"Климатичен протест": Боядисаха в черно водата на емлбематичен фонтан в Рим (видео)

Тримата актиовисти могат да бъдат съдени за нанасяне на щети на културно наследство

Обратно в новината

Коментари - "Климатичен протест": Боядисаха в черно водата на емлбематичен фонтан в Рим (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са грозни постъпки. Да произведат нещо и да го посветят на каузата. Аз вярвям че хората по света трябва спешно да направят обратен завой, но оскверняване на произведения на изкуството е недопустимо. Нито тях разбирам, нито тези които не ги дразни изгарянето на боклуци в общия на всички въздух. Толкова ли не им достига до съзнанието?

Единствените дебили са българите.То затова около българските реки има изградени минисметища в които плуват всякакви отпадъци от такива дето викат че промените били циклични и не били от хората и тн дебилщини

Да дам и аз на " зелените " една идея : А ако си пиете пикнята - Ще спасите и водата !!

Дебилчета прости. И гретето е същото л.й... Зелените и либерастката идея са пагубни.

А какво е актиовист? Нещо средно между актьор и активист, може би...???

Откачалки

Да цапат могат. А да го направят - не могат.

на другата акция да боядисат и белия дом в черно ....

-Джон , защо тези куковци са направили това? -Защото недостигат бели престилки , Сър!

трябва да ги ++ат и да ги ++ят

всички еко-терористи да бъдат арестувани и осъждани за злините които причиняват. Защото прост човек е ок, но когато е тотално прост той става е много вреден.

И булята всеки месец прави климатичен протест, към края на месеца

Да припомня на всички активист от еко беко меко че са климато не фърчи а тренда е украйна.... За туй каска и бахтоягроб.....

и ето, 4 века след наводнението Рим е оцелял

Дебили. Едно време ченгетата ги спукваха от бой тия, но сега запада е тотално западнал.

Рано или късно климатичната измама ще лъсне. Има един физик от НАСА, който доказва с данни и графики, че т.нар. климатични промени са циклични и не са предизвикани от човешката дейност. Така например при изригването на вулкана Пинатубо през 1991 г. са се отделили повече "парникови газове" отколкото за цялото си съществуване човешката цивилизация е произвела. Мотото на групата на този учен е "вярваме на Господ, но от всички останали искаме данни".

Зелени тъпанари заслужават бой с пръчки. Зелените са едни изнудвачи и пълни откачалки без работа. И ги хранят разни престъпни НПО като тези на Сорос.

"Лодката" на Бернини олицетворява точно наводнението в Рим когато Тибър прелива и залива товарна лодка на брега

Зимбитата на Сороз в действие.

Значи сереш и замърсяваш за да има по чист климат? Ако става така всички ще се изсерем на центъра и климата ще се оправи. Аман от наркомани и Грета тонберг.

Английската дума ,, stepS ,, означава на български СТЪЛБА. Просто така се говори на български. Испанска СТЪЛБа а не испански стъпала.

За сведение, това е прочутото Испанско стълбище. Никакви стъпала и стълби. Посетете това много известно място. Екоактивистите са варвари.

Ами да им дадат по една четка за зъби и да излъскат целия фонтат.... може и плочките около него

Ти пък, четка за зъби. Много ги уленяваш тия зомбита. Първо малко бой(ако не става с малко може и много бой), а след това първо да изпият фонтана и след това почват да ближат и да чистят.

За боя не споря... той изгражда :-) но тези да олигавят целия фонтан - хайде няма нужда :-) С четка за зъби си е екстра - всичко да светне

Още ли се чудите кой е основният спонсор на зелената чума?! Един старичък унгарски евреин. Да, същият, спонсорът на ОО, Сороспии Заедно и тн....

Общините, в които има ценни старини трябва да имат по трима четирима на заплата, като се появят такива, направо да почват да бият.