Кирил Петков: Предлагаме премахване на зеления сертификат при две условия

София -град, София - област и Благоевград се очаква след 5 дни да влезе в етап 3, както и Регион 5, който включва област Ямбол. Това означава, че ще се влезе с меки, но ограничителни мерки след 5 дни, допълни премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз имам по-добро ПРЕДЛОЖЕНИЕ и нека СУВЕРЕНЪТ РЕШИ. Влизаме с Автомат КАЛАШНИКОВ или гранатомет или друго, и ви разсипваме на кайма до стената! Ще видим колко бързо ще отпадне кафявия сертификат и насилствената децимация с отровните инжекции!

"Трансформацията на една Асена" - може да се намери в интернет. Какво ви правят, бе?! Кажете, за да си изчистете съвестта, ако имате такава все още.

За премахването на този "ПОРНО-СЕРТИФИКАТ" е да си подадеш оставката и да си разкараш тъпия задник - заедно с НПО-тата си!

Без условия другарю Петков, или премахваш нацификата или ние те премахваме от бг политика и се връщаш в ледената диктатура от където се довлече.

Като ми пееш Кирчо ли, само Линда те слуша. Може би....

Глупакът нали знаеше 40 начина да ни накара да се ваксинираме.

За два месеца с принуда успяха да ваксинират ит 22% до 30%, цели 8%. И скоро ще се десквалифицират 15%, които се ваксинираха при Бойко. Бойко поне не лъжеше. А този се опитва с лъжа и измама да се наложи над 30%, след като са му гласували, въпреки лъжата и измамата само 15%.

Кирчо, Кирчо, гола вода си. Да ти направя един план: Първо, изгонваш Кунчев и Аргирова. Защото са рискова група и не могат да решават трезво. И са на гърба на останалите. Второ: подсилваш издънката си да се разследва смъртен случай на ваксиниран, но забраняваш достъпа до това дали някой е ваксиниран или не на болниците. И се прави аутопсия на всички. Така ще махнеш фалшиви ковид болни, лекари които трепят наред за една пътечка и подобни. Може и да махнеш тези, които дават свръхдози успокоителни. Трето: правиш една полева болница за ковид случаи. Ако има чист въздух, добра вентилация, поставяш болните на корем и не на гръб и други елементарни неща. Изобщо, най-добре е да платиш командировката на този, който е правил такава болница в Мадрид да речем. Четвърто: правиш карантините така, както ги правят в ЮАР. Ама Кирчо, ти си лъжлив и прост. С измама дойде като министър. Язък ти че имаш 3 деца и нямаш капка акъл в главата как да убедиш хората да направят нещо. Изобщо, на кой Господ служиш, Кирчо, на кой?

https://m.dir.bg/dnes/svyat/leh-valensa-ne-moga-da-povyarvam-imam-tri-dozi-no-sam-infektiran-s-covid

Е как вярващия във бог Бай Дън ще повярва че светената вода ба Жай Дън не е за да му свети маслото.

Ако Кирчо иска да се справи с нещо ще прави нещо. Най-елементарното е да уволни този, който вече 4 вълни налага глупост - Кунчев. И да отмени мерките на болнавия инспектор. Прилича на Испания преди да дойде сегашната министърка на здравеопазването. Само че не мисля че Кирчо иска да реши въпроса. По-скоро мисли да го използва и да удължи кризата колкото се може по-дълго за да не се види че не за ковид става дума а за бепосилно скъп хляб.

"Ковид паднедмията" е измама, както и Зелената сделка, Руската хибридна агресия, Розовият еднорог...хората си печатят едни пари, и си ги раздават по какви ли не съчинени поводи...

Лех Валеса да се свърже със Сасоли и да види каква е хавата там горе.

Просто Киро не е за нас - много млад е напуснал България, не познава нрава и обичаите на българите, не знае Българската история, не познава българската народопсихология и нагласи. Не знае добре дори българският език.

Аз предлагам безусловно премахване на Кирил Петков от власта.

