Кирил Петков: Не ни е страх да сме на власт през зимата

Нескопосани фойерверки на ГЕРБ и опити за отвличане на вниманието - така Асен Василев коментира скандалите около "Джемкорп" и новата временна комисия за проверка на меморандума в Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Не ни е страх да сме на власт през зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във властта може да ви вкара само Бойко Борисов но не вярвам да го направи докато ти си тука

Мен не ме интересува страх ли ви е или не,важното е да не сте на власт. Направихте толкова золуми,докато бяхте на власт,колкото Б.Б.не направи за 12 години .

то мокрите дърва и тесните цървули ги носи народа.

ПП не ги е страх да управляват през зимата, страхът им е ако не управляват през зимата, ако не са във властта и се разкрие националното предателство със заробващия меморандум със Джемкор.Ако са във властта, ще имат възможност да замитат следи, да обясняват, че ще плащаме неустойки, защото видите ли други политически сили се намесили и провалили този меморандум за тотално продаване на цялата енергийната система на офшорка с руски капитали, ще се разбере размера на тоталната щета, която тия харвардци направиха ,ще им се потърси съдебна отговорност. Колкото по-скоро бъдат отстранени от политическия живот ,толкова по-безопасно за България. Големия им страх премина в паника .Жълтопаветниците срещу цяла България-ами то си е за страх

Това ,че вие искате да властвате се разминава с искането на българите и те го доказаха при нелегитимните избори реално след като ПОД 50% си направиха труда кой по роснинска линия, кой срещу някаква облага да отидат да гласуват.,,Вас може да не вие страх, защото така и не променихте НК да се носи лична отговорност от властващите а не да се крият зад общата безотговорност и някаква ''политическа отговорност'', но българите ги в страх да властвате отново след като видяха на какво сте способни.

От какво да ги е страх? Явно сме добри носачи.

Такива хора са разрушители ! След нас потоп ! Далече от властта , далече от България !

Кирчо, Асенчо, колко трябва да си т.п , за да проумееш че не ставаш. Бламираха ви сега се натискате отново. Е три пъти като бате Бойко няма да правите правителство, той е уникум. Той имаше добър учител бай Тошо, явно добре е слушал. Съвета ми е да се върнете от там от където дойдохте, нищо че Канада загуби от Белгия.

ПРОСТИЯ кИРЧО И УМНИЯ ИЗМАМНИК АСЕНЧО БЪРЗО НАУЧИХА ТАРИКАТЛЪЦИТЕ. Забележете, ще правят правителство на малцинство което ще обединява прогресивните сили около 5-6 приоритета. Нещо което Бат бойко повтаря и предлага поне от едан година назад. Ако приоритетие са само толкова нито простия нито умния дават ясен отговор защо да не подкрепят същите приоритети при първия мандат на ГЕРБ. И ако не подкрепят тези приоритети при първият мандат с какви очи искат същите да се подкрепят от други.. Дребни, селски тарикатлъци. Но уви народа прост...... много прост ........толкова прост, че чак дими и пуши от простотия... за да продължава да гласува за тия измамници.

През зимата на топло в Централния!!!

Що не заминете на фронта там ще управлявате

за управлението се напъват и Мравояда и генерал Наско и Кокорестия ... и все дъска за кочина от тях не става :)))

Това гумно копира Зеления...!!! Мечтае за Псевдо слава!!! педала кьорав

Този като се нашмъркаше ходеше на Боровец с три джипа мутри охрана и искаше да му палят осветлението на пистите специално за него. И всичко това с пари на държавата. И говори за социално неравенство. Че то дори на Радев служебната сбирльощина се справя по-добре.

Абе то вас не ви е страх. Хората ги е страх да сте на власт през зимата. Вие ПП през лятото се оляхте без да има критична обстановка, пък какво остава да се оправите в сложна ситуация с помощта на кухите лейки от възраждане?

Урунгели, само да са на софрата

Дрисни ква власт бре смешнуци

Народа го е страх от управление на простокирето.

Нас ни е СТРАХ ОТ ВАС,ЗАЩОТО ДОКАЗАХТЕ УБИЙСТВЕНИ ЦЕНИ НА ВСИЧКО,УБИЙСТВЕНИ ДЪЛГОВЕ/ДЕЦАТА НИ ДА ПЛАЩАТ ВАШИТЕ КРАЖБИ,,БОЖЕ ОПАЗИ НИ ОТ ТИЯ НЕЩО КАТО ХОРА

Поичетох надолу,та затова искат на всяка цена мадурки само.Те са гаранцията тия мразени от разумните хора да са в парламента.

