Обрат - Иван Тотев остава на кметския пост

Пловдивският апелативен съд отмени решението на окръжните магистрати за отстраняването от длъжност на кмета Иван Тотев. Така той остава на поста си.

Обратно в новината

Коментари - Обрат - Иван Тотев остава на кметския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вАнко най-после си плати мизата на бате боко тиквона .Браво момче бате ще ти помогне да ти го на........а вдигни си вече носа, но не много,та когато вали да не се удавиш пак.

Тъпаци!:)))Не е обрат!:)))Практика е!:))) По-натам ще го "натиснат" сега изкарва,плаща,заделя,на мода е все още... Лошото е,че всичко отминава,само спомена и обещаното остава!:))) Ма,много подпухнал ми се видя тоз "еродит" днес...във филма е вече!

Язък за патардията. Ама и никой не е изненадан...

А някои разправят, че от такава дупка се излиза само с комисари с маузери. -Тук трябва да се построи завод. Има 1 млн лева и 2 седмици срок. Желаещи? -Аз. --------- След две седмици идва комисаря и пита: -Къде е завода? -Ами аз, такова ...комисията... парите ги няма, но по документи... (БУМ!) -Други желаещи?

НАРОДЕН СЪД ДА СЪДИ ВСИЧКИ ТИЯ СЪДИ ОПРАВДАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА ..КАКТО И ВСИЧКИ ПОДСЪДИМИ ПОЛИТИЦИ ОТ 90-ТА ГОДИНА НАСАМ !!!!

Не почнем ли с съда и прокуратурата за промяна чрез референдум ..КРАЙ НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ИСТОРИЯ И ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ В БГ !!! ДАВА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ НАС НА неЗАВИСИМИЯ СЪДЯ И ХОП ЧИСТ КАТО СЪЛЗА !!! ДЪРЖАВА НА ПРЕСТЪПНИЦИ МИЛИОНЕРИ ...КМЕТОВЕ ..ПРОКУРОРИ ..СЪДИИ И ДЕПУТАТИ !!! АЗ ПРЕДЛАГАМ ТЕЗИ СЪДИИ ДА ГИ КРЪСТИМ БОГОВЕ ОФИЦИАЛНО .... СЕГА АКО Е ДЪРЖАВА ТОЗИ СЪДЯ АВТОМАТИЧНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН И ЗАДЪРЖАН В АРЕСТА ЗА СЪУЧАСТИЕ В КРАЖБАТА ОТ 1 МИЛИОН ЛЕВА НАШИ ПАРИ..КАКТО И ПРЕДНИТЕ ДВАМА ПЛОВДИВСКИ ПРОКУРОРИ КОЙТО СА ПРЕКРАТИЛИ СРЕЩУ ТОТЕВ ...ТОВА И В АФРИКА ГО НЯМА !!! КАКТО И ВСИЧКИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ОПРАВДАЛИ БИСЕРОВ ЦВЕТАНОВ МАСЛАРОВА ..ВАЛИО ТОПЛОТО ... БАТКО И БРАТКО И Т.Н ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И СЪД !!! ПРЕСТЪПНИЦИ МИЛИОНЕРИ С ВЛАСТ !!!

ОСТАНАЛ НЕ ОСТАНАЛ КМЕТ ,ВЕЧЕ Е БИТА КАРТА И СИ ГО ЗНАЕ .ВЗЕХА МУ ПАРИТЕ НО ДЕЛОТО СИ ПРОДЪЛЖАВА А ТОТЕВ Е ВИНОВЕН И КЪЩАТА И ВИЛАТА ЩЕ МУ ВЗЕМАТ С ТОВА ДЕЛО И КОЙТО СЕ РАДВА БЪРКА МНОГО ,РАБОТАТА ХИЧ НЕ Е ЗА РАДВАНЕ КМЕТ С ПЕТНО НЕ Е НИКАКЪВ КМЕТ,ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ДА ГО ОТСТРАНЯТ И ДА СИ СЕДИ В СЯНКА ТИХО,ТИХО БЕЛКЕМ ХОРАТА ДА ЗАБРАВЯТ А СЕГА ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МУ ГО НАТЯКВАТ ,ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ГО ИЗНУДВАТ И ТОЙ ЩЕ МЪЛЧИ И ЩЕ ПЛАЩА .С КАКВИ ПАРИ ПЛАЩА???? ЗНАЕТЕ А ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ МУ ТРЯБВАТ.ЕДИН ЛЪСКАВ ДЖИП ТРЪГВА ДНЕС ЗА СОФИЯ С ПЪЛЕН БАГАЖНИК И ОЩЕ МНОГО ЩЕ ТРЪГВАТ ДОКАТО ТОЗИ Е КМЕТ.