Просто Киро да нарамва сладкарката нарамо и да си бие камшика към канада.

Така и нежразврах кой ни го натресе това объркано момче.

президентино

А на него Бай дън. Изобщо, Кирчо е напълно неспособен, но това няма никакво значение за господарите му. Опитва се да убеждава българите с аргумента ще те пусна от килията ама ще трябва да ти бия една инжекция. Е кой е този луд да вярва че иска да му дари здраве а не това, което искат господарите му за българите: безпомощност и смърт.

Деее ба не мога да разбера значението на думата “куролация”. Не може ли оня с дислекцията да ни я разясни. Някой ако знае, да сподели.

Кирчо, не забравяй че вече ще ти трябва виза за Канада!

Задължително условие е премахването на простокиро.

От зеленият сертификат по-голяма глупост няма. Със или без сертификат може да разнасяш заразата. Ясно е, че всичко е за пари. Като не искаш да се ваксинираш (където получаваш "безплатен" сертификат) отиваш и си правиш тест за XX.XX лв. и получаваш такъв. Срока на сертификата е за да има оборот.

Предлагам да изчезнеш в небитието,заедно с на жена ти кейковете,партиен син такъв!!!!!!!!

Давай китпо сертификати глупости без край куролация. Таман по бързп ша са отървем от теб

ще стигнеш 60% ама на ай кю теста ти...отде ви намират такива палячовци бе

предложение към КП! ДА ни покаже с какво е ваксиниран той и семейството му и да видим нас с какво ще ваксинира!

Те по документи може и с цианкалий да са вакснати.

Ами сега, когато не е премахнат, някой да вижда реален резултат от него? Ако не бяха разкрили нови интензивни легла, старите бройки останали от Бойко отдавна са пълни. Така че, за какво ти е нещо, което не дава резултата, който се очакваше от него? Да фалирате още фирми или от инат и жажда за чувство за надмощие? Не се притеснявайте да го махнете и да признаете грешката си и вие сте хора и вие имате право на грешка, ние ще ви разберем, няма да ви съдим ... много строго. :)

Кире недей бе, знаеш ли колко "лекари" ще останат без бизнес ако махнеш сертификата....криза е, инфлация, недей.

"когато всичките интензивни легла в страната паднат на 5% и надолу заетост от COVID-19, информира министър-председателят Кирил Петков". Един добър начин е да увеличите броя на интензивните легла.

Кирил,бързаш пак. Вече няколко страни в Европа го махат ЗС. Утре други ден Урсуля ще каже айде взех си петият пари от биг фарма,край на ЗС и ко прайм тогава? Излагаш се . Бързай бавно,политиката не е заек да избяга.

Кирето да си спомни за Стамболийски и Стамболов...

Пак се изказа неподготвен и определено с подигравателен тон по темата. Курчо, кога щеше да въвежда сертификатите за НС?

Като нещо не работи (а то е ясно видимо че не работи) се маха. Мерките около Зеления сертификат са малоумни. Нека не забравяме и основната му цел с която беше въведен - да улесни пътуването между държавите в ЕС. Тук играе ролята на ваксинационен паспорт. Видимо не работи, затова да се маха веднага! Вредите от него са далеч по-големи от имагинерните ползи. От 27-ми в София се въвеждат същите мерки които бяха в сила преди една година - намален капацитет, намалено работно време. Е, за чий тогава ни е тоя сертификат? P.S. НИКОГА няма да станем 60% ваксинирани, така че Кирчо - просто кажи че сертификата е завинаги и това е. Да знаем НИЕ какво да правим. P.S.S. Яд ме е че гласувах за вас, деба и тъпака съм!

Кой си ти измекяр такъв, че да поставяш условия!

Значи няма да е скоро…

КИРЧО, ние ще те махнем И БЕЗ условия

Ей канадеца, ако премахнем зеления сертификат няма да може да се върнеш в Канада! Помисли ли за това, защото каквито ги вършиш , а и каквито ги плещеш си много близо до завръщането, а ти вече не си канадски гражданин а си български гражданин нали така , или си скрил паспорта под дюшека?

