Кирил Петков: ГЕРБ правят моноспектакли, за да стигнат до избори

Ние не искаме избори, но няма да се съгласим да бъдем параван, за да може някой да се отклони от това, което смятаме за приоритет в държавата, заяви премиерът Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: ГЕРБ правят моноспектакли, за да стигнат до избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството че Кирчо ще пусне власта само ако свърши като Чеушеску с тържествени фанфари и по телевизията

PEYTSCH

И какво им е трудното на ГЕРБ за да има нови избори ? Развалят сглобката с ПП-ДБ и готово !

Май някой се плаши от избори?

само на малоумниците от ппдб не разбраха че хитрата мутра ги използва, в началото на мутрата не му беше необхдимо никакво споразумение щото ппдб трябваше да го изперат и сега никой не си спомня за барселона гейт,пачките с евра, записите на мутрата кого ще изгори или унищожи, милионите от магистрали итн, когато малоумниците станаха излишни мутрата им наби шортите със споразумение

Шарлатаните си отиват

Баси, Ако Киро Улавия направи нов кабинет, тогава Лена Общата ще е официален говорител на правителството. Отивам да повеъщам.

Кирчооо не те ли е срам , отиди си в Канада за тебе нищо нама да дам !

Кирчо,гледай Украйна помни България!Бойко тиквата е живял на тази земя по-дълго време от теб!!!!Прави си изводите!!!

Кире чакаме те на 3 Март на Шипка.Забери с теб Денков,Тагарев и Плевневлиев

Петков разтуряйте тази сглобка иначе ще трябва да ви търпим още почти 4г с нашия заспал народ

Петков, ми ти като си много силен, умен, харесван от хората и можещ защо се дърпаш? Идете на още едни избори, на които ще гласуват тоя път 10% от хората, вземете 51% и си управлявайте колкото и както искате. Всички политици от последните години сте най-срамното петно в историята на България!

До Киро просто"-О, дарлинг, на ставай патетичен, ти пръв заплаши с избори.

ПП и ДБ колкото по-бързо изчезнат от политическата сцена, толкова по-добре за България. А и за тях. В противен случай рискуват да бъдат натирени с камъни.

А вие какво правите? нищо, само крадете!

ПростоКиро май се усети на какъв чеп, сам се надяна... Ама, така е, като е безнадеждно тъп и прост!

А пък вие нали ще промените моноспектаклите към Хомоспектакли или хетероспектакли ? Киро Канадеца явно ще прави магистратура на тема 'театрото в политиката', защото вече от известно време използва термини като театрално говорено, сега спектакли а целта е ясна - регистриран милиардер в Форбес !

Кире&Сие много ги страх от пропоционално представяне във власта щото Бойчо ги бие по %. А след нови избори ептен ша далдисат па мое дан улезнат у новия цирк щот се оср..... до уши.

и цялата ПеПерастко ДеБерастка сбирщина са грубо неуважение към обществото като селски пияндур влязъл в селската библиотека. Никаква милост за тези отрепки. За да се защити обществото трябва да им отнеме парите, имуществото и свободата. Иначе са пълен аналог на КОВИД.

викат му Киро Невменяемия

притеснени са , при нови избори половината от сегашните шматки ще са аут от парламента, търсят начини да ги избегнат....

Тоя и шайката му крадливи некадърници колкото по-бързо изчезнат,толкова по-добре за България.

Красен те няма да изчезнат ако ние не ги изхвърлиме

са шокирани от неадекватните обяснения за скандалите и дивотиите на ПП кога с/кога без ДБ. Нещата са прости. Те са просто момчета за мръсни поръчки. Дори не си знаят всички господари. Последния поръчител беше Спас Русев, захапал голяма порция от българската трапеза.

Там е работата, че единственото което държи Поредните Продажници в играта е "некоалицията" с ГЕРБ. Тропне ли банкянския с юмрук по масата и каже: отиваме на избори! ще ма избори като стой та гледай.

Пинокио Още плакне вмирисаните гащи на прасетата ......

всичките ги е страх от избори , защото вместо да получат бюлетини ще бъдат замеряни с камъни .....

Сега, аз тез ви ги говоря, но сещайте се, че ситуацията е точно обратната. Нещо не мога да командоря жирафа за разлика от пухльо и искам да ходим на избори, докато още има кой да гласува за нас. Първо врътката пухльо да стане външен министър, нищо че преди това сме се разбрали друго и биби остава с един министър, пък било то и премиер. После казваме, че няма смяна на министри. 50:50 за регулаторите, за дпс-то нъцки, освен ако биби не им отпусне нещо. Засега се движим по план, ако кандисат, ще измисля нещо друго.

Честно нищо не беше в състояние да ме накара да гласувам сега ще отида с най голямо удоволствие само този да се затрие, макар че той е бита карта вече гола девятка

Не ни занимавай с глупости, а кажи Найо какво е казал да кажеш на Борисов!

