Китайски експерт призовава за съвместен удар на Пекин и Москва срещу фалшивата демокрация на Запада

"Позициите на Пекин и Москва по отношение на правата на човека и демокрацията се различават от западните стандарти", заяви Джан Шухуа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма комунизъм бе , никога не е имало - само руски диктат , облечен в нЕк'ви псевдонаучни глупости - същото като сега демокрация-маймунокрация ... всичко си е феодализъм и крепостно селячество ... и пропаганда - да може тука папагалчетата да се пограчите малко ...

България трябваше да тръгне по пътя на Китай а не по пътя на крадливата демокрация

Този да каже нещо за фалшивия КОМУНИЗЪМ?

Комунизмът не беше добре изпипапата идеология,но не беше фалшив.Той доказа своята жизненост въздигайки крайно изостанали нации на ниво силни икономически субекти.Но хората упражнявали държавната власт бяха ниско интелигентни и простовати хора,догматици в своето мислене и без всякакво въображение.Историята е безпощадна.Но рано или късно тя ще се произнесе справедливо и за същността на капитала!

По скоро за фалшивия СОЦИАЛИЗЪМ ,а този бългърският -лицемерният няма подобие даже в Китай и Русия ,затова че ...баста от социалисти -комунисти и тем подобна сган.

Китай вече е номер едно с твоя фалшив комунизъм,а България е последна с фалшивата демокрация

Точно пък тоя сайт, който бълва денонощно руска дезинформация ще ми говори за демокрация…

демокрация няма от повече от 15 г , САЩ и Запада са тотално деградирали, нямат бъдеще, затова се конфронтират с всички и искат насила да им наложат така наречената "деомкрация", която е едно нищо, деградирала система за олигофрени

След 30 годишното опростачване на нацията , няма начин да не е пълно с дебили,със субекти, непознаващи историята,не четящи,не виждащи ,без съвест и без морал,като тези тука,които възхваляват англо- краварската ценностна система!

А ве много са убави комунизмът и тоталитаризмът, ама още не съм намерил някой комуняга, който да обясни защо по Живков-о време на границата с Гърция горният край на оградата с бодлива тел беше обърнат навътре към България.

тъпчо комунизъм няма от 30 г., а демокрация сигурно от 20, тея плоски лозунги може да ходиш да ги рецитираш на някои пенсионери

Толкова са тъпи,че не могат да те разберат какво им пишеш.

"Като пример Джан посочи Украйна, където Западът упорито се опитва да установи ред според своите виждания." Да уе, НАТО бомбардира яко в Украйна и насила ги кара да искат демокрация от западен тип. А руснаците с цветя и рози се противопоставят по мирен път и убеждават населението, че демокрацията не е добра за тях, само тоталитаризмът им пасва.

Смешен опит за острумие!...

Колието на историята ще се върти до пълната почеса на комунизма!!!....тези западни ценности и тая педерастия ми идват в повече !!! Една шепа шибани американски евреи се опитват да командват всички

комунизма вече го погребаха заедно със ссср, сега рашистите ще си измислят друг путинизъм, нещо като национ-ал социализъм и фашизъм

Хайде изравнявайте САЩ и Англия със земята, че да види света малко мир.

Към кого се обръщаш юнако ,ти зад чии дебел задник се криеш пак ,излез покажи се ,кажи кой си, какво искаш ,кого призоваваш да свърши твоята работа глупав страхлив българино ?

'демокрацията в САЩ е деградирала', ами че то и комунизмът в Китай е деградира, ама никой не размахва мечове, че щял да унищожи другия. Егати войнствените комунисти.

Вземи и научи какво значи комунизъм бе дебил. Къде видя комунизъм в Китай?

Да, затова всички западняци си мечтаята да избягат в Китай или Русия ...

1. Си мечтаят производствата им да са там, за да печелят. 2. А не са тръгнали, защото т. нар. среден западняк го мързи да си мърда задника.

