ЦИК спря втори предизборен клип на ДОСТ

ЦИК забрани още един клип на ДОСТ - този, който се разпространява изцяло на турски в интернет и призовава за реванш на Възродителния процес.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК спря втори предизборен клип на ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

старите родители още преди години ни го казаха... след като не можем и не могат да ни оправят нещата, ще минем към Турция и сега натам вървят нещата. те руснаците тях си не могат да оправят. нищо лично, но ги виждаме. женят се за мъж, а не знаят какъв е, и така попадат на мюсюлмани, роми И после свекървите ни се оплакваха навремето, а тя баба Мара ромката готвачка беше в едно голямо и известно в града предприятие, та тя се оплакваше-буламачи готви, а и виждаме, мъжете им на запад, а те се събират в квартала и цяла нощ по заведения. турчина поне работи. не се унижава. бедният комшия кой го иска, всеки бяга от бедния, та и Русия пак, едва ли, а и ЕС и там батак голям, ДОКАТО НАШИТЕ ДЕПУТАТИ СЕ ГЛАСЯТ и навсякъде те мамят, оплакват се много, и то тарикатски, ако мине номера. в големите вериги, а и в кварталните-връщат ти по-малко ресто, връщаш се и ето ги вие не ги взехте, как да ги вземе като вие не сте ги дали, в аптеките също-безплатно ти се полага две на брой, тя ти дава едно, а докато чакаш лекар ти прилошава от чакане и те вдигайте се, и там е батак, с връзки влизат без да чакат, помията е всеобща, сега най лесно в мътни води се лови риба, управителите и те това чакат... Жалко за обикновеният човек и бях прочела лошото свърши идва още по-лошо

Значи цик спира някакви си пропаганди а службите си траят и не виждат че този отдавна трябваше да е обвинен и осъден за държавна измяна защото докато беше депутат се навря да се крие в гащите на ердоган и гьокче

Не само клипа, ДОСТ да се забрани! Колко още доказателства чакате, че са протурски? Финансирани от Турция!!!!!

Тоя ибрик още ли е на свобода?!?

Тоя мазен турчин, не не си намери някой да го гръмне... Ако това не е национално предателство - не знам кое е.

Сега сме роби на руските изпражнения, кво ще ни коства да станем отново роби на руските приятели-турските читаци!

Трябва да се премахне двойното гражданство - това е решението на въпроса. А тези, които не са родени и не живеят в Бългаария, да получават бълг. гражданство и паспорт както е в ЩВЕЙЦАРИЯ = след изпит по български език, история, държавно устойство на България. и най -вабжното - препорука на живеещи в България граждани ( това последното ще бъде тотално изкористено тук). Не може деца на изселници, които не знаят и дума български, да са българи и да решават с равен глас с нас.

Vinetou

Местанчо, за такива като теб само фашизъм и газови камери. Копаеш гроба на страната-майка, която те отгледа и образова.

ChatGPT

Е питам аз - какво чака прокуратурата още? да му свалят имунитета и да съдят за държавна измяна всички членове на Ислямска Държава в България!

Трябва да се преразгледа регистрацията на ДОСТ и да бъде отменена. Само лошото е, че Цацаров ги подкрепи и не е ясно какъв интерес имаше от това?

Абе тоя ИЗРОД Местан не прекалява ли вече!? Цацаров - стига СПА!!! Местан да си взема кат бельо, прибори за бръснене, и тоалет - в местата със СТРОГ режим!!!

Държавата ни ДА ПРЕДПРИЕМЕ ВСИЧКИ мерки и да ОТНЕМЕ двойното гражданство ! И това БЕЗНАКАЗАНО и НЕЗАКОННО вмешателство в НАШАТА ДЪРЖАВА, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ - НЕЗАБАВНО, това е ВОЛЯТА на народа български! А тая свиня от снимката или да се обеси или да се разстреля!!!!

