Кирил Петков дава на прокуратурата ремонта на язовири с пари от ДКК (видео)

За водоем, без вода, който не е опасен по никакъв начин, са похарчени 2,3 млн. лв., показа финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "Обикновено цените варират 15-20 ст. на километър, а тука цените, които са искали и са взели съответно от държавата, са 1.16 лв. на тон/км. - т.е. 5 пъти по-скъпи." Щеше да е хубаво да се прави разлика между: 1. Цена на километър и 2. Цена на тонкилометър Това са 2 (две) различни формули за изчисление и ако цената за километър включва разходите за изминаване на 1 километър ( няма пряка взаимовръзка с тонажа и той не се залага при изчисление), то цената, изчислена по формулата за тонкилометър представлява зависимост между тонаж и разстояние. Та от написаното в статията не е ясно за кое по-топно става дума.

То умственият капацитет на прокуратурата е зает да измислят оправдания, защо не намират нарушения при "бизнесмените", санционирани от САЩ.

Не знам тези снимки от къде са но не са от язовира на "Пазар дере"! Кой минава по северната магистрала може да спре и да види за какво става въпрос. Аз лично минавам всяка седмица и мога да кажа че е свършена огромна работа и района от чукари вече изглежда доста по-разлчино! Наред с това там се обнови и базата за спортен риболов. Каква е сумата и дали е адекватна това ще се види скоро надявам се! Но за цената на транспорта в района този "експерт" не е и чувал. Стандартно започва от 1.50лв на километър!! Не знам той какви цени гледа и от къде! Наред с това цената на бетона в Троян и Ловеч е една от най-скъпите и няма място за сравнение с тази в София! Не е лошо малко да се проверят нещата преди да се дрънкат "експертни" мнения!

Здравейте, Циркаджии!

Защо сте източили язовира, бе, служебните? Толкова ли сте тъпи? Този мошеник, като сочи битулката от кока-кола не видя ли техниката над главата си? Преди 11 дена язовира пълен, чак опасен, да не прелее...три дена по-късно празен и този шут се излага, като последния тъпак.

И тревата ли посадиха служебните? Или тя зя три дена поникна и порасттна?

243Win

Източили са го за да се види за каква локва става въпрос. Ако имаше вода, можеше някой да си помоисли, че има много вода в този геран. Вижда се докъде е била водата, едва ли тази вода има каквото и да е значение за каквото и да било, освен за жабите в гьола.

днес не мина без "брифинг" на крадците-геьове дори цял автобус мъже си домъкнали за прайд, да се мандръсат по поляните ама нищо не казаха за бутилката. ама разбрахме...

Язовири и каскади да си купят техника и само да си ремонтират язовирите не да търсят под изпълнители да няма търгове и конкурси.

Лъсна поредната лъжа на служебното правителство и на точно този министър. Увлечени в измислянето на лъжи и манипулации този министър е пропуснал да разбере че точно този язовир а и не само той има система за онлайн наблюдение. Та да обобщим-на 31 май язовира е пълен според видео наблюдението. хайде сега министърчето да обясни Как така изведнъж специално за неговия репортаж язовира се оказа празен. Снимките на камерите наблюдаващи язовира вече са качени онлайн. И този министър и останалите ще има доста да отговарят за лъжите си.

То и в Перник служебното правителство източи язовир Студена, нали? А Пречиствателната станция я "ремонтираха" точно 3 пъти!!! Или поне за толкова пъти обясняваха че са отпускали пари. Нищо че от 2 години тече кал по тръбите. А за 2000лв/метър тръбопровод пък въобще не ми се говори.

А да чем малко - бил пълен -от 345-343,5 =1,5!!! Дори да е вярна това значи че от 3м и 45см е станал 3м и 43,5 см!?)!?!? Питам къде са тия 3м и 43см? Може би хоризонтално? Някой ще каже - ама тва е относително ниво. Добре - пак питм колко може да е важен един "язовир" от 1,5м!?!? Ваната ми в къщи е по дълбока!!!

Ще ти повярвам, когато арестувате и осъдите някой бивш управляващ. Всичко друго е предизборна парлама.

