Кирил Петков: Сменихме целия борд на "Булгаргаз", защото нямаме време за губене

Не спим достатъчно, работим здраво и имаме голям прогрес, оцени кабинета си премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как е завършил /Harvard Business School/ когато изискванията са най малко 10 год ексририянсе с препоръка от най високия ранг и то на 27 год. Само обучението на год струва около $150,000.

Наистина нямат време , защото ги гони голям страх от сметките на "Топлофикация" , които софиянци ще получат. Като нищо ще се изсипят гневни на улицата и ще ги изметат. Провинцията не ги плаши , но топлото в София може да ги гътне.Затова бързат , просто от шубе.

Прав е, нямат време за губене. Трябва бързо да краднат, щото им се вижда края.

Къде е успеха? Търся го ама не го намирам, може ли жокер?’

Кириле, защо се правиш, че работиш от няколко месеца, като си бил в управлението от година време!? Като беше служебен министър не съм те чул да предложиш НИЩО ЗА ЦЕНАТА НА ГАЗА и управлението на Булгаргаз! Сега изведнъж ти светна някаква червена ламбъ, че проблема бил още през пролетта! СРАМ!

Странно, на газа можело да се повлияе с 30%, а за тока, на който можеше да се повлияе с 300% - НИТО ДУМА! Виждате ли, работили ден и нощ да махнат Цацаров, не спят, а инсталацията, дефицита, растежа - НИЩО! Кире вие служите на Черепа и останалите ОЛИГАРСИ и ще ПЛАТИТЕ ЦЕНАТА, така да знаете!

Абе ако на туй Кире му е по- лесно на английски да перка на английски! И без друго администрацията трябва да е двуезична като Агенцията по лекарстеата! Само да не излезе, че и английският е недодялан!

Трябва да се гепи като за последно. Няма да ви се размине обаче. Оня гледа.

Простото наистина няма време.

Ей, крадци долни, знам ви миризливата душичка. Нали минах от там накъдето сега върви Кирил Петков. Искате да го направите на нищо, за да ви играе по свирката. И да държите България на дъното на всички класации, за да има за вас. Леко чалнатите и болните от алчност и високомерие. Кирил Петков може да се извини, но такива чудита като ваас- НИКОГА. Гадна свлоч! Дано да си го получите, ама тук на Земята. И онизи Борисов, който раздаваше наркотици на децата в училище. Гнусни орки.

Трябваше веднага в първия ден да се махат Късно е Те изпълниха вече заповедтта на Ага Боико

За българският канадец Кирчо!Кирчо, при смяна на властта ние имаме вече 30 години българска традиция да градим мостове за мафиотите и да не клатим лодката на ,която всички седим!Вземи пример от всички мъдри български политици преди теб!Нима искаш България да прилича на Австрия,Швейцария,Дания,Холандия!

А,ние българите открихме топлата вода!Че то последиците от фалшивата българска демокрация,корупцията,кражбите и измамите толкова боде във очите,но само българските партийни лидери със обръчите от фирми не я виждат!Не само от САЩ,дори вече и от космоса се забелязва въздействието на безнаказаната българска мафия,която дава работа и хляб на българското простолюдие!

Тук смените са бързи. И теб ще сменим.

Обратно в Канада там едини с камиони ще ти кажат как е .

Точно така, Трапчинко. Нямате време да съсипете всичко. Що не си гледаш гей сайтовете и не оставиш нещата, от които не разбираш? Ама, то с тоя проЗ народ, така ще е...

“Няма по-страшно бедствие за нацията от безработицата. Тя води до всички пороци и грешки. До глада, до болестите, до пороците, до кражбите, до насилията, до проституцията. Престъпник е този държавник, който допуска безработица.”

Сменихме борда с г...., е цената ще е двойна но нали продължаваме промяната

а Бойко кога го почвате....бързайте, че тази мутра ще ви избяга!

Ако имахме Главен Прокурор ? Борда на Директорите на Булгаргаз , след смяната щеше да се озове в Централния Затвор .

Ама то Чехов е като Толстой...хахххаа Като цитираш поне бъди точен...Борисов цитира Виниту точно:)...Добре че не е казал, че любим разказ му е от Златю Бояджиев

Киро не знам защо се обясняваш , нали обеща промяна - ами променяй , но промяна не значи нито замяна нито смяна. Осъзнай значението на думата 'промяна' и тогава действай , засега нищо ново за България , и предишните заменяха/сменяха поголовно.

Кире проблема е че нямате достатъчно подготвени хора.

Мунчо 2, ти резултатите ги отчиташ по броя на уволнените ли??? Потрес!

