Кирил Петков: Задължени сме да върнем климата на разбирателство с РСМ, заедно можем повече

Изявление на премиери по повод 30-ата годишнина от признаването на независимостта на тогавашна Република Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от кого точно си задължен?

Всичко зависи от Макетата, ако признаят и спазят договора ОК, а относно това, че всички държави ни притискат да признаем СМ, ами ако толкова много искат да влезне в ЕС да ги притиснат тях да признаят и приемат договора, който са подписали!

Киро, изключчи климатика, че замръзнахме... Тези, които са ни приятели, никога не са били на власт в Македония. Голяма грешка беше, че признахме независимостта на тази северна "държава". С това си устройство тя винаги е била, и ще си остане зависима и склонявана към зависимости. В момента там за надмощие се борят сръбския и албанския фактор (съотв. Русия срещу САЩ). Нас ни броят за презрени татари, населяващи земите на изток от Пирин. С такива"приятели" е добре да сме по-внимателни, дистанцирани и безапелационни. С какво Македония показа, че ни е приятел през тези 30 години? Не мога да се сетя.... Време е да си извадим главата от пясъка.

Внимавай дир ко щ трабов..

Внимавай

Този интернационалист (разбирай комуняга) от Канада, ще се превърне наистина в най-омразната карикатура на новата ни история. Влезе ли БЮРМ в ЕС с този език, азбука история и население това ще легитимира цялата им доктрина на омраза и оплюване на България. Отделно че ще им легитимира измислената история, език и азбука! Утре ще кажат че и азбуката е македонска и бугаре нема, щото са татари... Кирчо е пълен глу*ак и подлога!

задължени сме да върнем клиЗмата на разбирателство, мдааа, Кокорчо

Не разбирам защо сменяме позицията си от изискванията за фалшифициране на историята и агресивно "крадене" на български герои за национално освобождение, към права на малцинства. Щели били да ни разберат по-добре на запад! Това кой ви го каза, някое подставено сръбско мекере ли? Фалшификациите на историята са докузаеми даже и в съда - има фалшифицирани документи черно на бяло. Веднъж това стане ли всеизвестно, никой не би имал вяра на македонците за нищо вече. Защото да фалшифицираш исторически документи - това го няма никъде по света! А признавайки българско малцинство в Македония ние сами признаваме "македонско" мнозинство там. Не знам наште ли са тъпи или някой продава националните интереси.

Познавам свестни хора, които са ми казали, че съжаляват за това, че са гласували за този на снимката.

Задължение сме да защитим България от всеки, който има териториални претенции, Кирчо! Ако не си кадърен - МАХАЙ СЕ!

Кире, как са приятелите ти от ФАЩ?

измислен герой скоро ще остане в историята ни като най-кратко заемащ поста премиер... И дано това да е много скоро...

Киро е национален предател! Съд за изменниците на Родината !

Още от първия ден со пролича че не го бъде. Кръгла нула като политик. Като човек въздухар та дрънка. Глобалисти сър.

Куре, Куре.... не е имало някой по-зле от теб. Не случайно от Козяк назначиха точно теб - тъп, прост и зависим. Ако не им играеш по свирката ще цъфне и фалшивата дипломка от Харвард.... няма как такова тъпо парче да е завършило Харвард.

Кире, това си приказвай на мака си на пупката!!

В Македония е признак на добър стил да се ругаят българите, насадено от бивша Югославия и сърбите в продължение на 80 години. Защо ние да връщаме климата ???

просто Киро - знаем как с лъжи и измами стана премиер - представи документи с невярно съдържание, потъпка Конституцията на България висшия закон на страната / доказано от Конституционния съд /, вместо да се кротне, започна с назначения на министър купил си властта, приятели, кумове, любовници и всякакви некадърници - почти година е на власт , а решение на никоя от многото кризи - НЯМА ! Не е достатъчно роднини и приятели да" управляват " на всички възлови места ! Трябва компетентност и морал !

