Протестиращите запалиха къщи на Кирил Рашков

Протестиращи подпалиха и унищожиха къщи и автомобили на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, в Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите запалиха къщи на Кирил Рашков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво господин кмете а сега се погрижете тои като подстрекател а и крадец мафиот да влрезне в затвора. европа ви гледа сеира... не покриваите аяните убйоци. защото небето з о р к о ви гледа!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лицемерието на управляващите балгария разбоиници-дебили е шокиращо. тези мутри и идиоти трябва да разберат, че си играят с оганя, защитаваики циганите като техни гласоподаватели. циганските изстапления са по страшни от тези на башибозуците през турското робство. тези гниди живеят паразитен живот на гарба и за сметка на мизерствуващите балгари. не напразно хитлер ги е претопявал заедно с другите паразити-комунистите на сапун. на балгарина вече му е писнало от цигански изстапления и не е далече деня на страшната маст над циганите. трепаите ги да е*а техната мама крадлива и марзелива. трепаите ги като плахове де ги видите и де ги сварите.

И БОЙКО ЗАСТАНА ЗАД ПАЛЕЖИТЕ КАТО УЩИПАНА МОМА СЛЕД ПАТАКЛАМАТА. ВЪН ГЕРБ

Тоя другар Киро, който си хвърли партийния билет на 10 ноември 1989 година, защо го пазят като Бин Ладен или Кадафито? Важен е за властиващите от времето на "промените"!

Съгласни сме с това да не го наричаме ,, цар Киро ,, . Предлагаме от днес да го наричаме ,, Киро Ментето ,,

Питаме защо домовете на цар Киро , които бяха запалени бяха изпразнени от мебели ? Не сме за това да бъдат запалвани ! Спомняме си за Партийния дом!Това е провокация месец преди изборите . Жалко за смъртта на момчето ! Питаме - феновете не станаха ли много политически ангажирани , в София гърмят вратите на политически централи , взели неправилно политическо решение , в Катуница палят изпразнени къщи а Сидеров тропа на залкючените врати на президента , който всички знаем , че е в Катуница при футболните фенове . Това си е една клоунада , с начинаещ елементарен режисьор , който вероятно се опиянява от глупостите си и сигурно ще кулминира в следващите дни . Дано да няма жертви , молим се всички за това .Подкраепяме полицията за действията и заставаме зад нея . Не се поддавайте на провокация ! Проблема не е етнически , някой иска да го направи такъв . Призоваваме всички български граждани да запазят спокойствие и да спазват законите ! Гласувайте по съвест , не се продавайте за нищо на света , продавате бъдещето си .

Другарю Ангелов ! Ти от кое Районно управление си ?

Пример:Германия -малко селце в близост да голям град -добре устроено и комуникативно: наш професор по математика,преподавател в немски университет иска да си къпи парцел там и да си построи къща. Отива в общината да иска разрешение(не само от общината,трябва и съгласие на съседите след среща с тях). Единия от бъдещите съседи му заква:"Забелязах,че веднъж спряхте колата си върху тревна площ. Изглеждате интелигентен човек и ще дам съгласието си,защото вярвам,че това няма да се повтори." А тукаааааааа...няма закони да изселват безподобната сган,която тормози хиляди съседи.АМАААААН.

Поздравявам Калин Георгиев за това, че не изправи полицията срещу българските младежи. Този човек май единствен от управляващите разбра за какво става въпрос. И ако така бяха действали българите след убийството на професора в Захарна фабрика и на младежа в Овча купел а и при други подобни случай може би наглостта на циганите нямаше да расте всеки ден. А Бойко Борисов ако иска да се справи с циганския проблем в България да не пита партиите в парламента, а да попита народа. От хилядите идеи все ще има няколко които да свършат работа.

Мисля,че точно Калин ще бъде изкупителната жертва.

Някой знае ли с какъв софтуер мога да направя горящата къща на "цар" Киро на флаш и да си го кача като активен десктоп на PC-то ? Благодаря.