Тази от Нова телевизия Мария Конова нали Бойко Методиев Борисов я назначи в телевизията и всеки ден ходи при него на отчет . Двете с Наталия Трифонова са бълдъзи ха-ха-ха. Долни к.....ви.

Гербавите крадльовци, тра-ла-ла..........

Крадливи герберски изчадия!

Никакъв кредит на доверие за чугунените глави, лъжат като за световно! След ремонт за милиони на язовир имало само една нова бутилка Кока кола! Как не ги е срам да манипулират хората с толкова евтини приказки, дето и деца не биха им се вързали? Да видим съдебното решение, което потвърждава изнесената информация и ще можем да им повярваме!

Вярвам на очите си, а не на български съд.

Ама като видя с очите си съдебното решение, а не приказките на политически фигури в предизборната им борба! Служебният кабинет се позиционира като политически опенент на ГЕРБ, така че казаното от служебен министър няма по-голяма тежест от казаното примерно от Елена Йончева!

Че то няма толкова читави прокурори в Родината, отделно че са кьорави или с по едно око.

Ако не бяхме разбутали герберастката тиня нямаше да разберем и грам от безчинствата, които тази организирана престъпна група гроб са правили. Всеки ден набирам все повече и вече се съмнявам дали до изборите няма да избия зъбите на някоя герберастка тиня от електората им от уайт траш.

Какво си разбрал бе, дебил? Досега има само хвърлени приказки в пространството, които да подгряват агитките в предизборната борба!! От двеста обекта били завършени 10, този язовир след ремонт за милиони бил с една бутилка от Кока кола! Това е по-голяма идиотия от човекоядските истории на Рашков!

Лягай си!

Курти, чети: "Така три години по-късно, след сключени над 200 договора и похарчени 631 млн. лв., резултатът е едва 10 приключени ремонта, 51 прекратени след допълнително обследване и 120 открити строителни площадки"

А защо никой по някакъв начин не ще да коментира една информацийка от преди време, която успя да се промъкне отнякъде и беше тотално покрита, че наште управници са спазарили с фирма от запада цялата сладка вода на България? пo тaзи причинa ce дeкaпитaлизирaт ВиК, прaви ce гoлям хoлдинг, дърпaт ce oгрoмни cуми, фaлит и ce пoдaрявa вcичкo нa тoчнитe хoрa?! Пocлe вoдaтa щe ни прoдaвaт c чaeни лъжички......

Щом знае, че е извършено престъпление, другарят Петков е длъжен да сезира прокуратурата, но докато не се произнесе съдът, тези предварително изнесени тук данни с обвинения за мен са чиста проба клеветническа предизборна кампания, още повече че в публикацията пише, „че ще подаде сигнал до прокуратурата”, т.е. може и да не подаде, но с думите си вече е обработил подсъзнанието на избирателите, както го правят и търговските реклами. Всъщност всички недоказани по установения законов ред изявления на другарите протестъри от самото начало и досега са пример за пропаганда а ла Гьобелс и кой е гламав да им вярва, аз не. Ще повярвам само при влязло в сила съдебно решение: „Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват”. Йозеф Гьобелс Няма успех без истината! Шарл дьо Гол

Лумпен, слушай идиот такъв какво си написал: “ Щом знае, че е извършено престъпление, другарят Петков е длъжен да сезира прокуратурата, но докато не се произнесе съдът, тези предварително изнесени тук данни с обвинения за мен са чиста проба клеветническа предизборна кампания, още повече че в публикацията пише, „че ще подаде сигнал до прокуратурата”, т.е. може и да не подаде, но с думите си вече е обработил подсъзнанието на избирателите, както го правят и търговските реклами....” И тъпанар като теб дори и не вдява, че всъщност е описал точно онова, което прави мекерето на Борисов и Пеевски - Гешев! И то много пъти! Като отново се правиш на по-голям тъпанар, отколкото си, ако това, разбира се, изобщо е възможно! Каква прокуратура, какви 5 лева с отявлен боклук като Гешев начело, бе! Кой му вярва на този лъжец и мошеник, дето с шайката си едно обвинение не можаха да направят и защитят в съда като хората! Те и затова и си го избраха - назначиха този и ни го натресоха!

Поздравления! Вие очевидно сте човек със завидна логика и възпитание!

