Кисинджър: Когато се намери изход от войната, връзките с Русия трябва да се възстановят

Според бившия държавен секретар на САЩ няма да се стигне до използване на ядрени оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна трябва да е освободена на 100 процента от хунтата на зеления педал. Всички от фашистката хунта на зеленски трябва да бъдат застреляни и и имуществото им конфискувано в полза на народа.

Много по добре ще е днес да се използват ядрени оръжия, спрямо човечеството да се гърчи още векове в мъки да съжителства с пРосия! От 100 години, от времето на Болшевишката революция, пРосия НЯМА МЯСТО сред днешната човешка цивилизация!

Сорос реве... Остана му само България... May be an image of 1 person Георги Марков Сорос реве: Тръмп е по-опасен за Америка от Русия и Китай Прав е дядото в “Project Sindicate”. Tръмп е опасен за неговата Америка - тази на Байдън, Нюланд, Блинкен, Клинтън и сие. Тази на майданите, МИГРАНТИТЕ, третия пол, в която е лошо да си бял, хетерогенен мъж, християнин. Тръмп е любимец на другата Америка, която държи на дядо Коледа, традиционния брак, която е против глобализма, износа на демокрация и цветните революции, против третия пол и миграцията. Защо сега плаче старецът? Ами, защото изследване на “RealClearPolitice”, oтразено в унгарското издание “Ориго” показва, че 73% от американците не харесват посоката, в която Байдън води страната. Над 60% не одобряват икономическата му политика. Изборите са на 8 ноември и се очаква победа на Републиканците, невиждана от 80-те години насам. Тръмпизмът се завръща - да живее Доналд Тръмп. P. S.: Милиардер е Сорос, но на старини не може да отиде в родната Унгария. Изгонен е. Не може да отиде и в еврейската държава Израел. Загуби Румъния - Конституционният съд уволни Кьовеши. Губи и в Украйна, където направи Майдана 2014-та и хвърли луди пари. Като гледам митингите в Скопие, ерата на приятеля му Зааев свършва и сина Александър Сорос ще си обира крушите. Остана му само България...

За сега...

Интересно как Русия ще ,,върне'' всичката територия на Украйна?Кой малоумен ще успее да ,,принуди''Русия да върне територията?Нека да го видим.

Нищо не сте разбрали, включително и другаря Кисинджър! Или е разбрал но е получил предложение, за да прави такъв коментар. Русия няма да спре само до Украйна! Сега Русия настоява за "нов" ред. Само че, както е известно от историята нов ред на планетата Земя се установява като правило след световна война. Ето, това му е необходимо на Путин и той ще се стреми към него с цената на всичко. След Украйна ще посегне и към балтийския регион, ако и там му мине номера ще поиска и българското Черноморие, ако някой от рода на Копейкин не му го предложи сам. Много хора обвиняват Борисов в еднокнижие, но те са по-зле и от него. Всеки, който е запознат с история знае как е започнала ВСВ и в момента всичко се повтаря с точките, запетаите и многоточията. Тогава мечтата на Хитлер беше за "хилядолетен райх" и жизнено пространство, а сега мечтата на Путин е да създаде "Руский мир"! И ако някой се заблуждава от думата "мир" много греши - мир в устата на Путин не означава свят без войни,а свят в който Русия коли и беси и налага своя ред. А другите? Другите трябва да са тор в краката на кремълската клика от убийци.

Къса ти е логиката и винаги е била такава!Никога не си бил способен на анализ, тъй че не се напъвай напразно.

Няколко ядрени ракети по просташката ви държава, ще ти оправи мисленето дърт руски педал ….

Като започнеш да гризеш камъни, да дишаш газ, да пиеш нефт, тогава ще разбереш как пРосия ще бъде принудена да върне това, което не и принадлежи!

Много скоро Славянск и Артем ще се върнат у дома!

Аре да си гледа пенЦийката

и кво стана са, и тоя на 99 стана путинист :Д

Щом и Кисинджер,казва,че Украйна,ако иска мир с Русия,трябва да направи териториални отстъпки,а Запада не дава никакви гаранции..