На комунягите скалъпените процеси нещо много бързичко взеха да гърмят... Айде бе другари толкоз ли можете само?

Само да попитам - тия, които са дали показания и са подчинени на кмета - сега ще бъдат уволнени или просто ще оттеглят показанията си за да се постигне целта - "невинен поради липса на доказателства...."

Още при оправдаването на Цецо физкултурника, който на 2 инстанции беше получил 4 г ефективна присада, стана ясно едно: -Не е важно какво престъпление ще извърши мутра от ГЕРБ, важното е да се подбере правилно съдийският състав! Преди 16-17 г някои купиха на някой поста Главен секретар на МВР, за да ги пази, и явно "машината" още работи. То и няма как да е иначе, щото машиниста отдавна да е отишъл на гости при някой от бившите си авери, например Ил. Павлов, с еднопосочен билет.

Каква изненада. Поредния невинен политик. Пък някой казват, че цирковото изкуство в България било на изчезване!

И сега Тотев като осъди България за съсипан авторитет , Цацаров ли ще се бръкне да плати обезщетението Му или пак всички ние от здравето на децата ни ?

Питай Цвъко по въпроса с осъжданията на България той е ЕКСПЕРТ! Цацата, доверен кадър на Цвъко има още да се доказва ! Ааа не ми се хили ! Амаа нали ти си го назначи!!! Хахахаааа ЦИИРК !

На бсп крилото за активни мероприятия требе да се бръкне!!!

Хаха, иде ми дойде ми... ама едно е сигурно, няма престъпници в бели якички на тази територия ! Сега няма ли да уволнят съдята на първа инстанция, един от двата съда е некомпетентен ??? Чакам уволнения в съда има некомпетентни или първата инстанция или втората ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯТ СЪДИИТЕ !

Няма осъден и няма да има осъден!! Пазят се взаимно, ако един проговори всички потъват.

Обрат - Иван Тотев остава на кметския пост Цацарооооооооооооооооов, престани да използваш прокуратурата , като политическа бухалка и средство за наказване на инакомислещите.

Цацата е пловдивски кадър на Цвъко, ама пък да наречеш престъпниците "Инакомислещи" ??!? хахаха !

Тотев,Ненчев,Трайчо,Дянковото.......поредната дъвка за овчето стадо!

Всички партии дружно крадат в община Пловдив.Прах в очите и димна завеса е дали тотев ще е кмет или не.бездушния и мързелив народ ще бъде краден до живот,за което сам си е виновен.

Айде и този тъпунгер го крадат. Вземи стани кмет, за да не те крадат!!

Не се ядосвай,а си признай,че си една овца ,която крадат ежедневно.Така ще ти олекне и по-лесно ще ти свалят по две -три кожи годишно.

това е положението в България. Единият съд изпълнява поръчки на БСП другия на ГЕРБ третия на... И очаквате правосъдие ???!!! Всичко е ...

Не приятелю! На този който си плаща! Политическата класа няма цвят! Днес са едни, утре се събудили други, а след време трети! Но все са около кацата с мед и си гребат с черпак, а не да облизват натопен пръст! Та те си имат с какво да си платят за невинност и девственост!

Старатя принцип - "За милиони няма закони-за кокошка няма прошка" продължава да е в пълна сила. Иначе за Тотев е обществена тайна че от десетки години захлебва яко отвсякъде...не че някакво изключение от останалата номенклатура.

Тотев да не е по-опасен?

И този номер не мина!

Те Бисеров и Доган са невинии, според БГ правосъдието....

Когато Прокуратурата не внесе качествени обвинения умишлено както при Бисеров съдът не може да осъди никой. 70% от съдебната система в България все още е независима и слава Богу!!

Да точно колкото и мамин ваньо!

В България правосъдие и независима съдебна система няма ! Партийните чада са богопомазани както преди 1989-та ! НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ! БКП ВСЕ ОЩЕ Е НА ВЛАСТ ! САМО ДЕТО СЕГА СЕ КАЗВАТ ГЕРБ !

то лошото е че имаме 2-3 БКП-та. а и БСП някога се обявиха за наследници на БКП. сега и ГЕРБ го изкара БКП... така като гледам - според теб тия 27 години "демокрация" не са се случили

Щом бодигарда на бай Тошо е начело на ГЕРБ значи ГЕРБ=БКП. Айде да не влизаме в детайли, че се окаже повече от половината от ГЕРП за били нагаждачи в БКП.

