Клинтън призова Прищина да спре с глупостите спрямо сърбите в Северно Косово

Апелът на бившия американски президент прозвуча от Тирана, където беше награден от Еди Рама

Обратно в новината

Коментари - Клинтън призова Прищина да спре с глупостите спрямо сърбите в Северно Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джандарина се оказа умиротворител,колко жалки се оказаха "краварите"....

Тука много заблудени овце си мислят, че САЩ и НАТО ще рискуват ТСВ заради покрайна, заради косово и прочее такива неидентифицирани летящи обекти. Ами не, няма да рискуват. Просто ще се изнесат от Европа като видят дебелия край на тоягата, а те вече го виждат.

това е засега само мечта .

Каква война е спрял в Косово този извратеняк? Косово беше специална операция на британските и американски служби. АОК беше нищо повече от въоръжена сепаратистка военизирана групировка - с други думи косовски албански Наци терористи (Вулнетари Милиция). Когато сърбите тръгнаха да ги млатят яко тогава първи САЩ и Великобритания скочиха в тяхна защита. Знаете ли къде е днес Хашим Тачи (шефа на АОК, после и президент на Косово)? Ами в ареста на Международния Наказателен Съд чакащ да започне делото му, ама Байдън и Демократите от САЩ не разрешават това дело срещу техния албански косоварски кучи син да стартира. Тези от САЩ, Великобритания и НАТО кочина, където сме и ние си нямат на представа какво изродско образувание расте в Косово.

Е, трольове- как е възможно САЩ и Западна Европа да критикуват Косово? Нали бяха против Сърбия и сърбите?

На тръни са в Европа. Косово бе отделено по същия начин като ДНР и ЛНР

Я пак?

Спрял войната в Косово. Жалки сте журналята. Езиците ви са кафяви от лизане

Този проблем го създаде САЩ като унищожи СФРЮ ! Да се пправят !

Ми нормално. Ти искаш ли да си под сръбско робство? Е и другите не щат.

Нещо бъркаш. А войната между сърби и хървати кой я почна? Милошевич е като един малък путьо. И путьо ще свърши като милошевич

Билката с Моника Люински ли и бил в Тирана?

Защо интер националния съд си трае за този евтин престъпник който си няма хабер от история и не знаее че Косово е Сръбска земя. КОСОВО Е СЪРБИЯ

Косово е турско

Косово е било повече години българско отколкото сръбско бе, клепоух сърбофило - русофилски идиоте! И апропо пише се ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН, А НЕ РАЗДЕЛНО!

Мхм интересно. Чак такъв категоричен отговор не очаквах, честно казано.

Какъв е въпросът на отговора?

Сърбин като видиш трябва да му лепнеш един шамар. Винаги има за какво. Клиентът хубаво им показа.

Браво на Бил. Хубав бой отнесоха наглите сърби. Още ги боли дупето.:))))

Лицемер!

Този не си е пил хапчетата. Бомбардира Югославия за отвличане на вниманието. Че нещо послъга Конгреса под клетва, а после се оказа, че е пъхал пура между краката на сътрудничката си. Все велики дела е вършил.

Лъжеш! Или не правиш разлика.

ВСИЧКИТЕ ПЪРВИ ДЕМОКРАТИ В САЩ БЯХА РОБОВЛАДЕЛЦИ, КАКТО И ПЪРВИТЕ 12 АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТА Демокрацията е класическото робство, но гримирано. Демокрацията решава всичките си проблеми с насилие, заплахи, санкции и войни. Разликата между демокрацията от една страна и фашизма, автократизма и диктатурата от друга са детайли в провеждането на “изборите”. Но и в двата случая, ако изборите решаваха нещо - нямаше да ви ги позволят. Българите не са много по-различни от руските дебили и роби - мърша, откъдето и да ги погледнеш…

Абе не знам кой крив, кой прав, но сърбите трябва да се държат в шах. С албанците няма какво да делим и имаме исторически добри отношения

Исторически добрите отношения доколкото е известно от историята са се изявявали в кланетата, които албанците в състава на османския башибозук са клали българи през XIX век.

Жалкият и безпомощен плач на българските русофилски предатели е мехлем за ушите ми, ха ха!

Предсмъртните викове на гнусните "демократи" преди кадировците да им отрежат празните глави е симфония за ушите ми. Смърт на "демокрацията" - свобода на народа!

За руските войници дето чеченчетата ги бръснеха заедно с чутурите им ли говориш? Вярно си бил Сульо!