1 предложение на Путин през 2014 г. - Споразумения с Мадана: Лукашенко подава оставка и прави избори наесен. (Крим и Донбас са си в Украйна) 2 предложение на Путин след преврата в Киев - т.нар. Мински споразумения от 2015 г.: Оставане на Донецк и Луганск в Украйна като автономни области. Крим вече е руски. 3 предложение на Путин от есента на 2021 г. - Изтегляне на НАТО до границите от 1997 г. Отказ от приемане на Украйна в НАТО, Изпълнение на Минските споразумения за Донецк и Луганск, които остават в Украйна като автономни области. Крим си е руски. 4 предложение на Путин от февруари 2022 г. - Признаване ДНР и ЛНР за нови държави извън Украйна. Крим си е руски. Демилитаризация и денацификация на Украйна. КАКВО ПРЕДСТОИ: 5 предложение на Путин от зимата на 2022 г. - Крим си е руски. Признаване на ДНР, ЛНР, Херсонска, Харковска и Одеска области за част от Русия.... Демилитаризация и денацификация на Украйна със столица Лвов.... 6 предложение .... НЯКОЙ НА ЗАПАД ВИЖДА ЛИ ЛОГИКАТА ИЛИ ВСИЧКИ СА ТЪПИ?

На Запад не са тъпи, а силно зависими както от САЩ тъка и от Русия.

Руснаците след 20г управление на Путин са извели следното правило: Винаги е добре да приемете първото предложение на Путин, защото второто или следващите ще са много неизгодни за вас, но няма да можете и да ги откажете! Просто непознаването на руската психология и най-вече алчността на световния елит да глътне и богатствата на Русия ги заслепи и виждаме резултата.

Да може. След един нов Нюренбергски процес /Хагски може би/ и след като плати репарации.

Когато Русия напредва в Украйна, запада призовава за преговори. Когато се забавя, се прави на три и половина.

Корумпираната усраина разклати устоите на Европа с фашистките си простотии и с любезното съдействие на ФАЩ! Сега всични ние ще страдаме поне 10 години! Ще страдат и децата ни! Слава на братята руси, че ни вършат мръсната работа и чистят този тумор от Европа!

50+

За разлика от армията на Хитлер, Путин и генералите и около него вече разполагат със най модерните оръжия за сеене на масова смърт,и енергийни ресурси,които са източник на неограничени и постоянни парични ресурси,за намеса и завладяване на всякакви държави!

така е. Досега САЩ имаха най модерните оръжия за сеене на масова смърт, и контролираха енергийни ресурси в Бл.Изток, които са източник на неограничени и постоянни парични ресурси (петродолари !), за намеса и завладяване на всякакви държави по света. Това вече се промени. Свиквай! !

Имаха, но не го използваха за да унищожат Русия, когато беше най-слаба. Сега Русия настоява за "нов" ред. Само че, както е известно от историята нов ред на планетата Земя се установява като правило след световна война. Ето, това му е необходимо на Путин и той ще се стреми към него с цената на всичко. След Украйна ще посегне и към балтийския регион, ако и там му мине номера ще поиска и българското Черноморие, ако някой от рода на Копейкин не му го предложи сам. Много хора обвиняват Борисов в еднокнижие, но те са по-зле и от него. Всеки, който е запознат с история знае как е започнала ВСВ и в момента всичко се повтаря с точките, запетаите и многоточията. Тогава мечтата на Хитлер беше за "хилядолетен райх" и жизнено пространство, а сега мечтата на Путин е да създаде "Руский мир"! И ако някой се заблуждава от думата "мир" много греши - мир в устата на Путин не означава свят без войни,а свят в който Русия коли и беси и налага своя ред. А другите? Другите трябва да са тор в краката на кремълската клика от убийци.

днес-2022год,времената са други!Русия вече си показа истинското лице на цивилизованата част на човечеството!Русия е вредна държава за планетата Земя!Путин и генералите около него са много по опасни дори от ХИТЛЕР!

Що ги ръчкахте тогава, а?

