Коментари - България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството | Днес.dir.bg

България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството

Министър Лиляна Павлова представи два видеоклипа, посветени на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари

Бижу, отгоре позлатено, отвътре л..но.

ДВЕ ХУБАВИ ГЪРДИ ОЧИТЕ НА КУРВЕ ... АХ ЛИЛЯНО В ТУЙ ЧЕРВЕНО КОСТЮМЧЕ САМО ЗА ТУРСКА ЧИКИЯ СИ МИСЛЯ :))

Какво бижу бе дебело прасе.София не е България а центърът на София не е град София.Покажете на турбоидиотите от Европа мръсотията от крайните квартали.

България като скрито бижу-менте в клип за европредседателството

Кой си мисли че хората на запад и изток не знаят какво е положението в БГ, то ако ставаше с клипове щеше да е лесно, но не става. Простотия и малоумие. Ще похарчат поне 200мил. лв. на вятъра, вместо да ги дадат за пенсионери , здравеопазване и образование. Тези тъпанари от ЕС НЕ СЕ НАЯДОХА И НАПИХА.

Хубав клип! Лилянчето само дето грози обстановката, добре че я няма в клипа.

А сега гробарските мутри калинки да махнат текста, че от евроуйдурми гробарски ми е писнало. Само видео и текст.

Оди си европеецо по патя, току се отбие пот патьо да пусне една вода у кенефо и хоооооп настъпил скрито бижу. Ей това е евроразходката у мутристаня. Миризми.

Видеото е екстра, обаче текста - лъжа след лъжа.. ;)

Днес бях в оряхово,лом монтана,това което видях ,за пореден път ме разтресе!!празни къщи,разбити и безлюдни села,училища,стари тътрещи се хора,ужас!!с понижено настроение се прибрах в софия,за да чуя поредната фалшива радостна детирамба от управляващите!!заведете тези евро гости там къвето съм минал днес и ще разберете ,че българия е умряла !стига фалш и лъжи!!!

Днес бях в оряхово,лом монтана,това което видях ,за пореден път ме разтресе!!празни къщи,разбити и безлюдни села,училища,стари тътрещи се хора,ужас!!с понижено настроение се прибрах в софия,за да чуя поредната фалшива радостна детирамба от управляващите!!заведете тези евро гости там къвето съм минал днес и ще разберете ,че българия е умряла !стига фалш и лъжи!!!

клипа е истински и задалбочен може би малко далаг злобните путинисти куфарчетата и при него да пият одеколон ние бг сме милионите гласували за да сме днес горди домакини, каде е сарбия македония руссия te sa v---- злобните коментари тука

Утре Турция като тръгне да завладява България на кого ще ревеш бе гробарник шибан, алов, крадлив. Кой ще ти спасява гъзето? Русия или ЕС. Помисли бе гробарианец малоумен келяв.

ти още ли не си разбрал, ме ГЕРБ са баш комунисти бе! Малеее, пълно е с празноглавци!!!

Бижу по раждясали желязо!!!Еи такава дезинформация и по комунистическо не е било!!

че сме бижу ...бижу сме че ръждясало... раждясало е че трябва да се почисти...трябва Тогава чистача да започва... др. Калашников ...де...

Приятен е клипът, стига не слушаш четящия - дразнеща дикция и нескопосан английски.

какво очаквахте да покажат? умрели села, гладни старци, цигански каруци, разбити тротуари, мръсни улици?

Защо бе? Че няма ли ги тези работи? Как очаквате да ни дадат пари, ако всичко е лъснато и оптимистично, като в приказките?

Тази комунистическа внучка докога ще я показвате всеки ден?! Вече ми се гади от вас!

как оцеля по коледа.

Къде са скритите бижута???? Не разбрах много от клипа,а липсват и доста важни за нацията ни бижута ,нищо не забелязах така патриотично,вековно,бг демек.Може да се отнася за всяка друга държава и област някъде подобен клип

Желая успех на Вас и Вашето правителство! Щастлив съм, че ще можем да продължим тясното ни партньорство и очаквам с нетърпение да Ви срещна отново скоро, пише Жан-Клод Юнкер до Б.Б.. Очаквано с нетърпение партньорство? Хм, нещо еврогейско ми намирисва..

Малко ни е едричко бижуто, пискливо и крадливо за да е скрито. Като дойде време да съдим по делата ще я скрият в сливенския за моноого дълго, ако не пече кълки в Южна Африка.