Излизайки за няколко минути в обедна почивка минах около дългия пазар на мартеници. Натъкнах се на доста солидна група от мъже и жени. на около 35-40 годишна възраст. Доближавайки ги дочух: "Чакам изборите с такова нетърпение, както никога до сега. И аз. И аз."............. Поради доброто си възпитание и поради факта, че не ги познавам продължих пътя си. И да ви кажа съм безкрайно щастлив. Викам си: Благодаря ти Господи, че събуждаш роба от този кошмарен сън. Та така.

Харвардското поколение на страната на "етика и морал" от предстоящата поредна национална катастрофа

Ако Герб правят моноспектакъл с коалиционното споразумение, което предлагат да се обсъди, то вие от Пълен Провал рецитал на селска театрална група ли предлагате с вашия "МУНМУРАНДУМ" бе, олигофрен?!

През последните тридесет години в България не е имало по мразен, нагъл, противен, лъжлив индивид...Жалка краварска подлога..Не мога да повярвам, че се надавам на Борисов и герб да предизвикат избори...Тоя наглец заедно с Ристьо и всички от ппдб трябва завинаги да бъдат изритани от политическия живот у нас..

Стига сте ни занимавали с тоя. Да си вземе белото и да се успокои. Парапетката тая сутрин не го ли е облекчила? Да вземе пример от другите - ококореният смени всичко дето му пречи, сложи навсякъде свои хора, понатиснаха една дама да купи едно апартаментче, гнома иска службите, лодкаря да кадрува в съдебната власт. А за простото само едно плажче коралче... Тааааа поозаптете ги тия. Избори и махнете ПП и ДБ завинаги от властта.

Стига мазал бе, киро. Корупционния багаж е при вас! „Украйна разследва сделки с оръжия с България за корупция, каза Христо Грозев … Новината идва, след като в началото на войната на Русия в Украйна тогавашният министър на икономиката Корнелия Нинова твърдеше, че „България не е доставила и един патрон на Украйна“. Впоследствие тогавашният министър-председател Кирил Петков каза, че България е изнасяла оръжие за Украйна, но индиректно – чрез фирми посредници. …“ /Свободна Европа, 24 часа и други/

на герб им знаем отлично мръснишкия нрав,но вие бе Кирчо,защо се гушнахте с тях.Влязохте в политиката с коренно различна заявка, Или вече сте забравили. Явно не сте по-добри от опг-то-шайка.Борихте се да станете част от нея и порциите.Аз поне така ви виждам. Така,че тиквата сега ще ви шиба с 200 как сииска. Вие му се набутахте сами,.Алчността и властолюбието ви погубват.

Ами нямаше друг начин да крадем

Алооо, Кирчо вие сте бита карта пич. Сами си ги наръгархте, дебили харвардски.

„Пиянство на един народ“ е наименованието на глава 16 от втората част на романа „Под игото“ на Иван Вазов. В нея Вазов пише: „ И ние сами, съвременници на описуемата епоха - отрезвели вече от цял ред исторически примери, се чудим и маем какво е било това умствено опиянение, това сюблимно безумство на народа, да се готви на борба с една страшна империя, с велики още военни сили? [...] Историята рядко ни дава пример за такава самонадеяност, която приближава до лудост. Българският национален дух никога не се е вдигал до такава висота и надали ще се вдигне друг път...

дръжката на казанчето и ПП-ДБерастията да изтича във фекалния канал, че иначе и тебе ще повлекат. Епичната война срещу Гешев показа, че ПП-ДБ са инструмент на задкулисието и мафията. За тези 35 г. фалшива "демокрация" само при Боко имаше реално усещане за държава с предвидимост на доходите и живота. След набутването на ПП във властта мутренските времена почнаха да се връщат. На всичкото отгоре едноръките бандити си позволяват да се сравняват и оплюват Боко. Отрепки!

Избори няма да има

Няма как да се притеснявам аз от избори?! Притеснява се Зеленски, защото "ТАГАРЕНКО" и без избори е пътник. "А Николай трябва да пътува!"

Киро искам да ти строша мазната измамна мутра

Кире, за да играеш покер с мутрата, трябва да имаш достатъчно чипове(гласове), а вие вашите ги профукахте в момента, в който се "сглобихте" с него. Сега го поемаш целия и целуваш ръка като Цецо, ако искаш поне някакви трохи да ви хвърли...

Киро, ние сме зад теб. За да те изритаме на предстоящите избори.

Браво Кире. Избори задължителни. Оставаме "правителство в оставка" и продължаваме ебането.

"Възход и падение на куртизанките"

Прав е Кирил.

Ще има избори. С наказателен вот. И вие ще изчезнете.

Не мога да повярвам, че го казвам: Бойко не е дъното.

мараба адаш,ного бой ша едеш

Кирилчо, накара ме да намразя името на баща си, на синът си и внукът си. С твоето идване в България, всичко сторено от тебе ми е противно.

Прост Клоун да говори за спектакли е малко шизо.