ИСТИНАТА

щото западняците са мазохисти. Обичат да ги боли

Глупаво е да се самоопределяш като НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНА част на света. В момента може да се каже, че тази част на света е НАЙ-НЕОБРАЗОВАНА. Прост пример. Азиатците /китайци/ от Тайван, казват че в Аризона / САЩ/ няма достатъчно образовани хора , за да работят в завода, който пак същите Азиатци строят на "образована и цивилизована" Америка -САЩ. За съжаление икономическия център на света е доста на Изток, а не на Запад - където твърдиш, че цивилизацията. Европа е процъфтявала в резултат на грабенето на колониите, а сега на грабенето на старите им колонии. Но неща са се променили и се променят и то не в полза на Европа.

+++++

Тоя като стана на 100 години разбра

Тия територии Украйна трябва да ги отпише и да се опита да сключи мир. Иначе "Колективния Запад" ще трябва да отпише цяла Украйна, а вероятно и прибалтика, както и голяма част от Полша.

Китай и програмата им със изкуственото слънце бърка дълбоко в задните части на цял свят. Не може така, казват демократите. Трябва ред да има, нищо, че ние наред ги почнахме.

Либералният глобализъм командува Америка и тя се срива . Алцхаймерът я ликвидира

Държава украйна няма затова путин иска да помогне на народа

Тия рептили продължават да си мислят че са центъра на света и че другите са умрели за тях и тяхното внимание!? Щом запада му скимне да си въстановява връзките и руснаците трябва веднага готови да дотичат!? Алоууу...това да не е жалка България бе!? Кой е казал че на Русия им трябват връзки с вас!? Със САЩ!? Абсурд... Европа!? Имахте своя исторически шанс - изпуснахте го... Още Елцин предлагаше голяма Европа ... Лисабон-Владивосток. Вие се ебавахте и бъзикахте с Русия...а със неините ресурси имахте шанс да станете световен играч. Сега сте една нещастна шамандура люшкаща се межди щатите от една страна и Русия и Китай от друга...

Само една малка поправка. САЩ и Русия и в момента заедно "работят" Европа. И двете печелят от слаба Европа. Но САЩ и Русия си остават две империи , една срещу друга. Както казваш, лошото или доброто е, че има и трета - Китай, която е със собствени интереси различни от другите две.

Трябва да освободи Украйна от западния фашизъм на 100,%

мисията на западната дипломация трябва да бъде, както и на руската, да се върнат обратно към онази историческа даденост, в която Русия, въпреки всички проблеми, които е създавала, е била част от общата европейска система. Или с други думи: бой и глад за москалите, докато бъдат превъзпитани и цивилизовани. Московската република ще стане една второстепенна европейска държава граничеща с Урал и източник на евтина работна ръка. Сибир ще бъде отделен и независим или отдаден на консигнация на Китай.

винаги от обединения Запад

Тъй де ама Китай строи бясно флот и самолетоносачи...и то не да прави десант в Сибир. Отделно от бъдещ мексикански ЛА, нагоре всичко постепенно се китаизира - Сан Франциско, Портланд, Сиатъл а Ванкувър направо да се прекръства на ВанКонг. Естествено Аляска ще трябва да бъде защитена от това... Тъй че вместо Китай в Сибир е по вероятно да видим и нова руско-китаиска граница вече и в Северна Америка...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

80 процента от така наречената Краiна са руска територия, да я върне на Русия, па тогава ще има преговори.....ахахахаххахахаххахахаххаха

Позицията на ЕС и Г..7. Е минимална в Г. 20 Позицията на Г 7 осъжда Русия, но позицията на болшинството страни в Г 20 намират позицията на Русия за правилна и са против въоръжаването на Украйна

Негов блог цитира вестника

Какви връзки ще възстановяваме ? Само луд може да прави бизнес с тия диваци !

бе калтак ?

Научи правописа и тогава може и да ти обърна някакво внимание, макар и да не е много сигурно...

Изглежда преял

Осраният телефонист

да го попитам, този евреин : В Хирошима и Нагазаки , с "картофи" ли ги мереха... или им хвърлиха ядрени бомби и изтрепаха стотици хиляди мирни граждани на Япония ???;)

Ей, много невежо това бьлгарче, не чете, не знае ама много бистри. .

Добре говори човека ама американците не слушат.....