Поредно доказателство за пълната липса на морал в БГ"интелигенцията". Не знам кои са авторите на клипчето, но показва тяхната блюдолизаческа същност. Кого ще излъжете, драги кинаджии? Съветвам ви да помислите добре за бъдещето си. Вижте съдбата на т.нар."елит" преди 9 септември. За трите национални катастрофи - Народен съд, разстрели, конфискация, дълги години по лагерите.

Добре ги предупреждаваш гнилите "творчески" интелигенти, но сигурно са огладнели. При Т.Живков плюскаха много.

Клипчето е хубаво. Лошото е, че то е измама. Правено по поръчка на БГмафията, обслужваща ЕСмафията.

но кое е изключителното? Кое прави страната ни на бижу?

Тази, ако Тиквата я изпусне, далеч ще стигне! Зърната и стърчат през сутиен, блузка и сако! Евала! Дядо ги разбира тези работи!

Интернета е толкова бърз, че едва успях да изгледам клипчето...На кой пък му е хрумнало , че имаме "най-бързият интернет в Европа"?

Бърз е интернетът, поне от този, дето ползвам в САЩ е по-бърз, говоря от собствен опит.

И на фона на тези идилични картини-венецът-чудовищната корупция на всички нива,во главе с Вожда- за да спечелиш обществена поръчка,трябва да буднеш и да си от "своите",за да получиш адекватана лекарска помощ,трява да си платиш на ръка,за да си получиш документи от общината-също...да не изброяваме,защото всички знаем,какво се случва

Клиповете са добри, но им липсва екшън! Например как по няколко коли се блъскат във верижна катастрофа, след като бетоновоз разлива бетон по пътя или как килър влиза в къща и застрелва 5-6 човека барабар с кучето! И как племе от първобитни хора напада органи на реда, които му пречат да изсекат и унищожат някаква вековна гора. Сюжети много и то не такива напудрени и изсмукани от пръстите на левия крак, а родени от суровата действителност.

Тези сюжети ги има навсякъде по света, даже и по-лоши... ...така че защо да не се наблегне на нещо с което се гореем ... както е и направено

В интерес на истината за първи път ми харесва рекламен клип за България. И стига вече с тия млади хора-дето са напуснали България. Ами да си останали, ние как сме ТУК и работим? С какво са повече- с това, че са алчни ли? Искам да работя тук в България, а не да мия чинии в Англия. Браво-хубав клип!

ЗАЩОТО МОЖЕШ ДА МИЕШ САМО ЧИНИИ :-)) ТРЯБВАТ И ТАКИВА .

Явно не си научил основни житейски правила: Когато нямаш какво да кажеш - мълчи! ... Иначе изглеждаш глупаво

Абе ти какво "работиш" тук, щом като в Англия могат да ти дадат само да миеш чинии? Щото аз познавам доста хора, които в Англия не мият чинии, а се учат и работят в твърде престижни университети и фирми!

Скоро и тези клипчета ще платите,както и милионите,пръснати с ненужното европредседателство. Издуханите пари пак ще са за наша сметка. ВЯРВАЙТЕ МИ!!!!

Все пак има хора избрани в правителство от нас всичките, и те са УПЪЛНОМОЩЕНИ да управляват парите на държавата за до 4г. Май ви се иска и вие да управлявате (парите най-вече) но не сте заслужили.... Но се радвайте че и вие имате ВЪЗМОЖНОСТ да заслужите!.. и всеки БГ гражданин има тази ВЪЗМОЖНОСТ!

НО ТИ "АЗ" СИ МНОГО ТЪП/А :-))

Хубави са клипчетата. Но са просто клипчета. Всички знаем какво е да ЖИВЕЕШ в БГ. А там в клипчето вместо Бойко Кръстанов има Ценко Чоков който романтично пали коли на съселяни, които не искат да му работят на нивата безплатно. Само като пример го давам:)

ТОВА СКРИТО БИЖУ ТЕЗИ 3 500 000 , КОИТО НАПУСНАХА ТЕРЕНА !!! Е НИЩО ДЕ, ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗА ВАС, ДОКАТО СЕ ОБЕЗЦЕНИ СЛЕД 5-10 ГОДИНИ :-))

Ще го разбереш след като "напуснеш терена" и ти ...но ще е късно...

ПО ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ "ДРУГАРКО" ГОСПОЖА !

Всички пътища и тротоари са стратегически снимани от високо, да не се види, че състоянието им е като след бомбардировка. Плажовете също - да не се виждат боклуците и фасовете по тях. Изобщо, ако гледаш България от далече, може да ти се стори като нормална държава.

