Кери: Климатичните промени са опасни поне колкото тероризма

Държавният секретар на САЩ Джон Кери заяви, че климатичните промени са опасни поне колкото "Ислямска държава" и други екстремистки групи, ако не и повече.

Обратно в новината

Коментари - Кери: Климатичните промени са опасни поне колкото тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то ДАЕШ отидоха на 4-то място! Първи са Русия, Второ - климатичните промени, Трето - Башар Асад, Крим и донбаските отцепници, И чак на 4-то място - ДАЕШ. Хитро нали!? Има статии за манипулирането на хората, и смяната на действителността.

а това ,че сульо и пульо са се качили на коли и ходят до тоалетната даже с тях а това ,че кери и подобни ползват самолети за 1 човек а това ,че голяма група хора ходят да берат ягоди в лондон ,вместо на двора и хубавите земи пустеятчий болен мозък измисли в

Само дето "глобалното затопляне" не съществува. За разлика от напълно реалните схеми за крадене на пари покрай някакви измислени парникови квоти. Както тероризма, така и затоплянето и всякакви кризи и драми се измислят от световния елит с основната цел да затормозяват икономическата свобода и просперитет. Идеята е да се възпрепятства формирането на независими средни собственици. По същата причина кипи безумно законотворчество, бълват се камари с безумни актове. Много, но никога в интерес на населението.

Кери е много деен,ерудиран 75 годишен младеж,много в час,голям дипломат изобщо е супер!Действително трябва много сериозно и много бързо да се спират основните източници на замърсяване и не само тези които казва,а и добива на петрол,скоро трябва да стане отживелица,като за целта и арабите трябва да се адаптират и нагодят по бързо към новите реалности,стига са смукали само петрол,купона е към своя край!

инфантилност, граничеща с нарцисизъм, а ние сме идиотите, които търсят новини и аназили, за да живеем по- разумно. Няма журналисти, има инфантилносттака, ще ни откажат от четене и интернет

Няма никаква база за сравнение между двете.

... кога мислят да подпишат за въглеродните емисии? Само те и Китай не са подписали това споразумение

Кукумявките са по- опасни....

точно така този, джим..., жим.., джен ...кери. Ако не са терористите, ще са климатичните промени. Може да са марсианците, също и руснаците. Важното преди всичко, вниманието да е концентрирано върху страховете, приматщината в хората. При подобни обстоятелства, даже и бездарен лакей ще бъде чут докато разправя как Pokemon Go бил тоталитаризъм...

Защо се правиш на идиот или най вероятно си такъв!Глобалното затопляне е факт,както и климатичните промени вследствие на него,а ако не си го забелязал трябва да си прекалено ограничен ,необразован,кух или поредната тъпа мурзилка която реагира както винаги неадекватно на очевадни факти, но щом са от американец,дори могат и да се отрекат,дори и да се затрие планетата! За мурзилките с празните глави и това няма значение!

Стига глупости, говориш ми за глобално затопляне, ама не го разбираш. Знаеш и че за производството на сматфона ти с необходими 32кг материали? А знаеш ли колко затопля обработкат им това? Знаеш ли че в Бъллгария най-големият замърсител е Мариците, а знаеш ли че са американски? А знаеш ли че американските коли нямат горна граница на изразходваното гориво? С две думи тинтири минтири. Природа е измислена дума от хората и нищо не значи, няма определение което да казва какво точно е природа. И понеже всичко на този свят не се губи, само сменя формата си, можеш да помогнеш като увеличиш децата си. И ако не си го разбрал, ще ти кажа че тялото ти е съставено от въглеводороди, взети от природта и натикани в теб. Това от своя страна слага циганите като едни от най-големите защитници на същата.

все повече хора, мислещи адекватно ,разбират, че с въпросното "глобално затопляне" се вадят много,ама много пари! И че няма нищо общо с "промишлената човешка дейност"!Защото наскоро съобщиха, че озоновият слой над Антарктида се е възстановил почти напълно!Няма да е от ограничаването на дезодорантите, всеки случай...!

