Китай се надява, че НАТО и Япония няма да провокират конфликт в Азия

Токио трябва да си извади поуки от историята, да се придържа към мирния път на развитие, заявиха в Пекин

Обратно в новината

Коментари - Китай се надява, че НАТО и Япония няма да провокират конфликт в Азия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро се надява това да не стане тази или следващата година, защото през 2026-та вече ще има достатъчно ракети, достигащи цялата територия на САЩ.

Китайските проститутки да спрат да се надяват на миртворство от САЩ, а да започват да се опъват на глобалистите и изродите, които направиха света грозен.... защото следващите във война са те.

А какво значи да провокират конфликт - да пречат на Китай да граби земи и ресурси от съседите си ли?

Да провокират както американците провокираха конфликт в Украйна, това значи. И кои земи да заграби Китай, Тайван си е китайска земя, временно окупирана от капиталистите.

до КГБ - направи на света услуга и се застреляй, копейкаджия. Капиталистите били окупирали Тайван. Дървените ви глави така и не могат да разберат що е то свобода и самоинициатива. Само заповеди и комунизъм са ви в главите празни.

Ще направя на света услуга, когато застреляме тази политическа шайка капиталистически бандити окрадила държавата и народа.

Аха... Временно окупирана от капиталистите. Уважаеми, сигурен съм, че много добре познавате историята. Вие дори не се опитвате да лъжете или да правите внушения. При вас не е и от тъпотия. При вас правоверните чугуни е най-вече от наглост и нервна система на червена еуглена...

Е щом е като в Украйна значи точно - пречат на самозабравили се сатрапи да грабят чужди земи. Много гадни тия американци беее, вече един геноцид не може да спретне човек, без да изяде боя.

Време е за обединение на Китаи Индия и Русия Да си направят и те едно друго НАТО

Хаха, и как да стане това, като Китай и Индия са готови във всеки момент да се хванат за гушите. А Русия вече и за чеп за зеле не става. Иначе да си правят, никой няма да ги спира, ма май нито Китай, нито Индия имат желание да го играят голям батко на руснаците и да ги пазят от собствената им глупост.

надява се, но да не си мисли , че Остин е случайно на границата на Китай във Филипините. Там е да ги кандърдисва за разполагане на още и още оръжия на портата на Поднебесната.

Ами китайски ако не заплашваше всички в региона и не се опитваше да краде чужди води, сигурно нямаше да се молят на американците за бази, а?

Конфликт ще има. САЩ ще гледат да избързат защото Китай стават все по-силни. Третата световна е в ход още след края на втората. В момента просто започват военните действия. След предателството на Горбачов и успешната тактика довела до войната в Украйна на дневен ред е Китай. Ако САШ и там успеят ще бъдат първата държава успяла да покори света. Ако преди това не започне атомна война. Така, че на печелившите честито. А малките като нас, дето сме колкото един град хора, можем само да си чешем езиците. Просто нищо не зависи от Нас.

глупости, бате. Така като почнете да говорите тежко, тежко, все едно сте експерти в международната политика и имате идея какво казвате. Всъщност повечето хора които говорят с много увереност нямат и бегла представа нито от модерна история (последните 40-50 години), нито какво се случва в момента, знаят само да повтарят заучени фрази и да виждат нещата в много ниска резолюция. Бих ти казал да си пиеш хапчетата, но не мисля че има смисъл.

Токио са си извадили поуки. Ако не беше ВСВ, сега 1.5 млрд щяхте да бачкате за ония 130 млн японци на островчето. Китай да се поучи от историята, че който не се е пробвал, той не ги е яздил. Монголци, японци, англосаксонци, руснаци... Всички успяват да мачкат китай... Военно не можете. Добри сте в бачкането на поточни линии, жп линии и любовта си към опиума

Европейските политици масово започват да репетират как скоро ще целуват ръката на Путин и ще молят за милост. Изборите в Тайван обезсмислиха войната с континенталната част на Китай, за която БайГън мечтаеше. Нищо не върви по план за войнолюбците.

Ще запалят война и още как. Те това го умеят и само това правят от 1946 г. насам. Но, дано оня отгоре вижда.

Надява се, ама сега е моментът, когато Русия е изтощена и пред разпад на друг фронт, а Китай все още е достатъчно слаб, за да бъде разпердушинен от Антантата.

Не си ходил на училище , явно.

А дано, ама на дали. Съвсем е очевино как САЩ всячески подържат напрежението Таван И Китай.

В отношението между Народна Република Китай и нейния остров Република Китай е странно че САЩ следващи политиката на единен Китай правят глупости само и само да си продават оръжията….

Малко бъркаш - единен Китай не значи Китай на комунистите. Китай може да бъде единен и под управлението на тайванското правителство, което е истинското легитимно, нъл тъй?

по запдните медии се пусна новината че изтекъл документ от Генерала на Американските ВВС адресиран до Байдън пише "Ще воюваме с Китай 2025". До колко документа наистина е "изтекъл" и до колко е някаква манипулация не знам. Но знам едно. 30 годишната хегамония на САЩ приключи. Дано само да не е с гръм и трясък който ще повлече и нещастници като България.

Щото иначе трябва САЩ трябва да изтеглят тези 80% от армията си, които са в чужбина. Какво да ги правят? Какво да правят без печалбите от оръжие за тях? И ако не се налагат с постоянни войни, тогава всички държави ще се отърват от тях, и ще фалират. нямат избор, в този си вид. и на нас не ни оставят

Ядрена страна казва на съседите си: Спрете се, вижте що стана с Украйна!

терористите от НАТО и ФАЩЩ само с това се занимават - разпалване на конфликти по цял свят.

Да ви направи третата война. Мъдри китайци първи признаха Македония за държава - 5000 години история баце !

първи призна измислената македония наш тъп Желю... сега им сърбаме попарата