Ще стават ли зимите у нас по-меки?

Летата у нас са все по-горещи. Какво да очакваме за зимните сезони в нашата страна и как се е променил този сезон през последния век.

Обратно в новината

Коментари - Ще стават ли зимите у нас по-меки? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко ще става все по-меко.

Не знам чий е този материал, но едно е сигурно: В последните години нашите синоптици се отличават със скандално неверни прогнози - дори и в рамките на един и същ ден. Затова по-добре да замълчат, а ние да не им обръщаме внимание. Природата си знае работата.

Когато на 21 декември беряхме череши.......

...у мазето на комшията. 100 буркана компот намерихме. А брачет?

Sledya studenite zimi ot 1947g. nasam. Ustanovila sam, che na vseki 7 godini idva studena zima. Ochakvam prez 2024g. da e sledvashtata.

От личен опит мога да кажа, че зимата 2016-2017 бе най-студената зима от 1969 до сега. Не знам дали е имало най-много сняг, но опрееделено средните температури бяха най-ниски.

ot sredata na dekemvri do kraq na fevruari minus 10 celzii prez denq no6tnite kam 17-18 v Sofiq

средните температури за страната не са мръднали от 40 години, може да не ви се вярва, но е точно така.

А, на баба ти хурката, не я ли намериха в тумбака на някой замръзнал мамут!?

все по-увеличаващо се намаление на валежите и сериозни липси на влага за селскостопанските култури и битовите нужди!Просто, с рязкото затопляне на климата, североафриканските сухи, безвалежни субтропици, се изместват над северното средиземноморско крайбрежие! И още по на север, над европейския континент!!Нищо не става в климатичните изменения за 5 години, дори и при бързо състояли се климатични промени!?Но за 15-20-25 години стават доста драстични изменения!И все пак, това все пак си е, нищо време!На който се случи, по тия идващи вече нови времена, да търпи климат без валежи, ще яде яко хурката!

Не си губеге. вре.мето да чдгдте статията. Погледнете си "Сградна мощнлст" в факгурите на Топлофикация. Процентът. на "Сградна мощнлст" през шоследнитд години расте - гова означава ча ЗИМИТЕ СТАВАТ ПО СТУДЕНИ Всичко останало е л ъжа. Дори Тръмп на основание на тези фактури счита също че има да Стига да не б

За зимите не знам, но очевидно китките и п*шките - да...

яж, пий и си носи новите дрехи

"за който не навсякъде има достатъчно данни" и въпреки това правите глобални изводи;)

не са и летата по-горещи,имаше два пъти по десетина дни жеги,това не е горещо лято,стига сте лъгали

Мълчи,че ще набичат ХААРПА на макс и през септември,ще стигне 50 градуса на сянка.

Тоя ХАРП да не работи без пари бе? Много се надценяваш. Баш за тебе ще харчат пари да го включват.

Баси глада за новини! Не е лесно да си журналист лятно време :P

В Сибир и днес се намират, замръзнали мамути а в стомасите им тропическа растителност!Явно и в древността е имало, глобално затопляне.А после, моментално замръзване!

Винаги през лятото като стане много горещо, започват подобни разговори. Ще дойде зимата, ще паднат температурите до -20 градуса и ще почнем да се тюхкаме каква тежка незапомнена зима.

Не разрешаваме !!

Трябват много млрди години,за дасе усети реално промяната в климата.Защо ни лъжете?

На снимките ясно се виждат т.нар. кемтрейли, с които "елитът" уж бори глобалното затопляне и трови човечеството.

Много ме е страх от Глобалното Затопляне, щото всичко друго ми е наред.

Айде стига сте пълнили главите на хората с глупости. Тази зима целия януари беше на -20. Валя сняг на 23 април. Лятото си е напълно нормално, просто хората се разнежиха заради климатиците, които ги нямаше преди 20 години.

Миналата зима беше най-студената от 63 години насам. Три месеца нямаше положителни температури. Нещо сте се объркАли.

Не са се объркали. Нарочно го правят.

Омекнала му е пишката на списвача, а глобално му се и загрял мозъка - резултат на промените е статията. Тираджии, когато погледнете нагоре виждате ли дъното?

Поздрави за добрата статия

сладолед ли да купувам въглища ли

всичко у нас е по-меко, та какво остава за зимите. Но интересно защо миналата година имахме до минус 23-25 градуса, щом казват, че се затопляло, а сега хората вече започнаха предвидливо да се запасяват с дърва за огрев, че токът не е за всеки. По-скоро ставаме регион на контрастите и крайностите в климактеричен смисъл.

След последната много студена зима, едва ли! По-скоро ще стават по-студени!

Никой не знае..Божа работа..Последната не беше мека..И какво значи ''у нас'' ? Във Видин , София или Трън, зимата е една, В Бургас и Сандански е по- друга

Стига ХААРПСКА пропаганда. Взехте ни лятото и го заменихте с близко източно,сега и зимата ли ще ни вземете ?!