... Заседанията на ОС обикновено са публични - даже някои общини, които са напред с материала, ги излъчват он лайн, води се протокол задължително... така че лесно може да се види кой как и за какво е гласувал от общинските съветници от различните партии!

Много е вярна приказката-Господ на бодлива крава рога не дава,но понякога и сам забравя!!!

Община Сопот е в тежко финансово състояние от повече от 7 години. Ако Антон Тодоров беше коректен щеше да отбележи, че през 2015 г. в общинските сгради беше спрян тока и телефоните. Сегашният кмет почна работа без ток и беше избран с надежда да успокои ситуацията. За жалост капацитета му не надмина този на предшествениците му от ГЕРБ, които фалираха общината и не можа да я изправи на крака.

Този бил от ГЕРБ ,онзи от МЕРБ, абе хора, новия кмет не е ли видял в какви ....... се набутва. Влиза милия във фалирала община и я донабутва още! От кой зор този сегашния е кандидатствал да става кмет-по същата логика маже сега да се кандидатира и за управител на КТБ. Нещо не е наред с този човек Нека сега кандидатства за управител на водопад

Та я ме светни как вече не е злепоставен човекът???? Началото на написаното ми допадна и после, отново се изцепи, като полу.. А тво че е главен, то и един куп професори се пръкнаха без капка покритие, та това въобще вече не е критерии.

Когато такива лекета наизлизат един след друг хората трябва да внимават какво се крие зад това.. И кой е точно тоя дето нарече шайка което е реално тия които сега защитава???Когато такъв човек ти говори по добре да го отминеш със снисхождение и съжаление за заболяването му..

Малее...е този пак е забравил да си пие хапчетата.Боко прибери го в лудницата докато още имаш време,че часовника тиктака по бързо отколкото ти се струва.

кмет който изгърмя.Какво ви е виновен Антон Тодоров,бе тролчета?Инициативен комитет от Сопот са подали сигнала срещу кмета си в града и просто ГЕРБ сигнализират прокуратурата.Или това е само монопол на БСП-то и на Курни.Нема да ривете.Който хвърля камъни безразборно,след това падат в неговата градина.Ами то от 33 червени кмета в България,вече 5-6 са разследвани от прокуратурата.Да видим в тези населени места догодина на местните избори как БСП-то ще"увеличи" електората си.

Общините в България са 265, ако се не лъжа! Ако 33 са с кметове от БСП и в 5-6 от тях са констатирани нарушения, дали можем да изкажем "обосновано предположение", че същото се случва и в останалите 232 с кметове от ГЕРБ?;)) Или приемаме на доверие, че в тях всичко е честно и почтено, само защото прокуратурата още не се е "сетила" да рови?;))

Ами не ние ''виновен'' ама се чудим защо плащаме такива пари за разследващи, цацаратура и съдии като тоя може да върши всичко и баламурниците да му се връзват????? Човек обсебен от чужди постели и гащи сие за лечение най малкото..

Герб що не пусна до прокуратурата сигнал за кмета на Сопот до 2015 г. - техен човек. Повечето дългове на общината са заради него, заради него спечели и БСП в града.

Първо, нищо не е доказано, щото толкова доказателства сме чували, че е смешно. Второ, какво като е от левите, ако е от тях, като се е блажил, да си излежава гяволията! А кво става с останалите, занчи могат да краднат???? Щото са от ГЕРБ и сие???? Алоооооо нашитеееее?

Добре, но доколкото съм запозната с дейността на Общините, за подобни мащабни проекти кмета внася докладна записка до Общинския съвет и на заседанията на ОС се гласуват - да или не. Та в тази връзка - срещу кмета добре, а къде е отговорността на общинските съветници?;)

Тони храчката!!! с този прякор ще си пукне!само до преди две години така плюеше по Боко,че щеше да го удави от храчки а сега така си е наврял езика на място дето слънце не огрява,че чак носът му е наврян там!!!

" Има отпуснат по ОП "Околна среда" един аванс 620 хил. лева, който е превърнат в заем на общината. Има втора сума над 400 хил, превърнат в нов заем на общината. Дотук станаха около 5-6 млн. в община Сопот."- А БЕ ЕКСПЕРТЕ, КАК ГИ СМЕТНА???

Ха ха...Ако кметът е некомпетентен... не е престъпление. Но и общинския съвет да е некомпетентен....е малко вероятно. Просто Герб се опитват да потушат скандала с техния депупутат,който напусна НС...

Този нещастник, който е правен с разредена пикня, пак се обозначава. Боце, не чувстваш ли, че с всяко негово появяване ГЕРБ губи електорална подкрепа даже и сред най-върлите привърженици на партрията.

Такъв човек, колкото и да е информиран, не е в състояние да е ескперт. Той се води от чувства, за съжаление водещо е омразата. хахах

Това ми хареса.