Щом не живее повече от 6 месеца в България да няма право да гласува

Защо никъде не се пише, че т.н. възродителен процес беше реакция и отговор на българската държава на ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ПО ГАРИТЕ И ВЪВ ВЛАКОВЕТЕ. НА СЪЗДАВАЩАТА СЕ НЕЛЕГАЛНА МРЕЖА СРЕД ТУРЦИТЕ, КОИТО ВЕЧЕР СЕ СЪБИРАХА НА СЪБРАНИЯ ЗА ИНСТРУКЦИИ, НА ИЗДИГАНЕТО НА ТУРСКО ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКА ТЕрИТОРИЯ..

За колко пари им е акта да потъпкват българската конституция? Ясно е, че Турция ще им го плати и те пак ще продължат да се пресмиват над българската държавност. Този брадат фес да отива да агитира на турски в Турция на турските избори. Май е объркал държавата. Едва ли има разумен български мохамеданин да гласува за това чучело на Ердоган. Прогнозирам, че доста турци ще си преместят бизнеса в България, защото Ердоган ще превърне Турция в султанат, ще ги върне 2-3 века назад и без това повече от половината интелигенция е хвърлена по затворите или уволнена, без работа.

И какво като "турци ще си преместят бизнеса в БГ"??!! Нали и сега имат тук бизнес, като изкупиха без пари бълг. предприятия, където на турците дават заплати, 10 пъти по-високи от тези на българите. Пак ли ще им бъдем роби и слуги

Какво иска тогава този " враг" на народа,защо иска да бъде в политиката на нашата Държава ,след като обижда народа.Къде са нашите институции ?Изцяло спрете този турчин и партията му да изчезне .

ПОКАНА С БЪКЛИЦА ЛИ ЧАКАТЕ?

ще забранят напраВО ДОСТ?

Тук трябва не само ЦИК да спира клипа, а Г-н Цацаров да се намеси и то веднага !!!

Моля ви ЦИК не правете така с милия и честен НЕ турски шпионин Местан ,че след обидата от Б. Димитров съвсем ще се превърне в развалина!

Ха-ха, три свирепи глутници патриоти на границата и нито един автобус спрян и върнат, тоя цирк ни е до болка познат. Щом са българи мюсюлмани и партиите им са български, единствено ако са етнически турци тогава и партиите им стават турски, но не съвсем защото в тях членуват маса етнически българи, моля ДИР да изясни ситуацията.

ДОСТ прави ДПС да изглеждна много по-симпатична партия...

ChatGPT

ДПС има дълъг път да извърви преди да ги призная за лигитимна организация... а за ДОСТ (ИД) няма да говоря

Беше страхотна грешка, че регистрираха втора турска партия. Тази е на 5 дена, а вече доказа, колко уважава български закони. Гнус.

не бяха толкова късогледи...а ПФ бяха по -напористи...нямяше да имаме тия проблеми. Вече е ясно че трябва да има уседналост от поне една година за желаещите да гласуват. Някои говорят за премахмане на двойното гражданство...но това ще удари по българите в Америка,Австралия Великобритания...май и във Великобритания скоро... така че уседналост.

Dimi

Да, подобно на други европейски страни трябва да се забрани двойното гражданство... не само заради изселниците в Турция, но и за всички избрали да живеят в друга държава за постоянно... ако се отмени двойното гражданство ще се види реално колко от тези наши съграждане по света реално се чустват българи и планират да се върнат в България... резултата ще е интересен... единици ще са тези, които ще се нарекат българи и ще запазят българския паспорт вместо чуждия. А тези които ще изберат чуждия паспорт нямат никакво право да решават какво става в държавата ни...

Толкава силно ще удари българите в Америка, Канада, Австралия, че веднага ще решат да се приберат в България, нали?

Abe, iдиот, какво се зъбиш? Човекът ти е написал, че няма да се чувстват "ударени" и няма да се върнат. защото хич не им пука за България, за съжаление. Двойното гражданство обслужва само турците

В ЗАТВОРА!!!!