Те на Бай онзи Калинките са много компетентни..... И за разлика от БАй ОНЗИ, Киро поне не е крал от държавата :)

Я да вземи да ни обясни премиерчето Киро, защо НИЕ да сме задължени да правим нещо с Македония. Кой нас ни е задължил и това, кога се е случило. И по каква причина ние сме задължени? Някакъв глас Свише ли ни Задължи? И ако премиерчето някой го е задължил, то това какво отношение има към всички нас. И е редно да ни уведоми, кой кого и защо задължава. А този лека по лека всичко ще си каже. А ние задължения към образованието Македония нямаме. Към българите там, които сърбите мародерстват, определено имаме. Но това не включва да се играе по свирката на Македония. Там сърбите са направили етническа чистка и геноцид спрямо българското население. И това продължава. Сърбите и намерение нямат да прекратят това. И въобще не ни вземат на сериозно. Май ще си трябва друг премиер, тоя както е тръгнал, ще закопа България.

Хайде стига с простотии ,манипулации и лъжи подплатени с фалшиви новини. Въпросе/,,?” / ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш в угода на кукловода ти.

???

Киро на първа кирия , ми в С. Македония ... ха ха ха .

Преди Кирчо да върнем климата на разбирателството скопските политичари трябва да върнат в образованието,културата ,политиката и историческата истина за българския цар Самуил и за Гоце ,Сандански и др.български царе и революционери .Не е възможно Самуил да се поболее от ослепената му българска войска от гърка Василий българоубиец,а днес в СРМ да го пресъздават като някакъв си митичен северо македонец.

Македонците си правят държава и самоличност като крадат история и идентичност, книги, имена....... от съседите -българи и гърци Плюс сърбоманското зомбиране в продължение на 80 години. Плюс насажданата от десетилетия в бивша Югославия омраза към България.Плюс избитите от сърбите хиляди българи в Македония през 40-те 50-те години......

Тази сутрин по БТВ Кирето показа че нацията във момента няма премиер а едно объркано лице озовал се там със фалшифициран вот този чистокръвен педераст отива да изтъргува националния ни интерест за шепа американски долари

Явно некачествения материал ,,Цц” нищо не е разбрал от интервюто на Премиера К.Петков с Цънцарова от БТВ.Политическата неграмотност на некачествения човешки материал е пречка за икономическото и политическо развитие на България.

не вярва във вълшебства а във вещици. И най-вече на вещицата Херовица Мустафица. Те го сложиха. Ама май само му дали едни 100 дни преди да почнат да го натискат и да му свирят. Е тогава ще започне хептен мазалото. Макар че с тия изпълнения, които правят, твърде вероятно и да не дочакат края на тия дни. Проблемите с Македония са от десетилетия и някакви обозримо бъдеще няма и шанс да се решат. И то не по наша вина. Сърбия все още управлява колонията си Македония и посръбчените българи там са все още под преса, натиск и терор от техните служби. Сега да се съгласяваш на каквито и да е условия техни си е чиста глупост и лудост, защото за година доказаха, че нямат абсолютно никакво намерение да изпълняват каквото и да е. Единствените им действия, които предприемат, това е обикаляне по Европа и света и търсене на Силния, дето да ни натисне и да ни принуди да клекнем. Ако се случи това, после ама наистина жална й майка на България и на всички нас. Хилядолетна история и език ще бъдат направени на нищо, заради някакви локални напъни на измислени политици и защото Хегемонът така искал, защото ни третира като роби. А ЕС не спи и не виждат и предприемат действия да видят, как в държава от съюза САЩ си сложи свои възпитаници и се опитва да използва България като троянски кон в Европа. Не зачитането на интересите и аргументите на България обслужва интереса на САЩ, но не и на ЕС.

Как ще върне нещо, което никога не е съществувало. Между България и сърбоманите в Скопие има само омраза.