Стига с това "ЦАР" Киро бе журналисти...този циганин си има име не е никакъв цар....смотняци

Бойко да си прави сметка, че следващия път полицията може и да е възпрепятствана да пристигне навреме и ще му запари под задника. А май и мутрите не си падат по-долу от цар Киро.

Момчета, ясно е , че и тук си има Цензура!

БРАВО на всички мъже и жени които са участвали с протеста! За мен те са достойни граждани на България,радвам се че има достойни Българи които се вдигнаха на протест и защитиха достойнството ни!ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИМ КОГАТО СЕ СЛУЧИ НЕЩО С НЯКОЙ ОТ НАС, КОГАТО НИ ОГРАБВАТ И УБИВАТ . Съжелявам за момчето, моите съболезнования на неговите близки. :(

вестници) : Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. ... След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов Гади ми се от вас г.н Борисов!! Същото се отнася и за платени драскачи от Герб: Силвия, "не е вярно", Аврора и KGB

Водачс прегазил момчето не е бил арестуван веднага на място?!? Ами излезнал и се... върнал (за да го арестуват)!!! Имали какво да се коментира, се чудя? То всичко е ясно...

САМО ТАКА ДЕЛО С САТИФУТ И ПРОТОКОЛ НА МЯСТО

Накарай Бенатовата Миролюба от БТВ да зададе въпроса ти на лицето Сюлейман Паси, щото той е много навътре по турските и ромските проблеми! Не се майтапя, Уили...

за феновете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво! има още българи, дето не искат да ги газят

Много сме,но сега се събуждаме и се изправяме!!! А дали ще запалим факлите не зависи само от нас !??

На този ден през 1940 година българските войски влизат в Южна Добруджа. Честит празник на всички добруджанци!

Хора какъв е тоя циганин които цяла държава му се кланя.Малко ни омръзна.Боико какво чака че не си вземе киро в покоите.Как не го е срам правителството неможе да се справи с един циганин.Маи парите му са по ценни от живота на едно българче.От тук нататак сяка една несправедливос ще се решава така .Сигорноще трябва да се подпали и други

Който сее ветрове , жъне бури! А народът бълг. мъдро е заключил: Кой каквото прави, на себе си го прави!

Оттук нататък нещата ще се равиват - макар и с променлива скорост - по ефекта на "снежната топка". Интересното е кой ще успее да яхне топката (т.е. гребена на вълната).

link ''CAR'' KIRO PRI SLAVI 2001 ....

Прави ли ви впечатление? Шофьорът-престъпник, убил момчето от Катуница, бил в чужбина СЛЕД УБИЙСТВОТО и когато се върнал, арестували го. Как един престъпник излиза в чужбина, след като е убил някого?! Ами дай да блъснем дъщерята на Бойко и да избягаме в чужбина! Как става това? На обикновените хора само дето в гащите им не бъркат по митници и летища, тоя бандит спокойно си излязъл в чужбина, при все че вече е съден и е причастен към ново престъпление!

По закон това ли са задълженията на ЖАНДАРМЕРИЯТА.Аман от недоказали се-Да си ходи Калин да идва Станимир.

Браво на пловдивските момчета ! Долу предателите от ГЕРБ, които искат да затрият България.

Браво момчета, бой по миризливата сган !!!

Съболезнования за близките на децата от Катуница и поклон пред Пловдивските момчета-на 55 г. съм-все още нещо българско е останало.

Жалко само че не са успели да го спипат тоя самозван монарх. Щеше да абдикира набързо на някое дърво.

Никога не е късно ! Но до Цар Киро трябва да овистат и взички Министър председатели на България до сега !?

