Бойци на ИД заплашиха: Подновяваме клетвата си към Багдади

Бойци на "Ислямска държава" (ИД) декларират своята вярност към лидера на групировката Абу Бакр ал Багдади за първи път след разпада на "халифата" в Сирия и Ирак

Обратно в новината

Коментари - Бойци на ИД заплашиха: Подновяваме клетвата си към Багдади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя дето американците го убиваха неколко пъти пак е възкръснал:)))

Кво е тва ИД бе! Шойгу нали го унижожи вече 3 пати! А наскоро и Путин за четвърти пат!

Това е подразделение на ЦРУ. Докато има терористична държава като САЩ, ще има и ИД.

А, бе, така е, ама и Русия е Империалистическа държава, сиреч терористическа! Преди два дни четох статия в мейл.ру, че строителна организация от Москва пращала пари на ИД! А и Путин сам потвърди, че повечето бойци от ИД са руски граждани!

Па почнаха хамериканците да се задяват с тайните си агенти и в Рака беше пълна пародия бомбиха и накрая си извозиха бойците с колона дълга 50 км ;-) 4000 джихадисти с оръжието барабар хахах а багдади пие кофи с Осама и той агент на ЦРУ уж в морето

От рака хамериканците си ги взеха с бусове а Багдади

...исляма е човеконенавистна и воинствена религiя !!!...исляма не тарпи саществуването на други религии според него те са (неверници и трябва да бадаT избивани ) !!!...краино време е тази религiя да баде забраненa а практикуващи те я да бадат преследвани !!!...много лесно се ставе от обикновен мюсулманин ...радикален ислямист !!!...границата е много танка !!!...зависи от ходjaта в дjaмята !!!

пластични операции ЦРУ пуска в действие Багдади II (Хишника 2)

Да го търсят на Пето авеню в Ню Йорк!

На такава долнопробна сган колкото и бомби да и стоварят все ще е малко....

А ал Багдади жив ли е още или се е превърнал в Джин!? Щото купища US форсове,вече го бяха убивали по много пъти,поне по тяхна,"достоверна"инфо.

По всяка вероятност,Багдади е мъртъв,защото близо година,не е показал признаци на живот.Мита,че е жив,е от полза за ислямистите,за да подържат дух!

Тоя пак ли е жив? Само американците го убиваха 5 пъти и руснаците и те поне 1-2. Шотландски боец? Или просто всеки брадясал и чалмосан би могъл да се представи за него(кукла на конци дърпани от ЦРУ)

Слава на ФАЩ.

Всички самериканци, ингилизи, французи, германци, куфарите и айде оти Сирия . . и оп изникна нов борец за демокрация. Него , обаче го търсят чеченците . .въпрос на време е, ще го намерят.А ето какво идва от Иран: Президентите (Путин, Рохан и Ердоган) отхвърлиха всякакви опити да се създадат нови образования под предлог борбата с тероризма и изразиха своята решителност да се противопоставят на сепаратистките намерения, насочени към подкопаването на суверенитета и териториалната цялост на Сирия, а също така на сигурността на съседните държави. Сбогом Кюрдистан - прекараха ви! Жалко!

Не ни занимавайте с глупостите на някакви главорези. Повръща ни се вече от тези продукти на световната нация по глупоста.

А мен ми се повръща повече от тези които ги създадоха и въоръжиха...тази гадна северноамериканска гнъс...

Kalin

Ройтерс пак нещо са бляли.Докато не се намесиха руснаците там нещата бяха в пълен застой.Чак след това имаше раздвижване но то бе и по принуда за САЩ и.....

Като във Втората световна война... Когато работата отиде на "ебем страна" - хоп "ДЕМОКРАТИТЕ " са та линия... Пустиняци!!!

100 пъти обявяваха че са го убили, ранявали, пленявали и прочее а той пак жив....

И ТИЯ СА ПЪТНИЦИ...

се провали със скрипал и веднага почна да активира подопечните си идил