България е прекрасна, но странно защо българите и то все младите и умните бягат от тук. Онова "бижу" от снимката дали ще посмее да го обясни???

Охххх, не разрахте ли че не са избягали а са отишли да ТРУПАТ ОПИТ. Това е естествен процес който се наблюдава с развитието на технологиите - за 2ч. си на другия край на Европа. Кви бягства са ви в главите не мога да разбера .... явно вие искате да избягате (от кожата си)

Аааа така ли му казват вече "трупане на опит" ами хубаво тъй да бъде, но защо стремежа им е за еднопосочен билет.

ДА, ТЕ НЕ ИЗБЯГЯХА - УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЪЗДАДОХА УСЛОВИЯ , КОИТО ГИ ПРОГОНИХА.

Ей, то излязохме по-скрито бижу и от диаманта Кохинор! След 10 ДЕСЕТ! години "пълноправно" и "активно" еврочленство Бижуто е НЕПОЗНАТО?? за европейците и еврочиновниците!?

Изкл. фалшив клип ! Само идиот може да повярва , че това е БГ !

На сватбата ми, за подобно клипче, ми взеха 850лв!

тъпа работа правено от неграмотни хора - за много пари -- пол- циганче с бяло дупеовината за теб половината за мен . покажете и как ровят в кофите за буклук -как пенсионерите събират за кофичка кисело мляко

Рондо, навсякъде се рови в кофите за боклук - дори и в "перфектни" държави като Г., Ш., Ш., Ф.,... Ако искаш да се гордееш с това - заповядай, но аз не искам! Аз искам да се гордея с това което е показано в клипа!!!

Такива филмчета с ровещи по кофите правят западните "демократични" медии и филмоведи за България и целият свят вече им се е наситил! Нека да видим нещата и от една друга перспектива. Вероятно ще си останем единствените, които виждат и хубавото в България и българите, но това не променя реалността, защото всеки човек вижда това, което иска да види.

обичаме родината си и като германците да кажем :"Обичаме България над всичко!" Гледах на скоро един филм: "Wilder Balkan" Film von Michael Schlamberger. Много неща научих! Браво!

В Европа терористите ги убиват, само в България ги правим министри и депутати! Клипа е прекалено дълъг и все едно е правен от студент

ЗА 200000 БОНА !!!

Хахах 200 бона ли е това клипче все едно правено от първокурсник , смешници!!!

Супер клип! - Превъходно показва най-важното в няколко минутки. Поздрави за създателите и инициаторите - продължаваите в същия дух!

ха ха ха ... от това съкровище избягаха 3 .5 милиона млади , умни , образовани и трудоспособни хора ...а сега северозапада иска да се отделя и да се присъедини в съседна румъния ... нещо не се връзва маи ...

СЛУШАЙ МЕ, ЕДНА ЛЪЖА КАЗАНА 100 ПЪТИ, СТАВА ИСТИНА !!! :-) ХАЙЛ !

Охххх, не разрахте ли че не са избягали а са отишли да ТРУПАТ ОПИТ. Това е естествен процес който се наблюдава с развитието на технологиите - за 2ч. си в на другия край на Европа. Кви бягства са ви в главите не мога да разбера .... явно вие искате да избягате (от кожата си)

За 10 дена-200 бона. Има-няма по 20 бона на ден. За мащабите на Шайката това си е чиста далавера-жълти стотинки.

Хубавото струва скъпо! - поне е дадено за хубава кауза. Все пак има хора избрани в правителсто от нас всичките, и те са УПЪЛНОМОЩЕНИ да управляват парите на държавата за до 4г. Май ви се иска и вие да управлявате (парите най-вече) но не сте заслужили.... Но се радвайте че и вие имате ВЪЗМОЖНОСТ да заслужите!.. и всеки БГ гражданин има тази ВУЗМОЖНОСТ!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И снимката е бижу, скъпоценно.

А въйййй , ма някой от третия пол що не снимахте в клипа? Пак се изложихме пред чужденците. Това никак не е европейско вашето.

Има снимани кръгови кръстовища и магистрали???!!!????? Европейците ще ахнат :)))))))))))))))

Всички тия неща, с които клипчето хвали България и българите методично се унищожават и поругават! Цинизма на управляващите няма край!

Как на толкова красива природа живее толкова оскотял народ, главата не ми го побира!!!

