Кирил Желев е новият шеф на Агенция ”Митници”

Министърът на финансите Петър Чобанов назначи за директор на Агенция „Митници“ Кирил Желев, който е бивш зам.-министър на Тройната коалиция и ексшеф на кабинета на Кристиан Вигенин, докато беше евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Желев е новият шеф на Агенция ”Митници” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв финансист е този, комсомолски секретар на бившия химически комбинат "ЯМБОЛЕН", завършил АОНСУ, МОЖЕ БИ МЕЖДУ ЛЕКЦИИТЕ ПО История на БКП и упражненията по Партийно строителство, като СИП е специализирал ФИНАНСИИ

На г-н Желев, задачата да се опита отново да създаде работеща митническа администрация ще е много,много трудно.Предшественика му Танов вложи цялата си некадърност за разрухата на митниците. За близо четири години "митническия капацитет" изгони почти всичко що е кадърно. Съсипа мобилните групи с една едничка цел на Бойко и компания да не им се пречка никой.След издънката с Мишо бирата специализираните групи бяха разформировани .Попитайте Танов и кликата около него която обслужваше ГЕРБ,дали са участвали в контрабандни канали? Ако отрекат значи лъжат! ЖЕЛАЯ НА Г-Н ЖЕЛЕВ УСПЕХ И МНОГО ТЪРПЕНИЕ.

др. Танов и др. Желев, една ги е ПАРТИЯ- МАЙКА раждала , раждала и още учила и възпитавала. Те знаят само да лапат. Желев е поредният, червен мистър 1000%...

ВСЕ ПАК Е БИЛ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ.ЧОВЕКА Е МНОГО ДОБРЕ ЗАПОЗНАТ С РАБОТАТА НА ПРИХОДНИТЕ АГЕНЦИИ. КРАДЛИВОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ВАНЬО ТАНОВ СЪСИПА МИТНИЦИТЕ И НА ЖЕЛЕВ ЩЕ Е ТРУДНО. АЛО "ВАНЬО" НАЗНАЧАВАШЕ КАЛИНКИ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН. КЪЛНА СЕ ЧЕ АКО НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ МИНАТ НА ПСИХИАТЪР ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ЩЕ ОТПАДНАТ. Г-Н ЖЕЛЕВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ЕЛЕНА КИРИЛОВА И ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ -СОПОЛА,ПРОТЕЖЕТАТА НА АЛКОХОЛИКА ТАНОВ .

Защо спорите човек на червените, човек на бойко? Та нали СДС е синове и дъщери на социалисти! Другите са ДПС! По другите са ГЕРБ! А другарката Пръмова - Кунева от кои е?!?! - взела три милиона евро за да подпише предсрочното спиране на трети и четвърти блок на АЕЦ. Затова не се карайте сите са еднакви?!?!?

Изтриха въпросите: нямате ли фотошоп и отговора на Шоп без фото. Баси демокрацията червена. Сигурно въпросите са били "обидни"...

Само дето не казвате от чия партия е бил дипутатин, май че беше от БСП? Или е марсианец?

В редакцията нямате ли фотошоп?

Всички писарушки по форума сте стерилни мама ви тъпа. На всеки оценка давате.

Кой е той?Дай му оценка ти!Хора,които са били във властта по Виденово време и докарали национална катастрофа,са доказали колко и какво могат-глад,мизерия,ужас че не можеш да си храниш децата.Каква оценка да му дадем.Ако това са отличниците ви,жална Българио,за сетен път ще усетиш с кого си имаш работа.НЕЩАСТНИЦИ ГАДНИ!!

Ал

Хубава снимка

Абе тоя пичага чаша бара ли?

Интересно кой всъщност го е назанчил, едва ли е Орешарски...

А кой да назначи бе бай х....вци, някой от бандитите на Борисов?

Леле майко колко си тъп...

Ама моля ви се! Защо бандитите на Борисов - на нашите бандити, на Партията, какво им е?! Експерти, не аматьори!

