ГЕРБ подаде сигнал в полицията срещу своя кмет в Хасково

Скандалът около кмета на Хасково се разраства - след като издигналите го ГЕРБ се разграничиха от него, докато е в отпуска, сега са подали сигнал в полицията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ подаде сигнал в полицията срещу своя кмет в Хасково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политиците са овчари, които си търсят овце. А овце е имало винаги и ще има винаги. Поздрави !

им разката фамилията на герберастите в Хасково!

Малката джука се утвърждава,като рецидивист!

В Хасковското семейство на ГЕРБ са се разразили любовни проблеми. Зетят, който е взет за да им направи хубаво отроче, взел та забегнал с чужда булка от вражеска фамилия и кумът не може да го преживее. Разбирам го. Ако се роди оттатък, няма да е той този, който ще кръщава отрочето.

Милеят за Хасково,докарали са 140 млн.... при поне 10 % за себе си това са си 14 млн лв.Богата държава! ББ може би се досеща,че при тази мърлява " опозиция" може да бъде свален само от своите и затова си трае!

ГРОБ си има семейни проблеми...

бойко тръгни си с мир подай оставка вече не можеш да контролираш серсемите си става много лошо навсякъде

Партизани ли ще ставате!?-Крадливи милионери и милиардери, партизани не стават?Те могат, като Ц.Василев да дадат пари на някой Бареков да им свърши, мръсотията?

Ама разбира се, един съвестен и честен човек да има в управлението на града и веднага на мафиотите от ГЕРБ им се разваля настроението ... Беливанов не дава да се краде!! ГЕРБ се чувстват зле ... Те и при предишния кмет се чувстваха зле, щото тогава се крадеше много, но нямаше нищо за ГЕРБ!!! Делянчо Добрев може да отиде и да доведе двама индийски цигани в парламента, за да кажат как ще строят АЕЦ Беляне, но не бива да се опитва да спъва работата на един достоен човек.

"Беливанов не дава да се краде"!!- Тогава що ще при хората на г-жа, 48%?

1. При кои хора е ? 2. На един кмет му се налага да се среща с хора от всички партии, защо трябва да се смята за проблем за ГЕРБ ? 3. Някакви доказателства имаш ли, в посока кражби? Защото ако ГЕРБ имаха нещо такова, те нямаше да го обвиняват за "печат-подпис" на собствената му заповед за излизане в отпуск. Ако нямаш и говориш в тази посока, то излиза че си обикновен тиквеник!!!

Ще ме уморят от майтап,разграничавали се.Кога ядоха и пиха- пяха,кога плащаха- плакаха!Сега,като се върне кмето и извади омазнените тефтери с парите кой какво е взимал,ще има покана за танц!

За да се стигне до тук значи става въпрос за много пари.

Много време ми отне да осъзная, че причината да напусна България преди много години не е самата държава а болшинството от хора, живеещи в нея.

Добрев, освен, че е много прост, но и е изключително нагъл.

Няма нищо за чудене. Не съм фен на Герб, но в случая са объркали с избора на кмет. Сегашният кмет на Хасково, цял живот е бил дупе и гащи с комунистите, като шеф на комунистическото БЗНС. Не е чудно че ходи по екскурзийки с бесепари. Чудя се само защо екскурзията е до Италия и Австрия, тези гнили капиталистически държави, вместо да идат и да разгледат Сибир, примерно.

Ами те нали от Герб са от същия клан.

Стаматов е бивш депутат на Мозер. Трудно можеш да я определиш като комунист нали? Земеделска екскурзия така да се каже, за сплотяване на партията.

Ами за това говоря. Комунистите ще се запишат дори в партията на Хитлер, само и само да са на власт, а колко му е да се запишат при Мозер.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ФИРМИ ОКОЛО ДЕЛЯНЧО ПРОДАВАТ НАЛИВНА ВОДА НА ХАСКОВЛИИ .. ВМЕСТО РАДИОАКТИВНАТА ....:))) ... ВСЕКИ МЕСЕЦ ХАСКОВЛИИ ПЛАЩАТ ПО 1.5 ДО 2 МИЛИОНА ЛЕВА НА РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ ГЕРБ :)) ОТДЕЛНО СИ ЛАЩАТ ВОДАТА В ЧЕШМАТА :))

Да не най-блудкавата вода на Балканите от реката до един манастир?