Коментари - България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството | Днес.dir.bg

България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството

Министър Лиляна Павлова представи два видеоклипа, посветени на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари

Бижу, отгоре позлатено, отвътре л..но.

ДВЕ ХУБАВИ ГЪРДИ ОЧИТЕ НА КУРВЕ ... АХ ЛИЛЯНО В ТУЙ ЧЕРВЕНО КОСТЮМЧЕ САМО ЗА ТУРСКА ЧИКИЯ СИ МИСЛЯ :))

Какво бижу бе дебело прасе.София не е България а центърът на София не е град София.Покажете на турбоидиотите от Европа мръсотията от крайните квартали.

България като скрито бижу-менте в клип за европредседателството

Кой си мисли че хората на запад и изток не знаят какво е положението в БГ, то ако ставаше с клипове щеше да е лесно, но не става. Простотия и малоумие. Ще похарчат поне 200мил. лв. на вятъра, вместо да ги дадат за пенсионери , здравеопазване и образование. Тези тъпанари от ЕС НЕ СЕ НАЯДОХА И НАПИХА.

Хубав клип! Лилянчето само дето грози обстановката, добре че я няма в клипа.

А сега гробарските мутри калинки да махнат текста, че от евроуйдурми гробарски ми е писнало. Само видео и текст.

Оди си европеецо по патя, току се отбие пот патьо да пусне една вода у кенефо и хоооооп настъпил скрито бижу. Ей това е евроразходката у мутристаня. Миризми.

Видеото е екстра, обаче текста - лъжа след лъжа.. ;)

Днес бях в оряхово,лом монтана,това което видях ,за пореден път ме разтресе!!празни къщи,разбити и безлюдни села,училища,стари тътрещи се хора,ужас!!с понижено настроение се прибрах в софия,за да чуя поредната фалшива радостна детирамба от управляващите!!заведете тези евро гости там къвето съм минал днес и ще разберете ,че българия е умряла !стига фалш и лъжи!!!

Днес бях в оряхово,лом монтана,това което видях ,за пореден път ме разтресе!!празни къщи,разбити и безлюдни села,училища,стари тътрещи се хора,ужас!!с понижено настроение се прибрах в софия,за да чуя поредната фалшива радостна детирамба от управляващите!!заведете тези евро гости там къвето съм минал днес и ще разберете ,че българия е умряла !стига фалш и лъжи!!!

клипа е истински и задалбочен може би малко далаг злобните путинисти куфарчетата и при него да пият одеколон ние бг сме милионите гласували за да сме днес горди домакини, каде е сарбия македония руссия te sa v---- злобните коментари тука

Утре Турция като тръгне да завладява България на кого ще ревеш бе гробарник шибан, алов, крадлив. Кой ще ти спасява гъзето? Русия или ЕС. Помисли бе гробарианец малоумен келяв.

ти още ли не си разбрал, ме ГЕРБ са баш комунисти бе! Малеее, пълно е с празноглавци!!!

Бижу по раждясали желязо!!!Еи такава дезинформация и по комунистическо не е било!!

че сме бижу ...бижу сме че ръждясало... раждясало е че трябва да се почисти...трябва Тогава чистача да започва... др. Калашников ...де...

Приятен е клипът, стига не слушаш четящия - дразнеща дикция и нескопосан английски.

какво очаквахте да покажат? умрели села, гладни старци, цигански каруци, разбити тротуари, мръсни улици?

Защо бе? Че няма ли ги тези работи? Как очаквате да ни дадат пари, ако всичко е лъснато и оптимистично, като в приказките?

Тази комунистическа внучка докога ще я показвате всеки ден?! Вече ми се гади от вас!

как оцеля по коледа.

Къде са скритите бижута???? Не разбрах много от клипа,а липсват и доста важни за нацията ни бижута ,нищо не забелязах така патриотично,вековно,бг демек.Може да се отнася за всяка друга държава и област някъде подобен клип

Желая успех на Вас и Вашето правителство! Щастлив съм, че ще можем да продължим тясното ни партньорство и очаквам с нетърпение да Ви срещна отново скоро, пише Жан-Клод Юнкер до Б.Б.. Очаквано с нетърпение партньорство? Хм, нещо еврогейско ми намирисва..

Малко ни е едричко бижуто, пискливо и крадливо за да е скрито. Като дойде време да съдим по делата ще я скрият в сливенския за моноого дълго, ако не пече кълки в Южна Африка.