БТВ Е ТЕЛЕВИЗИЯ НА БСП И ЗАЩИТАВА ЦИГАНИТЕ ЗАЩОТО ТЕ ИЗБИРАТ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ ОТ БСП.ЗАЩО НЯМА ПО 200ПОЛИЦАИ ПРЕД КЪЩИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ КРАДАТ ВСЕКИ ДЕН.ИНТРЕРЕСНА МИ Е РЕАКЦИЯТА НА ПОЗИТАНО=ДАЛИ ДА ЗАЩИТИМ ЦИГАНИТЕ/:)

Глупчо ! Циганите избират целият ПАРЛАМЕНТ на България !

14 войничета изгоряха като факли на 11 август 1995 г. край София. По време на трагедията тогавашният премиер Жан Виденов бе на фолклорен фестивал в Копривщица. Оказа се, че докато войничетата са горели като факли, той е играл хоро със самодейци. 23.09.2011г. ГЕРБ откриха кампанията си за президентските и местни избори на 23 октомври с концерт в Бургас в събота на фона на ескалиращото напрежение в Катуница. На концерта присъстваха премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов, който е и председател на предизборния щаб на партията. Открийте приликите!

Също и когато бандити избиваха полицаи в Белите брези, един Вътрешен министър разпускаше с проститутки в нощен бар ... Кое е по-различното сега, че не се сещам

Едното безобразие не оправдава другото. По твоята логика, щом циганите на Киро са убили българче, сега българите трябва да видят сметката на циганин. Понеже - каква е разликата?

Мизантроп

Само една поправка: там мутри нямаше - ченгетата се изпотрепаха едни други. Има и още прилики: всичко тръгна от произвола и наглостта на мутрите, стрелящи се пред Севастопол без дори и дая се крият, също както и сега с циганите. После имаше само един осъден - едно от ченгетата, успяло да оцелее от касапницата. Сигурно затова и го осъдиха. Нямаше осъден шеф за драстичен кретенизъм, да се пращат 2 незнаещи една за друга групи. Същото ще бъде и сега.

да не политизираме случая, а да гласуваме ли? за кого?

За ВМРО!

За кое ВМРО !??? Ченгесарското на Каракачанов,или на истинското на ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ !???? Попитайте ги тези от МВРО колко от тях са чували за Ванче Михайлов,че да разберете какви са патриоти от сегашното ни ВМРО !!? Опазил ни Господ от такива патриоти !!! Амин.

Не мога да се сетя за друга държава и народ , където боклукът - в нашия случай "цар Киро", Азис и пр. - да се афишира по медиите и да се гордеее, с това че е боклук? Може ли Венчето Райкова да вземе отношение по този въпрос?!... Хм-хмммм....

Браво, така трябва да се надигне българският народ срещу набезите на наглите цигани. Така трябва да стане и в северозападна България, където хорицата вече са тотално отчаяни от набезите на мургавите боклуци. След като държавата няма воля да реши този проблем, ние Българите трябва да го разрешим в най-скоро време

БЪЛГАРИ ! А сега стана ли ви ясно за кого НЕ трябва да гласувате !????? ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО са го избрали ЦИГАНИТЕ !!!

За жалост съм почти сигурен, че нещата ще се развият както винаги в България.. Всяко чудо за три дни ! Тъпите и мазни цигани си заслужават изселването, но за жалост тия отгоре ги пазят.. жалко наистина..

Това може да е мисъл само на ЧЕНГЕ ?????

Браво на всички смели българи които предприеха такава смела постъпка.АКО имах възмоцност и аз щях да отида.Жалко само че полицията се е намесила не когато трябва и българските герои не са успели да унищожат тази първобитна , нечовешка изродска раса Цигани.

Цивилизационния избор за избори 2011 година в България е между "цар киро" и "дон цеци" третия вариант е доган . Какво да кажа , ако махнат минаретата на джамиите и ходжите не вият през високоговорители аз съм готов с избора си :))))

За съжаление статистиките показват, че циганите стават все повече и повече, а българите намаляваме прогресивно като нация и за това циганите започват да добиват самочувствие, че са фактор с който всички ние българите трябва да се съобразяваме.. До кога ще търпим тези ПАРАЗИТИ! Те ни се качиха на главата още преди 10 години, а ние ги търпиме! Те са винаги онеправданите, нямали права и тн, защитават ги Европа, организации и тн. а обикновенните хора са длъжни да им плащат, тока, водата, храната, транспорта. ДОКОГА???