На ЕС нямаше да му пука за сърбите, ако целта не е номера да ги отдалечат от Русия. Същия номер го играят срещу нас с македонците. Просто политката на САЩ и плужеците от ЕС може да се характеризира с една дума - свинщина. Като са населени със сърби, тия райони трябва да си отидат в Сърбия, останалите да си решават един окръг може ли да бъде държава и да се присъединят към Албания.

Нали ти е ясно, че извън Косово, в Сърбия има общини населени предимно с албанци? А на тебе що ти пука за Сърбия и защо искаш да се приближаваш към русия?

Общо взето нещата са прости, Албания е държава и Албанците могат да си ходят там, не е нужно да им се прави втора държава на Сръбски земи, просто трябва да се гарантира, че Сърбите няма да трепят Албанци ако някои решат да си останат. Косово е огромна грешка и отвори кутията на Пандора. Неслучайно държави с подобни проблеми в ЕС не са признали Косово, визирам Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания. Ние разбира се като марионетна държава без много да му мислим, се надупихме.

Само да добавя - и Франция, и Испания не са признали Косово, те си и имат Сардиния и Страната на баските и ако призная Косово, ще трябва да признаят и тях, а не им се иска...

ПИПО

"Бил Клинтън, за когото се смята, че до голяма степен има основната заслуга за спирането на войната в Косово" За спирането??? Че той я започна бе? Абе вие идиоти ли сте или просто пренаписвате историята?

Не знам дали ТЕ са идиоти, но ТИ си със сигурност такъв!

Борисе, педераст глупав, спри да сереш навсякъде!!!

Аааааааааа, не знам, жена ти ме наричаше "Скъпи"!

БАЙ ДЪНОТО е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК - през 1999 г. призова НАТО да БОМБАРДИРА Белград и ДА РАЗРУШИ мостовете на Дунав. Същият ВОЕННОПРЕСТЪПНИК апелира светът ДА ПРИЗНАЕ Косово.

Клинтън ,както и Байдън и Буш,започна поне две агресивни войни срещу чужди държави. Нападна ги и ги разори. ЕС е плътно със САЩ във военните престъпления. Кога ще бъдат осъдени всички тези политици и военни от запада?

Забрави и обонго.

Когато осъдят руските ти приятели военнопрестъпници!

ами толкова години тоя и другите подобни краварски президенти ги насъскваха против сърбите, а сега реват, същата работа като терористите в Ирак, Сирия, Афганистан ...

не би мирно седяло не би чудо видяло.. ако на времето ФАЩ и Нато не се месиха сега нямаше да имаме вероятно за втора война в Европа... Защото мръсните кравари създадоха тази псевдо държавица...

Лицемерно лай?о! Ако искаш наистина да спреш някого да прави нещо, не му го казваш пред камери на подиум, докато получаваш награда. Отиваш му на крака и говориш с него. Жалък безгръбначен плужек!

Ако Българските турци в Кържали решат да се отделят и си направят рефендум, САЩ дали ще им направят държава "Южно Кърджали"? Само питам? Не че ние сме тръгнали да си бием съгражданите от Турски произход, аз лично ги уважавам. Но все пак аналогията налага въпроси?

Шило

Всъщносдт, виновен за всичко сега е Клинтън. И негова сперма върху една синя рокля. Започна да се говори около процедура за импийчмънт и веднага започна бомбардировката на Югославия.

ЕС има глупавия рефлекс винаги да защитава малкия, щото видите ли, е невинен, щото е малък... Така ЕС се провалиха в Украина, такава глупост ЕС допуска и за Македония... А всъщност, обективно погледнато, малкият е най- често исторически ревизионист и гледа да открадне нещо и да провокира война между големите...

Клинтън е международен терорист отговорен за смъртта на стотици хиляди хора. Защо междунатодния наказателен съд още не го е арестувал.

Какъв висок дипломатически език - “ай спрете с глупостите”…

Деня в който умре този вампир ще бъде обявен за национален празник на Сърбия!

Долната антибългарска шумадийска сган трябваше изцяло да бъде ликвидирана. Американците не си свършиха работата преди, да оставят поне албанците да го направят. Клинтън да не плещи глупости, че сега някой друг трябва да му довършва несвършената работа.

Ти не си българин, а шиптър. Но след като хегемонът си замине окончателно, шиптърите ви чакат тежки времена. И това ще стане скоро.

Никой няма да си заминава, долната шумадийска антибългарска сган, ракът на Балканите, ще бъде ликвидирана!