АКО БЕШЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА И САМО ЗАЩОТО Е ОБВИНЕН ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НО ТУКА В НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА ТАКОВА НЕЩО ЗА ВЛАСТ ВСИЧКОТО СИ ДАВАТ -ДАНО НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ И НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПРОМЕНЯТ ТОВА само дано не са ГЕРБ защото ще е все така както е в момента

Не е точно така. Понякога обвинен не значи виновен. Само в България не важи правилото невинен да доказване на противното. Но това е заради нашенския ни СЪД.....

Ха-ха-ха..."Български съд" - Тотев чист като Хр. Бисеров, като Софиянски, като Овчаров, като Масларова, като Корнелия Нинова, като Делян Пеевски, като Цветанов, като Станишев, като Доган... и хиляди знайни и незнайни войни. Разбрахте ли сега защо никога няма да се оправим..?! С този отвратителен смърдящ съд пропит с корупция и далавера. Най-голямата мафия в България е съда и прокуратурата и всички тук се назначават с "конкурси" - деца на съдии прокурори и политици...

Преди 4-5 дни по друг въпрос писах, че ако на една инстанция случайно някой от министри, магистрати, кметове на голями градове и т.н., то на другата или третата е оневинен! Та не се очудвам на привидната активност на нашият "съд"! Кипи корумпиран труд, за тлъсти стимули! И този ще се нариди след Масларова, Бисеров, Томов и т.н. мрачни наши управляващи! Къде е Румъния, къде сме ние? На светлинни години растояние!

В Пловдив тази и следващата година са предвидени големи инвестиции във връзка с това, че е културна столица на Европа през 2019 година. По-долу има коментар затова. Когато замирише някъде на пари, се появява един модел, който има богат опит с грабежите, ползвайки прокуратурата за бухалка. Този модел ограби КТБ, Виваком и целия бизнес на Цветан Василев. Сега е огладнял и му е замирисало на свежа кръв. Пловдивските съдии се показаха като достойни българи и пловдивчани!

Нямам нищо против личните и професионални качества на Тотев. Тук става на въпрос за друго. Пловдивчанин да напише - аз съм сигурен, че Тотев е света вода ненапита. И всичко което има е спечелено с честен труд. Има ли желаещи?

Семейният бизнес е на майката на Тотев. По този повод му викат Мамин Ваньо, защото той стана кмет, а силният, богатият човек е майка му. Естествено, не мога да съм убеден, че не се е облажил. Но мога да се закълна, че той е в такава позиция, че за него почтеността, достойнството и уважението са по-ценен капитал от парите, не за друго, а защото не са му толкова необходиме, не е "на зор" като останалите българи. Хотелът на майка му просперира.

Просперира щото случайно цялата държавна администрация и 260 общини случайно се обучават от учебния център на мама и щото няма къде да спят, познай къде - в империал щото е "най-евтинкоооо" ...

"Апелативният съд определи решението на първата инстанция за незаконосъобразно" - "ефективност и качество , качество и ефективност" ... сринаха отново доверието в съдебната система от 3% на 2%...

много скоро някои съдии ще се задавят на хранилката!

Щом Брендо е невинен защо Тотев да виновен ?

Чест и почитания на съдиите, не се поддадоха на натиска на мафията. Много знаков е фактът, че обвинението е повдигнато от Софийска градска прокуратура. Друг въпрос е, че в Общините има експертни съвети и кметът издава заповед след решението на експертния съвет.

И Хр. Бисеров е на това мнение

България е сред страните с най-голямо годишно увеличение на държавния дълг. Това сочат сезонно коригираните данни от Евростат за третото тримесечие. Нема какво да коментираме повече

Spirit

Няма да коментирам и факта, че в момента Пловдив е най- красивият и бързо развиващ се град в България. В момента градът няма нищо общо с това, което беше преди пет или шест години.Не съм фен на Тотев, но отчитам ФАКТИТЕ!!!

Пловдив е същият какъвто беше и преди 5 или 6 години. Разликата е, че стана по-скъпо да се паркира в центъра. Или хайде, нека бъдем малко по-коректни. Тотев не е е направил нищо повече от предишните преди него. 2-3 булеварда с 4 см. асфалт по тях и половин главна. В кварталите се работи със същата скорост с каквато се работеше и преди. А в някои даже и не се работи. Е, да не забравим и колодрума на цената на Арена армеец :-)

Как можах да забрая - палмичките, палмичките промениха градът. Само тях да беше посадил, друго не му трябваше :-)

Предизборната кампания на БСП вече започна и ща бъде жестока! Повдига ми се от тези червени кратуни!