умни американци

като си тръгнал да раздаваш от Русия да ни върнат на нас Крим, а? Заслужаваме виж кви сме послушни

Крим е бил български?

Целия Юг на РФ е бил български!

С какви очи ще възстановяват тези връзки??? Пълни откачалки първо съсипаха напълно тези връзки, изложиха се като тъпанари, ама после "Ела, че ми трябваш..."

Я виж през големите войни и след това?

Много чудно, лудите руснаци нападат и убиват, а тук са за тях? Западьт бил виновен, там където са децата ни и учат и живеят! Страшно зомбиране,

на Украйна когато Украйна се върне в Русия

Русия плати с кръв за тази земя, ще я върне на мук! И удобно пропуска, че янките вече са използвали ядрено оръжие срещу страна която няма такова! Този разнобой в Запада издава само едно нещо, че положението е каква я мислехме а каква стана! Ще видим Грета Тунберг какво ще каже зимата...

Никой не им е искал кръвта. Те самия проляха, но за съжаление проляха и много друга, невинна. А кръвта винаги иска кръв. Така че от тук нататък на руснаците ще им бъде доста трудно за живеят на окупираните територии. Това ще бъде една много дълбока рана, която няма да заздравее никога. И това го сътвори Руският мир.

А този на ООН беше още по-смешен: ами вие си воювайте там ама Русия да си ни продава петрол, газ и храна... No passaran!!

Русия като победител в тая война,ще поставя условията на Украйна.Ако Украйна не е съгласна,ще и завземат още територия освен тези 20%,докато се съгласи.

Само майка ти може да се съгласи, когато искат да я ръгат в гъза.

"20 % от украинската територия в момента е окупирана от Русия. И тази територия трябва да бъде върната на Украйна" Защо Русия да връща тази територия като може да не я връща.

САЩ - Хавайските острови, Калифорния, Панама, Аляска, Хаити... Великобритания - Фолклендските острови, Австралия, Канада, Гибралтар..

10000000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Украйна беше Русия и на Русия да се върне.

ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИТЕ УЧЕНИ ( БАЛАРД) ДОКАЗАХА ЧЕ БИБЛЕЙСКИЯ ПОТОП Е БИЛ В ЧЕРНО МОРЕ ... И СЛЕД ТОВА ВСИЧКО СЕ ПОКРИ !!! ЗАЩО ???? ... АМИ ОКАЗА СЕ ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ЕДНО ОТ ИЗГУБЕНИТЕ ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА ИЗБЯГАЛИ КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК СЛЕД ПОТОПА :)))

Евреите имат днк сходно с това на арабите. Нашето съвпада с това на румънците. Де ги тия траки?

На татари, за това сте имали ханове, а не рицари и князе

ПЪРВИЯ ХОДЖА НА КАРАБУЛГАРИТЕ (ТУРЦИТЕ) И ТАТАРИТЕ .... Е ПОГРЕБАН В ГРАД ВЕЛИКИ БОЛГАР .. ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ СА ВИ ДАЛИ ИСЛЯМА НА ВСИЧКИ ( ДАЖЕ ЧЕЧЕНЦИТЕ)

Да ама траките били много красиви хора, я ги виж евреите на кого приличат.

Охохооо…значи Дори Кисинджър - се Учи от Наши ПредложенияТук … (еее оня там Колега …дет Вси”наште” ДъСъ пппрепопотяват Дори при Споменаване иметттооо ;-)

Путин може и да не иска да възстановя безсмислени връзки. Запада тотално се оср@.

Дава хоризони на руснаците, защото ги вижда какви са убитаци. Който знае как да си извади извода, ще се сети с руснаци да си няма работа.

Не отрича това. И ще се случи. Но и Русия трябва да плаща за всички поразии в Донбас, Луганск и градовете, които срина.

За сринати градове в Сърбия, Ирак, Либия, Сирия, Виетнам, Япония????

Мисля че е прав. Бъдещето на Русия и Европа трябва да е общо.Войната не е решение.Руснаците и китайците нямат нищо общо.

Ама верно ли ти за буряти не си ли чувал или за калмики или за ханти или за манси хаха не гледай Шарапова и други дето бягат към Сащ.