Това кой случай на отлюспване от ГЕРБ е? 45-ти или повече? Въпроса тук е, как ГЕРБ издига такива? Голяма част неоспорими престъпници. Тези случаи са прекалено много вече.

Абе Добрев, абе момченце младо и зелено, защо бягаш пред вятъра, не виждаш ли че насра такива гадни лайна, че не може да се измиришат вече доста време. Вземи подай ти оставка и не се оправдавай с други защото ти забърка тази каша и сега се чузиш как да излезнеш от ситуацията без да се омиришеш . Не става. Ситуацията е сходна със суджучената от Добрич не мислиш ли.

Т'ва "джукестото" още ли не е "гризнало дръвцето"?... "Благодетелите" му (изтъпанени изненадващо в светлината на прожекторите) нетипично дълго за тях се бавят...!!! :::))) Дааа...!!!

Каква стана тя ?Герберите се скараха за пари и власт!Почнат ли веднъж да се самоизяждат , значи краят им е близо!Най-вкусен ще е бат им Бойко - тлъст , мазен и не яде суджук , само филии с мас!

ГЕРБ подаде сигнал в полицията срещу своя кмет в Хасково. А срещу СВОЯ ВОЖД, кога?

Жалко, няма суджук в първо действие.

"суджук" няма, ама блеснаха и се размахаха ножове...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ееее, 4 тона суджук е дребнотемие - все пак тук вече иде реч за 100 милиона;))

Кметът, искал да дели на едно, ама му спретнаха майдан.

Гербаджиите се оказаха по-крадливи и от бесепарите. На всичко отгоре са и ниско образовани.

Това хората с над 10 грама мозък в главите го знаем от години. И ви го повтаряме всеки ден. Тиквата е мутрак, а ГЕРБ е организирана престъпна група, сформирана от неуспели комунисти и обслужващ персонал в БКП.

Ей бликате от мозък.

ГЕРБ че са ОПГ спор няма, само че те самите се разглеждат като военна организация .... доста сходна с Мафия! И са организирани от съвсем други хора .... да сте чули да кажат нещо против ТИМ или Румен Николов - Пашата ?? Иначе, комунистическата генеалогия е много силно застъпена в ГЕРБ. Съгласен съм напълно.

Тоя случай много напомня на случая с Цветан Василев - като не се отчита подобаващо на Партията майка, го емват службите и прокуратурата!

Какви нагли комедианти :) Подали сигнал в полицията :) Нека позная! Шефа на полицията е гербер и кум на Дилянчо Чистия и приятел на Тиквун Умния! Ако не беше Елена Йончева, щяха да си прибират милионите "суджук" и да си пият пиенето заедно. Сега се разграничават и даже сигнали пускат. Все едно ТЕ са го хванали! Нещастници! Пълни! Мафията ни управлява, хора! Разберет го и спрете да гласувате за боклуци!

Абе не точно, но ако иска да стане, сега е моментът!

Случаят "Хасково" е представителна извадка, какво става в държавата. Навсякъде калинки и шуробаджанащина. Такова нещо (в тези размери) не е имало през целия преход. Моля, който ме оспорва да дава конкретни примери.

Няма как да те оспорим! Истината си е истина. Пред Мутрата Тиква всички са като ученички - и Луканов, и Костов, та дори Доган. Никога не е имало толкова нагли и крадливи същества на власт в БГ. Ама какво да очаква човек от сикаджия, завършил милиционерското училище в Симеоново?????

Че ,то има ли някъде в България свестен кмет.Всички до един са углавни престъпници.

Тиквата къде ги видя тия огромни инвестиции? Я да обясни малко, че аз нещо не ги виждам...

Голяма лапачка за ГЕРБ идва от Хасково изглежда, иначе до сега Делянчо щеше да нагълта водица! Как му трепереше гласчето в студиото...в друг сайт четох, че тоя на БСП дето го споменава му е бил даже съдружник....абе като свински чарва са всичките!

Митница е това, да не е завод за суджук във фалит.

