Макрон бие тревога в конференцията за климатичните промени

На път сме да загубим битката срещу глобалното затопляне и климатичните промени, предупреди френският президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Макрон бие тревога в конференцията за климатичните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вервайте му!

Като в България ще предприемат мерки срещу замърсяването,нека тогава всички кметове на общини да ходят с градския транспорт или с колело на работа!!! нека всички депутати и министри да започнат да ходят на работа с градския транспорт или с колела!!!! Те трябва да са тези, от които трябва да гледаме,те трябва първи да спрат от движение автомобилите си... ама силно се съмнявам! Не вярвам те да спрат да се придвижват със супер луксозните си возила ,които горят по 40 и повече литра на 100 гориво в градски условия...

Защо повече се набляга на затоплянето на Арктика?И рядко, или почти никога за Антарктика?Може би защото миналата година установиха, че на Антарктида ледът се увеличава, а не намалява?! Левашкият довод е , че промишлеността била в северното полукълбо! Може и да повярвам, ако не бях чувал за ветровете в стратосферата на Земята!Те се движат със скорости около 600 км/ч от Изток на Запад и обратно, и от Север и Юг и обратно!Така че няма как парниковият ефект да се проявява само над северното полукълбо!Може би все пак истинските причини да се крият във все по-намаляващият наклон на земната ос или в цикличността на Слънцето?Никой до сега не е представил едно задълбочено изследване в тази насока! Може би защото там няма да можем да втълпим вина и санкции, кой знае?

Независимо от това, колко по-мощна е от нас природата в своите действия, не бива да се правим на щрауси и да си въобразяваме, че нашата дейсност не вреди катастрофално на околната среда.

че човешката дейност вреди - върху непосредствено обитаваната от човека среда- градовете,заводите, местата, където има струпване на хора...Което , съотнесено към общата площ на планетата представлява около...по-малко от 1%!

хората продължават нахално-самовлюбено да си мислят, че влияят на природата - ха-ха - един пожар в калифорния отделя повече от 10-годишното количество въгледвуокис на човеците; един вулкан изхвърля повече сяра, отколкото за век произвеждат хората

Падат ли процентите доверие Макроне? Падат ли?

ЗА НАС Е ДОБРЕ ДОШЛО ТОПЛОТО. ПЛАЧЕ ИМ СЕ НА ТЕЗИ КОЙТО НИ ИЗСМУКВАТ ПАРИТЕ ЗА ТОК ДЪРВА ВЪГЛИЩА ЗИМНИ ГУМИ . ЩЕ БЕРЕМ МАСЛИНИ ПОРТОКАЛИ И БАНАНИ. ЗАЗИЖДАМЕ КОМИНИТЕ И ДЪРЖАВАТА СТАВА ЧИСТА КАТО АВСТРИЯ. РИБАТА ЩЕ РАСТЕ И КЪЛВЕ ЦЯЛОГОДИШНО. НЯМА ДА ХАРЧИМ ПАРИ ЗА СОЛ ЛУГА СНЕГОРИНИ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ЗА СНЕГОЗАДЪРЖАНЕ. С ЕДНИ ЖАПЪНКИ И ЕДНИ БЕРМУДИ ЩЕ СИ ИЗКАРАМ ГОДИНАТА. ГОВЕДАТА ЦЕЛОГОДИШНО ЩЕ СА НА ПАША И МЛЯКОТО ЩЕ Е ИСТИНСКО КОЙТО ИСКА НА СКИ ДА ВЪРВИ В СИБИР.

У нас прогнозите за времето станаха по-дълги от истинските и проблемни новини- емиграция,демография,мюсюлмански напън,здравеохазване,образование-90% от учениците до 7кл. не са прочели една книга,а 50% са функционални неграмотни, а Макрон и останалите отвличат вниманието ни с климатичните проблеми. Дядо Мраз ще идва вече по чехли и плувки. тук повечето не знаят какво е плувки!

Най-истинският ти проблем е, дали ще имаш въздух и вода, храната е на трето място.