Чеченци, дагестанци...списъкът с поробени от варягите народи са много, някои от които претопени вече. И малко от тях имат европейски ценности

Първо Европа няма няма такова географско понятие.Това е един свръхконтинент наричан Евразия.Няма географски причини поради които Европа да се отделя като самостоятелен континент.

Ти откачи ли бе Евразия няма Има средно между Европа+Азия = Евразия Демек нито риба нито рак Признава Евразия, отрича Европа Сбърканяк

Братята сърби от Белград са продали на Украйна отлични 60 милиметрови МИНОХВЪРГАЧКИ. Украйнците са много доволни от тях- трепят ОРКИ на УРА От УРАЛВАГОНЗАВОД вече обявиха че са платили 100 000 долара за две сръбски минохвъргачки, сега ги разучават и благодариха на сърбите https://www.youtube.com/watch?v=W_9wY0p7fB8

И ти захарче, като един чудесен налъм без каишка повярва веднага на това??? Хе хе хе хе

И какво искаш да кажеш -това беше безобидна тренировка с много жертви -манипулации-омраза -и най вече лицемерие Май не си слушал омразния Путин какво каза - Светът вече няма да бъде същия Лицемери Забогатяхте- а останалите хора -пълна бедност - глад -разсипани икономики- - - -

ОРКИ в Украйна се веселят след като са научили благата вест, че от ВЪЗРАЖДАНЕ и БСП ги подкрепят Човекът в камуфлажа поразително напомня на АЛьОШАТА от паметника в ПЛОВДИВ https://www.youtube.com/shorts/IB6qaN2W1ts

Един прост факт, който не знам на колко народ е известен. Европейската част на Русия като площ я прави най голямата страна в Европа. Всички останали европейски страни далеч изостават. Да не споменавам пък колко още се е ширнала и в Азия, и в Арктика.

тоест?

Тоест едно голямо блато с много газ,нефт,злато ,олигарси с яхти и частни самолети и мизерно живеещи ватници.

Една страна е силна, когато може да подсигури сигурност и защита на всички свои граждани по цялата й територия. Жан Жак Русо

както и останалите държави Иран,Китай ОАЕ,арабите ,че Англия Германия Франция и САЩ никога ама никога няма да гледат на тях като на партньори.Естествено иска Кисинджър старата лисица Русия да е част от системата им ,защото в момента в който големи държави осъзнаят че могат да създават свои независими системи Англосаксите ще се самоизядат.

Така Да обобщиме от днешният ден 10,07,2022 г 1 Игор Гиркин- СТРЕЛКОВ е получил официално предложение от ЛОКХИЙД - МАРТИН за работа 2 Повторен удар по армейският склад в Шахтинск с ХАЙМАРС и чудовищни взривове видни на разстояние 35 км 3 Ударена казарма на РОС-ГВАРДИЯТА в ХЕРСОН в сутринта в 5 часа. Когато се събират и почват да чистят развалините повторен удар в 10 часа 4 Ударен щаб на 49 армия - 100 убити и 200 ранени- Нова Каховка на Херсон 5 Унищожен ключов ЖП мост в Купянск с ХИМАРС ключов за доставките за атаката към Славянск 6 Формиране на //ДОБРОВОЛЧЕСКИ БАТАЛьОНИ// - на видеото се вижда че това са дядки на 50 години и хронични пияници 7Огромен взрив в авиобаза в УЛЯНОВСК https://www.youtube.com/watch?v=2FWBAIT4kiM

идиот скапан не виждаш ли че умират украинци без полза,само идиоти като тебе и американцие се кефят на това!

Е ,добре,че няма загинали освободители.

Блатните павиани 67% нямат паспорти не са напусклли блядная, имат 5-6% дето стават за нещо те са напуснали отдавна ако не са сега напускат. За какви връзки гояориш бе тва са изроди трябва да се изолирст от цивилизацията. Нямат тоалетни вкъщите си масово

Ми виц само посланичката им мутрафинката как изглежда като шпиц верф махтен фюрер само че по тъпа

Кой е ненормален се разбира по вашия коментар.