Затова ли всички руснаци си мечтаят обратното?

Не малко от тях избягаха в Русия.

Колко много боклуци в тоя сайт ,всички за Възраждане и подобни шмекери ,мафиоти ,и мушенници

Да бяхте сложили една снимка с китайски "експерт" поне зад фалшивата си пропаганда... Снимката е на кремълския фашист и бившия президент на Япония Абе...

На снимката Путин е с покойния Абе Синдзо от Япония, а не с китаец, идиоти от дир.бг

За нащите идиоти демокрацията е в Китай и Русия и се чудя какво още правят в България а не идат там,сега поне може спокойно да стигнат до там и страната да се освободи от тези дебили.

Все някога ще трябва да се сложи край на просташкия руски комунистически терор.

не искам да живея като руснак или китаец, но още повече не искам да ми изчезне държавата и да си отиде народът ми. За съжаление, това са двата избора, не са лесни, но....... трети избор няма .

Той народа ти бабо си отива откакто дойде демокрацията. От 9 милиона в 1989 година сега сме само 6, заедно с циганите и турците.

ти нещо май не си я разбрал.

възможно е

Народът почна да си отива още преди демокрацията, това е неизбежен процес, не образованите се плодят повече и няма как да бъде спряно. Освен ако не затъпиш образованите. Което е същото.

Даа, крайно време е да се споразумеят и задействат за да спасят човечеството от престъпния Запад.

От това с което си се регистрирал личи какво преставляваш.Аман от идиоти.

ги разбираше тия неща. На времето се обърна към амерканското правителство, съответно на американските закони, да му замени стотина долара, които имал, със злато. Отказаха му, щото доларите нямат никакво покритие. И промениха закона, от тогава не е необходимо на доларите да съответства злато или каквото и да било друго, и добрите новини се разчуват, другите страни правят същото. Да, а Русия и Китай настояват да се върне системата на съответствие пари/злато. При такъв сценарий, САЩ начаса стават най бедната държава в света.

И как виждат правата на гражданите Пекин и Москва? Като им наредят кое е правилно, забранят да мислят и ако не слушат поправителна колония или отрова за мишки

Маскирания роб и отиде да му боднат трети бустер. Изправяш ли яко криви краставици , педи?!?

НАЙ-ПОСЛЕ ИСКРИЦА НАДЕЖДА ПРЕД НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА. АНГЛОСАКСОНЦИТЕ НЕ СА ОТ НЕГО!

Е направил хубаво есе за пред вожда... Иначе Китай пришапаха Хонгконг от британците... Без да са допринесли нещо за просперитета му... Услади им се... Сега искат Тайван... Ама там яко седи въпроса че янките не са британците... Нещо всички много си повярваха... Че и свещи вече палят... Ще има показно скоро...

Айде четете за Хонконг, че от вчера го споменавате и не сте в час.

Хонконг и Тайван СА ЧАСТ ОТ КИТАЙ. Тъй както Гибралтар е бил и трябва да бъде част от Испания. Това, че някой англосаксонски завоевател с военна сила е окупирал част от някоя държава не е основание ние да се съгласим с този окупатор, че това било отделна държава. Те така янките могат да окупират и Варна, Бургас, Черноморието ни и да ги обявят за отделна държава. Как ще се съгласим с такова нещо?

2022-08-06 17:31:38 по-полека (нерегистриран) Даже руснаците във форума ще се наакат само като като сш представят свят без САЩ и Западна Европа, свят доминиран от Русия и Китай например, или от Турция или Иран, или Саудитска Арабия или Израел. Никой не обича силните на деня, на англосаксите са най-добпият вариант за хегемон в съвремения свят, без да казвам че са иделни, просто няма по-добри Това ти го казваш, а иначе хегемонията им залязва. Затова започнаха и тези ексцесии лидерството им се изплъзва, идват други хегемони. Ама няма страшно, такива империи са си отишли, не личи къде са били. Има една латинска сентенция така отминава световната слава. Та, всяко начало има край, ще знаеш.