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer: Фаза 1: Симулирай опасност и създай страх (дек. 2019 - март 2020) # Създай пандемия в Китай; # Умъртви десетки хиляди възрастни хора; # (Пре)увеличи броя на заразените и смъртните случаи; # Представи ваксинацията като единственото решение още от началото; # Насочи всичкото внимание към Ковид 19; # Резултат - (почти) пълна паника; Фаза 2: Посяване на разделение в обществото (март 2020 - дек. 2020) # Наложи многобройни, ненужни, либертицидни и неконституционни принудителни мерки; # Парализирай търговията и икономиката; # Наблюдавай как по-голямата част от обществото се поддава, а малка част се съпротивлява и още много, което нашия Мин. пред. на Продължаваме Пандемията надали ще го прочете !! ПРОЧЕТЕТЕ ГО ВИЕ, ДРАГИ КОЛЕГИ, НУЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА И ДА ОТСТОЯВАТЕ ЧОВЕШКИТЕ СИ ПРАВА !! Испания отчита бум на "внезапна смърт" по… "неизвестни причини" ?! # Не 24 спортисти, нито 30, нито 75 - От декември 2020 насам 183 професионални спортисти и треньори - това са 500% увеличение на смъртните случаи от "внезапна сърдечна недостатъчност" и "внезапна неочаквана смърт" на играчите на FIFA през 2021 г. ?!! Този, който иска да знае откъде го знам това, за да не смята, че съм лъжец и безумник: The Israeli "Real-Time News" reports.https://t.co/VgMPM8l4kf pic.twitter.com/BvuwIo2TRK - Yaffa Shir-Raz (@YaffaRaz) November 15, 2021!!! ТОЗИ КОМЕНТАР Е ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ВАЖЕН ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ ОТ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЛАНДЕМИЯТА" - МНЕНИЕТО НА НОБЕЛОВИ ЛАУРЕАТИ И ТО ЛИ НЕ Е ВАЖНО ЗА НЕГО ?!! НОБЕЛИСТЪТ ЛЮК МОНТАНИЕ ГО КАЗВА В ИТАЛИЯ НА ПРОТЕСТ В ИТАЛИЯ: Цитат: "НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА СПАСЕНИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО" !!! КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА НА ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН !!!

Този шмульо от къде се появи. Всяка крачка му е накриво.

Трябва да се прекръсти на Продължаваме Пландемията!

Направил ли сравнение с Великобритания, която премахна сертификатите и мерките се вижда, че са съразмерни броя на новите случаи, тоест е редно щом при тях могат при този брой нови случаи да ги премахват, то и тук е редно да се премахнат зеления сертификат и маските. Да работят за подобряване лечението в бониците, където почиват хората, които разбира се са по-малко от тези във Великобритания, където отпаднаха сертфикатите и мерките.

Ние ви предлагаме безусловно да го премахнете и да се върнете в канадския си резерват, откъдето дойдохте. Хау!

Нали от Възраждане не са против ваксините, а против зеленият сертификат? Ето, предоставя им се чудесна възможност да докажат това. Нека стигнем 60 % и се маха зеления сертификат, нека престанат с пропагандата си срещу ваксините! Нали се пишат патриоти?

Ще го премахнат, като му сменят името на "ваксинационен" паспорт и му разширят функциите и усилят зависимостта.

