Кирил Петков: Част от охраната ми от НСО е имала за цел да ме следи като премиер

"Никога не съм употребявал наркотици", категоричен е съпредседателят на ПП-ДБ, според когото подобна теза е била разпространена като част от опитите да бъдат очернени

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Част от охраната ми от НСО е имала за цел да ме следи като премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патологичен лъжец - лъже, дори когато няма нужда да лъже.

Линда ги е наела. Да го следят по парапетите с Ленка:)))))

Политолози, социолози, наблюдатели, коментатори, анализатори и всякакви други -атори. От 30 години тази прислойка от паразити пълни гуши около политиците. Всички ги познаваме до болка - мутрите им ежеминутно лъсват на екрана щом цъкнеш копчето. Лъжи и манипулаци - манипулации и лъжи. Те само това си могат. Иначе ще са на кофите.

Не е ли това работата им - да го следят и пазят?

Здрасти!

Чета коментарите надолу и си мисля - то всичкото ГЕРБ на амбразурата излязло.

:))))))) А Кирчо - сам боец срещу всички и не го е страх:)))) Как издържА това умно момче на борбата:))))))))))))

Палячо !

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Е те го следили да не направи нещо нередно. Ами ако не го следят, досега някой щеше да го очисти с тая нескопосана политика дето води.

На снимката се забелязва как костюма не му стои добре, Малко се е издул отзад и се забелязва че са му покарали ангелски крилца. Защото е един такъв чистичък и невинен, Но Задкулисието е виновно. И корупцията. ПП се опитаха да се преборят, но останаха неразбрани. Те я превзеха от вътре. Изместиха всички корупционери и заеха местата им. И тогава вече това вече не е корупция.. Те няма как да са корумпирани. Статията е за това, как Киро и ПП се опитват да си чистят имиджа. Просто: нищо от това, което се случи, не се е случило. Ни парапети, ни пици, ни делкане на държавата, ни имотните далавери закон-винетки-имат-яка печалба. Всичко това ви се привижда.

Този все-повече пада в очите ми. Очевидно че би могъл да ги смени, обаче трябва да се разбере с Радев. А този новоизлюпен реформатор не може да разговаря с друг човек, само със себе си, очевидно. Патологичната му омраза към Президента е жалко зрелище.

ПРО100 да разкаже кой народен инструмент е имитирала Лена и тогава ще му повярваме! Този дрисльо насиране няма, ей! И тези, които гласуват за него, трябва да им се изтипосат имената и снимките във всички градове, че да види народа какви боклуци са се пръкнали - ПРО100 нямам думи да ги опиша, защото и най-силните думи бледнеят пред тези титани на ПРО100тията!

Абе Кире, ти тая дума НИКОГА за нищо я нямаш бе момче! "Никога с Буци, никога с Шиши, никога не съм държал Ленчето за парапета", сега и "никога не съм се друсал"...

Ми ака в гащите... Това обо затова е създадено от ДС още преди сто години.... БСП трябва да диша във врата на всички...

УБО

Макар, че като говори, доста често изглежда не съвсем адекватно, трябва да му се признае, че в случая е разбрал кое как е.

Не са следили него, а дупето на Лена-пропилена.

Това което разбрах от написаното е че Кирилчо още не се е научил да говори на правилен български не му се разбира...А да те обвиняват за наркотици и тн е гадно..и да не си наркоман прав у тук...Но за кученца пачки пудели..шменти капели това тотарно деморализира българина

Абе кои следи боклук бе тъпе.

А една жена пък разправяа ... Аа - пардон, то било мъж ... Ма то Киро бе, Киро! Ки-рее! Та кво викаш било?

ма кво разправяш бе - нивга наркотици не си и подушвал. и пици с кристали не си поръчвал в МС - нищо че има на запис как ти ги носят по късни доби

Ха,ха, не станаха ли, твърде много хората, които са заблудили Киро просто? Що за лидер на партия и бивш премиер е, щом го заблуждават толкова често.

Не знам в подробности, докъде се простират правомощията и задълженията на НСО, но като цяло тази практика си е обичайна. Снимките с пачките в чекмеджетата на лойко е невъзможно да се случат, без прякото и директно участие на служители от НСО. Същите изпълняват и длъжноста "лична охрана" на Доган - същите ходят да купуват рокли на любовницата на Радев.

Независима лаборатория потвърди, че снимките не са автентични. Теорията ти е за НСО е под съмнение така погледнато.

Снимките с кюлчетата може да са колаж, обаче Боко по шкембе си бе ачик автентична. Тази снимкс кой е направи, сигурно някой елф!?

Разбира се че ще го следият, не защото е Канадски агент (това всички го знаят), а защото е извънредно тъп и поради тази причина много опсен за България.

Така е! По-умем от Боко тиквата нямам! Не човек а генерал, пожарникар...а бе проста мутра.

много лъжеш, бре, убавецо! я, да вземат да те въдворят, където трябва, че да усетиш разузнаването, интимно!

Агент,полицай ,роднина.Не го ли знае Кирето.