Поредно доказателство за пълната липса на морал в БГ"интелигенцията". Не знам кои са авторите на клипчето, но показва тяхната блюдолизаческа същност. Кого ще излъжете, драги кинаджии? Съветвам ви да помислите добре за бъдещето си. Вижте съдбата на т.нар."елит" преди 9 септември. За трите национални катастрофи - Народен съд, разстрели, конфискация, дълги години по лагерите.

Добре ги предупреждаваш гнилите "творчески" интелигенти, но сигурно са огладнели. При Т.Живков плюскаха много.

Клипчето е хубаво. Лошото е, че то е измама. Правено по поръчка на БГмафията, обслужваща ЕСмафията.

но кое е изключителното? Кое прави страната ни на бижу?

Тази, ако Тиквата я изпусне, далеч ще стигне! Зърната и стърчат през сутиен, блузка и сако! Евала! Дядо ги разбира тези работи!

Интернета е толкова бърз, че едва успях да изгледам клипчето...На кой пък му е хрумнало , че имаме "най-бързият интернет в Европа"?

Бърз е интернетът, поне от този, дето ползвам в САЩ е по-бърз, говоря от собствен опит.

И на фона на тези идилични картини-венецът-чудовищната корупция на всички нива,во главе с Вожда- за да спечелиш обществена поръчка,трябва да буднеш и да си от "своите",за да получиш адекватана лекарска помощ,трява да си платиш на ръка,за да си получиш документи от общината-също...да не изброяваме,защото всички знаем,какво се случва

Клиповете са добри, но им липсва екшън! Например как по няколко коли се блъскат във верижна катастрофа, след като бетоновоз разлива бетон по пътя или как килър влиза в къща и застрелва 5-6 човека барабар с кучето! И как племе от първобитни хора напада органи на реда, които му пречат да изсекат и унищожат някаква вековна гора. Сюжети много и то не такива напудрени и изсмукани от пръстите на левия крак, а родени от суровата действителност.

Тези сюжети ги има навсякъде по света, даже и по-лоши... ...така че защо да не се наблегне на нещо с което се гореем ... както е и направено

В интерес на истината за първи път ми харесва рекламен клип за България. И стига вече с тия млади хора-дето са напуснали България. Ами да си останали, ние как сме ТУК и работим? С какво са повече- с това, че са алчни ли? Искам да работя тук в България, а не да мия чинии в Англия. Браво-хубав клип!

ЗАЩОТО МОЖЕШ ДА МИЕШ САМО ЧИНИИ :-)) ТРЯБВАТ И ТАКИВА .

Явно не си научил основни житейски правила: Когато нямаш какво да кажеш - мълчи! ... Иначе изглеждаш глупаво

Абе ти какво "работиш" тук, щом като в Англия могат да ти дадат само да миеш чинии? Щото аз познавам доста хора, които в Англия не мият чинии, а се учат и работят в твърде престижни университети и фирми!

Скоро и тези клипчета ще платите,както и милионите,пръснати с ненужното европредседателство. Издуханите пари пак ще са за наша сметка. ВЯРВАЙТЕ МИ!!!!

Все пак има хора избрани в правителство от нас всичките, и те са УПЪЛНОМОЩЕНИ да управляват парите на държавата за до 4г. Май ви се иска и вие да управлявате (парите най-вече) но не сте заслужили.... Но се радвайте че и вие имате ВЪЗМОЖНОСТ да заслужите!.. и всеки БГ гражданин има тази ВЪЗМОЖНОСТ!

НО ТИ "АЗ" СИ МНОГО ТЪП/А :-))

Хубави са клипчетата. Но са просто клипчета. Всички знаем какво е да ЖИВЕЕШ в БГ. А там в клипчето вместо Бойко Кръстанов има Ценко Чоков който романтично пали коли на съселяни, които не искат да му работят на нивата безплатно. Само като пример го давам:)

ТОВА СКРИТО БИЖУ ТЕЗИ 3 500 000 , КОИТО НАПУСНАХА ТЕРЕНА !!! Е НИЩО ДЕ, ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗА ВАС, ДОКАТО СЕ ОБЕЗЦЕНИ СЛЕД 5-10 ГОДИНИ :-))

Ще го разбереш след като "напуснеш терена" и ти ...но ще е късно...

ПО ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ "ДРУГАРКО" ГОСПОЖА !

Всички пътища и тротоари са стратегически снимани от високо, да не се види, че състоянието им е като след бомбардировка. Плажовете също - да не се виждат боклуците и фасовете по тях. Изобщо, ако гледаш България от далече, може да ти се стори като нормална държава.