Хич не е експериментална ваксината за ковид. Само френски съд я обявява за такава, а избора за ваксинация направо го обявява като САБОУБИЙСТВО. "Страничните ефекти на експерименталната ваксина са направени публични и заболелият не може да претендира за липса на осведоменост, когато доброволно е взел ваксината. Няма закон за задължителна ваксина във Франция да го принуди да се ваксинира. Съответно смъртта му е ПО СЪЩЕСТВОТО СИ САМОУБИЙСТВО." Опаааа! Застрахователите изключват от продуктите си ЩЕТИ ОТ ВАКСИНИ ПРИ МАСОВИ ИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ. https://www.adac.de/produkte/versicherungen/unfallversicherung/ueberblick/ Условията за покритие са бая надолу в страницата. Accident insurance does not cover the following accidents: If you have an accident due to impaired consciousness as a result of drug use If you have an accident while driving a motor vehicle due to impaired consciousness as a result of alcohol consumption (with a blood alcohol content of 1.1 per mille or more). The damage to health is intentionally caused by you. Accident insurance does not cover the following accidents: If you have an accident due to impaired consciousness as a result of drug use If you have an accident while driving a motor vehicle due to impaired consciousness as a result of alcohol consumption (with a blood alcohol content of 1.1 per mille or more). The damage to health is intentionally caused by you. Vaccination damage due to ordered mass vaccinations. * Accidents while actively participating in motor sport competitions or training sessions. Accidents caused by war or civil war events Accidents while actively participating in motor sport competitions or training sessions. Accidents caused by war or civil war events https://unser-mitteleuropa.com/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt-update-v-20-01/ Ваксиниран френски богаташ умира от ковид ваксина. Лекарите потвърждават причината. Застрахователят отказва да изплати премия. Съдът приема, че човекът е уведомен за последствията и няма право на обезщетение. Решението на съда: Страничните ефекти на експерименталната ваксина са направени публични и заболелият не може да претендира за липса на осведоменост, когато доброволно е взел ваксината. Няма закон за задължителна ваксина във Франция да го принуди да се ваксинира. Съответно смъртта му е ПО СЪЩЕСТВОТО СИ САМОУБИЙСТВО. “The side effects of the experimental vaccine are being made public and the deceased could not claim ignorance when he voluntarily took the vaccine. There is no law or mandate in France forcing him to be vaccinated. Therefore, his death is essentially suicide." This means that the sale is doubly "fine out", because suicide is also excluded from the policy. Статията на немците предизвиква голям интерес и хора пускат още случаи и документи от застрахователи с отказ на обезщетение- изборът за ваксиниране с експериментална ваксина си бил твой и няма как да носят отговорност.

АЛО , изчегъртвачите , скоро и вие ще бъдете изчегъртани , явно некога , некъде сте цунали нечии пръстен ! НО , не залагайте нашите дупета а подложете вашите ! РЕФЕРЕНДУМИ за ВСИЧКО