Предстои да видим кое накъде...

Хайде да видим дали няма да се изнесат. Или мислиш, че САЩ и НАТО ще рискуват ТСВ заради покрайна? Ами не, няма да стане. Ще се изсухлят както в Афганистан бягаха към самолетите, а талибаните с джапанките ги гонеха и ги налагаха с тоягите.

"Бившият президент на САЩ Бил Клинтън, за когото се смята, че до голяма степен има основната заслуга за спирането на войната в Косово преди повече от двадесет години". Абе дир-а, вие нормални ли сте??? Не зная дали "редакторката", написала тази боза, е била родена през 1999-та или през 1992-1995-та, когато с благосклонния поглед и съдействие на същия този военно престъпник Бил Клинтън Югославия се цепеше и се водеха братоубийствени войни. Но да се пишат клишета, без да се прави необходимия задълночен анализ, не е журналистика... Жалко, по какво се различавате от Работническо дело???

братоубийствени войни,? на всички е ясно , че всички русороби сте и нпременно сърбомани, но ако Хърватия, Черна Гора, Македония и т.н са смятали да се отделят трябва ли да се търпи сръбският ботуш?

А Каталуния като иска да се отдели, защо не й позволяват? При това Югославия беше държава на равноправни републики. За какъв "сръбски ботуш" става дума, когато 90% от времето начело на държавата са били хървати?! Даже през 1990-та президент беше Стипе Месич, министър-председател - Анте Маркович. И двамата хървати! И каква е разликата между сърбите и черногорците? Доста по-малка, отколкото между швабите, вествалците и баварците. Или между кастилците и андалузците... Ами дай да нацепим цяла Европа - да разделим Германия на Бавария, Швабия, Вествалия, Саксония, Долна Саксония, да разделим Испания на Андалузия, Валенсия, Каталуния, Кастилия, Баския и каквото остане - Испания. Да отделим Падания от Италия. Фризия от Холандия. Нормандия от Франция... Is it clear now, г-н или г-жа Промит мозък???

Шило

Само ми кажи, човекът, управлявал най-дълго Югодславия- Йосип Броз Тито, какъв е по националност?

тъп, но и глупав...

Нали Вие и запада подкрепяте албанците сега очаквайте велика Албания. Спрете да се месните в други държави.

Кососво ще лапа бахура скоро......

Не и докато гнусните американски фашисти са там. Първо трябва да сринат Бондстийл. Само стъкло и опърлена мърша да остане!

Сърбите да ни върнат Западните покрайнини.

Турците Одрин... Гърците Драма , Кавала или Солун... Румъния Тулча. Нещо друго!?

Хамбъргоероядцитре милиарда за чертежите ще ни го върнат ли!?

Че ще те чуят в ЕС и ще ти се скарат!

Американците залагат във външната си политика на народи които имат по-голяма размножителна способност т.е те играят дългосрочно.В случая със Балканите те заложиха на албанците които се множат като насекоми.Също така удариха Сърбия която е проводник на руските интереси.Това може да е като урок за нас понеже ние не сме от бързо размножаващите се а отделно тук има множество грантови организации в защита на определени малцинства с голяма раждаемост така че може да си правите изводите какви са плановете на нашите съюзници за нас.Лош късмет за нас че сме славяни и онези отвъд океана ни имат за руснаци а според тяхната доктрина руснаците трябва да се унищожат.

Но има и лъч надежда. Онези зад океана скоро може да си останат само зад океана.

Този представител на т.нар. нация / избила индианския народ/ навсякъде и винаги се меси. Ако не с бомби, то със съвети, които никой никога не им е искал. Направо блика от демокрация.

Този лицемер има основна заслуга, ама в разбиването на независима държава, без мандат на ООН, с цел създаване на военна база, насочена в сърцето на православието! Албанците грам не го интересуваха!

Албанците си помислиха, че всичко им е позволено след като американците ги уредиха с територия. Сигурно вече усещат, че ръката, която ги благослови сега се обръща срещу тях и се готви за шамари.

Всичко това е ала-бала. В Косово има голяма американска база и никой не може да им каже гък. Докато го има НАЦО, шиптърите ще го играят бейове. После ще видим...

То щото в Афганистан америсрански бази хич нямаше..

Били, остави ги тея в прищина... кажи как са сегашните студентки по журналистика

Я! разбукания дъртофелник е още жив?!

сега ще си берете плодовете дето им направихте държава на албанската мафия