о, да и то ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ и все кадри от бившата 3-на коалициа

Подкрепям избора на Желев! На снимката може да видите, че другаря Желев е в състояние да сканира с поглед железен контейнер и за 1 секунда да определи размерът на подкупа, за да премине контейнера безпроблемно! Другаря Желев не гледа - той сканира!

Той сканира и после къде ги прибира- в касата, пардон в джобовете на червените!

ТОВА Е ,СТАРИ ИЗПИТАНИ ХАЙДУЦИ, ТОВА ИМ ТРЯБВА НА КОМУНОХИЕНИТЕ. МИТНИЦИТЕ ЗА ТЯХ СА БИЛИ ВИНАГИ ИСТИНСКА МЕЧТА. ТАМ Е ИСТИНСКАТА ДАЛАВЕРА!!

правителство няма кадри. Това е!

Този има такъв мътен,страшен поглед,че направо тръпки ме побиват.Може да направи успешна кариера като статист във филм на ужасите.Но за ръководител на Агенция митници.. един завършил АОНСУ,т е нищо,това е проблем.

още едно прозрачно назначение...потвърдено и от прозрачанта прокуратура, честито.

ОСТАВКАААААААААААААА!

Министърът на финансите от ямбол си назначил градски за шеф на митниците - избрал го чрез конкурс....браво, ще се оправи тази държава....ама друг път.

Че то и аз съм му градски.

поредната чугунена глава.....с втълпените в АОНСУ постулати!!!!!

Само като му погледна физономията, не бих го наела и кучета да разхожда.

Все повече се чудя, дали е по-добре да ми сложат на някой отговорен държавен пост, някой парашутитист без грам опит (стила на ГЕРБ) или опечен и доказан вече мошеник (стила на БСП и ДПС)??? Не ме устройват и двата варианта, затова - О.С.Т.А.В.К.А...

Нали щеше да има конкурс бе Чобанов? Лъжете като дърти цигани, но пък нали са ви партньори ромите, прихванали сте явно

Да имаше конкурс - от всички кандидати от ямбол избрахме най-надежният.

Повече интелект в митниците ще е полезен. На предишния управник като ли че имаше дефицит, както на неговите началници.

Трябва нюх за делаверките я. Може ли да си там и да нямаш

Приходите от митниците се вдигнаха по време на криза. Това наричаш некомпетентност?

Последно е началник на кабинета на евродепутата Кристиян Вигенин, който сега е външен министър. Много дълго е бил началник на кабинета, кой знае какъв опик е натрупал при Вигенин! С този поглед ще изпепели митниците.

С тоя поглед по-скоро може да очакваме вместо да вкарат в хазната 1 милиард от уж укрита контрабанда на цигари (както обясняваше бат' Съсела) да изтеглят още 2 милиарда борчове за крадене. Ама като е прост народа след 20 години пак ще се чуди що е беден...

Извинявай, ама ти не си ли от народа? Какво направи да не са така зле българите и България! Всеки народ си заслужава управниците, в това число и аз, и ти! Затова аз вече протестирам. А ти?

Сега гербаджите се пукат от ЯД! А тези които ги назначиха на работа умират от страх да не ги уволнят! За да ги назначат /калинките/ си отидоха доста кадърни специалисти!

То сега па едни кадърни назначават" ум да ти зайде"! Филмът се повтаря и то на наш гръб!!!

Сега Калинките ще хвръкнат. Да ги видим къде ще кацнат вече

Няма какво да се говори повече.Всичко е пределно ясно! ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

На сегашният не му дават достъп до информация,че можело негови интереси и връзки да се възползват от това ?!Ами като е такъв съмнителен ,защо е назначен?Мигар преди не се е знаело за интересите му ?!Той,Бойко с неговите калинки нямаше край. Тия пък,новите,дето се бият в гърдите че са "на ползу роду" ,виж ги пък тях какъв са си назначили!То само като му видиш мътния поглед ти става ясно що за стока е. Крайно време е и едните и другите да си ходят (на топло,де). Нямам представа как тук по форумите се караме като привърженици на Левски и ЦСКА.Скубем си косите и се плюем,защитавайки едни доказани дебелогъзи и дебелооки хайдуци! Кога най-после ще се осъзнаем,че всичкото това от така нареченият преход,маса години вече ни точи кръвчицата и ни държи гладни,прости и бедни,за да може да си ни язди както си иска?!