Пак пускам и пак се извинявам, че е дълго, но е точно по темата за сертификата и мерките. На всички е ясно, че удвояване на ваксинираните и след 6м няма да има. Кирето пак играе театро с обещание при невъзможна за достигане цел.То и аз ще купя на детето колело, ако изкара пълно 6 в училище и спечели 3 златни медала по карате, плуване и тенис, нищо че тренира шах. Забравя се дискусия доколко мерките са смислени. Е, не са. Във Великобритания излезе нещо като равносметка на епидемията откъм умрели. 2% само от всичките 175000 или около 3500 са под 44. Между 3/4 при алфа и след това 59% при делта са над 75 годишни, повечето с хронични заболявания. https://amp.theguardian.com/world/2022/jan/16/what-do-we-know-about-people-who-died-covid-uk В САЩ Рошел Валенски- директорката на CDC признава, че 75% от умрелите от ковид са с ПОНЕ 4 други заболявания. https://www.youtube.com/watch?v=ecOA_4ewpwk - 9:55 Видеото е човек да коментира върху интервюто, но може да се превърти да се види само отговора на Валенски https://anthonyblogan.com/cdc-director-rochelle-walensky-says-majority-of-virus-deaths-are-from-unwell-people/ В България да припомня за цялата 2021. 10(с поне 1 писано умряло от друго- катастрофа) деца 0-19, 63 20-29 годишни и 260 30-39 годишни. 333 умрели под 40 от ковид при общо 23055 или 1.4% от умрелите. Над 70 годишните ни умрели са над 14452 или 62.8%, а 60-69 са 5408 или 23.5%. Нормално(2019 без ковид) под 30 годишни имаме 1157 умрели от болести, катастрофи и т.н. Над 70 годишни ни умират всяка година 70-80000, а групата нараства(застаряваме) и е над милион. Ако ги съберем с тия над 60, то стават 1.9 милиона. Средната ни продължителност на живота е 72.7 години- 69.2г за мъжете и 76.2г за жените. При темпа на увеличаване на възрастните, т.е. застаряването, дали няма и догодина без ковид, след 10г пак да имаме по-висока смъртност с 20000 или 50000 спрямо предишните години? Годишно 10-15% от хората в и над пределна възраст си отиват и без епидемии, а и сегашните 70 годишни ще минат средната продължителност на живота и нормално, ако не са всички да живеят над средното, едно 90% от тях ще умрат, т.е. да кажем 90-100000 годишно без тия, дето ще остареят и от над 60 ще минат в над 70. Като се вижда ясно тенденцията не от вчера, то не можеха ли просто вместо локдауни за всички, сертификати и ваксини, дето явно не са смислени за никой под 50, да направят: - Кампания да разясни на младите за риска за възрастните и да ги пазят, като просто хремави се тестват и не ходят при възрастни роднини с много заболявания - за възрастните и тези с тежки хронични заболявания да се обясни за ползата от ваксина, да си следят за симптоми и да се лекуват по-рано - да се организира доболничната помощ и повече наблюдение възрастните да не развиват тежки симптоми. Т.е. при рисков пациент с положителен тест джипито получава сигнал по ЕГНто на пациента и е длъжен да го прегледа лично примерно до 24ч, като при нужда отиде и в дома му. Ако пациентът е нискорисков, то може и по телефона. На ден 4-5 се прави пак личен преглед за симптоми на пневмония, пускат се изследвания за маркери за такава и пациентът при нужда се насочва към специалист и болница. Вкарваме хора вече умиращи от пневмонията в болница и чакаме да няма смъртност и усложнения след преболедуване... Заключиха ни, продължават да ни мъчат, излагат ни на риск с ваксините. Да, шансът от миокардит може да е 1:100000, ама то за умиране на младия е по-малък, защото за 0-19 се пада 1:130000. Какъв е смисълът от ваксина за деца, ако рискът й е по-висок от този от болестта? Тези 10 умрели може ли да са от групата нормално умиращи в друг случай от тежки наследствени болести, левкемия, сърдечни пороци? Толкова са малко, че реално никой не би могъл да даде оценка на риска за здраво и право дете. На това отгоре бустерите се оказаха неефективни, с омикрон ни ваксинирани, ни неваксинирани пълнят интензивни и умират. Сега имаме 80% заетост на болниците, ама е ясно защо- имаш симптоми, дай да вземем от пътеката, че трябва да има за заплати. При затваряне за планови операции, преминаване на отделения към ковид и намаляване на другия прием или спирането му, то търговските дружества откъде да имат приходи? Единствената им пътека, дето може да докара пари сега, остана ковид. Я, странно. За Германия BILD TV изкара, че 40 до 60% от писаните като приети в болница за ковид са хора с други оплаквания и 0 симптоми на ковид. Просто отиваш примерно с апндисит, тестват те на входа, положителен си и в статистиката отиваш като приет в болница с ковид(тежко заболял от ковид). За САЩ CNN в репортаж даде, че 40% са така писани. Въз основа на тези статистики ни затварят, спират бизнеса, налагат ваксини и т.