ВЪПРОСА НЕ Е КВО МУТРО-ПУДЕЛА ДЕЛЯНЧО ИСКА А КАКВО ИСКАТ ХОРАТА В ХАСКОВО ... ... ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА НАПРАВИ НА КОМПОТ ВСИЧКИ СЛИВИ ОТ ЧЕЙНДЖБЮРОТО НА ТРАФИКАНТА НА ЦИГАРИ ЛЮБЕН ГОЦЕВ - СЪЗДАТЕЛЯ НА СИК :))

Проблемът е посъвместен, за цяла България и се нарича ГЕРБ. Този начин на управление се нарича КОРУПЦИЯ! Не зная как и по какъв начин може да се махне този ТУМОР, но едно е ясно: Тотална борба за премахване на държавните лапачи. Няма значение от коя партия са! Да се реже до кост! Не може на подобни възлови позиции в държавни учреждения и институции да се назначават некадърници, връзкари и безкруполни крадци! Гледах всички интервюта на родата и на Д.Добрев! Трябва да малоумен за да не разбереш,че са абсолютни безсрамници и лъжат най-безцеремонно! Трябва чистка, но истинска, навсякъде в ГЕРБ! Пълно е с неграмотници, комплексари и мошенници. А държавните позиции изискват друго. Та нима Б.Борисов няма съветници и не може да разбере,че около него е само гмеш? Или бяга от конфликти? Е, да ама не става по този начин. Не зная до кога хората ще търпят? Така е във всяка една община. Няма кмет ,който да не е разследван, няма общински служител, който да не е приближен на ГЕРБ. И особено за медоносните позиции!

Ами нали затова печелят изборите? Навсякъде са и ако не гласуват за партията-майка, ще си изгубят екстрите - това е истината, а ЦвЦв да си говори колко били добри и затова хората ги избирали.

ЗА ПРИВИШЕНИ ПРАВА ОТ КМЕТА ПО ВЪПРОСА С РЕЗЕРВАТ "КУПЕНА" В ПЕЩЕРА И ПО ДРУГИ ВЪПРОСИ , ГЕРБ ДА ИСКА ОСТАВКАТА И НА КМЕТА НА ПЕЩЕРА.

Наблюдава се интензитет и ескалация на "гейтовете";) НДК гейт, суджук гейт, стрелец гейт, кум гейт, кмет гейт... гебр гейт?!;)

Да и аз го казах вече Борисов е пред поредна оставка, много му станаха корупционите и мутренските скандали.

Недоносче,време е да влезеш на топло.

Къде останаха герберските тролчета, нещо не им виждам коментарите, що така бе другарчета, или вече не ви плащат?

Елена Йончева сбърка, че се замеси в този компот от гербаджийско малоумие. Това, което се изприказва и призна за тези няколко дни боричкане в ГЕРБ, беше толкова скандално, че ако се беше случило в коя да е друга европейска страна, щеше да доведе до правителствена и парламентарна криза. Тук и за сега ВОЖДЪТ И УЧИТЕЛ на всички тези самозабравили се гербаджии, дума не е казал.

НЕГРАМОТЕН човек, какво да каже

От цялото изказване на Делянчо става ясно че ТОЙ разпределя порциите - кого да препоръча и съответно да бъде избран.

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ДОБРЕВ СЕ ИМА ЗА ГОЛЯМАТА РАБОТА И СИ МИСЛИ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ПАСАТ ТРЕВА.ТОЙ Е ЕДНА ОТ МНОГОТО КАЛИНКИ НА ГЕРБ И БОКО АКО Е МЪЖ НА МЯСТО ВЕДНАГА ЩЕ ОСВОБОДИ ОТ ПАРТИЯТА ДОБРЕВ И ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИ И ОТ ПАРЛАМЕНТА.

И този циганин е депутат пък и назначава свои хора, хак да му е, говори ясно какъв е самия депутат щом е сложил човек като кмета на Хасково. Щом се е провалил в избора си единственото нещо е оставка и вън от парламента, говори го човек който е гласувал за ГЕРБ. Иначе няма оправяне, така трябва да бъде за всеки провалил се в това което работи, независимо къде работи от коя партия е и човек на кой човек е....

