Дете от дом е в болница, глътнало метални винтове

13-годишно момче e в болница, след като е погълнало метални винтове. Детето е от Центъра от семеен тип за настаняване на деца с увреждания в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Дете от дом е в болница, глътнало метални винтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата са непредсказуеми. Едно съседско дете, беше май на 8 години, успя да глътне топчето на рулетката пред очите на 5 човека. После няколко дена яде картофено пюре и всеки ден го водеха в Пирогов да гледат къде е топчето.

Мизерията какво ли не прави. Ми не е малко дете или. Е искало да му се обърне внимание

Нашите собствени деца, разглезени до безобразия гълтат игли, детски играчки, пъхат си в носовете глупости, пък какво остава за това болно детенце.

само глупости, пълни глупости......

тази случка, следва да се поразмислим" извадиха децата от интернатите със специализирани грижи и ги поставиха в центрове от семеен тип, но какъв е ефекта?

бременна циганка скочи от 4-тия етаж на АГ болница. Главния лекар ще пише ли обяснение? А ако аз скоча от покрива дали шефа ми ще дава обяснение? Не е ли тъпо за самоволни акции друг да отговаря

При деца отговарят настойниците. Ама първо да търсят отговорност в семействата в които стават такива случки и чак после в назначените майки.

По добре да замълчим.Детето е наказано от природата- слабоумие-и не осъзнава своите постъпки.

Защото АСАН се е източил в АЙШЕТО на 5 мастики, а самият той е малоумен и живее в колиба. Къде е трагедията и къде трябва да мълча ??

Обзалагам се на 100%, че по-големите са го накарали!

А дюбели останали ли са?

Devil

Дам, това е кофти работа. Сега ако не глътне и няколко гайки, ще стане трагедия.

Да не слушало на Бойко речите в Лондон?

Айдеее почва се. Такава мизерия наляга всички , че скоро, ще започне ядене на асфалт. Кой каза , че не ставал за ядене? Винтовете стават ли?

брало е джилязу, предполагам и решило да апне на бърже

глупав дегенерат, такива като него ще ги храним до 80 години от нашите данъци..

глътнало метални винтове... но не могло да гръмне после... сега лекари изпълняват дълга си да върнат винтовете на мястото, а колко много мангусти мечтаят да докопат тези винтове..и да изкарат някой лев.. а колко много терористи биха успели от първи път... Сега едно дете страда и не само то.. Колко много мъка има по Земята Господи!

Дете от дом е в болница, глътнало метални винтове Абе там с това ли ги хранят.