А на мен ми е добре. Топла зима, икономия от отопление. Ако недай боже Черно море се вдигне 13-14 см, най-много да стигне до входните врати на мутренските хотелчета на плажа. Друго страшно не виждам, освен измислените данъци вредни емисии и издишан въздух.

Аз пък препоръчвам на Макарон,да не се задълбочава в такива глобални проблеми,ами да обрне внимание на бабишерата си как се облича и какви тийнейджерски минижупи слага ,че КЛИМАКСитичните промени ,освен неестетични,са и ...необратими !

понеже на Президента на Франция не му отива да е загрижен за света, ами да мисли за парцалките на жена си.

Фосилите са отживелица, а заедно с тях- и фосилните икономики. И фосилното мислене,тоже.

Ми тогава САЩ да напунат Близкия Изток и да оставят петролните кладенци на собствениците им ТОЖЕ

Ше стане и това, само още малко да дръпнат соларите.

В Божието слово записано в Библията където Бог отначало изявява краят за да не ходим в тъмнина, а да дойдем до познаване на вечната спасителна истина пише, че Вавилонската блудница с която Бог нарича духовният аспект на папството, ще иска да се постави над Бога на Земята и да узурпира Неговата власт. Тя ще замисли да промени времена и закони и ще успее за кратко. Ще посегне на Божият морален закон и ще го промени и наложи тези промени чрез сила и измама. Чрез нейният белег на авторитет "неделният" закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед започваща с думата "Помни". И който не се подчини на престъпната воля на тази блудница и не приеме нейният белег на авторитет на челото си , което симовлизира съзнателните решения и варата на човека, или на ръката си, която симолизира действията според вярата, за да бъде принуден чрез него да се поклони на бащата на лъжата луцифер в денят за езическо поклонение на слънцето неделя, ще бъде преследван от светските власти като религиозен фундаменталист, екстремист и смутител на реда и световният мир. Той няма да може да купува или продава. Това е причината да се организира хаосът на религиозна основа в световен машаб под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, за да могат в последствие служителите и поддръжниците на вавилонската блудница да осъдят религиозният "ислямски" екстремизъм, а малко по-късно заедно с отстъпилите от Божията истина църкви дъщери на вавилонска блудница, да осъдят и християнският "фундаментализъм" с подкрепата нма изшлашеъо и згубило несигуирност обещстово, възпитавано усърдно в ценностите на Вавилон чрез техният социален инженеринг. Според риториката на тази блудница всеки които говори спасителната истина на светият вечен Бог е религиозен фуиндаменталист, екстремист и терорист, който засяга чуствата на друговерците.

Защото Божията вечна спасителна истина прави хората свободни и блудницата губи влиянието и контрола си върху тях, а като следствие Сатана губи власт върху тези хора. А той иска да управлява като бог на Земята и затова и е дал своята престол, сила и власт на блудницата за да получи чрез нея поклонението на света като на бог. Затова на служителите и съмишлениците на блудницата им трябват глобални плашила за да вкарат света в лоното на папският икуменизъм а чрез него в гибелните езотерични учения.

на Макрон да престане да се движи с кортеж от 8 автомобила, всеки един с двигател от по 250 к.с.... Същото може да направи и Радев, пък и всички други, згарижени...!

нем, просто ще му направят специален високоскоростен хибрид- газ/електро...

"Да подпомагаме базираната на изкопаеми горива енергетика, отговорна в значителна степен за глобалното затопляне, значи да инвестираме в собствената си загуба, предупреди генералният секретар на ООН Антонио Гутереш в изказване на срещата."!!! Какво повече да се каже , трябват само действия , а ние продължаваме да разчитаме на този вид енергетика за жалост все още!

Опасността не е глобално затопляне ! То е измислено от евреите илюминати за да отвличат вниманието на християните от истинската опасност ! Тя дори не идва от мюсулманите , които също са се хванали на въдицата ! Евреите искат да запалят света в религиозна война за да се греят на пожара !

