Климатични активисти изляха черна течност в прочутия римски фонтан Ди Треви

Смъртта на 14 души в наводненията, опустошили североизточната част на Италия се дължат на климатичните промени, смятат в движението "Последно поколение"

Обратно в новината

Коментари - Климатични активисти изляха черна течност в прочутия римски фонтан Ди Треви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, не знам дали чистите килими, но не са го направили 12 те маймуни.... те са само банда хлапета...ало асистента на доктора е...него търсете... аз оставам.. няма да се върна под земята...изпълних задачата сега ме оставете на мира...

Тъпи животни

Изляха помия във фонтана и климата се оправи а Грета получи оргазъм.

Винаги е имало наводнения.Това е част от природните неща,които стават.А тези новопръкнали се "активисти" да престанат с тези промито-мозъчни действия.Изведнъж "защитници"! Откъде дойдохте бря!?Итова което правят не замърсява ли водата във фонтана?!Много свободясали има на този свят!

Аз бих заградил фонтана с ограда и тези да стоят вътре няколко дни без да им се позволява да излизат, бързо ще им мине меракът да правят глупости.

Разглезени градски деца, нямащи понятие от природа и климат.Ето такива тъпунгери в ЕС пишат закони-сифилистични.

Климатични тъпанари

А вие, драги, просто тъпанар.

Значи тези малоумници не правят нищо лошо според нашите грантаджии от ДБ и Зелените терористи, но че нашите от Възраждане с малко червена боя залели сградата на ЕК, било голям вандализъм!!! Ей скапаняци!!!

са вашите, не нашите.

и обикновенно тези неща в които са вярвали не са били вярни ное било трудно да се докажат защото покриват морални ценности и те са били налагани с терор на другите инако мислещите - в днешно време ДАЕШ е наи-пресният пример. Тия екйо терористи някой ги лаже и им промива акъла и те тероризират другите хора..скоро ще почнат и да бият, както едно време "симпатизантите" на Хитлер са правили...както и болшевиките са правели..както и след 44та в БГ едни добр хора са правили на едни други хора дето не са били от тяхните хора...е тия еко терости с фалшивите си и неверни ...това е лесно доказуемо този път защото е наука и измервания...са точно този манталите дето няма проблем да тероризира хората защото някой така му е казал...хорат аса лесно манпулируеми и дота глупави...язък за всиките векове развитие ..егати и деградацията

Моля Дир д не заменя активист с вандализъм и хулиганство....

Като чуя "активист" и "експерт".....бавно подготвям ножа зад гърба си..... Много екологично изпълнение..... предполагам че почистването ще е също "екологично"

Това са терористи и така трябва да бъдат преследвани от закона.

Движението - "Поредно Изтрещение" ;-)!

Много прости хора... да си мислят, че пръднята променя климата...

активисти, а диви терористи!

На това как да не му счупиш главата. На място във фонтана да го оставиш.

Само бой по дефектните кратуни ги оправя. Ама яки ритници.

Деа и изплющелите сектанти!

за оскревняване на италианско историческо наследство от ок. година са в сила солени глоби, както и забрани за влизане в страната или затвор!

тези изроди як бой, глад и стригане. И глоби до припадък!

Няма ли най-накрая да ги приберат тези ненормалници

нагоре да изсерят ена ваза с радиоактивен материал. юта да забогатее цървуло италЯнски!

Можем да очакваме следващия път Гретето да се изака или изпикае във фонтана. Идиоти! С такива действия само настройват хората срещу себе си и идеите, които се опитват да разпространяват.

Аман от разни изтрещяли идиоти! Какво са им виновни произведенията на изкуството, та се опитват да ги повредят или унищожат!? Карабинерите в Италия не се шегуват и сега ще им разгонят фамилиите с глоби и затвор! Така им се пада!

Голяма част от "зелените" проучвания се финансират от Китай. Същият Китай, който яко отваря въглищни ТЕЦ...

Глупости

Не вЕрвайте, то това ви остава... :)

кой знае какви са истинските причини за климатичните промени. След 40 години борба с озоновите дупки се оказа че използваният метод е напълно грешен защото създателят на дупките ... е студеното време. "От СМО отбелязват, че през 2020 г. озоновата дупка над Антарктика е нараствала бързо от средата на август и на 20 септември е достигнала максимума си от 24,8 милиона квадратни километра. Според експерти причината е била "силен, стабилен и студен полярен вихър и много ниски температури в стратосферата". Същите метеорологични фактори допринесоха за образуването на "рекордна" озонова дупка и над Арктика през 2020 г.За сравнение - озоновата дупка над Антарктика през 2019 г. беше "необичайно малка и краткотрайна", припомнят от СМО." Озоновата дупка се е отворила, достигнала е рекордни размери и после се е затворила заради... вятъра, а само за подмяната на хладилните агенти в битовите хладилници "вредящи" на озоновият слой с такива дето го щадят бяха хвърлени на вятъра над 20 милиарда долара;)

На вятъра били хвърлени милиардите… Вярвай!

не вярвам на никого, особено когато някой иска аз да му плащам масрафа.

Проблем при този тип акции е че никога не се знае кой и защо ги организира. Може да са изтрещели еко активисти, но може и да са хора изпратени от институтите за контрол на общественото мнение на издръжка към международните мега корпорации които традиционно саботират всякакви екологични инициативи защото удрят по печалбите им. В днешно време вече никога не се знае.

Именно. Като стана въпрос, не знам дали екоактивистите си дават сметка за следното; само допреди 6-7 години тяхната неприязън беше насочена към корпорациите като главен виновник. Някак странно обаче, тази неприязън се измести към обикновения човек и неговите материални нужди. Струва ми се, че точно корпорациите много ловко прехвърлиха топката и успяха да насочат фокуса не там, където трябва. Най-прост пример; навсякъде се тръби как пластмасата убива планетата и постоянно се показват (едни и същи) локации в океана, където си плува свободно. Болшинството хора обаче имат културата да си хвърлят чашките и бутилките в коша. Е, пита се, кой точно е виновен в цялото уравнение? Явно не е този, който купува нещо си от магазина, а този, който е отговорен за събирането и преработката на пластмасата. Вероятно му излиза по-евтино просто да я метне някъде и ето как стига до океана.

Да им треснат солени глоби за унищожаване на паметник на културата. Те са готови да изтровят риба в някоя река и да кажат, че това е заради климата. терористи.

боклуци

Къде са привържениците на зелените от ПП-ДБ? Или това деяние им се вижда несъществено!? Жалко е когато се налагат толкова агресивни методи в името на общо взето една добра кауза! Агресията отблъсква нормалните хора, защото виждат един опасен фанатизъм, подобен на фашизма и комунизма!

Какво по-точно да се коментира на тази шайка дегенерати? Добре поне, че полицията ги е прибрала (явно не са толкова удобни никому вече). "Зелената" идея наистина е зелена - лишена от елементарни познания и логика, което пък от своя страна я прави идеалното поле за експлоатация от страна на политиците (и всички знайни и незнайни НПО-та).