Китаец изпрати 10 000 маски на община Земен: Дръж се, България! (видео)

Общински служители и доброволци раздават защитните средства по домовете на местните хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой да ги провери дали отговарят на стандартите! Като нищо ще се окажат годни, колкото канадските...

А къде е Америка за България?

парите за самолетите...

ало, извънземен съм! а бе извънземен съм, бе! да, извънземен съм! ай кат са прибера в земен шти са обадя...

Хвала!

Това е като да ръгнеш някого с ножка в бедрото и после да му дадеш лепенка от тиксо - 'помощ'. Умните ме разбраха

така е, умните те разбраха колко си проЗ

Същите маски ги пробутват по аптеките на 10-кратно по-високи цени! Борисов ако беше китаец би се научил на ПОЗИТИВНО ОБЩУВАНЕ И НЕЛИЦЕМЕРНА ЗАГРИЖЕНОСТ.

Тези маски са,колкото да те предпази от прахоляка! От вируса няма да те предпази...

Като гледам разпространението на вируса, май е по-добре китайска от италианска, испанска или американска маски ;) От накъде 2 милиарда се заразиха едва около 90 000

Каква пропаганда само и то на какво ниво. Хитри са китайците.

ее не е като на майсторите на пропагандата от запад, но имат време да се учат

А нашите зад океански говедарски краварски братя какво ни подариха ? Пръдни ли, или антични бараки f-16 на по 70 80 години които дори си платихме на тройна четворна цена, за четири милиарда долара и които ще получим след 10 20 години!

Аз ще си подаря 10 милиарда

Този жест е мил и стоплящ. И това не е без значеине. Ако трябва да избирам между китайски и турски стоки , винаги избирам китайските. Не защото са по-качествени , уви,а защото китайците са ми по-симпатични

.

Плевню дали подари нещо?

За братята от Китай! Поздрави и бъдете здрави, повечето българи не забравят подобни жестове.

Добре де какъв е тоя приятел на община Земен от Китай?

Минал човекът през Земен, харесал го.

А ти българино знаеш ли нещо за Земен и поне къде се намира? Да си чул поне за Земенския манастир? Китаеца, че е котаец занае повече от тебе!

Браво на човека ето това е един истински достоен човек!

къде са жълтопаважниците от фондация "розови гащички за БГ", къде е фондаията на сорос талибанов, да направят едно протестче пред китайското посолствои, да разкажа следващия виц за зпалаха за ценности демокрации и приочие хуморески.

Това, че китаец, като частно лице, е проявил човещина и е постъпил благородно, сьвсем не означава, че китайското правителство не носи вина! Китай получи тонове помощи от Европа! Факт е, че пьрвоначално криеха за заболяването и че преследваха лекари и журналисти, които го оповестиха!

тонове помощи от Европа- буахахаххахаххахааха! И сега когато в Европа умират от тоя вирус самите държави една от друга си пазят лекарствата , маските и малкото налични апарати за обдишване-всеки е сам за себе си.Всичко е блокирано

и за какво носи вина? или то китайското правителство винаги е виновно до доказване на противното?

"Факт е, че пьрвоначално криеха ..." еми не, не е факт, ако мислиш, че "някой по интернет бил казал" е факт, то това много зле говори за теб.

На китайците не им ли е малко неудобно от цялата тая идиотщина,дето я сътвориха,.Запалиха света,изтрепаха сума ти народ,а сега - дръж се ,Българио! ......лицемери

да им е неудобно, изпращат маски, за разлика о нашите" атлант.партньои" -САЩ които откраднаха всички налични маски преди 2 месеца от Европа.ГГарибиха колкото може ама ней се.

и как точно Китай "сътвориха" това? дай да видим как "запалиха" света? нещо май много анти-китайски пропагадни новини и клипове гледаш и са ти промили мозъка вече

Сега приятелят ни Шорош ще даде на 3ма българи с една мозъчна клетка възможността да напишат статия показваща Китай в пълният му блясък - "Китайците Ви нападат!". В нея ще бъдем инструктирани какви оръжия трябва да си купим от 'приятелите' ни за да сме спокойни и колко още от България трябва да бъде предадена на НАТО- коалицията.

Тъжно и в същото време е така свързваща човещината между хората ! Бъдете здрави и силни! Бог да е с вас!