След Първата Световна Война, Русия е една от държавите, които искат България да се изтрие от картата и да бъде разпокъсана между Сърбия, Румъния, Гърция и Турция. Русия фактически подписва документ за това в опит да ни заличи като народ и държава! В този момент президентът на САЩ Томас Удроу Уилсън прекъсва диалога и като победител във Войната се обявява против заявявайки, че в никакъв случай няма да допусне стар народ, в една от най-старите държави в Европа със собствена идентичност да бъде заличен. Президентът парира подобно деяние и спасява България от изчезване. Не само това, но той в лицето на САЩ се обявява за връщане на България в границите ѝ от преди войната, без отцепване на територии от нея. Томас Удроу Уилсън - човекът спасил България. Единственият президент в историята на САЩ поставен на банкнота от 100.000 долара.

И кой е този документ бе? Кажи му името, цитирай го, посочи къде се намира сега. Архивите от ПСВ се пазят, посочи го. Иначе излиза, че най-долно и най-долнопробно лъжеш.

Съседите от Сърбия, Румъния и Гърция са имали големи териториални претенции, които той е отрязал. Никой не е искал да заличи България, а Русия вече я няма на картата като империя, там има революция и после гражданска война ивъобще не им е до никой друг гидини наред.

Да питам руснаците тук- от 6 месеца преглеждам форума, денонощно и неуморно тролите тук, какво работите , бе хора? Добре си живеете в България на наш гръб, бати злобните безделници. Матушката ви е една долна, миризрива, завистлива, нескопосана и жалка империя, империя, съвсем доскоро владяла и изсмуквала половината от най-богатия континент-Европа! Въпреки това фалирахте, фалирахте и Източна Европа. Когато сега след 30г помощ и инвестиции от Запада пак позагладихте косъма, както и държавите от Източна Европа се позакрепиха, пак се надигнахте да смучите, ама това не е водка , дорогие! Китайците докато бяха със СССР умираха от глад, я ги виж сега как се репчат на спасителката си САЩ, ама поне за 30г бачкаха яко и направиха мноого повече отколкото вас с безкрайните ви ресурси. Вие друго освен да лъжете не можете, лъжи и пропаганда, това е цялата ви империя, и у нас го правите от 80г, навсякъде ваши верни хора, национални предатели, с нисък морал, но жадни за пари и власт. Вие , руснаците, сте черната чума дето ни мори 140г! Сега злобно нападнахте и истинските си братя, украинците, насъскахте кадировци и монголци да ги трепят сомо защото не искаха уродливата ви действителност! Най-долните отрепки сте! Дали сме ви култура, религия, азбука, миризливци долни, а вие за благодарност ни "освободихте" с единствената идея да ни владеете вие, направихте от македонците ни сърби, забранихте ни религията, която бяхме успели да съхраним 500г през турското робство, натикахте ни в калта на раболепието и безродието, са се кланяме на жестоката ви Матушка и да презираме рода си! Има карма обаче, да знаете, безродници!

Я пак! За ПАДът хранил Китай хранил Русия, хранил цяла Източна Европа. Хранил ги казваш, а то станало храни куче да те лае. И от какъв зор е ставало това? От самарянство ще да е, няма да е от друго. Защо ли питам, от За Падът освен самарянство друго не търси. А той, милият форума следял, и кво му следиш бе, кво слухтиш по форумите кой какво пише, а? Да те попитам аз тебе какъв си, та 6 месеца слухтиш тука?

преглеждаш форумите и докладваш ?

