Как камерунец стана кмет в Германия

Чикоуа Ноубактеп е родом от Камерун. А от шест месеца е кмет на едно село в община Гьотинген в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Как камерунец стана кмет в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, Източна Германия са си интернационалисти открай време :)))

Дааа, трудно ще ги достигнем "хамериканците", в случая германците. На светлинни години сме...Само като четеш простите, просташки, расистки изрази на хора- полуидиоти, останали по нашите ширини и се отчайваш...

Хайде да е хаирлия! Днес кмет, утре - канцлер!

за малко да се разплача:"Тука всички се поздравяват" еко ферми и тучни ливади...ало магистралите.....наш Асан как не е надушил още далаверата..

"Дойче веле" -както винаги на висота в Соросоидните,анти германски,евро-гейски статийки и коментари ...

"Децата им веднага се включили в местното спортно сдружение." да се чете - "Местното спортно сдружение се увеличи с 6 нови член(чета)"

Навремето в селата мереха кой ще ритне най-високо топката и него го правеха кмет. Тези явно са мерили друго.

Този образован африканец (един на хиляди) щеше да бъде стотици пъти по-полезен в родината си - Камерун. Защо я е напуснал? Чий го дири в германското селце? А вие, дираджии, докога ще ни пробутвате либерастката пропаганда на Дойче зеле? Защо си мислите, че имате аудитория от тъпаци?!? НЕ, не минава тъпата ви пропаганда!

Същото се пита, какво дириш в България, вместо да си полезна в родината си Русия!?

Българите се надсмиват на германците. Смях!

Фланелата му е супер - на слонове! От къде ли я е тафил?! Ако отидеш в "Делиормана" ще видиш кадъни с шалварис инициали "БДЖ"! Това е защото са тафили пердетата от вагоните на БДЖ и са си ушили гащи! ;-)

Германците толкова са гузни заради Хитлер и холокоста, че като им предложат черен, гей или друг някой с отклонения от нормалното веднага вдигат ръка!!!

Няма вече германци! Има афро-азиатско-арабско-турски сбирщайн! Така е и в Англия! Така става когато се женят за близките си роднини - поколенията се изражда!

А бе льовно - в България от панти век е и по лошо, по къдраво! Прочитате ли какво пишате? къде са умните българи?

Нах Бухенвалд! Глайх! Шнелер!

Следователно възможно е трактористът бай Митю от Долно Камарци да стане кмет на някое село в Буркина Фасо!

Йаа! Лос, лос, лос!!

Чист ариец-нема що...Абе в това село няма ли други германци, или са само двама,тоя и оня другия,дето работи едновременно на петте длъжности в селото, та да храни децата на "тоя"... И нема време да е и кмет. Кат го гледам на снимката-прекрасно матово кукувиче в германското гнездо! Очаквайте скоро бежански лагер в района колкото Хамбург.

През 1924 г. автора, (е оня с мусдтачките) на книгата абе знаете коя, ясно го е напиесал , че Франция ще стане най-голямата африканска държава в Европа, е познал е само на половината, защото....цяла Европа ще стане таранбукостан,....ако не се появи нов може и без мустачки!!!

Тая човекоподобна маймуна е станала кмет, познайте защо? Много просто- защото нигерийски, камерунски, сомалийски маймуни са наводнили и презели Дойчланда , също и малкото селце, и вече хотентотите, бушмените и аборигените са повече по численост от арийците.... Ех, да стане Фюрерът сега.... Ще те направи кмет на Аушвиц!!!!

Блазя им н атези хора как са си устроили живота!

ти си по гнусен и от СЕМИТСКО-ЦИГАНСКАТА СГАН и все някога ще си получиш заслуженото!

както беше писах Хитлер преди 80 години - Европа ще стане черен континент! Честито на Германия!!!!

Глупости, Хитлер никога не е казвал това.

че щом е избран със 111 гласа и това е два пъти повече от конкурента му, то гласоподавателите в селото са 165 души.И какво чудно има, ако 110 от тях са африканци от Камерун? Нали някой се опитва и нашите села да ги докара до този хал?

показва, че математиката не ти е силната страна. Пробвай нещо друго.

показва, че си глупак и ще те управляват африканци!В случая при нас -афганистанци!

Постановление 208 целеше точно това-разселване на мигранти по селата...Е, те ще си избират кметове, а ти ще учиш математика в....някъде извън България!

евреи, камерунец е бъдещето на сороските роршилд! той ще ги разпредели по братски! шубе ли ви е? а сорос дойче веле?

еврите цигански конекрадци на банково ниво трият с надеждата, че жените им нема да станат негри-камерунки... хахахаха. надежда всяка вие, евреи, тука оставете!

Оня с мустачките върти задни салта в гроба. От зор.

papion

Нищо чудно, очаквам след 5-6г. да избират и сирийци за кметове. Тия толкова са се ояли, че очакват някой чуждоземец да им върши работата.

Първо. Няма нищо чудно. Американците как избраха мугамба за президент. Второ. Избрали са най черния за да го забелязват лесно и да не го бъркат с друг като му кажат Добър ден.

Ха-ха-ха. Много се смях. Голям.

нормално- с глобалното затопляне жителите на южните страни поемат на север.

Браво! Очаквайте скоро и имена като Ахмед, Ибрахим.....!!! Добре, че дядо Хитлер като се е самоубил са го заляли и с киселина, иначе сега трупът му щеше да се върти в гроба като вентилатор

евреи, камерунец е бъдещето на сороските роршилд! той ще ги разпредели по братски! шубе ли ви е? а сорос дойче веле?

Покай се докато е време, ти си грешна кагебейска душа.

евреите не могат да се изложат повече! освен серж с костов в едно легло с царя на пигмеите - борисов. царя, как сте, малцинството, а цигани? крадете ли еврейските банки?