От нищо не го е страх. Само от Гешев.

Не ги е страх да управляват през зимата?? Възприемам го като казано така: "Не ни пука за България след нашето управление през зимата"

Този е прост и нагъл! Кире ти през нормалните месеци се омаза до ушите! Какво остава за кризисни месеци! Ти Кире и приятеля ти Кокорчо сте позор за България!

Кирчо искам да ти накълцат семейството на парченца преди да ти отрежат главата изррод безумен ,продажно скапано човече !

Нас ни е страх да управлявате, бе Кире!

Те лудите нямат страх. А ти си луд по рождение и психични отклонения. Но се махай. На народа луди управници не му трябват. Видяхме те колко можеш долен психопат

За съжаление, не е луд който изяде баницата, луд е който му я дава.

Слушах те по канал 1.Ти и задника си ще дадеш само и само да управляваш.Това че излъга пенсионерите?Пословично вече е заметеното по килима канадско гражданство ,но това ти е стил на работа,така замиташ и доклади ,и важни договори за енергетиката и какво ли не.За някой неща оцелваш,но общо взето държиш българите в напрежение и без защита.Пазара и мафиятаа там, цените са без контрол от твоето време.И няма кой да ги спре. И макар че се промени,Радев е виновен че те подпря за гражданството. Не искам такъв министър председател.

Защото си имаш достатъчно евтин гъз. Ако привършиш запасите, ще ти донесем от наште някое дебело дърво за огрев де, ти какво пак се радваш?

Все съм се чудил от къде се вземат тези идиоти, и чак сега се досети, макар и късно Че ТЕ са все деца на комунисти Комунисти, деца и внуци идиоти.... Не няма грешка Погледнете физиономиите им. Крадливи и лъжливи Нахални и грозни

Тия са политически аутисти някакви - от нищо не ги е страх, щото нямат връзка с реалността. Единствената им грижа са собствените им "нужди".

Сакън, пази Боже! А нас ни Е страх да не вземете да управлявате, че съвсем ще ни затриете.

Кирето не го е страх да нарушава конституцията, та от управление ли ще го е страх.

размечтал се :)

какво да ги е страх? държавата може да се разбутва по всяко време!

Ами да,дебилите от нищо не ги е страх.

След месеци на политически театър от всички парламентарни партии и президент, най-накрая завесата се вдига и идва новото редовно правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ

Е, то е ясно, че не ви е страх. Дали през зимата или през лятото - кражбите ще си вървят по мед и масло. То се краде по кабинетите, не по полето.

Кирчо,ти не беше ли с Навални слушател на лекции в Харвард???Само за някакви си 16 месеца???:)))Но не и за година и половина!

Мен обаче ме е страх какво ще остане от държавата ако Петков се упражнява вори път за моя и на другите сметка. Никакъв шанс за ПП, не може една мафия да смени друга, няма смисъл от това.

Само да попитам това с меча какво значи???Просто плашиш или сасмо така си го държиш???:)))

Търсача на истината е герой от книга, той използва Меча на истината.

Всеки педераст не го е старах от студ щом друг по-голям педераст ще го пази:((((Киро,теб кой те пази????

Хвана дебелата гьостерица ... теб може да не те е страх, ама мен ме е страх ти да си власт, за баба ми и за дядо ми и за децата ми ме е страх.

Още поне за малко иска да си донамаже филийката Киро. Пълно перде е станал

Киртак и карикатурите ДБ, вие един Кошлук не можахте да смените дори като му изтече мандата, главен прокурор искате да сменяте... Вие сте по-прости и некомпетентни от тези, дето наредиха жълтите павета пред Народното събрание

Колко поста да има против тия ръмжели крадливи.

Е сигурно. Про100 Киро е най-мразеният човек в България.

Не можете, като мен, шубета прости.

Вас не ви е страх, но нас ни е страх да не се върнете пак на власт, като знаем, какви ги сътворихте.

А нас ни е страх да сте на власт през зимата.

Про100 Киро и свинската гуша Асен искат власт ,защото не се наядоха достатъчно от краденото и искат още ! Каква наглост и нахалство във тия две утрепки!

За Киро и Кокоро, най кратката дефиниция - АРОГАНТНИ ТЪПИРИ.

ОООО, Безстрашний Кир!

Смея се с глас!!!!!!

Ама, хората ги е страх