Китайският вицепремиер Ли Хунджон: България се развива с бързи темпове

Делегация с високопоставени представители на властта в Пекин обсъди с Бойко Борисов възможностите за икономическо сътрудничество между двете страни

Обратно в новината

Коментари - Китайският вицепремиер Ли Хунджон: България се развива с бързи темпове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

открехна аудиторията, че това съм го писал аз преди 10-тина години. Само цифричката беше по-малка. Как не измислихте нещо ново и работещо. Само предъвквате опорните точки от миналото, които така и не се осъществяват. Но, никой не пита, а и те винаги са си там !:))) Ръкавелджиииии...

Хубаво е баце да знае, че правиш ли бизнес с Америка, Израел или Китай - винаги си прецакан.

Със фалирала енергетика и топящо се население!

Алооо банкянския говедар , ко стана със завода на WV бе пенюго недоклатена . Кво ни будалкаш със тия оризарчета .

С бързи темпове ......към дъното.

Преди 45 години,когато бях новобранец едно от първите неща ,кога заставахме в строя за преглед ,бе упрятността и външният вид... Макар до тогава ,все още пубер на 18 г. ,нямах навика да се бръсна поне през ден -два ...в казармата ме караха... Вижте го "нашият" на снимката до китаеца ... Изглежда ,като циганин -патрон сутрин след сватба... с набола брада...и уморено -скапан вид ... На словестните му простотии вече никой не се учудва пък и преводачките до колкото си могат доизглаждат ганьовските му каламбури,ама тоя "Генерал-лейтент"(от Пожарната) ,как така не се научи ,че на официални срещи се ходи избръснат ...упрятен ...и не се седи с РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ ...

Ами след няколко кила суджук и ракия предната вечер как искаш да изглежда , китаеца може да го постави в малкото си джобче.

Не само себе си ами и портрета на Ботев си бръснал, че и 'розите' си поливал. Бръсненето дали oбаче компенсира празната казармена кратуна?

ни кажи. Само който не искаше не е научил нещо там. Дори циганите излязоха от там с професии. Празната къртуна сама не се пълни. Коментара ти го доказва.

Очевидно китаеца си мисли че е в Унгария, бърка двете държави.... Да отиде в столипиново и ще загрее разликата между Будапеща и София!

a защо не у вас? Та да представиш достойно родината си.

Е, щом китайцките друари казват.......

Китайските инвестиций са като извънземните... :)) Никой не ги е виждал ...

Невидими са Постиженията на ГЕРБ.

хумор, :). "Под вашето ръководство България се развива с бързи темпове", заяви Ли Хунджон..........." Абсолютен цирк.........

като срещна някой болен познат му казвам, браво добре изглеждаш, много си добре..., какво друго да му кажа

SU-152

Тази система обаче e като вкисната манджа............... И ако най-накрая осъзнаем, че една система, проектирана така че да ни усмирява, докато малцина стават все по-богати за сметка на бъдещето на нас и на децата ни, не е нужно да бъде поддържана. Можем да надигнем глас и да кажем ясно: „Не!“"...................................

макар и минимален, че и аз ще стана богат, от колкото липсата на такъв шанс

SU-152

Човек с всичко свиквал... Бананите знаехме как и кога се ядат преди демокрацията ! След демокрацията разбрахме ,че ако ги искаме целогодишно трябва да седим на тях ! Седнахме и взехме ,че не станахме !

SU-152

Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че тя е "Народът"... Древнодемократична мъдрост

Е аДе Де..

Българското население се топи с огромни темпове. Ученици от горните курсове, сричат като четат. Висшите учебни заведения произвеждат кадри, които не знаят какво са завършили. Няма квалифицирани работници, за малкото работещи предприятия. Болници нямат пари за лекарства.... Къде го видяха, този растеж с бързи темпове??

Вижте как чашата на госта от Китай е "гостоприемно" обърната с дъното нагоре. Дявола е в детайлите. А тъпото си е тъпо.

Вместо да цитирате протоколните банални изказвания, поне един път се разровете какво е свършено по дадена тема, ако сте журналисти все пак ?

С бързи темпове, ама назад!

Господин Бойко Методиев Борисов е номер едно. Една птичка пролет не прави, но и без едната е зле за България

Хахаххахааа! Смешка.

Идолопоклонник в действие едно време такива са се кланили на дървени и каменни стълбове вече ще се упгрейтнали и сте качили мизата

А китасйки заводи у нас кога , щом сме отличници , всички ни хвалят ама никой не иска да идва тук , що така все се получава?

Каквото иска да чуе,те това му казват.А той цъфти ли,цъфти.Ние да му мислим,дето живеем в тази развиваща се с бързи темпове държава.

123,и др. Петков днес са дежурните дебили.....да им пожелаем плодотворен ден и ВЕНСЕРЕМОС другаре:))))))))))

извинявам се,и "някой"-си е на смяна но не се знае дали не се труди само един трол")))))

А ти продължавай да тролиш за жълти стотинки.Когато се сменят ти и на другите ще цункаш нааканите дупета,така оцеляваш.И не за друго-просто само това умееш.

Тоя китаец не е в час, какво бързо развитие на България вижда, даже закриха предприятието за китайските автомобили Great Wall край Ловеч, защо не построят един завод като хорара щом толкова бързо се развиваме?

ха,тоя китаец нещо се е объркал,нали прецидента каза,че сме много зле и не се равиваме......на кого да ВЕРВАМЕ???

Тоя се бъзика с тплупа, а той му вярва ли вярва и се кефи как с трици маймуни лови.