Спецсъдът осъди Йоско Костинбродския на 17 г. затвор

Специализираният наказателен съд осъди на 17 години затвор Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския опита за убийство на Кирил Киров - Японеца през 2003 г.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът осъди Йоско Костинбродския на 17 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, доколкото съм запозната, не е доказано, а и няма и да бъде, че Йоско Костинбродския е "убиец или наркобос" .Най-големият престъпник в България, а именно горкичкия Киро Циганина /Японеца/ е толкова закрилян от нашите така справедливи 'управници',които се радват на солидни сумички, за да бъдат роби на такива утрепки като него. Като нищо този, който се е опитал да го убие не е някой почернен родител. В България е така за съжаление...аз не знам как е възможно ромите /в повечето случаи,но не винаги/ да убиват, да пребиват, да палят и блъскат хора и да се знае за това на 100% и да ги оневиняват или просто да ги изкарат с психични отклонения. Ама не, аз пък ги разбирам и аз искам да мога да съм екстрасенс и да размахвам някакво синджирче и да разбирам кой е крив и кой прав! Не на корупцията!

Да живее бълг. съд- най-справедливия, безпощаден, неподкупен и строг съд в... Ей тук и самите съдии ще се разсмеят!!!!

Като прочетох заглавието доста се зачудих : от къде такава смелост в съда, та да даде толкова тежка присъда ? След това видях, че тя е . . . . . задочна. Така можело и 1000 години да му лепнат ?!? Така де, Йоско го няма. Няма и подкуп.

А бе толкова много коментари,а изглежда на никой не му е направило впечатление нонсенсът от статията!!!!!! -"Същата присъда - 17 години затвор при строг режим за опита за убийство на Японеца получи и Ивайло Симеонов. Той бе признат за виновен и по обвинението, че е държал заглушител на GSM мрежите, налични в България. Съдът измени мярката за неотклонение на Симеонов от подписка в парична гаранция в размер на 10 000лв., като му наложи забрана да напуска пределите на страната." Не можах да осмисля написаното-"17 години затвор при строг режим!!!!! И парична гаранция в размер на 10 000лв., като му наложи забрана да напуска пределите на страната."В какво точно се изразява този строг режим и пак ли ще отчетем,че Симеонов го е хванала липсата,като Йоско,братя Галеви и много други знайни и незнайни герои!

Йоско е на бригада за ягоди в Англия

Чакам да видя - Осъдени или застреляни корумпирани Шефове на Данъчното и Митницата, а и Съдии. А не като оня Шеф на митницата в Свиленград, които го хванали с подкупи и наркотици, а после го върнали, пак да продължава да краде. Ако е така, всеки си набелязва по някой митничар, данъчен, съдия или депутат, и отива и му взима всичко.... Римляните са изчезнали заради Корупцията....

Народа да не се притеснява за Йоско. Като честен и почтен човек, ние го пуснахме да излежава присъдата си на някой слънчев плаж в Мексико или Южна Африка. Нека се поти немил недраг до края на живота си.

Специализиран наказателен съд???

Осъден на 17 години за опит за убийство и на свобода под гаранция. Само в България е възможно.

Киро Японеца има по-голямо влияние в МВР отминистър Бъчварова. Враждата му с Алексей Петров го направи политически симпатичен на боковците и от оборотен цигански дилър-информатор стана важна фигура с голям размах и свобода на действие. В махала "Факултета " живеят над 50 000 цигани чиито гласове решават вота на Красна поляна и стоят зад Фандъкова. Там полиция не влиза, не важат никакви закони и нормални хора не виреят. Углавни престъпници като Японеца са наместници на държавата в подобни гета. Това ги прави важни персони с повече права и протекции от висши полицаи или депутати.

Това "ромче" е разплакало повече майки от Жорж Илиев. Всеки си намира майстора. И неговия ред ще дойде !!!!

Уникално правораздаване!През 2007 г. този уби и Иван Може,на не успя да избяга,защото го сложиха в ареста и тогава съдът го оправда!

Е няма такова "правосъдие " !Това съдиите са по големи престъпници и от лекарите !

ами...то като чете човек кого с е опитал да убие....да се чуди дали не е било по-добре да успее

Получил е дръжки! Къде е, че да му ги дадат?