България е прекрасна, но странно защо българите и то все младите и умните бягат от тук. Онова "бижу" от снимката дали ще посмее да го обясни???

Охххх, не разрахте ли че не са избягали а са отишли да ТРУПАТ ОПИТ. Това е естествен процес който се наблюдава с развитието на технологиите - за 2ч. си на другия край на Европа. Кви бягства са ви в главите не мога да разбера .... явно вие искате да избягате (от кожата си)

Аааа така ли му казват вече "трупане на опит" ами хубаво тъй да бъде, но защо стремежа им е за еднопосочен билет.

ДА, ТЕ НЕ ИЗБЯГЯХА - УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЪЗДАДОХА УСЛОВИЯ , КОИТО ГИ ПРОГОНИХА.

Ей, то излязохме по-скрито бижу и от диаманта Кохинор! След 10 ДЕСЕТ! години "пълноправно" и "активно" еврочленство Бижуто е НЕПОЗНАТО?? за европейците и еврочиновниците!?

Изкл. фалшив клип ! Само идиот може да повярва , че това е БГ !

На сватбата ми, за подобно клипче, ми взеха 850лв!

тъпа работа правено от неграмотни хора - за много пари -- пол- циганче с бяло дупеовината за теб половината за мен . покажете и как ровят в кофите за буклук -как пенсионерите събират за кофичка кисело мляко

Рондо, навсякъде се рови в кофите за боклук - дори и в "перфектни" държави като Г., Ш., Ш., Ф.,... Ако искаш да се гордееш с това - заповядай, но аз не искам! Аз искам да се гордея с това което е показано в клипа!!!

Такива филмчета с ровещи по кофите правят западните "демократични" медии и филмоведи за България и целият свят вече им се е наситил! Нека да видим нещата и от една друга перспектива. Вероятно ще си останем единствените, които виждат и хубавото в България и българите, но това не променя реалността, защото всеки човек вижда това, което иска да види.

обичаме родината си и като германците да кажем :"Обичаме България над всичко!" Гледах на скоро един филм: "Wilder Balkan" Film von Michael Schlamberger. Много неща научих! Браво!

В Европа терористите ги убиват, само в България ги правим министри и депутати! Клипа е прекалено дълъг и все едно е правен от студент

ЗА 200000 БОНА !!!

Хахах 200 бона ли е това клипче все едно правено от първокурсник , смешници!!!

Супер клип! - Превъходно показва най-важното в няколко минутки. Поздрави за създателите и инициаторите - продължаваите в същия дух!

ха ха ха ... от това съкровище избягаха 3 .5 милиона млади , умни , образовани и трудоспособни хора ...а сега северозапада иска да се отделя и да се присъедини в съседна румъния ... нещо не се връзва маи ...

СЛУШАЙ МЕ, ЕДНА ЛЪЖА КАЗАНА 100 ПЪТИ, СТАВА ИСТИНА !!! :-) ХАЙЛ !

Охххх, не разрахте ли че не са избягали а са отишли да ТРУПАТ ОПИТ. Това е естествен процес който се наблюдава с развитието на технологиите - за 2ч. си в на другия край на Европа. Кви бягства са ви в главите не мога да разбера .... явно вие искате да избягате (от кожата си)

За 10 дена-200 бона. Има-няма по 20 бона на ден. За мащабите на Шайката това си е чиста далавера-жълти стотинки.

Хубавото струва скъпо! - поне е дадено за хубава кауза. Все пак има хора избрани в правителсто от нас всичките, и те са УПЪЛНОМОЩЕНИ да управляват парите на държавата за до 4г. Май ви се иска и вие да управлявате (парите най-вече) но не сте заслужили.... Но се радвайте че и вие имате ВЪЗМОЖНОСТ да заслужите!.. и всеки БГ гражданин има тази ВУЗМОЖНОСТ!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И снимката е бижу, скъпоценно.

А въйййй , ма някой от третия пол що не снимахте в клипа? Пак се изложихме пред чужденците. Това никак не е европейско вашето.

Има снимани кръгови кръстовища и магистрали???!!!????? Европейците ще ахнат :)))))))))))))))

Всички тия неща, с които клипчето хвали България и българите методично се унищожават и поругават! Цинизма на управляващите няма край!

Как на толкова красива природа живее толкова оскотял народ, главата не ми го побира!!!