Натегач. Юес агент.

Абсолютно. 100 дни от американското посолство. От нас няма. Не може да се бава с нас, да го играе диктаторче, ще ни налага медицински фашизъм с рекет, ще се гаври с пенсионерите за да ги измами да се ваксинират, което е твърде долно. Да се държи като диктаторче, с едни десетина 5 от избори. Няма никакви 100 дни. Този не се държи като един от нас. А като някакъв, който си е купил билет за Канада, за сега без дата. Да му мислят тия покрай него, дето ще останат после тук.

Нещо не ми се връзва. В Македония още нямат избран премиер. А нашият ще му ходи на гости. Ами, ако до тогава не го изберат?... Пък и да го изберат, какво от това. Той вероятно ще е на един ден служба. Няма да е наясно дори с разположението на мебелите в кабинета си. А нашият отива, за да говори по много важен въпрос за двете държави., по който въпрос, между другото, нашият също не е в час за какво става дума. Тогава как ще стане работата? Колкото и да се опитвам да не давам ухо за разни конспирации, този път считам, че тези двамката са просто куклите, които трябва да изиграят една сценка, писана и режисирана някъде другаде. Жалко...

Не знам какво е завършил този палячо,ама английският му,не е на ниво Харварт!!!!Венецуелските машини,ще ни доведат до глад и разруха!!!!

И българският му не е по-добър от лошия му английски език. Постоянно говори "направиме", "вземеме"... Или, "няколко хора"?!

защо ли започваш да изглеждаш в очите на българите като едно недорасло дете което вярва на вълшебства!

Само с усмивка на лицето като малоумник не става!

Също като Роско пастирката е !

С крива уста.

В чужбина и не познава България .Разчита на усмивката си .Не вярвам македонците да клекнат Киро като им се ухили.Правосъдната министъра и тя ухилена обяснява как ще се оправи всичко като се махне Геше.Все повече се убеждавам,че са кукли на конци.Народа скоро ще ги изгони.

Продължава!

Вие ще върнете климата на земята, какво да говорим за една Македония!

Кириле, гледам те сега по БТВ как пелтечиш! Та ти не може да кажеш едно изречение без да объркаш словоред, дума. Та ти не можеш да подредиш мислите! Какъв примиер си ти бе?! Народе, ние в момента нямаме примиер! Ние имаме клоун!

А оня от Банкя по ли Ви харесва ?

Да, пред Кирил повече ни харесва.

Пари,еврофондове,банки,имоти,земи ,документи може да крадем, но българска от история писана от Наши Хора от Нашите партии-НИКОГА!

Задължени сте да мислите за България! Ка.. Т!

Мустафата му суфлира май. Кат нищо кат се върне ша кажи, че цар Самуил е горд македонец

Канадски проджаник да бъде изгонен от България.

От Бай Ганьо русофила по велик и умен на планетата Земя няма!

Добре де ,кой е по умен и велик от бай Ганьо русофила,да не би Путин да е по русофил от бай ганьовците патриотАри са оитам аз,САЩ и Германия?

Мамин благ национален предател. Умно красиво харвардче. Колко ли бели ще направиш докато народа осъзнае че си некадърен за тоя пост :)

Всичко написано е вярно на 100%, тия се очертават като национални предатели. Обаче само писане не е достатъчно, дела трябват. Трябва да ги подкараме с тоягите. Представяте ли си ако гръцкия премиер се умилкваше така на македонците, какво щеше да се случи в Атина?

Не разбрахте ли, че това правителство има само 3 цели, за които е създадено: 1. Да клекнем на Македония 2. Да въведем Истанбулската конвенция 3. Да въведем еврото

Има и 4-та: Нови бази на САЩ в България и местене на американски войници на наша територия

Направо ме нави да гласувам за тях на следващите избори.

Защото си македонец или щото си гей ? Или македонски гей ?