Гледам, нито си плюл по Тотев нито си го оневниявал обаче гледам Троловете как са ти натрескали червени палци :) ЕИ ТРОЛОВЕ ШЕ ИЗГНИЕТЕ ЕДИН ДЕН, КАКТО СТАНА В РУСИЯ СЕ НЯКОЙ ШЕ ПЛЮНЕ КАМЪКА КЪДЕ СЕ КРИЕТЕ И КОЛКО ВИ СЕ ПЛАЩА

Малко са ми червените палци палячовци, няма да земете надница ;) само наденица в г з :)

"Усвояването" тази година на 250 млн лева в Пловдив са явно една основателна причина да не се наруши статуквото !

ЖИВЕЕМ ВЪВ ВЕЛИКА СТРАНА- НЕВИННИТЕ МИЗЕРСТВАТ, ВИНОВНИТЕ ПИРУВАТ!КОРУПЦИЯ И КРАДЦИ РЪКА ЗА РЪКА

Нещо протест довечера?

Истинско евгогейско "правосъдие", повдигат ти обвинения, за да те оправдаят и да продължиш ..............законо кражбата!!!!

деер

27 години клептокрация в България!!!

След решението на съда остава да му впишат в партийната книжка наказанието Предупреждение за уволнение

А бе този народ иска кръв да се лее, а те се занимават с некакви си доказателства и пр. лиготии!Бай Ганьо може в живота си камък върху камък да не е положил, един пирон да не е забил, но му трябва само един поглед върху работата на друг, за да се изкаже компетентно - парите са окрадени, материалите не струват, изпълнителят не стига , че е сакат, ами е и корумпиран! В тая държава все по-трудно ще се намират читави хора за каквато и да е работа, защото никой не може да оцелее под увеличителното стъкло на кибиците у нас!

Не трябва да се подценява силата на мафията в България!Мафията разполага с пионки навсякъде , особено в по-висшите органи!А гарван , гарвану , око не вади!

Как ще му е чиста, като я няма. Ако имаше поне мъничко отдавна да се е явил в прокуратурата сам. Ама нали е от шайката на Бойко, та са му я извадили с корен.

С герб шега няма ! Хем знаят как да краднат, но знаят и как да се пазят !

тия умения ще са полезни на някои в панделата...

Spirit

Че е целенасочен процесът, целенасочен е. Повече от ясно е и от къде точно идва поръчката за отстрелването на Тотев- Гергов, старата дружка на Цацаров от града на тепетата. И косвено може би от Бойко..А последното пък е лек удар и по Цветанов и то в навечерието на парламентарните избори. А бе, то гербава работа!

И ние.къде да се наредим за комисионната.

Преди да съдят Тотев, да осъдят виновните от БСП-червени за кражбите от: 1.КТБ 2."Цанков камък" 3. И за кражбите от магистрала "Люлин". Герб, когато бяха на власт не предприеха нищо. Жалят ли ги? Да поправят грешката си. Защото , когато червените вземат властта, няма да ги жалят . Ще смачкат и Герб и Бойко. Те само това чакат. Герб не го ли разбират?

Ами да не крадат, бе! Толкова никой друг не е окрал. 20 млрд. кредити през последната година, къде са? 17 000 за саниране на апартамент...Толкова струва построяването му.

За КаТееБе и кражбите от "магистралите" питай Бат си БОКо-КРАТУНьо...!!! Симитлийски КМЕТ за заслужилите мутромилиционерогерберасти...!!! Дааа...!!!

Еее, браво!

Рядък мърсол. Реди далаверите, а да отговарят подчинените. Миналата седмица в мизерия почина главния архитект , който беше набеден и отстранен да отговаря като" далавераджия "за бутнатите тютюневи складове, а тотя и близките му фирми крадат поръчките , присвоява нови имоти и топи подчнените си..

Нямам друго обяснение освен , Апелативния Съд е купен заедно с чистачките и пазачите ! Никога няма да станем Държава , дядо ми преди 50години каза , че е грешка Обединението на Княжеството с Източна Румелия , веднага след обединението започнали големите кражби и присвояване ! Мамин Ваньо победи Съдебната с..........пари! Проверете !