По полека, да не си спукаш някоя артерия! А за твърденията, които се изнасят просто ей така - Аз пък съм виждал дъщеря ти да работи като "мажоретка" в два нощни клуба. Даже съм си поръчвал персонален танц. Много е добра! Лесно е, нали?

Тогава я поздрави от мен, дъщеря ми, идиот! Щом ходиш по такива места и ти се привиждат подобни неща. Едно нещо много тъпанари и кретени в живота ми не можаха да вденат, но доста и разбраха, по много болезнен начин - простаци и боклуци и клеветите им много отдавна не могат да ме засегнат:) Но често се връщат като бумеранг - точно миналата седмица двама такива кретена (американци), които доста отдавна си го просеха ги направих за смях пред всички и сега се чудят къде да се денят...

И аз все това повтарях след медийните изявления на Какскета!

що клати боковата стабилност....

По всички сайтове доста са се активизирали герберските тролове и само наводняват коментарите с идиотизми. Не знам колко им се плаща за "работата", която вършат, но смятам, че това са откраднати пари, хвърлени на вятъра.

Вдигнали са им мизата до изборите, щото после ще лапат на Бибитко маркуча.

А беленския гьол за 3 милиарда има бутилка от "Столичная".

Хора, булгари, юнаци. На 26 юни партия Възраждане ще организира протест в памет на съзадаването на българската държава. Преканвам всички патриоти българо-славяни да се включат в протеста на митинга и да чуят мъдрите и пълните с надежда и светли бъднини думи на Костадин Костадинов. Той е вожда и учителя на българския народ, нашият водач и покровител. Той знай накъде да ни поведе и ний трябва само да го следваме, слушаме и изпълняваме тва което той има да ни каже с мъдрите и премъдрите си приказки и слова. Елате да протестирате с нас, да уважите основанието на българската държава преди 1300 години.

Оставаше само да добавиш накрая -"ХАЙЛ"! Много си прост и неграмотен!

всеки уважаващ себе си мафиот и крадец, праща детето си да уи в Харвард, за да се завърне профеисонален крадец и лъжец.

Тц! Не си познал - там не продават дипломи.

затова тестовете им по математика бяха като за 8ми клас. чувал ли за провалил се възпитаник на Харвард някой който е скъсан? а чувал ли си за цени по 200 000 на година? на тоя образованието му струва около 3 милиона долара с издържките, ако не е бил на пълна стипендия, от някоя от фонадциите на крадливия ни преход

Пропускате Станфордския университет в САЩ. Oбyчeниeтo там cтpyвa 62 363 долара гoдишнo. Синчето на каката го завърши!

единия язовир е на 120 километра другия на 10 километра сдлеката се сключва за обслужване на двата за този който е на 10 ми смяташ колко са разходите, а не какви са реалните параметри на сдлеката, които са средно аритмичтини заедно с оня язовир на 120 километра, Верно че в харвадтските тесовео по математика бяха като за 8-класници, ама нали сте аристокрация, може да екомунистическа но си държите на образованието на буржоа

Направо си кажи, че искате да приватизирате водата ни и язовирите. на кой сте ги обещали? нали знаеш че те са ключови за региона ? Харвардски предател

!Марс©, ти вода видя ли някъде? Или на тая локва за ДВА МИЛИОНАЛЕВА викаш вода?!? Ей, не мога да разбера някои хора.

отиди в Германия, Франция, отиди в Лондон да видиш как са пресъхнали рекичките, и някой езерца. иделани е за някой популист министър. а ти гарантирам, че се дават много повече пари за подръжка. това са едни черни пиари по учебник!!! много плитки при това, малко ми е недъгав тоя от харвард, недъгав от вътре

много кофи този човек - има много позитивно излъчване, на фона оня крадлив фашист горанов и киро алца с докладите

Крайно време е да си отворим очите и да глсуваме за правилните политици. Примерно единтсвеният политик, който е некорумпиран е Костадин Костадинов. Много ми харесва как говори и как мисли тоз чиляк. Значи той преди няколко дни много добре каза, че ние не можем да си позволим стоки и самолети от 60-те години на САЩ, но трябва да си позволим стоки и бойна техника от Русия, Китай и Индия. Тия държава си новата икономическа и военна мощ на света. Убеден съм че техния бетон и цимент е много по добър от този на САЩ и ЕС. И ако изберем Партия Възраждане и Костадин Костадинов, можете да бъдете сигурни че всички ремонти и язовири ще са с цимент и бетон от РУсия, Индия и Китак, да струва каквото ще струва това.

