Коментари - Кладнишкият манастир търси доброволци за ремонт на помещенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При наличие на крупно имотно и парично състояние на т.н. Свети Синод и цена на най-евина свещ в църквите, равана на половин хляб би следвало да не търсят доброволци, а да проявят МОРАЛ и да си платят за услугата!

Пари по-лесно ще се съберат. Може да дадете и сметка. Няма как човек да излезе отпуска един месец, за да се прави на аматьор строител /поне в моя вариант - две леви ръце и малко свободно време/. Иначе трябва да се помага на малките манастирчета.

Ако правилно сте го цитирали има пари от помощи, но за да не дадат парите на "фирми" търсят някой да "помага" безплатно. А помощите за какво ще ги ползват? Скоро помагах с труд и пари на друг близо до София манастир и след завършването му хлопнаха кепенците, отвън спират попски лимузини, а до черквата в двора има достъп за 1 час в неделя. Та приключих с помощите за алчните попове. Бясна съм им и за това, че ми предложиха "групово кръщене" срещу 250 лв. на човек (за да ми излезе по-евтино), ако искам самостоятелно между 400 и 600лв.. Май скоро мързеливите и алчни попове ще ме откажат да влизам в черква.

И както казва кварталният ни поп "Имам две ръце, с едната се кръстя, а с другата вземам. Такава за даване нямам".

Оctavius

"разпадащата се плевел".... Неграмотни журналисти ! Да се смееш ли, да плачеш ли?...

Понеже черквата е бедна, та търсите пари и доброволци, плащайте се крадливи почета!!!

В с. Кладница и Делта Хил живеят новобогаташи. Да се поразходят и поработят в манастира за опрощение на греховете. Може и някоя пара да пуснат.

Ма поне мълчи да не се показваш колко си проЗт, веее! Никой няма нужда от малоумното ти мнение, тъпанаро!