НИЕ ГО ЗНАЕМ !!! ВИЕ, БАРОВЦИТЕ, МИСЛЕХТЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПАСИТЕ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ !!!!! Е, МОЖЕ ДА ПОЖИВЕЕТЕ ЕДНА ГОДИНКА ПОВЕЧЕ ОТ НАС, НО ПЪК ЩЕ ИЗПИТАТЕ ЧЕЛИЯТ УЖАС НА КЛИМАТИЧНАТА БЕЗНАДЕЖДНОСТ !!! ПРОСТО ЩЕ РАЗБИРАТЕ КАК СЕ УМИРА БАВНО !!! И ПОСЛЕДНИ :-)

с ,,камиларите,, идва и ,,затоплянето,,...!!! тези дни западна европа е много ,,топла,,...!!!

НИКАКВО ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ИМА!!! ТЕЗИ ЛЪЖЦИ, ИСКАТ ДА НИ СЪДЕРАТ КОЖАТА!!!! ПАРИ, ПАРИ ИСКАТ!!!!!

Не е за пари а за тиранична сатаниска власт.

Нямат засищане богатите,бедния и гладен с малко можеш го нахрани!Богатите,богатите те са проблема,и този данък нема ги насити!

На това ние му казваме След дъжд качулка.Богатите и най-вече полити- ците унищожиха планетата Земя. Проклети да са!

Вие пеете в хор с Вавилонската блудница с която нашият свят Бог нарича духовният аспект на папството, черпеща с виното на своето блудстване (гибелни езотерични учения) царе и народи. Когато започнат да падат язвите на Божият гняв върху непокаялите се до краят на благодатното време грешници, какви мерки ще вземете срещу тях? Тогава ще има драматични климатични промени. Защо не говорите за идващият Божи съд над света, а занимавате хората с измислени проблеми?

Толкова разбирачи са се навъдили тук, че цял един БАН може да се опразни от старчетата и да се напълни с разбирачи-кибици. Българинът освен от футбол и политика, разбирал и от климатични промени. Ако по-малко се пишеха глупости и повече се четеше в тая държава, щяхме да сме цъфнали...

Великите Империи Франция и Великобритания трябва вече да са го разбрали-"" Или убиваш араби, негри, индийци, китайци и живееш добре и богато, Или арабите става много, почват да влияят лошо на климата и идват и те завземат и ти им ставаш РОБ". Фрацния Великобритания и САЩ трябва отново да почнат да избиват- Китайците, Индийците, бангладешците и севернокорейците, както са ги убивали преди 100- 300 години и да ги намалят като брой на по 10 милиона души..

Макрон бие тревога бръчките на бабата с която спи се увеличават виновно е глобалното затопляне

Митът за глобалното затопляне цели създаването на данък въглероден диоксид в/у всеки човек с кола и в бъдеще в/у всеки дишащ човек ,а парите от този данък ще бъдат използвани за т.н.елит Продаване на въглеродни емисии е един виртуален бизнес,търговия с нищото,грандиозна измама.Много полит .лидери са вътре.Политиците редактират науката.Няма нито един научен факт ,който да показва ,че СО2 влияе на промените на климата.Съдържанието на СО2 е много ниско в атмосферата.Всеки човек,всяко живо с-во издишва СО2. Без СО2 животът е немислим.Без него няма фотосинтеза ,няма растения,няма животни,няма човек.Растенията вдишват СО2 и издишват кислород.Растенията са единствените,които преработват неорганичните в-ва,само те ядат пръст и скали.Тия сиви ,черни ,цветни пушеци не са въглероден двуокис.Този газ няма цвят,няма миризма..Чрез процеса фотосинтеза растенията ,дърветата и др.превръщат СО2 от атмосферата в биомаса.

AbuTalib

Затоплянето е в следствие на новата траектория на движение на земната ос.Промяната от първоначалнато положение е с цели 286 сантиметра до сега и всяка година се прибавят още 13 сантиметра. Ако някъде има затопляне, другаде следва да има замръзване, но никой не смее да говори за това, защото ще се стигне до един ужасяващ извод, за който смело се говори в разните пророчества от преди хиляди години, та и в сегашните: нови морета и океани, нови контитенти.