Канадецо Киро ще те следят от НСО,защото ти си видимо шпионин. Повреме на СДС ,НСО поне развеждаше кучетата на министрите или пълнеше багажниците им с продукти от родните им села.

Този хвалипръцко ако няма охрана така ще усети народната любов, че ще се върне набързо в Канада....

Ако наистина не е употребявал наркотици, поведението му трябва да е резултат от тежко психиатрично заболяване. Но според мен си е наркоманИН.

Тоя хич не го слуша главата. Кики и Диди - двама мошеници, влезли с летящ старт в политиката, но много бързо се разбра, че задниците им са осрани и са най-обикновени български бандити. Още малко Кики не си боядисва косата, не яде пици с бял прах и баща му не е ченге от ДС. Диди също е кристално ясен - най-обикновен измамник, изпаднал в зависимости гей, с 2 думи - просто боклук.

си е вършила работата. Това ѝ е работата.

Този се оказва, че на всичкото отгоре е и параноик!

От какво да го охраняват? От народната любов? Да не е на Шипка?

Толкова е просто г-н Петков, просто заминете да Канада и повече не се връщайте!!! Вземете и семейството си, там ще си живеете мирно и спокойно!!!

Параноя, интриганство, алчност, поставяне на собственият интерес пред обществения. Това е българският държавен чиновник - от най-ниското до най-високото ниво. Хора, за които е важно само да успеят да стигнат до позиция при която ще имат достъп и възможност за разпределяне на бюджетни средства, така, че да могат да заделят част от тях за себе си. Дебнат ме, посдслушват ме, следят ме - вечните притеснения на вината и гузната съвест. На другите им казват някой потаен и всевластен какво а правят - коснпирацията служеща винаги за оправдание за собствената некадърност и глупост. Поредниата политическа фигурка, по нищо различна от всиччки останали до сега.

А, изрезки от вестници и откъси от публикации във Фейсбук и БГ Мама ще извади ли по въпроса?

Г-н Петков, като сте казали А, кажете и Б! Кои са тези независими социолози, които са ви искали по 20 хил. лева, имената ... също и на тези, които според вас са ви следили, пак с имена! Иначе е въздъх по налягане.

Припомняме, че на 29 септември, петък, Кирил Петков обяви във видеообръщение от Виена, че още в понеделник, 2 октомври, “ПГ на “Продължаваме Промяната – Демократична България” ще внесе законопроектите за реформа в службите за сигурност.” После шефът на австрийския парламент Волфганг Соботка уличи Кирил Петков в лъжа.

Следиха ме, защото ми хлопа дъската...

Този е страшен мошенник. Той и партията му искат да си сложат послушковци навсякъде , но не им се получи. Тези по-големи мерзавци и от старата чета …….

Кириле, очернят те. То ти и не бърника на онази под фустанелата. Друг беше, подставено лице, дегизирано като теб... Не че Боко и останалите са по-добри, де. Такива си заслужаваме.

По-добре да беше казал, че ядеш пици с кристали-поне малко да смекчиш ефекта. Ама за милионите не се отричаш, а? За Асенчо залагаш само главата, че не бил откраднал стотинка, а за Денков си готов да заложиш всичко?Намали малко адреналина от сърфа, скейта, каратето и дрл, че вече ти се е изкривила лявата половина на лицето от повдигането на ъгълчето на устата. Наред с всичките си психични особености си и много злопаметен и отмъстителен - заяждаш се с всички, които са ти противоричили с основание или без.

Типичен пример за “луд умора няма” е тоя , но така е като му се дава трибуна за изява. Много глупав и нагъл тип, явно не иска да се връща в канадско, затова дайте да организираме акция за връщане на канадското му гражданство и да си ходи без да се връща някога в България.

Е тоя Кирчо, страшен цървул е! Лъжец, та дрънка. 8000 метра без втздух, а? Тоя, като си отвори устата, само нагли лъжи излизат, нищо друго!

естествено, че ще те следят, да не им плащаш ти, ние им плащаме

Аз не взимам по 20 000, но за адреналин опъвам Лена на парапета. За да мога да го вдигам под наклон шмъркам пудра от чийзкейка на Линда. Взех и парите, направих и 2 деца Закрепих канадската виза. Сега вече не ми трябва, а и нали съм млад татко. Друго ме ми трябва каза ПростоКиро.

е най-зле от Кирувото стадо овце. Такива четки му прави сякаш го обарва на парапета, но може и наистина да е изживяло това щастие?!?

Кире , ти и премиер ли си бил???

А твоята цел ?? Да следиш БЪЛГАРИТЕ дали следват АМЕРИКАНСКИТЕ ТИ интереси????? Продажн9ик и лъ6жец !!!!!

Това беше ясно за всички, но лошо няма. Иначе нямаше да знаем за пиците с кристали, за лудия кекс с Лена, за многократните напивания и сбивания на Просто Киро. Браво на НСО.

Ние ако изобщо имахме компетентни и независими служби, тоя изобщо не трябваше да бъде допуснат да влезе в страната, камо ли министър да стане...

че да действа и без наркотици, но все едно че си на наркотици - умопомрачителни неща съобщава (не че да не ги знаехме де).