Ние англосаксонците винаги взимаме това което ни хареса. Преведено на човешки език това означава,че ние американците и англичаните сме крадци,разбойници и пирати

Даже руснаците във форума ще се наакат само като като сш представят свят без САЩ и Западна Европа, свят доминиран от Русия и Китай например, или от Турция или Иран, или Саудитска Арабия или Израел. Никой не обича силните на деня, на англосаксите са най-добпият вариант за хегемон в съвремения свят, без да казвам че са иделни, просто няма по-добри

Ходили най далеч до съседното село, пък било то и София, си мислят, че в сащ може да се живер нормално. А и прав ви път, идете, опитайте и тогава говорете. 33 г от както никой не ви спира ама си седите в бившата държава на бай Тошо, че той беше направил чудеса за пак 33 г и още крадете от неговото наследство. А на друго място няма да може да крадете.

Стига с тези въздишки по бай Тошо, българите се делим на два вида- възпитавани в истинския български дух запазил ни през вековете, и комунистическите отрепки с привкус на русофилство на които берем плодовете сега! Дядовците ми, лека им пръст, бяха лъгани и вярваха в социализма, но бяха възпитавани в царска България, всичко добро през социализма го направи тяхното поколение, учило с германците и възпитавано като тях, всичко после са руско-съветски лъжи, пропаганда, мързел, кражби, безверие...

Гръмни се бързо

4 загубени войни.42% загубени територии.570000 убити мъже и 5 млрд.д.активи. Комунизмът осигури 45 г.мир и остави 141 млрд.д.активи,които мръсниците откраднаха

1940 бяхме боготи колкото гърците и с най-силната армия в н Югоизточна Европа, 1990 бяхме оглозгани до кокал, с най-слабата арвия далеч зад Турция и Гърция

Ти наистина още вярва ш на лъжите на партията по пленумите?

Затова на запад има десетки мпн. руснаци и китайци! От хубаво!

Ебати демокрацията! Мао изби 70 млн. китайци, Сталин 20 млн. руснаци! Трепете се там във вашите кочини!

Боклук Каторжниците избиха колко милиона индианци.Колко черни роби.Колко щата анексирахс. Колко млн.убихс в Ирак Не лъжи мошеннико че Сталин е избил 29 млн.руднаьи.Толкова са през ВСВ. Тресни си тиквата в паметника на американските летци, монтирали мини върху детски играчки пускани от самолетите и избили български деца

Не 20, а 200 милиона убих, убитако прост. Отдавна се дока, а, че това е една от големите лъжи с които облъчиха идиотите когато започна перестройката, но ти явно и неграмотен и не си чел нищо за това.

които са договорени като Българи..Американски, българин там не може да стъпи, но под това прикритие САШ не плащат наеми.Издръжкста я заплаща.България България сключи договор с Щатите по силата на който ние не можем да съдим американски военен дори да е извършил т Боко престъпление,убийство,грабеж,изнасилване. Видяхме как действуват окупаторите в цеха .Всички на земята по очи като престъпници. Да не говорим за предплатените самолети и пр. Но с роби се процедира така

НЕ може една държава, известна само с печатницата си за пари, кражбите на ресурси (вкл млади умни хора) и най-вече с нападателната си военна флота, да живее пребогато, докато другите умират от глад и/или си скъсват задника от работа. няма как да стане.

Китай ще клеца сащ бавно, но за сметка на това продължително и доста болезнено. Пелоси ще съжалява стократно за малката си разходка, която ще се окаже скоро най скъпата в света.

Ще клеца жена ти!

твойта , от гъзо в устаттааа и ше и се източим в гърленцето .. ббаахаха

Типично мислене за промит комунистически възпитаник. За тоталитарните режими, само боя е решение. Бой за своите, бой за чуждите.

По добре не пиши... Американците до сега всичко се опитват да решават с бой, значи най големите комунисти са там. Вие от луната ли падате или са ви купили за пакетче дрога?!?

комунизма - най-извратения му вид, т.нар. 'болшевизъм' в момента изгрява в САЩ.

