Коментари - Китай отпуска хватката на "нулев COVID". Прозвуча предложение за преименуване на болестта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преименуване! Гениално! :))

Нормално. Ковидландия видя, че не можеш да овардиш вирус с рестрикции и сега ще копират Америка и ЕС - както винаги за правели. Но пък за сметка на това само в България загинаха над 38 холяди от техния вирус и не дадоха стотинка за компенсация. Само няколко гъби над Ухан, Ла-йнян,Бейжин и подобните клоаки ще ги оправят.

Да, китайците най-вероятно са "копирали" САЩ-) "Lancet": Възможен е лабораторен произход на Ковид-19 В доклада се отбелязва, че независимите изследователи не са успели да разследват американските лаборатории, занимаващи се с манипулации с вируси... 1942- САЩ започва мащабна програма за разработка на бактериологическо оръжие, като в програмата участвуват Канада и Англия; 1977- В периода Март-Май Сенатската комисия по здравеопазване и научни изследвания провежда разследване при което установява че Армията на САЩ е провела на територията на САЩ 239 експеримента върху граждани на САЩ с произведено в САЩ бактериологично оръжие, при провеждането на някои опити „помагат” и британски специалисти на които американците помагат при опити провеждани на полеви опити в Англия. Примерно в Сан Франциско са заразени 800 000 човека, освен това тестове са правени и в Ню Йорк, във Вашингтон и на вашингтонското летище, както и в автобусите на компанията Грейхаунд пътуващи до 39 града в седем Щата; През 2018 година Тръмп прокламира започването на нова програма за създаването на Национална стратегия за защита от биологично оръжие, а междувременно си спомнете как през 2003 година „изчезнаха” проби от Ебола и спори на антракс от амеррикански военни лаборатории, а също и как бяха разпращани през 2015 и 2017 от американски лаборатории до американски поделения в Германия и Южна Корея спори на антаркс, дори с и обикновена поща, или пък крещящият случай на намерените в лаборатория в Мериленд ,през 2015, година шест флакона с вируси на едра шарка „забравени” там през 50-те години на миналият век. Айретен опитите със заразени със сифилис затворници, айретен опитите с инжектиране на плутоний в държавните болници и т.н и т.н-)

Че добричките и невинни китайци са сътрудници на лошите и гадни американци в измислянето на тоя вирус и от добри чувства към американците са го пуснали сред собствените си граждани?

В България никога не са се броели починали от ковида, а починали лица констатирани с ковид-19 (официалната дефиниция), без да се определя причината за смъртта. Да не говоря колко абсурдни. Но виж при мерките по статистика постигнаха пон 68.5-70 хиляди повече починали в България, като по години смъртността тук иначе се клати до 3 хиляди човека. Ковид мерки = смърт! Като броиш, че замества други грипове и за такъв период разни дори чисто статистически ще си умрат, за да е постижение на ковида такава смъртност в България, то починалите от него трябва да са примерно 75-77 хиляди, а засега преброените официално са 0!

Твоята приказка напомня един виц. Човекът е умрял от кръвозагуба. Куршумите причинили кръвозагубата, нямат нищо общо с причината за смъртта нали?

За това от какво са умрели, трябваше да има разследване на прокуратурата. А не да викат Аллах Акбар ли бе и че Сириус казал, че е от ковида. Не е работа на прокуратурата да вярва. Аз съм подавал съобщение до прокуратурата, плюс съвсем конкретни доказателства за престъпления при мерките, но по никакъв начин не вярвам да са си мръднали пръста. За мен това е престъпно бездействие и така съучастие в масово убийство. Дори всичко да вярваш за ковида, пак си има безспорни факти, като пъти по-голяма изкарвана смъртност в България, спрямо средното за света и потъпкване на закони и конституцията.

Всичко малоумно минава докато има заспало общество. В момента в който се събуди масата даже 4000 годишна партия ( ;) ) се обновява ;)

Китай е от преди компартията. Това е първото. Второто - на Изток шефовете умеят да се вслушват навреме в протестите. Трето: така махнаха една сериозна 'опорна точка' за цветните полюционери - да видим какво ще измислят. а снимките от протестите показваха мизерно като за Китай участие - все едно Глиги сам да беше излязъл да се ебава пред руската църква. по-скоро са използвали момента, за да махнат ненужното и оставят само важните контроли.

Как наричахте огромни протести десетина човека на жълтите павета. Ако не знаеш другарю протест в китай е огромна вероятност да отидеш в затвора.