17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-голямото наказание би било да гние в китайски затвор до смърт, а не да му прекратяват мъките набързо, но на тъп американец и тъп китайски комунист не можеш да им обясниш..

Така трябва

Някой западнал демокраст да беше си го взел у дома.

Китайците знаят как да пазят държавата си. Тяхната държава е на 2200 години, няма друга такава, а като гледам как действат, държавата им ще пребъде.

Единственото нещо, което гарантира просперитет на всяка държава, това е дициплината. А за да има ред и дисциплина, трябва да има орган, който да респектира гражданите на тази държава. Всеки един човек, може да спазва реда и дисциплината, смо ако има респект от органите, отговорни за сигурността на хората. Това е цялата истина. Всакакви други измислици, като съзнание, съвест, самоконтрол и тем подобни простотии, прокарвани от разни сороски НПО-та и говорещи за някви измислени права на човека са глупости на търкалета, целящи да промиват мозъците на хората. Затова китайците са си създали правила и си ги спазват, въпреки усилията на някои "световни демократи", да им се месят в нещата. Затова и Китай ще бъде новия световен лидер.

прилича на българска мутра...и щом е искал да убива , мооля, заповядайте у нас, тук се трепем като мухи и куче влачи, диря няма...

САЩ са много горди, че са "по-човечни" от дивите комунисти в Китай. Ако се сравнят броят на екзекуциите Китай е лидер. Но имайте предвид, че Китай са грубо 1.4 милиарда, а САЩ 0.4. Смъртното има в малко под половината щати. Но това са грубо 50% от населението. Та го докарахме до 0.2 милиарда. Т.е за всеки екзекутиран в САЩ, китайците трябва да екзекутират 7, за да са квит. В Китай присъдите се изпълняват бързо, в САЩ има около 3000, които са осъдени но не екзекутирани. Ако екзекутират само тях, Китай трябва да избие 21000 (не че ще е проблем).

Аз викам "цивилизованите държави" да не дават акъл на държава на 6000години, че звучи меко казано смешно!

Браво!!!Хората си вършат работата. Това се казва спазване на закона.

Вижте в тубата малко клипчета за китай , и ще видите ,че страната се развива СТРЕМГЛАВО въпреки 1000-та екзекутирани годишно !!! А в Амерката без да е въведено смъртното наказание във всички щати си се избиват с огнестрелно оръжие 40 пъти по ефективно (40 000души годишно). Така ,че това с екзекуциите е МАЛКО МАНИПУЛАТИВНО !!!

Кога ще ги стигнем, китайците?

ами имат ум в главите хората в Китай!

"Китай, страната остава на първо място в света по изпълнени смъртни присъди, според данни на правозащитни организации" това като абсолютна или относителна стойност е? защото все пак, са най-многолюдната държава. Нека тези организации кажат, коя е държавата с най-много екзекуции на глава от населението /относителната стойност/

китайците направиха опит да ги сготвят като нас по модела на Горбачов-перестройка,демокрация,дисиденти на площад Тян ан мън, обаче изкараха танковете,загинаха стотици,спасиха милиони,иначе сега Китай щеше да е помийната яма на Сорос,а не Източна Европа

Той не е убил никой? Защо смърт

Ти нямаш ли деца? Или смърт е прекалено малко наказание? Не се разбира...

е малко престъпление? Точно това казва китайския държавник - общественото мнение. Оставил си детето в детска градина и се прави опит да го убие някой, на когото съседът му е крив. Смъртната присъда се нарича превенция срещу бъдещи посегателства върху деца.

Опитал се е, не е успял поради щастливо стечение на обстоятелствата. Ако няма смъртна присъда ще трябва да е до живот,.

Е , сега живота му е "потръгнал" .....

Смъртна присъда е твъде крехко наказание. Такъв трябва с нож да му режат по някоя част от тялото в продължение на година и като остане само глава и торс да му хвърлят помия в някоя свинеферма до живот. Хем няма да са изпълнили смъртна присъда, че да не им се кара някой ишияс.

Ами за нападение в детска градина с нож и ранени 12 деца не знам какво да му е друго наказанието.Тука ще мине с условна, а голям е шанса и да го искарат невменяем.Ще полежи в лудницата и след некоя година ще си е вкъщи.

Вижте този дето го съдят за убийството на журналистката Виктория - нещо да сте чули за него?

Чудесно Умен народ - няма да го хранят 40 години, по 1300лв издръжка месечно да тежи на бедните хора на плещите.

човекът се е опитал да ограничи експоненциалната раждаемост... От друга страна пък какво са му виновни децата? Трябвало е да кастрира родителите им...

В крайна сметка му се е получило - един обременител по-малко...

Китай премахна ограничението семейство да има до 2 деца. Защото е планова икономика и след няколко десетилетия днешните родители ще са пенсионери. Кастрация трябва за твоя мозък, китайските родители са си дали децата в детска градина и работят с производителност в пъти повече от теб...ако ти изобщо работиш някъде.

А тук за геноцид на цял народ мандати се дават.

Колко процента от българското население подкрепят смъртното наказание? Без циганите и джендърите де...

Като вземем предвид нашата съдебна система и най-вече работещите плъхове в нея, мога единствено да подкрепя емиграцията.

100% браво на Китай

Чудно ми е сега потръгна ли му живота?

Не му е потръгнал, а си е тръгнал, сега.

Не, но вече си е отмъстил за това.

мноооого са китайците,няма да ги стигнем с наште мангали дето секи ден правят золуми