Киреее, нали видя как Слави от първо място само за два месеца стана на шесто място.

Тоя е изтрещял.

Ебяхти злобните хора, не го харесвам Киро, но подоцни панелни плъхове като Вас направо ненавиждам. Абе глупаци Вие не може ли да стоприте, че нашата държава отдавна е само име и е продадена и унищожена, доказателство сте Вие и Вашето абсолютно теразбиране за нещата. Ако големите в ЕС и САщ са решили РСМ ще започне преговори и ще влезе в ес, тъй като тук вече интересите са стратегически, не икономически. Каквито бяха и за да приемат подобни парапитеци като нак. А Кирето или които и да е, няма какво да стори, тъй като Ви спрът кранчето, сиреч хапването и други неща, лично Вие ще посрещате македонците с мед и масло

Купете си буквар! И бързо!

Трол болшевишки,да ти акам на живота!!!!!

Киро,нещо ти са изцъклени очите.Отказвай се докато не е толкова късно.Хората умират от недоимък а ти се хилиш като хлапе захапало сладкиша.Това е причината за високата смъртност,недоимъка.Пенсионерите са докарани до просешка тояга.Истина е ,погледнете основната кошница с храни.Така ,че СРМ в момента малко българи ги интерисува.

Кога макетата ще признаят наше малцинство, кога ще изпълняват договора?Това което говори Киро по медиите в България и това, което говори на Козяк са различни неща. Ние с макетата никога не сме имали нормални отношения, та този приличащ на арабин шебек да ги възстановява. Нещата са вече изгубени и Киро Канадеца търси начин да ги съобщи.

киро дрисъка е като оня манаф с лицемерните опорки. дето ни се показа по подник, как му бият инжекцийка, сякаш това трябва да е някаква гордост. нои за боклуците и отпадъците е така. киро, дрисък неспособен, та вие сте една отпадъхна слуз и лобисти на беззаконния, медицински експеримент с милиони хора. отиваш си, заедно със сбърканото си семейство. най-добре е да вървите по дяволите, където отиде и каролев. . дебилът путков ще служи и на сатаната, само-и-сдамо да получи мънгизи от от чекмеджето на мъжа на бурсула за да изпълни обещанията си, които така и не е възнамерявал да извърши... 8...7...6...

Киро ,от скоро си във власта и вече се осра тотално. Неадекватен и невеж защо си мислиш,че можеш да управляваш държава.Писна ми да ти гледам нахилената физиономия по всички ТВ.Както и смотаните канадка и канадчета.Трябва ли да е новина за Българите че жена ти и дъщеря ти са с нови приче ески.Хората се чудят как да оцелеят без работа и ниски доходи. А те тръгнали да ни занимават по медиите как женати ти направила чийзкейк и какви ли не простотии .

Нека преобърне към по-добро РСМ ,своето отношение към България и да не се правят на велики

абе във ГЕРМАНИЯ е пълно със българи и македонци,подгонени от беднотия,корупция и простотия,и нямат никакви проблеми помежду си и всеки си бяга подир проблемите си без да си пречат и мразят!

Аз също не мразя македонците, но дали те не ме мразят мен вече може да ги попиташ тях. Някак си обаче държава на 30 години да "гепи" историята на страни над 2000 години говоря за Гърция и 1300 годишна България, някак си не ми е ОК

Отстъпиш ли на Македония ще ти искат български територии. Затова е целият театър

И Мустафата тъй казва

Тя не казва , а свежда заповедите на Държавният департамент, за изпълнение по места

Тя Мустафа да си сложи заповедите на държавния департамент нали знаеш къде?!?! Всички ги видяхме, как "оправиха" афганистан и Ирак, че и Либия да не се връщам по-назад, че ще стане дълго.

Ако Киро ще връща климата на разбирателство, за сметка на българската история, ние ще го върнем в Канада, по бързия начин.