Обвиненият ген. Шивиков се кандидатира за кмет на Карлово

Бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков влиза в надпреварата за кмет на Карлово като независим кандидат.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият ген. Шивиков се кандидатира за кмет на Карлово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерала излъга ,излъга личния си състав,излъга Кабаиванов,който организира подписка,митинг в негова защита,както и обяви,че ще го вземе като зам.кмет.Генерале,генерале,за колко пари се продадохте на Иван Трифонов-Гробаря,зад когото стои дългата ръка на ДПС.Та не знаете ли,че този същия натрупа милиони от европари в земеделието,като без разрешение разораваше нивите на хората.И всичо това правеше с благословията на Нихат Кабил-бивш министър на земеделието,човек на ДПС.Вие сте отскоро в Карлово,не познавате хората,или си мислите,че като са ви черпили на аванта и вече можете дабъдете играч като Гробаря.Той е чиста проба мошенник,с когото хората не се гордеят с това,че го познават.Грнерале,генерале,жалка картинка сте двамата.Успехът ви на изборите ще е равен на нула за Вас .

Те го гонят от селото, той пита къде е къщата на попа!

инициали М.Р.Ц БялаСлатина Полицаите от Бяла Слатина оставят циганите да крадат от супермаркетите и обвиняват след това Българите! Интеграция - Демокрация !

Ако ли, некой, го сърби, гз, да заповеда да гласува? Ц.Ц. силно го поткряпя, пича! То, само Гробари ни трябва?

За съжаление с този си ход се признава за виновен,защото е известни,че доста хора за да избягат от правосъдието се кандидатират я за кмет я за депутат.