Т-34, той ти харесва какво казва , а го казва , за да ти СЕ хареса! Много си повърхностен- другарЮ !Гледай какво прави ,а не какво кава , че изпадаш в ситуацията като Пурко от " Господин за един ден" !!! А той прави само КОРУПЦИЯ И КРАЖБИ- ЗАТОВА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА НЕГОВИ ДАЛАВЕРИ КАТО ПАРТИЕН ЛИДЕР!

Този младеж - министърът на икономиката Кирил Петков, както и министърът на финансите Асен Василев са за мен олицетворение на представата ми за доброто бъдеще и перспективи пред България - те всъщност са антипод, контрапункт на всички досегашни български управници - ПОЧТЕНИ, УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ, МНОГО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ и ИСТИНСКИ ОБРАЗОВАНИ, възпитани и толерантни, но същевременно знаещи какво и как да направят, и мотивирани “на полза роду”, млади и с добро излъчване! Много умно конструирано правителство, ако се анализира, дори и досега! Тези отлични професионалисти са начело на две от най-важните в момента за България министерства - дато да продължат така и да оправдаят напълно доверието и надеждите ни! Този кабинет, под патронажа на президента Радев е наистина много премислено и интелигентно конструиран - съчетание на конструктивната младост и професионализъм с мъдростта, опита и ако щете горчилката у други, по-възрастни министри, поели министерствата, които - да си кажем направо - трябваше още от ден първи да поведат войната с мафията, и те го направиха и правят по един наистина много впечатляващ, успешен и ефективен начин - това са разбира се министърът на МВР Бойко Рашков, министърът на културата Велислав Минеков, министърът на правосъдието Янаки Стоилов, министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров, и останалите министри! В тази екстремна за България ситуация е много добър знак и наличието на цели 3 генерала, и то истински генерали (а не измислени, като Борисов), и то от армията, а не от полицията - аз го приемам и като гаранция за добрестта, мъжеството, родолюбието и смелостта на българския офицер да защити Родината във война или нападения и попълзновения срещу нея, вкл. и от вътрешен враг, от организираната престъпност и мафията, дори и докопала се във властта и наситила я с нейни представители! Дори и окупирала прокуратурата и службите!!! На път са да се сбъднат прогнозите ми, че този кабинет ще е най-силният в българската най-нова история!

Този министър е орално зависим от фигуранта

Ами, тоя отде знай колко струва един язовир с ремонт? Ету ей тува не мога да разбера от видеото? Според мен никой не е прав в случая и такива безкачествени неща тук стават основно заради НАТО и ЕС. Тез две организацийки пуощряват мизеряита о корупцията в таз прекрасна славянска държава. Затуй от много време ви пиша, на изборите гласувайте за Костадин Костадинов за министър-прмиер и за Партия Възраждане за народно събрание. Нашта партия ще ви освободи от еврогейския хобот и ще ви поведе към светли бъднини в Ервзийската Империя, където има стоки от Русия, Китай, Индия и т.н. И тез неща са качествени за разлика от боклука(примерно битона) дето ни го прибутват от ЕС и САЩ. Бъдете умни и се оставете на нас да ви направим щастливи и доволни!

Че такво са ни виновни НАТО и ЕС, че дават от своите пари и батките ги крадат. Що не погледнете, около нас. С инвестиционни пари се оправиха цели държави само при нас алчността и простотията на управляващите пропиля последните 20 години.

Тъпото, Биковото и къдравото няма ли да свикат някой брифинг да искат доказателства? или са на прайда?

Кьорфишек на тъпака министър

И от помощно училище да са министрите от служебното правителство, пак са в пъти по-умни и можещи от гербавите жалки калинки.

Най-добрият министър! Искаме си го и след изборите.

Разследвайте кражбите и далаверите на корумпираните герберасти и техните подлоги до дупка. Трябва да се започне от някъде. Държавата ни е помийна яма заради тях.