Да кога ли? Та то е написано преди 21 години, в "Програмата Ран и Ът". Питайте първият български президент - Желю Желев. ТОЙ ЗНАЕ!

Когато се обади някой престъпник ,цялата сган полицейски началници,прокурори,журналисти скача среднощ да го брани.Ако сте обикновен човек и ви тябва помощ от полицията не само че няма да я получите ,но може и да пострадате/най малко ще се държат просташки/Просто не обичат да работят безплатно

1 000 000 000 лева годишно безплатно ли е????????????

Браво на футболните фенове!!!Никога не съм била привърженик на техните действия,но този път ги подкрепям с две ръце.Рашков и компания се бяха самозабравили.Най-после българи да се вдигнат в защита на свои събратя,БРАВО!!! А за Миролюба Бенатова жалко,харесвах я,но вече .............и за цялата БТВ,тя и без това се е превърнала в турска телевизия,ЖАЛКО!!! Съболезнования на близките на двете деца!!!

Изглеждате интелигентна и затова е чудно как сте се заблуждавали по отношение на "журналистката" Миролюба Бенатова!

Ку(Ми)ролюба Бенатова е известна като "тежката артилерия" на Герговизията, наричана за по-кратко БТВ. Най-добрите й качества, се свързват с това, че може винаги да получи интервю и информация от висши политици, което пък дължи на друго свое качество - спокойно може да замести гвардейския ДУХОВ оркестър.

Винаги съм се възмущавал как толкова много хора не виждат огромната заплаха и отрова, която влиза в домовете и душите им от екрана на българската БТВ. Съвсем доскоро тя беше част от медийната империя на алчни и враждебни на България сили. С помощта на БТВ и др. медии те успяха да опростачат нацията, да унижожат духовността, чувството за националната гордост и единство на българите. Това съвсем закономерно и планирано доведе и до най-страшната националната катастрофа, която претърпя нацията ни. План, който нямаше как да се осъществи без подмолното и ужасяващо контролиране на съзнанието на българите посредством българските медии, част от които е БТВ. Кога най-после хората ще се събудят и ще разберат откъде идва злото, което трови народа ни?

Подкрепям изцяло действията на момчетата!

разбрахте ли сега защо са "пожертвани" трите валки къщички на бай мангал - защото главният огромен палат, в който всъщност живее фамилията е на метри по-нататък по улицата и е абсълютно непокътнат заедно с 6-те джипа в двора.Тактика за оФце.Каква е рекапитулацията в крайна сметка - държавата пази мангала и имота му с нашите пари, а са арестувани пак нашите момчета, дето ще го отнесат на края.Позор за държавата, тя тръгна срещу народа брутално!

Не !!! Няма да го отнесат !!! Защото този път няма да им го позволим !!! Защото тези от ВЛАСТТА също имат деца,жени и семейства и че те също се страхуват за живота си ! А ситуацията в България си е РЕВОЛЮЦИОННА от всякъде !

Днеска в канал 7, бяха поканили Боян Расате и някакъв мисля председателя на Евророма. Същия тоя от Евророма разправяше как никой от циганите не уважавал "Цар" Киро и как медиите му сложили титлата Цар. Ще ме извинява, но медиите може наистина да са спомогнали но не съм съгласен че циганите не си го наричат с тази титла... то тя се е превърнала като прякор. Също така как тая Евророма изобщо се пръкна и къде е беше тя при всичките обири из селата когато се обират, цели бостани и насъждения с грозде и тн., обират се къщите на хората от циганите, но сега изведнъж били осъжнали случващото се в Катуница. Еророма трябва да бъде закрита и забранена, защото не върши нищо и само цицат пари от фондове и държавата! А тоя "Цар" трябва да бъде арестуван и вкаран в затвора.