Вие господине сте избягал от моята лаборатория, веднага да се връщате, неказвте това, което записах на чипа, трябва да ви го сменя. Пак ще говорите за мурзилки, но друго. Имате да изпиете и няколко хапчета,.

Акцизен данък върху тока за климатиците.... Добре че не съм им фен...

Алчността е 5 жпъти по-опасна от най-голямата друга опасност. От нея се раждат и тероризмът и климатичните промени и световните войни. За алчност наказанието трябва да е смърт!

Най-опасни от всичко за света са болните мозъци във Вашингтон след това е ИД, климатичните промени ,ебола ,озоновата дупка и тн...

"Болни,болни", ама едва ли,докато на изток към Москва са много сериозно хронично болни ,дори неизлечимо болни от комплекси за "величие",бивши агресори на соц.блока и както никой не ги иска се натискат с пропаганда и интриги,без никакво покритие затънали в корупция и демагогия!

Аз пък си мисля, че вместо клима той би трябвало да си вземе килима и да си отлети обратно за USA. С килима няма никакво замърсяване на атмосферата, тоест ползата може да се отчете не с половин градус ами бая повече.

Гнусния рептил оправи тероризма, сега захвана и климатичните промени. Ами тези промени се дължан на вас, унищожителите на света- америчките пер(дерунгели!

Много глупаво сравнение

а и шащ са мама и татко на тероризма защото го създават и разпространяват по Света под формата на борба за свобода и демокрация

Това са невероятни идиоти просто! Да иде Кери в Ница или сега в Мюнхен и да ги пита кое е по-опасно!

Ами ледовете се топят, ма овца!Не гледаш ли ТВ!Естествено ,че тероризма е текущия проблем,виждаме какво става,но това не означава че трябва да не се решават и другите важни за планетата а и самата конференция е конкретно за климата,ама кой да чете!

Аз мразя сисита, защото са тъпи хейтъри, лузъри и дебили. И щото най-обичам да мразя и да се фъчкам с това, много съм държа да се знае и съм горд с това, с омразата си, щото аз друго всъщност нямам с моя мизерен живот.

И пърденето на обществени места,задушава обстановката ,ама си носим гъзовете въпреки това.

Мразя САЩ те са лоши

Че кой го интересува кого мразиш или обичаш,психо!

Избиха стотици делфини в черно море за 1-2 учения с миризливите си гемии. Проклети да сте всички лицемерни Американски копелета!

Но ДНК-то на капитализма предполага крах -казано простичко желанието да се печели повече,повече,повече.....води до неизбежен край.Атомното оръжие не позволява световна война за изчистване на дисбаланси,натрупани от бясната алчност и ще се окаже.че в рамките на този век хората няма да имат полезен ход!Разселване на други планети или поне черпене на значителни ресурси от там може да е решение,но още е по скоро фантастика.

А по-опасни от климатичните проблеми и тероризма са САЩ !

И как разбра?След резила на Кремъл в Украйна и тролската пропаганда за "величието" на Путя след тоталната му излагация,САЩ са за предпочитане!

Остваете го Кери, той ще си ходи след няколко месеца. По-добре напишете какво казва Тръмп за климатичните промени (дето преди това им викаха "глобално затопляне")

Ха ха аха ах! Ако беше толкова важно другарю Кери защо не сте подписали меморандума за намаляване на вредните емисии? Когато хората в Киото говореха това дето вие говорите днес, вие обучавахте терористи. Няма по-жалка държава от САЩ! Колкото по-бързо паднете в прахта , толкова по-добре за света!

Аман от глупости !!

...в случая .."крадеца вика - дражте крадеца "....на Kери бих му отговорила да спре да си играе с HAARP

дреме им на тия за тероризъма създадоха и въоръжиха талибаните и сега те еб.ват мамата на Западноевропейците щото са кухи!

А САЩ колкото двете взети заедно с излишък.