Питайте Президентът може ли едновременно да имаш две ведомствени жилища и едното да го продадеш на печалба Тва не е ли същото

Или любовницата на две заплати и след това даогоаряш откриване на информация от прокуратурата

Министърът тръгна на проверки по язовирите МИНАЛАТА НЕДЕЛЯ. Каза, че ще провери 10-те завършени. Исега е при един от тях, най-малкия. Искам да видя най-големия и да каже потънали ли са пари там или не!

Една изключително престъпна групировка от тъпи гербави калинки унищожи България, защото не им стигнаха шибаните пари. И затвор ви е малко, чудовища герберски.

Дали е престъпна група трябва да го каже съдът а,не някакво синьо сирене както теб

Или гнила тиква като теб. Да си фен на гербавите е позор, независимо че никът ти го позволява.

Кой точно съд да го каже?Тоя на оня с каскета ли? Мерси )))

Да отиде на язовира на Доган дето беше Консултант с хонорара от два милиона лева

Да беше отишъл досега тъпата ти Тиква - имаше бая време за това.

Преди да коментирам, реших да направя бърза справка на актуалните цени. Първо искам да коментирам, че за 2021ва година цените на всякакви материали скочиха с много голям процент, а тези цени, които се споменават са за "дейност" извършена преди време. Та, 10 кубически метра хидробетон са с тегло по 2350кг на кубик, разбирай 23.5 тона. Извозвано е на 27.26лв на километър... Актуалната цена за километър е 7лв при бетоновозите или почти 30ст на тон на километър. Водонепропускливите бетони варират от цена 105лв до 144лв с включен ДДС за кубик. Източвано е и е крадено с г*за си, а тези цифри можете лесно да ги намерите в гугъл оферирани от съответните предприятия, които се занимават с подобна дейност. Язовири, болници с по 0 милиона дефицит, Българска Банка за Развитие раздава милиарди на наши фирми, незаконни трансплантации, Пеевски и дружинка със занкции по закона "Магнитски", Гешев главен прокурор бори битовата престъпност... Затвор!!!!

Александровска със 70 милиона дефицит*

Не става ясно защо този язовир няма вода, не е имало суша. Ако е изпусната умишлено заради ремонта, е нормално. Цена на тон / километър е една за шосета и друга за полските пътища!

Държавните фирми са така, куче влачи диря няма. Нито работници имат, нито техника имат, ама им се възлагат дейности. Ако не беше така, социализмът нямаше да рухне като пясъчна кула!

PEYTSCH

Прокурора и полицията да влщзат във фирмата изпълните и фирмата подизпълнител. Арест и там доокато не върнат евросредствата. До дупка. Ама ако не са вече в Дубай

Нямам как да стане докато съм гп...Наши хора са.

От умрял писмо получавал ли си?

Туко що платих 30 лв за превоз на 10 торби цимент и 6 пясък + няколко винкела за 15 км, ако искаш баце!

PEYTSCH

Ще успеете ли да накарате фирмата да върне парите или само плямпате срещу „предишните“ ? Ако само риториката ви е силата значи сте същите боклуци ! И нямате право да ругаете ГЕРБ.

Много компетентни по цените на бетона и транспорта.Само да попитам,къде видяхте бетон при тая локва?Или се е изпарил на слънцето? Това е типичното източване на държавни поръчки,при които парите отиват в чекмеджето.

Петков,откакто стана министър само се заканваш:ще го дам на прокурора,ще го уволня,ше направя това онова и все ЩЕ.Ами направи го и после говори.

А чия е прокуратурата и дали ще си мръдне пръста????

Гарантирано от Герб

"Пари на улицата, бате!"

ОПГ ГЕРБ - аморални политически отрепки. отличителни белези - прости, нагли и продаващи обществените интереси за лична изгода!

Та затова се чудя що тия всичките се изтропват по телевизията и все дават някого под съд ама всъщност нищо такова не се случва?

ЕС и НАТО. За това не можа да сработи Народния съд, както бе по сценарий. Остана само очернянето по масмедиите.

Как е новото нормално, а?

Чегъртай герберските некадърници, които окрадаха без капка свян що можеше да се окраде!