Меркел е най-влиятелната жена в света за пета поредна година

Ангела Меркел е най-влиятелната жена в света за пета поредна година в класацията на сп. "Форбс", следвана от Хилари Клинтън и Мелинда Гейтс.

Обратно в новината

Коментари - Меркел е най-влиятелната жена в света за пета поредна година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-влиятелна е Германия.Меркел сама по себе си,едва ли би имала шанс в такав класация.Вярно че е избрана за Но1 в Германия,но това не я прави автоматически и личност Но1.Да не се смесват нещата.

Аз пък защо мисля, че най-влиятелната жена в света е Русия? Или се бъркам, че има претенции, които не отговарят на капацитета й. Май беше второто. Май беше зависима от алкохола, крадлива, лъжлива, с ниска култура и иска всичко на готово, понеже има огромен дебел задник, Сибир. Ето това беше. И чух, че напоследък е на колене поради поредната империалистическа забежка. Забелязвам, че се и понадупва поради зорове разни, които предстои да станат още по-големи с времето. И мисля, че няма дълго да й върви водката, като започне да недостига сельотката. Ще се усети, че я такова политически лилипут и ще се отърси от него.

Объркали сте се. Меркел не е най-влиятелната, а най-независимата жена в света, защото нищо не зависи от нея.

Като бивша комсомолка, Меркел знае всички евтини КГБ-истки номера и затова успешно им противодейства, за ужас на Путин!

Eдно нещо се е доказало многократно в човешката история - колкото по-влиятелен е бил някой, толкова по-вреден се е оказвал за всички идиоти на които им е влияел. но онези които са спечелили от това, никога не са били под влияние.

през социализма все ми обясняваха как един ден ще настъпи комунизма и "на всеки му според способностите,на всеки му според потребностите" Изучих и изслужих,минаха 20 години, а пустия му комунизъм така и не дойде.....вместо него с изненада дойде демокрацията,само дето не беше тая демокрация дето беше на запад с високите заплати,а някаква с орязани и мижави,но въпреки това който ги взимаше беше доволен че не е от съкратените. И така отново се започна със обясненията как трябва да се стягат коланите,да се разпродава държавата,да емигрира българина за да можем и ние най-накрая да я стигнем тая пуста западна демокрация.......и така вече 25 години,общо 45 години В зората на "демокрацията" в България имаще една песен: 45 години комунизъм!Стига вече!..и за мен са 45 години само че разделени на две 20-социализъм и 25-"демокрация...та и аз като в песента да кажа; 45 години все лъжи и обещания за един стандарт на живот обещаван от комунисти и "демократи" Тоз живот така и не го видях, а просто в очакването му остарях! Такава ще е съдбата и на следващото поколение идеалисти от форумите,без значение от политическите им пристрастия

Много сме прецаканите !06

като гледам, на бълагария не 25, ами 250 години няма да и стигнат да потегли. кои е обещал по-бърза демокрация?

дето са я обещавали,а ако трябва да се чака 250 години...........за какво се пънеш по форумите!?.......само за прехраната!

Други са успели. Никъде освен при комунистите не е казано, че в света всички живеят като равни.

дума за успеха на държавата и народа като цяло.........то и в първобитните племена винаги има успяли......като вожда и шамана

Дошла е демокрацията?! Ти добре ли си?! На демокрацията само сянката и виждаш. Явно си много впечатлен и от сянката, но повярвай: демокрация в България още няма. Има само опити да започне да се прокрадва. Демокрацията е в главите на хората, ако я има. Българите нямат в главата си такова нещо. Те са страхливи, завистливи, много прости и реагират неадекватно на действителността. Такива хора не я могат демокрацията. Ще видим следващите поколения! Ако искш да видиш повечко демокрация, иди из зряла Европа. И ше видиш е пълна демокрация, а борба, драпане за демокрация. Демокрацията е процес, тя иска и превенция, и грижи, и борба. Тя е такова нещо и не е даденост от Конституцията. Жестоко си се объркал, човече.

това е написано...демокрацията е поставена в кавички,иначе политиците ни непрекъснато обясняват колко сме напред с материала......с изключение на лошия матриал

Кончита Вурст е най-влиятелната жена в тази педерастка част на света,а Меркел е най-влиятелната агентка на ЩАЗИ!

Едно нещо е ясно ,като чета новините напоследък. Глобализацията трябва да се отложи за следващия век.Трябва едни да напреднат, други, които не искат и не могат да изостанат и да бъдат мотивирани, че прогресът е от полза за всички и сами да пожелаят. Тези размирици нарушиха едно дълго създавано равновесие и сега ще отнеме поне 50 години, за да се поуспокои светът като милиони трябва да бъдат избити. Днешният свят се провали в мирните си опити да наложи един нов икономически модел, който да замести и подобри капиталистическия модел. Светът не е готов за обединение и пред Ангела Меркел стои въпроса, кога ще изрече това на глас в свое официално мнение. Дори и в Европа саботажа на англичаните съвместно с руснаците и американците пречи за създаване на един нормален свят. Време е немците да кажат, че не могат да издържат хрантутници и някой да изпие горчивото вино. Просто е въпрос на време самата Меркел да бъде заместена и щом това се случи, всички ще трябва да пораснат и да видят какво ще оставят след себе си. Меркел се явява като един посредник на лудостта на всички големеещи и самообожествяващи се, но времето и изтича, като на следващите избори не е ясно дали ще получи необходимото мнозинство. Германия вече не иска да търпи никого, дори и руския пазар и оттегли ли се от там в Европа ще има реална нужда от капитали.

