Киселова: Очаква се тази седмица КС да допусне жалбите срещу конституционните промени

Според преподавателят по конституционно право е по-вероятно партньорите да се разберат за ротацията и да не се стига до избори

Обратно в новината

Коментари - Киселова: Очаква се тази седмица КС да допусне жалбите срещу конституционните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо канят само това Попово прасе. Само то ли разбира от конституция?

а аз мога да пиша в дирника. ФАКТ е също, че България няма нужда и ползва от подобни правителства, тъй като те са АБСОЛЮТНО ВРЕДНИ за държавата ни, командвана от Посолството на една държавица с 250 годишна историйка. Галя от въпросното Посолство и Тагаренко безродникът, Киро простото, Асенката гея, Боко тъпото и всички останали безродници, е редно за се обясят с краката надоло, за да може всеки един, който минава покрай тях, да им се изплюе в мръсният сурат.

Красотта.

В кочина има ли конституция , то съдебна система няма те за конституция ми говорят ...

в бг си имаме и конституционен кенеф , колко ли заплатка лапкат за нищоправене ... без да броим рушветите

На времето при бай Тошо също имаше супер цензура. При Борисов също имаше цензура, но току се появеше някоя "мисирка", която да го ядоса. В днешно време "мисирките" изчезнаха от медиите, а само от време на време пускат някоя "компетентна" да ни зомбира с научни методи. Доц. Киселова беше по пряма и ясна, но в последно време си мири приказките и стари хора като мен (с две висши и хиляди прочетени книги) трудно я схващат.

защо пишеш в минало време за цензурата?? В момента има цензура по почти всички медии. Все още няма наложена 100% във интернет но се работи по тоя проблем!! Всичко е за едни пари и мизерното съществуване на подобни като доценката!