Час по-скоро трябва да се отърве България от Киро лъжеца и да го пратим там откъдето дойде преди да ни е затрил. Народът изнемогва, а той РСМ оправя и отваря вратите на воиници от САЩ и Великобритания/Канада и те са под нейно величество/.

А втория мост над Дунав? Какво е положението там, хихи

Кире да не е назначил жена си Линда? Останаха ли други роднини, които не е назначил?

поплачи си

Това, че си осъзнал, че нямаш много време е добре. Както вървят нещата може и да не остискаш до пролетта

Много бързо пипате гадни американскли копелета.

Ще се краде,яко ще се краде!

Дааааа,не спял по цели нощи,ама има време да чати в педераски сайтове за запознанства !!

Пак празни приказки, и до кога така????? Какво стана с автомобилите, къде са инвестициите, новите работни места, колко престъпника хванахте????

Тоя вЕрва ли си? Кочината е във фактически фалит. Индустрията, бизнеса и хората са в пъти по-бедни от преди 6 месеца дори...Голям успех, изгонил някалви пионки фа си сшожи негови хора в БЕХ и КПКонпи...

Приятели аз искам само да попитам: Петков от какво разбира?

А защо не взе мерки още лятото да не позволиш/а да контролираш/тоз гъз та да накеже бедният бъл.народ,,изтощен,обрулен и обечен,,на вечна бедност

Оставете го Киро, той е пътник, скоро няма да е на власт. Защо няма никаква информация за многомилионните протести в Канада?

Нямаме време, не ни остава много дълго време на власт, не можем да крадем достатъчно много, затова сменяме борда на Булгаргаз и членовете на КЕВР.

Тия са на власт от 1 месец. Нема да коментирам колко ни струват като заплати и други разходи, още повече като взети решения. По-интересното е какво точно свършиха освен да сменят калинките на Тиквун с техни калинки?

От пролетта са служебни,можеха да не позволят да полудеят цените и сметките,да не се правят ,,на ущипана мома,,

Да бе! Що говорите глупости? Как да овладеят цените, при положение че цената на газа и енергията се вдига по цяла Европа? Кое друго правителство е овладяло скока на цените? Хайде малко по-реалистично! Ясно е че руснаците намалиха доставките на газ за Европа с цел да окажат натиск на всички правителсва. Няма правителство, което може да овладее този процес за краткото време което има. В по-дълга перспектива може, като се намерят други алтернативни източници на газ. Но се иска време. А България бидейки монополно контролирана от руснаците по отношение на газ и нефт, просто няма никакъв шанс.

Бойко връщай се тези тъпаци счупиха държавата.

По-голям популизъм от този и при Боко нямаше. Боко говореше болезни истини, а този - измами и лъжи. Предпочитам истината макар и неприятна за ухото.

Отварям ръфаната ябълка да видя има ли надежда в българския род и какво виждам-отбора на бистришките тигри в акция...Мамо отивам да си лягам!.

Тези новите-стари ще се самоизчегъртат със своята некадърност - чегърт, чегърт, чегърт...

Платих 350 лв. Ток, а съм с парно Д.В.Е..Майката в некадърниците.

Кирил Петков; Сменихме целият борд на ;Булгаргаз; защото нямаме време за крадене

Този льольо К.Петков е нетърпим деб.ил. Такова чудо не е било никога в България.Къде е злобният фат.мак ,който ни пробута това посмешище.?????

Неук премиер ни назначиха, с много ниска обща култура и отгоре на всичко неграмотен.

Нямате време.Дори Христо Иванов има предчувствие че скоро ще си ходите

Вярно е. До края на март, каквото откраднете, откраднете. После чао.

Искам да кажа на всички ,че виждам грешките в управлението на Борисов. НО при неговото управление ДЪРЖАВАТА СИ БЕШЕ НА МЯСТОТО В ТРУДНИ МОМЕНТИ и имаше спокойствие и се търсиха решения. Тези дето искаха промяната, казват " Дайте да дадем шанс на млади и интелигентни хора - те носят промяната и новото мислене". И какво се оказа , че тези младежи добре се упражняват на гърба на народа. СЕГА НАРОДЪТ НАУЧИ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН , ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ПО - ДОБЪР ОТ БОРИСОВ И ТОЙ В МОМЕНТА НЯМА АЛТЕРНАТИВА. ТОЙ ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА И Е ДОБЪР ДЪРЖАВНИК, А ТЕ УЧЕЛИ В ХАРВАРД И СА 2 ГОЛЕМИ НУЛИ!

Клитора е некаков модерен вариант на Пената ,питаш го нещо и он ти дума 5минути тъпотии дето само он си ги разбира и се лендзи,ебати шундата уж образована .