н.! А всъщност системата покрай липса на други приходи лъже за броя приети с ковид, за да получи пари по пътеката или както е там в страната. Време е лудостта по ковид да спре! В началото не познавахме вируса и имаше стрес. След 2г да се правят още повече грешки от преди в името на пробутване на ваксини е вече престъпление. Ето и две таблици за България за общата смъртност и повишената смъртност с изключване на умрелите от ковид. ОБЩА СМЪРТНОСТ ПРЕЗ 2019(БЕЗ КОВИД) И 2021, УМРЕЛИ ОТ КОВИД И ПОВИШЕНА СМЪРТНОСТ БЕЗ ТАЗИ ОТ КОВИД възраст , 2019 , 2021 , умрели от ковид 2021 , excess deaths(без ковид) 0-19 г. , 689 , 675 , 10 , -24 20-29 г. , 468 , 581 , 63 , 50 30-39 г. , 1220 , 1520 , 260 , 40 40-49 г. , 3548 , 4633 , 821 , 264 50-59 г. , 8314 , 11538 , 2041 , 1183 60-69 г. , 19008 , 26237 , 5408 , 1821 70+ г. , 74568 , 102670 , 14452 , 13650 Общо , 107815 , 147854 , 23055 , 16984 ОБЩА СМЪРТНОСТ И ИЗМЕНЕНИЕТО Й ПРЕЗ 2021 СПРЯМО 2019 възраст , 2017 , 2018 , 2019 , 2020 , 2021 , разлика от 2021 спрямо 2019 0 - 4 г. , 496 , 450 , 418 , 369 , 408 , -10 5 - 9 г. , 46 , 61 , 50 , 36 , 61 , 11 10 -14 г. , 56 , 70 , 66 , 66 , 62 , -4 15 -19 г. , 140 , 145 , 155 , 127 , 144 , -11 20 -24 г. , 191 , 175 , 189 , 196 , 242 , 53 25 -29 г. , 316 , 304 , 279 , 247 , 339 , 60 30 -34 г. , 446 , 487 , 440 , 476 , 580 , 140 35 -39 г. , 725 , 757 , 780 , 837 , 940 , 160 40 -44 г. , 1391 , 1328 , 1298 , 1545 , 1671 , 373 45 -49 г. , 2213 , 2193 , 2250 , 2598 , 2962 , 712 50 -54 г. , 3385 , 3273 , 3168 , 3875 , 4627 , 1459 55 -59 г. , 5409 , 5456 , 5146 , 6240 , 6911 , 1765 60 -64 г. , 8041 , 7982 , 7896 , 9377 , 10807 , 2911 65 -69 г. , 11443 , 11097 , 11112 , 13036 , 15430 , 4318 70 -74 г. , 13143 , 13471 , 13780 , 17782 , 21686 , 7906 75 -79 г. , 15088 , 15020 , 14965 , 18248 , 22835 , 7870 80 -84 г. , 19948 , 18924 , 18094 , 20300 , 23434 , 5340 85 -89 г. , 16772 , 16700 , 17272 , 19451 , 21716 , 4444 90 + , 10071 , 10312 , 10457 , 11771 , 12999 , 2542 Общо , 109320 , 108205 , 107815 , 126577 , 147854 , 40039 В тази таблица важната май е последната колона- колко всъщност са умрели повече спрямо преди епидемията, т.е. страшната цифра, с която ни плашат всеки ден. Умрели от 6.2020 до 14.1.2022 0-19 16 20-29 79 30-39 345 40-49 1128 50-59 2933 60-69 7630 70+ 19384 Общо 31515 върастова група, общ брой според НСИ , случаи от началото на епидемията, случаи на 100000, умрели от 6.2020 насам, умрели на 100000 , % умрели от групата, умрели на 100000 случая, умрели като % от случаите 0-19 1313252 , 49948 , 3803.4 , 16 , 1.2 , 0.00 , 32 , 0.032 20-29 670806 , 76482 , 11401.5 , 79 , 11.8 , 0.01 , 103.3 , 0.10 30-39 953393 , 126754 , 13295 , 345 , 36.2 , 0.04 , 272.2 , 0.27 40-49 1050347 , 147754 , 14067.2 , 1126 , 107.2 , 0.11 762.1 , 0.76 50-59 956606 , 144592 , 15115.1 , 2923 , 305.6 , 0.31 2021.6 , 2.02 60-69 919675 , 132206 , 14375.3 , 7613 , 827.8 , 0.83 , 5758.4 , 5.75 70+ 1052469 , 130241 , 12374.8 , 19333 , 1836.9 , 1.84 , 14844 , 14.84 Общо 6916548 , 807977 , 11681.8 , 31435 , 454.5 , 0.46 , 3890.6 , 3.89 Друго важно. Заразените с и без ваксина на 100000 всъщност са равни от началото на месеца. Ето за 2-14.1.2022. Ако си неваксиниран от 20 до 29 години, шансът да се разболееш е 1499:100000. Ако си ваксиниран от 20 до 29 години, същият шанс е 1454:100000. При 0 защита от заразяване и разпространение на ваксинираните защо има сертификат и забрана за достъп до обществени места? Явно не пазим хората от зараза. Брой заразени в България по възраст Неваксинирани Възраст , брой заразени 14 дни назад(от 2.1) , брой за страната , заразени:100000 0-19 8980 , 1265182 , 709.78 20-29 7403 , 493605 , 1499.78 30-39 8605 , 665068 , 1293.85 40-49 8134 , 680628 , 1195.07 50-59 5975 , 599926 , 995.96 60-69 4356 , 554568 , 785.48 70-79 3115 , 445751 , 698.82 80-89 1236 , 220814 , 559.75 90+ 121 , 32633 , 370.79 Ваксинирани Възраст , брой заразени 14 дни назад(от 2.1) , брой за страната , заразени:100000 0-19 581 , 48070 , 1208.65 20-29 2578 , 177201 , 1454.85 30-39 4028 , 288325 , 1397.03 40-49 4300 , 369719 , 1163.05 50-59 3379 , 356680 , 947.35 60-69 2305 , 365107 , 631.32 70-79 1305 , 270815 , 481.88 80-89 317 , 77398 , 409.57 90+ 14 , 5058 , 276.79