Всеки, който не е "бунтовник" тип Мадуро или Ким Чен Ун, т.е. да съсипва икономиката с радикално леви мерки, да подкрепя диктаторските режими по света вкл. руския и самият той да упражнява диктатура се определя като послушен...

Кончита вурст има по голям емидж от тази баба бе.

Имидж не и трябва, тя е политик.А конкурентите на Германия в икономиката и политиката са далече зад нея...

БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..БуХахахахахахахахахах..

Това някаква шега ли е ? Меркел е най -послушната от всички канцлери,които е имала Германия до сега .

По-послушна и от Шрьодер?

Средствата за масова дезинформация пак помпат имиджа на марионетките от които нищо е зависи за да поддържат илюзията за демокрация на запад.

Пудела на Обама ! Айде стига, тази е толкава послушна След Подсушването , че е като Мамуна в Цирк .

А путин ? и той влятелен бе ама малко по малко от Меркел.

Меркел най-много се влияе от това какво й нарежда интернационалното левитско хазарско лоби и изпълнява!

Пазете тази жена тровят я с маскирани като лекарства опасни съставки ..не е съвсем адекватна.У нас подобни предписват подменяни в телат а лекари посетили нарко семинари на контролирани от нарко мафият а уж фармацевтични компании..Жертвите са лесни за обсебване вкл от проникнали нагли уж домашни духове..

меркел е най-влиятелната жена. тя най-много се влияе от вятъра, който духа откъм вашингтон. вятъра на застоя, биг брадъра, новите световни щази, антиевропейския ттип и наградите за нищоказваш пърформънс на извънхоливудски звезди- раздавани от "независимия" форбс.

ЕВАЛА

от посочените, Джанет Йелън е много по влиятелна от всички останали на куп, но повечето класации са смешки.

това класацията за марионетки ли е?

щяха да я оглавят Рогозина и Лаврова!

Хилари Клинтън може да стане първия американски президент, който се е пребил в собствената си баня. Повече от нея не се очаква.

Меркел е най-смелият мъж в света или поне сред ръководителите на EK.

Да, но само в света не и в къщи. Там най - влиятелна е моята.:)

и моята и моята;)

Най-влиятелната жена е Путина.

ЖОБРЕ А КАКВО Е НАПРАВИЛА МЕРКЕЛ ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА !!! ПРАВИ Я ИНЕРЦИЯТА Г-Я И НИЩО ПОВЕЧЕ НИТО ИГ.НИТО ИРАК .НИТО ИРАН . НИТО УКРАИНА . НИТО БРЮКСЕЛ !!!! И ЗОО ООО БЕЗРАБОТНИ . ЗАГУБИ НА 6 МИЛИАРДА И Т Т Н

Страната й има топ икономика в Европа и света? Друг тъп въпрос?

big_uncle@dir.bg

Прочети малко какво пишат немците в техните форуми. Ако не знаеш немски, има Гугъл. А мненията и коментарите никак не са розови, нещо много често можеш да срещнеш "unsere öligen erste schweine". Така че нещата са доста по-различни от тези във въображаемия ти свят.

А според мен най-влиятелната жена е Цацарова.

стига с тая киликанзер бе / не мога да спя

от къв зор

Ех... Путинка пак на второ място :)))

Как най влиятелна бе, онази московчанката със силикон в сурата, нали тя бе най - влиятелна?

От Питер е.

Влиятелна, или на нея й влиият? Май нещо са объркали - щото е тази, над която най-много влияят, тези, дето я подслушват, хехе

Много оптимизъм, много стъкмистика. Тия дни излезе една класация, която показа че почти всички германци са убедени, че на старини за тях няма да има пенсии. То и сега пенсиите им са мизерни, трябва да се осигуряват в още две-три допълнителни фонда. Просто германците са във фалит, но някак си пропагандата действа все още.

Сравни ги с руските примерно! Защо по света виждам непрекъснато прилично облечени немски туристи-пенсионери, а руски (пенсионери) изобщо не ми се мяркат? Или ще кажеш, че те са домошари и не им се пътува?

Ами не ги гледай само, поразпитай ги тия добре облечени немски бабички и дядовци какво мислят че ще е след 10 и 20 години. И поразгледай малко статистики, има ги официално.

..."ВЛИЯТЕЛНА" ,колко не знам ,ама чак пък ....ЖЕНА ...дори навремето ,като "гларус" ,през 70-те ,съм "прелитал" над нея ...без -...."АПЕТИТ" ...