ще се пукна от смях кат го гледам тоя

Виждам ,че НОВАТА ТРОЙКА -БСП, ДПС и АТАКА иска да замени цялата ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ със свои ПРЕДАННИ ЛЮДЕ, независимо от КАЧЕСТВОТО НА ДРУГИТЕ. Едно предложение- ПОДМЕНЕТЕ и БЪЛГАРИЯ!

смениха и властта върху контрабандата...

Това е коментар от разбиращ човек, без политизацията. Явно е от кухнята.

ЧЕРВЕНИ СВИНЕ - ЧЕРВИВА ДЪРЖАВА МАРШ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА !! ЯВНО С ДОБРО НЕ СТАВА

Мръсен поглед.Съмнявай се във всеки и във всичко.Служете му пагони на СС.

поредната чугунена глава.....

ТИХО ТОВА Е ЧИЧО МИ. ВРЕМЕ Е ДА ЗАХАПЯ КОКАЛА И АЗ.НАЙ-НАКРАЯ СЛЪНЦЕ И НА МОЯТА УЛИЦА.

ЕТО ЗА ТОВА СИ МИСЛЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Дам хладнокръвен престъпник със закрила от закона кога ще вкараме и ние един такъв доживот незнам. И какво значи топ митничар? Такъв който пропуска маскимален брой емигранти или безброй херойн от турция?

Нищо впечатляващо в биографията. Кадър на АОНСУ, комсомолски велможа и номенклатура.Може и да е експерт, може и да е умен,нямам идея.Ако цигарите без бандерол на Женския пазар не изчезнат, всичко е ясно:)))

е аре стига с тоя Ямбол бе..............

c_design

Погледът на този пич не ми харесва... Въртящите се доларчета явно са ги скрили админите.

кадър на БКП е по - ценен - идейно убедения или кариерно убедения? Много от идейно "убедените" напуснаха партията, други кариерно си променят идеите, а трети спинозно остават. Няма да чета какво съм написал, че току виж съм разбрал, каква простотия съм сътворил.:)

Тук някъде има реклама, че хемороидите вече се премахват безкръвно, без операция, без болка и без болничен престой. Но комунистите се свалят от власт трудно, с много протести и не малко счупени глави. Те с кръв са я взели и без кръв не я дават. Това е положението.

Кадър на ДС?

Ей така се дава път на младите...контрабандисти...

Лелеее тоя мяза на егати мутрагена. БСП продължават с тези мутренси назначения.

До Да ! Между другото никак не съм проста.За твое сведение имам високо образование и съм достатътъчно възпитана.а ти явно си някакъв прост червен боклук.защото в партията Ви повечето са такива!!!!!

За Станишев няма полезен ход, той остава в капана на Доган, а ПЕС си скубе косите от него Колкото по-малко управлява правителството на Орешарски, толкова по-добре за държавата

Като използва дупката в закона този хитроумен полу-Украински "песовец" ни впрегна в три ярема - три в едно, което досега не беше се случвало на българите, и не зная как ще ги строшим, за да си получим демокрацията и свободата от Конституцията! Някои вече си имат по две партии и са готови да изкомандват "електората" си за кого да гласува, че все да са на власт! Май няма да си минем без Бат Бойко!

Те електората си го знаят много добре.Опитни лъжци са.Подмятат една тъпотия,рибоците се хващат и готово.Онзи с гладката мисъл,се изтъпани и обяви,че му се къса сърцето за миньорите,разииш ли и ше затвори мината.Какъв герой.Само че,собственикът-тяхно момче,кредитно милионерче.И всяко чудо за три дни.Всичко се забрави,и размина с 15 хиляди глоба.Е,те така действат комунистите..Защото има тъпанари,които им позволяват