К'ви са тия фермани, бе човек? ;)

Ко стана с Луна и Динко бре ? я викам чи по-хубу за представят рабтата и пулуженииту , я! Нимойте са занимава с празни приказки, ам си упицайте мозъка!!!

Премахване на зеления сертификат. Веднага и безусловно. Който му е зор да ходи където го изискват да си го вади

Ба кви условия поставя този пришълец и на кой..

Абе цървул, нищо не можеш да предлагаш. Ако не си разбраш народът ти е шеф поне официално и 80% ти казват да го махаш моментално. Скоро и кюрдската куролетина от Козяк няма да може да те спаси.

Зеленият сертификат е порнография и като такъв е ненужен! Някои псевдо политици кат нашио "Поплювмиер"(щото е поплювко) не могат да проумеят, че целта на тоз сертификат е да доведе икономиките до колапс, а съответните държави да теглят нови още по-големи заеми. Следствие, на което да затънат още повече финансово и да задлъжнеят повече. После превръщат се в територии без право на глас, които ще викат само: Да Велики ни Господарю!

Вие ковидидиотите не сте 80%. Много по-малко сте, но сте много кресливи. Зеленият сертификат не трябва да бъде премахван преждевременно. Евентуално изискването за зелен сертификат може да бъде облекчено, след като пандемията бъде ликвидирана и дори и най-кресливите ковидиоти бъдат ваксинирани. Като част от обществото в което живеят.

Ще си говорим за икономиката и кризата след още някой и друг месец - ФЕД почва да вдига лихвата защото не може да удържи инфлацията, а ако не си гледал пазарите тази седмица в САЩ - погледни. Не изключвам дефолт по дълга на големи държави като Италия, Гърция и Турция - и оттам домино.

що триете бе капути

Може западната ти имбецилна глава да падне преди сертификата. Тоя не разбра ли, че тук народа не е като слепите западни олигофрени...

Ега ти наглостта на тоя мангал !! Седнал да налага условия !! Я марш в Татърла махла !!