кмета казва :"да бъда избран от хората и да бъда натоварен от тях със задачи" В България кметовете казват: да взема властта и да управлявам" .Това е същественото и разликата между Германия и България и докато политиците ни взимат властта и ни управляват, вместо да изпълняват задачите,които им поставяме , ще сме безправни роби

Трети ден уча немски и вече научих три думи бе! Зинген, занген, нагъзунген!

Фани още три: -Нахтен,бухтен,мамалахтен!

евреите, нищо добро не ви очаква с вашия нов, световен ред!!!!

Какво пречи и при нас да е така?

расизмът

Смеете се на германците? Я първо вижте тук каква кочина е. За пример прочетете статията за фермера. Това не е частен случай.

Ти без статии не мое ли да мислиш?

Мое да мисли със статистика за това колко българи емигрират в Германия напук на камерунския кмет и как оставащите тука се топят ежедневно с бързи темпове. Проблем?

Нали сте наясно ,че този камерунец няма нищо общо ,с онези другите камерунци,освен цвета на кожата.

Вай Аллах, цялата треперя от щастие като дълбочинно-сочната струна "G" на пееща цигулка, разтърсена от симфонично-бравурен духовен оргазъм! Германия за пореден път доказа, че е една демократична амалгама-мозайка, един блястящ пъзел от всестранно-надарени, пъстро-етнически елементи, които споени здраво в нерушима заедност образуват прекрасната картина на Толерантността и Демокрацията, разгънали като мощни орлици-майки своите силни криле в опазването и защита на Правата и Свободите на Малцинствата!!! Всички честни хорица с огромно-глобализационни сърчица привестваме с едно гръмко "Аферим, Машалла, Евала, Ашколсун" правилно-логичния избор на геолога-философ със звънливо-грациозното име Чикоуа Ноубактеп от развитата, братска страна Камерун за кмет на китното германско селце! Европа разтваря за пореден път на тласъци своите дълбоки дебри за прониквонето в нейните влажни недра на мощно-образованите африкански интелектуалци с блестяща мисъл, незаменим опит и тонове мозък с милиони неврони и аксони!!! С гордост държа да отбележа, че кметът на Лондон е извисен пакистанец-работохолик, премиерът министър на Ирландия е хомосексуален индиец, правителството на Макрон е пъстра стереоетническа енигма, бившият кмет на Германия Воверайт е горд хомосексуален интелектуалец, председателят на "Зелените" в Германия Джем Йоздемир е славен етнически турчин, наследик на Османската Империя, а премиерката на Исландия честна хомосексуално-прагматична, руса фея от приказките! А вчера ни застигна поредната задъхано-радостна новина от братска Сърбия, че бъдещата премиерка е изтъкната хомосексуална интелектуалка!!! Кога най-сетне и ние ще се гордеем с министри или президенти, родени в Афганистан, Руанда Бурунди или Буркина Фасо? Кога ще изберем да ни управляват демократично-интелектуални гейове? За моя жалост - няма да е скоро... Вие сте с промити мозъци от националиститете и комунистите, и никога няма да достигнете либерално-толерантното европейско ниво на развитие! Позор!

Не вынесла душа поэта, а? :) Въпросното Чукумбе Ноукебап не е мсльман, даскалке! Това е една от малкото "статии" на Drob mit Zelle, която не е натоварена с религиозен подтекст. А ти веднага се улови за "G" струната и изпадна в рамазан-екстаз, гарниран с лезбо-гей високи тонове. Та, в тази връзка, и гей не е Чукумбето. Най-нормален човек с различен цвят на кожата, който напълно е възприел ценностната система и културата на демократична Германия отпреди 10 години. Тази ценностна система, която вече липсва в големите западногермански градове, поради изместването й от аллахакбаровската омраза, донесена от афгански, пакистански, сирийски и подобни на тях миролюбиви екскурзианти. А ти си ръси полуслятите съставни епитетчета...

Впечатляващо е как подобен примитив е избран за кмет и то в Германия. Подобен вот показва доста неща - нарастването на определен етнос , политическа апатия сред местните и краен морален упадък.

Да се чудиш и маеш как българи емигрират масово към такъв морален упадък, вместо да остават да си живеят в милата родина, дето е земен рай и няма определени етноси да кметуват по селата, а?

Няма място за сравнение между германия и тук , там от 1946 само се работи и строи докато ние от 1989г само рушим и продаваме. За съжаление при меркел вече се наблюдава леко включване на задна скорост , изборът на подобни кметове определено помага в това.

Примитив си ти, не знам как да те нарека, не си човек.

Голяма работа станала, разлика между германец и камерунец няма.

педерастите на хранилка при клинтън, обогатена от меркел с дарения2, защо трие коментари? това законно ли е?

Филма "Планетата на маймуните" - вече и в немски вариант.

Като чета коментарите, стигам до извода , балканският Обонго не разбра, че развитието се определя от качествата мнозинството и елита му, а , не както си балканеца и москала сот малцинството, което обвинява за собствените си беди, като всички неудачни общества. Само че ако приеме тази очевидна истина ще стигне до доста песимистични изводи за себе си. Всъщност той си знае кой е и затова мого мрази и се съзтезава с преките си конкуренти за западното благоволение -черните и мюслитата, като се насира да ги наклепа и да се издокара,с което ства още противен на западняка, като нахална женичка от харема. Понеже западът не вижда голяма разлика с черните и мюслита и балкано анадолци , то балкананецът намразва и запада.

Евала. Отлично си казал всичко точно както си е.

sybile, проблемът не е в това, че негърът е мързелив и е станал кмет на циганите. проблемът е в това, че нищо не можете да решите с този еврейски ход, палячовци!