Чудесно! Краставите магарета Мужикистан, Ковидстан, Иран, Сев. КУрея, Венесуела, Сирия и май е това - подкрепям! И без това всички, вкл. и собственото им население се мъчи да избяга от там, прав им път!

тъпак

Да поживеш в сащ и после пак да си говорим къде, колко и как е добре да се живее?!?

Където и да идеш да живееш, никой нищо няма да ти предостави безплатно. В САЩ всички нелегални работят поне на три места, повечето американци работят на две места и само добре образованите работят само една работа. Добре заплатен контрационен лагер. В Китай трудно може да намериш някой да работи на две места, но работния ден е поне 10часа, 6от7 дни. Безработни почти няма - зле платен контрационен лагер. В Русия масово се работи 8-9 часа, вече 5дни в седмицата. Ако успееш да си намериш държавна работа си добре, иначе може да попаднеш на измамници и ще останеш ошушкан. Безплатен контрационен лагер

Коко, сега ако вземеш да ни обясниш какво , аджеба, е "контрационен лагер", цена няма да имаш. мамино сладуранче.

Време е да се въведе ред на този свят. Бардака вече съвсем се разсмърдя и е нужна тотална промяна.

Живяхме с изтока, сега със запада. Ами, какво да ви кажа? Съответно, кокошка и кон! Разлика огромна! Едното беше мизерия, другото бпагодат!

Наркоманче или наркодилърче, а?!?

Се радват на забравят че в китайските заводи спят по пода и такива неща като отпуск или уикенд не съществуват

Шинзо Абе дето

Що е то демокрация? Явно не е по вкуса на света което ФАЩ налага като демокрация. Историята ще покаже,но ние винаги сме били от губещата страна.

Демокрация е, когато комунистите не са на власт, защото те отричат демокрацията. А по принцип демокрацията представлява управление на мнозинството по начин, който дава равни права и на малцинството. Примерно - Дебилите са навсякъде мнозинство и когато вземат властта, дават равни права на малцинството умни и можещи да покажат колко повече могат, та да остане нещо и за дебелите.

Демокрацията е лозунг за наивници

И Русия ще пишеш такива работи по форумите ама само един път. После в мината

Най-сетне краварите ще смачкат не само русия ами - край с мечтаната Европа - ЕС

Северна Корея е предложила на Русия 100 000 „доброволци“ във войната срещу Украйна, твърди руската държавна телевизия, цитирана от БГНЕС.

В България е най - хубаво, защото демокрацията ни нито е западна, нито е източна. Имаме и това предимство да избираме на запад ли да емигрираме, или на изток.:)

Коммендеттааа , още ли сте живи , бее ...

Живи сме, но дископатията ни мъчи.

Китайски Експерт звучи малко като Една Жена Каза ....

Сега остава и Северна Корея да тръгне да даеа уроци по демокрация

Не, че нещо, ама тоя на снимката срещу Джуджака е Шинзо Абе, който едва ли е китаец, пък другото знаме е на Япония, да ва ева в тъпанарите ....

И какво и е на демокрацията, освен че е в пъти по добра за хората от диктаторските режими в Рушистан и Китай където народите тънат в мизерия, работят като роби, за да могат няколко десетки олигарси да се къпят в разкош, както и висшите членове на Китайската комунистическа партия!

А тука какво е бе? Колко хора живеят под чертата на бедност? Колко хора работят за заплата под 1000 лева или за заплата между 1000 и 2000 лева?

Пеевски и Прокопиев какви са?

ВСИЧКИ БЛЯДСКИ ОЛИГАРСИ - С ИМОТИ В "ГАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ" - ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ОСТРОВА, А ДА НЕ ГОВОРИМ В ЗАДНИЯТ ИМ ВАСАЛЕН ОТХОДЕН ДВОР - ЗАДДУНАВСКАТА ТЕРИТОРИЙКА С КОНЯ !