AbuTalib

Франция разполага се един виден професор по Акупунктура -професор Жан Борсарело.В неговите книги се говори за китайски календар и там имаше информация за един меридиан, който следваше да стане висш на "небето". и т.н. Няма никак да е лошо да се вземе мнението на професора, защото земетресението в Кобе, Япония през Февруари 1995 г. съвпадаше с изчисленията в негова книга!!

За висшия меридиан не знам но виж за висшия за евреите хазари 49 паралел знам .

канадците веднага нахакаха климатичните такси в сметките на хората. Тъй че пак плаща крайният потребител. Всичко е по 3.14.

Интересно ще забранява фосилите, пък е же.....

Северна Корея с взривяването на атомни бомби са виновни. Северна Корея трябва да бъде ОБЕЗОРЪЖЕНА както Турция след Първата Световна Война.. Тия не трябва да имат големи и мощни бомби... Освен това, Китайците, индийците и негрите са станали прекалено много. Тия трябва а ги убиват , за да намалят броя им.

За да живеят американците и французите добре!

Ако обяснят как ще топят метали, ще е добре!

пудела нямали да забие камбаната :)) тоя нещастен клоун нали беше давал "безценни" съвети на измислената си приятелка синоптичка :))

Защо не вземеш да забраниш автоматичните триони Хускварна?

Не вярвах, ама го окараха до данък ВЪздух! Браво!

и нии от маалата бием тревога! макароните са вредни за здравето! вън макароните от балканите!

Няма да се предприемат по-конкретни действия , докато не удари пряко и чувствително.

Що му пишете на човека минуси - баш така си е. Човекът е едно много тъпо животно и докато не види "дебелия" никога не му идва акъла.

в тази сценка на "елита", който бива суфлиран от в подземието - макрон се явява като макронос и оповестява, че нямаме време. но ние си имаме време, дори да работим на няколко места за хляба насъщний, но на тях защо не им е останало такова? може би са си го (г)убили да си приказват предизборни врели-некипели... пестете ни времето, дами и господа!!!

Такова, каквото го познаваме като признак на 3-д измерението, изтече. Вече само понасяме последствията на всичко живяно досега и сме свидетели на разпадане на съществуващата "матрицата". Затова са подобни налудничави конференции за "глобално затопляне" , тъй като управниците са безпомощни да се справят с онова, което се случва (тъй като то не зависи от волята на човека). В Св. Библия това метафорично се нарича дните на Страшния съд, края на времената и пр.

това е поредната измама с която да измъкнат пари от държавите за някакъв абстрактен еко проект, грийнпийс и всички тези организации са соросоиди, същото беше и с озоновата дупка и ето че минаха вече 25 години от когато се шумеше за нея и не сме умрели поголовно от рак на кожата както обещаваха, а производството през това време е нараснало 100 пъти от тогава

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а реално и юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА "хора", привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

не бои се мадмоазел макарон. ким дебелия ше ти реши проблема много преди да се удавиш от разтапящи се ледове.

Ами щом са така загрижени та чак бият тревога нека си купят по един кон и каруца като по превилегировани. Ние бедните ще сме доволни и на едно магаре. но моля да не въвеждат данък затова че те- животните си попръцкват- преди време шведите искаха да въведат такъв данък на селяните които отглеждат крави.

Всички тези коментари доказаха само едно : българи - идиоти

ти французин ли си, мадмоазел? до сега се чудех на кого ми прилича макрон по комсомолско излъчване. прилича ми на комисирката по "цифровизацията" габриел.

ДО НЕКАКЪВ ДЕБИЛ !!! Не бре шушляко-китаец съм бре!!!Ха ха ха!!!

Ако беше сложил и едно СМЕ към коментара ти(българи-идиоти)щях да ти повярвам,че болееш за екологията,а така съм сигурен,че само чукаш по клавишите.Само да те попитам,като се возиш в кола къде хвърляш фасовете или корите от бананните:))))

Ех, Макароне, Макароне ... 6000 евро на месец за прическа! 8000 евро на месец за грим! А ти се свиди някое и друго евро да си оправиш зъбите ... срамота!

още миналия век е казано, че ледовете ще се разтопят и нивото на океана ще се вдигне драстично. ама, няма кой да чете.