точните ,,хора,, на точното ,,място,,...!!! Една първа братовчедка и двама човека, на които съм кум. Това е. От 2ч7 човека в общината - трима души. С Росица Гаргова имам роднинска връзка тя ми е първа братовчедка. На двама от тях съм кум. С това се приключват роднинските ми връзки в Община Хасково. ,,... ,,санирането,, като ,,инвестиция,, се отрази добре за определен кръг от хора...??? първо доиде ,,идеята,, на герб за саниране в ,,страната,, , а след нея тоталното ,,заграбване,, на кметствата в нея...!!! защо две седмици преди изборите ,,жандармерията,, нахлу в един квартал от ,,слабо социални,, хора...??? защо след тях имаше палежи на имуществото на бивши общински лица които влезнаха в ,,графата,,-неизвестен...??? при ,,бившият,, кмет градът беше ,,свеж,, а сега е залинял като ,,тиква,, ударена от ,,слана,,...!!!

jingiby

Подавам сигнал срещу Делян Добрев. Двама зам.кметове и шефката на финансите в община Хасково са му роднини. Финансистката му е първа братовчедка, а двамата зам. кметове - кумци. Партия ГЕРБ така ли управлява по места? С шуро-баджанащина? И който не се отчита както и където трябва, като кмета-пионка е аут от далаверата с властта...

бойко тръгни си с мир и подай оставка твоите хора се самозабравиха ако не го направиш ще се наложи да ти забранят партията с твоите серсеми

Да се ЗАПОЧНЕ НЕЗАБАВНА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ОБЩИНИ, Малки и Големи. Трябва да се провери кой от ОБЩИНАРИТЕ , какъв е. ИМУЩЕСТВО, Роднински връзки и т.н. Да знаете , че не Само ХАсково. Явно Герджика е бил прав, да Разгура ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ и други Свини

Преди малко слушах Добрев по БНР - много неубедителен! Бил съученик с президента, както и с много други хора от училището в Хасково. Според риториката това се нарича "подмяна на тезиса", т.е. опит да се отклони вниманието от поставения въпрос към друг - незначителен. Това не променя шуробаджанашките му отношения, а че тези хора са назначени с негова протекция няма как да се съмняваме. Познаваме си нашенските нрави и това провинциално момче едва ли е устояло пред тях.

ето ги отново мутренско-тиквените прийоми на безкрайната и безценната резервна скамейка на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. крадене, злоупотреби, дерибействане и компрометиране на държавността. обаче, като ги хванат медиите и замирише на лайна, започва чуденето и шашкането. обаче, оскотелият, изпростелият, обеднелият и озлобелият суверен, дето се пеняви на парцуца пред риалитито, е за ебане и бой. което и тиквокъл суджуков прави ката ден без пропуск, за да гавренето с мат'рияла устойчиво. да не забравите пак да гласувате за простия каиш, с когото цялата партия се гордее, че вождът й е прочел половин индианска книга и е доказано прост. зер, токът трябва да стане 15 на 29 евроцента двете тарифи в ЕРМ 2, познат на цвъко гуменяка и боко тъпото като еврозона. приятен ден.

... за да е гавренето...

делянчо с обърнатите джуки нещо много се панира. вожда му винету трябва да го отсвири.кмета си лапал само за себе си пък на делянчо не давал т.е. не му дремело че герб го подкрепил на изборите и не отчитар рекети за винету и сега делянчо виновен.

Една първа братовчедка и двама човека, на които съм кум. Това е. От 247 човека в общината - трима души. С Росица Гаргова имам роднинска връзка тя ми е първа братовчедка. На двама от тях съм кум. С това се приключват роднинските ми връзки в Община Хасково. Двама зам.кметове и една ,която е шеф на финансите на Общината , и почти цялата власт в ръцете на ГЕРБ и Делянчо.

..ми много ясно ;)) Те си спечелиха изборите, тяхна е властта. На кой да е? Не ги защитавам, просто изтъквам очевидното.

Не ги защитаваш, ПРОСТО ближерш нечистотиите на Неграмотното. Как си лекуваш АФТИТЕ не знам

Ами другите градове. Варна пълно царство на червеният Гуцанов и дясната му ръка Дънката. Заедно с ТИМ в града цялата администрация на Община Варна работи за тях.Варна извън тези хора не може да се вземе едно елементарно разрешение за строителство без тяхната благословия.Кмета е като маша в ръцете им в различни зависимости.

Чак пък червени. ТИМ излъчиха няклко министъра в правителствата на гейрб.

Кмета го няма, но подписа му стои под документи с днешен произход....