който го няма - се води осъден на безброй години, останалите - условно

Коя партийна каса , пълни К. Японеца ?

Как коя , която дойде на власт .

От мен още 20 г., защото не успя да премахне ТОЗИ ДИЛЪР . Колко семейства почерни ,и продължава да черни , К. Японеца?

Йосиф Йосифов е в неизвестност от март 2014 г. и е обявен за издирване. ХА ХА ХАХА ХА :)

Няма значение дали е в наличност. Но го осъдили 17години само за опит за убийство на циганин престъпник. А циганин за убийство на невинни хора, ако го съдят, присъдъта е по малка.

Бг-политици успяха ,да циганизират и българският съд , за има няма 20 г. --ПОВСЕМЕСТНА ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА .

Тия ''герои'' , мутрите са , РАБОТНИЦИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ,НА КОИТО ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ.

Осъдили го на 17 години, защото го няма. Ако беше тук щеше да си плати и нямаше да го осъдят. Все едно - и при двата случая няма да лежи в затвора.

Абе,къде е Батко?Ами Бисерчов? Аааа,те на са в група.

Просто в Конституцията трябва да залегне "Кръвното отмъщение"! .. съответно регламентирано. Това рязко ще снижи престъпността.

Действията на българската правосъдна система е абсолютна пародия и гавра с българския народ.

Партийните НАЗНАЧЕНИЯ в циганизирана държава и циганизиран съд , до това водят .

Какъв е тоя народ,дето трае да се гаврят с наго

Били осъдени на по 17 години двама бандити, един условно, защоти се укрил, а другия нямало да лежи в затвора, а у къщи, но нямал да напуска страната. Още едно доказателство за това, че съдебнста система у нас е дълбоко корумпирана и е най големия престъпник

А защо Киро японеца е на свобода ? Какъв е бизнесът на фамилията му ? Докога ще търпим ,такива като К. Японеца ЩЕ ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ С ДРОГА ???? И днес ,неговите синове ПРОДАВАТ ДРОГА . НА ФОНА НА ТОВА ,защо не оставихте Йоско да си свърши работата до края , а след това да го арестувате .

Какво става с Йоца Амстердама?

БАЦЕ, ШАНСОВЕТЕ ТИ ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ ОТ ЙОЦА АМСТЕРДАМА СА СЪЩО ТОЧНО НУЛА !!!

В затвора е какво да става? Там да не е Булгаристан?

Каквото става и със Брендо, Таки, Маки, Ваки ,....БРЪМЧАТ ПО ПИСТИТЕ ,И ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ.

Мутрата Бойко си кара както си знае. Дано устиска до лятото, ако Йоца Амстердама не реши друго...

С вашата скорост на решаване на дела излиза, че ако сега реша да гръмна някой, евентуално може да ме осъдите през 2030 година, ако евентуално дотогава не съм изчезнал в чужбина........Няма по-сбъркана съдебна система от нашата в цивилизованият свят!!!

Групата е действала от 2003 г. За сведение на Съд и Прокуратура - днес сме 2016-та. Осъден на 17 години, ама него го няма. Чудо ни е Съдебната система - посегнат ли й пак от ЕС - ще им скачам на бой!

Най-после доживяхме някой престъпник да бъде осъден!!!!!! И то за престъпление от 2003 година, тоест преди 13 години..........Нема такава държава, нема такава съдебна система в цяла Европа!!!!!!!

Този герой не погуби и ли сума ти хора на пътя ? В Бояна, надрусан като животно и уж немощ да се движи ?

В Бояна не беше този Йоско. Този е добро момче само дето лошо стреля.

А Бандата на Мутрата убила Мишо Бирата кога???

престъпник с опит за убийство на друг престъпник присъда 17 години затвор , в следващия момент маса убийства с условни присъди или споразумения разни , направо е нелеп тоя съд

той Йоско го няма, замина на гурбет в Испания

Като знам как работи правосъдната ни система, тази кръглолика маймуна вече едва ли е в България!

абе ние знаем, че тия, които не можете ги хвана вече, ги съдите. а другите, които са си тука- те винаги са невинни

Кой казва, че българският съд действа бавно. Престъпника получава заслужена присъда след 13 год.

и след като се укри успешно

хахаха!

не се хили а поручгаи мохито