Само Путин може да унищожи проекта глобално затопляне. Вече ликвидира ИД. По-бързо да го прави,че това лято не ми се кара на 42 градуса всеки ден.

не само въгледобивът. войните- каква енергия се отделя при взрив,а? ами колите, самолетите-отработените газове от бензина? аецовете- разни радиактивни елементи в атмосферата? тецовете-колко газове се отделят и от тях?огромните площи земеделски култури при индустриалното земеделие? изсичането на горите за пасища, писти, пътища и просто за дървен материал? отпадъците, планините от отпадъци ,които трябва да гният и отделят метан и бог знае какво или пък биват изгаряни и пак се отделя топлинна енергия? ами колко заведения и домове са на газови печки-да хранят с пържени и печени мръвчици милиардите гладници всеки ден? въглищата им били най-гоуемия проблем, бошкеей. намерихме разковничето, ръйш ли.

Няма глобално затопляне,а има глобално застудяване. Истинаха ми краката,а съм надула парното до край.

Има много статии, които засочват, че "глобалното затопляне" прилича на поредната глобална измама. Поне някои статии: - Нов доклад: Глобалното затопляне е Рокфелер Scam - Глобалното затопляне е "Над" - рекордно ниски температури Записаните WorldWide - 400 научни статии доказват, че глобалното затопляне, предизвикано от човека, не съществува - ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ - ЛЪЖА ЗА МИЛИАРДИ! ХОРАТА ЩЕ НАУЧАТ ИСТИНАТА И ЩЕ НАМРАЗЯТ НАУКАТА Задайте си въпроса, защо всички доказали се дезинформационни медии се опитват да допринесат до всеобщото оглупяване и ни облъчват постоянно с това. И защо тези медии, всички контролирани от американските мошета, не допускат и не осветляват противната гледна точка и доказателствата, които предоставя тя. все същия номер, като с холокоста. А си го отрекъл, а си влязъл в затвора в някои контролирани държави. Същото ще стане и с Европата, след като установят диктатурата. То за какво бяха тия фалшиви атентати, за да се приемат с радост съответните закони. И сега, а някой е казал, че няма затопляне, а ще почне да влиза в затвора, че цака бизнеса.

Всичко това е поредната лъжа и измама, за да отклони вниманието на хората, да гонят вятъра. И не точно, защото това заформя огромен бизнес. По инициатива на еврейската мафия. По тяхна инициативяа е договора в Киото. До колко е добре, не се знае, не за друго, а защото се гони поредната печалба, а не реално снижаване замърсеност и подобрение живота на хората. Инициаторите ги интересуват само парите. И някъде ще почне разминаване. Така организираха бизнеса с вредните емисии. Познайте кои са печелившите и контролиращите. Щото те ще въведат поредните закони и норми. И докато се усетим, вече ще имат всеобхватен контрол, който изведнъж ще почне да се ползва за други цели. Вече СБ повдигна въпроса за водата, опитват се същата схема да приложат. Петрола управлява света в не малка степен. Еврейските мафиоти се опитват да го детронират, след като са инвестирали и монополиризали производствата в зелени технологии и сега се опитват да прехвърлят света в нова схема, където те са монополисти. И да установят контрол. Една привидно благородна кауза за доброто на всички я употребяват изключително хитро, за един всеобщ контрол. Това се търси в схемата. Поемат ли контрол, ще си тръгнат накъдето искат. А третополието току станало задължително. Сексуалността пречи и прахосва време и енергия на съвременните роби. За това толкова е нараснала асексуалността, особено на "напредналия" запад. Което се постига с най-различни хранителни филмови, медиини и други схеми. Това, което искам да кажа, че една добра кауча, се използва долно и е част от един много по-голям пъзел. За съжаление. Иначе нямаше точно мераклиите за господари на света с такова настървение да се опитват да я реализират. Алтруизмът им е съвършено чужд. Такъв хъс проявяват винаги когато гонят пари, власт и контрол.

от мене плюс, заради точността на попадението. битката на такива, като макрон е за душите на хората. една битка описана така подробно не само във фауст, но и в откровението.