Китай забрани на медиите да критикуват остро Тръмп

Оскърбленията по негов адрес не трябва да носят личностен характер, а да бъдат в рамките, маркирани от политическата линия на държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто това е нормалното и културно държание. А не като на сатанистите, които са скочили против Тръмп.

Значи ли, че всички, който критикуват тръмп са "сатанисти"? Смешник. Да си чувал за свобода на словото?

Колкото повече Китай и САЩ се дърлят - толкова по-добре за Европа. Ама само в в началото. Стоките ще станат непродаваеми в Китай и ще се пренасочат към Европа. Урааа... за известно време и само за обикновения човек. Малко по-късно ще разбере, че никой не купува европейските му стоки и ще почнат да фалират предприятия.

След С. Корейците и тези застанаха в стойка партер. Едните за няколко Аифона и таблета, тези за продажбата на имитациите им в Америка. Пак седнаха на дедовия.

Китайчетата са умни момчета. Спомнете си тяхната стратегия - Ако застанеш търпеливо до брега на реката, ще дочакаш трупа на врага да мине покрай теб. Няма закъде да бързат.

Само дето те са "тухли" и пак ще паднат на дъното, както при Мао! Тогава загинаха 70 милиона! Щото са много умни и мъдри! И врагът на китайците не е САЩ, а управлението на Китай!

ами умни са, защото при тях класическия социализъм завърши малко след смъртта на Мао 1978, а при нас доста години след това, както и че направиха плавен преход, а не нашите демократично-варварски изпълнения

и 700 милиона да загинат пак ще са повече от американците. Китайците наистина няма за къде да бързат. Още повече те са започнали тиха колонизация на Африка, но това ще достигне до широките маси след поне 20 години и тогава всички ще са много изненадани от постигнатите резултати.

Ако зачакаш търпеливо на брега на реката, може да дочакаш и собствения си труп да мине покрай теб. Наистина няма закъде да бързат.

Китайците си гледат интереса. Явно това е обсъждано и не им е изгодна конфронтация. Ще им повлиае зле на пазарите и бъдещите печалби. От друга страна не трябва да са меки, че всяко действие има съответното противодействие. При всички положения китайските управляващи изглеждат много по-разумни от тези в САЩ. Те май губят от собствените си мерки и например американски производители на коли извън САЩ сега губят.

Добре,де!Ще го критикуват тъпо!

Какво не трябва да липсва при един Wiener Schnitzel ? Парченце Лимон : жълт , кисел , нарязан .

в петък когато новите мита за Китай официално влязоха в сила стоковите пазари в Америка пак избухнаха и удариха нови рекорди

Що не вземеш да ги сравниш с данните от средата на юни, за да видиш колко исторически са ?

Не са стокови, а фондови, има разлика. Чак рекорди нямаше, макар че наистина нямаше и спад. Освен това пилците се броят на есен. Китайците проявяват засега слава богу здрав разум, защото за разлика от тъпунгера Тръмп, разбират че е една всеобхватна търговска война, ще навреди на целия свят, включително на България. Но не се съмнявай, че ако Тръпм продължи с каубойската си дипломация, Китай ще отвърне подобаващо, той има много оръжия, не само мита. Китай е най-големия пазар на авиационни продукти и лесно може да фалира Боинг, ако подшушне на авиокомпаниите да предпочитат Airbus. Може да почне да разпродава американски облигации и много други. Тръмп е идиот да почне търговска война със целия свят и скоро ще разбере това.

те и стоковите скоро ще ударят рекорди, особено този за царевицата... И Китай и Европа се целят в едно място. Тръмп е свикнал да прави бизнес като натиска до откат, но ще разбере, че в международните (икономически) взаимоотношения тея номера не вървят. Не знам какво точно са си говорили с дебелият Ким, но според мен, китайците му извъртяха страхотен номер на Тръмп и го подлъгаха да си покаже триковете на блъфиране.

Страх юан пази! Нали щяхте да правите йюана световна валута бе, тухли?? :)))

гледай как се прави!

Внимавайте, че мамето ви! Не като тъпунгера Вова с рогата,ч е ще съжалявате...

нали започнаха войната бе!?? пак според същият този тассссср

След 5000 години култура така се прави.

За кой кон пишеш , фууу циййй, ли?

същия, от Овча купел 2

Чайниците, като чуят САЩ и им се пълнят гащите с "преработен" ориз !!!

И след това го, продават на САЩ. Бизнес, какво да се прави?