Бизнесът заплаши с протести, ако пак има ”Голям шлем”

Бизнесът е готов на протести срещу енергийни мегапроекти с преференциални цени и договори за разлика.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът заплаши с протести, ако пак има ”Голям шлем” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то имало бизнес в България, че и официално плаши политиците...... Ти да видиш.......

Комунезите русофилистици ровят като бици, лобирайки за големия член на гоце и путин, но всичко пада върху тъпите им комуняшки кратуни, абе трябва да ги изтребим, то се е видяло, с тях не можем да бивеем заедно. Те не мислят за България, тяхната родина е Русия.

Щото скоро Дядо Боже ще те кротне.

Киро, спри се! Ти си нещо заради ББ! Като ти спрат кранчето след изборите ще си никой! Чак и Лудогорец ще се разпадне!!!

На тоя облещен вампир бизнеса му ще изчезне в следващата секунда след изстъргването на герп от властта.

Много се е ицъклил нещо.

Тези нещо се взеха на сериозно,те са нищо повече от едни алчни експлоататори като прибавим към тях и яловите синдикати картинката е плачевна.Всичко което е добре за България трябва да се направи,а този дето се прави на великия Гетсби да си реве няма кой да го слуша.

Тоя смешник няма ли да се скрие най-накрая. Като му гледам физиономията явно сериозно си е повярвал.

Агресивното поведение на работното място / заплахи, псувни, цинизми, закани за физическо насилие / престъпление ли е ? Или първо официално трябва да бъде уведомен Работодателят за това ? Не трябва ли агресивното поведение на ВСЯКО работно място да се инкриминира , а не само заплахите и нападките срещу политици, магистрати, полицаи, лекари и учители ? Ако на един лекар му предстои животоспасяваща операция и ако преди нея той е бил заплашван от някого, то това не поражда ли стрес, притеснение, обърканост ? А това не води ли до грешки в работата му на операционната маса ? На всички е ясно какви могат да бъдат последиците за пациента в такива случаи ... При работа с взривоопасни органични разтворители и силни киселини и основи съществува по - голям риск за грешка, породена от стрес въз основата на някакви заплахи. Но в този случай потърпевшите може да бъдат много повече, дори десетки или стотици души. Нека депутатите се позамислят по тези въпроси и да инициират законодателни промени в НК в тази насока !

Като ги гледаме на масата на пресконференцията си спомняме за политбюрото на ЦК на БКП.Това са хора, които са захапали кокала било то в БТПП, било то в Българска индустриална камара , в Синдикати и т.н.Които вземат отчисления о тработещите предприятия, от там си гласуват лъвски заплати и се научиха да ходят по банкети.Само като му видите погледа на Домусчиев, разбирате че се нуждае от психиатър.Това са лапачите, които изкрадаха народната собственост и яхнаха народът ни да работи за тях.Но като ни дойде до гуша, те първи ще избягат защото паричките им и имотите им са там.Братя българи, за да се оправи България, трябва ново начало.Всичките досегашни боклуци са си плюли в устата и задниците им са отворени да келепердисват.Нашият път ни го показват румънците.Ние го изпуснахме когато не последвахме варианта с Чаушеско.Сега бандитите които трябва да изправяме на стената са много.Но народът и то изнемогващият е вече милиони.

За съжелине си много прав, дед Хасане, само, че за да се случи това, жандармерия и полиция трябва да започнат от съда и цацаратурата.Трибунал-осъдиш ли го , после да ходи да се жалва.С рязане на глави нищо няма да се случи.Тоя го поставиха с 30% в БМФ и като Меркел реши да командва парада и навсякъде е такъв.Той е в основата за унищожаване на Българския футбол.ЦСКА да плаща, а на него да му опростели два пъти по-голям дълг-пари с които издържа клонинга , като овцата Доли, нречен "Лудогорец".Успехите в Европа на този отбор , са крепят на глада и мизерията на стотици семейства.

Кире,Чустваш ли, че вече не си фактор-свиквай.

Тия скоро ще си докарат изблик на народна любов. Аз викам една национализация на имуществото на всички такива псевдо "бизнесмени" а всъщност ДС и БКП крадци

За да си докарат любовта на народа и Господ, трябва някой като Путин.Защо?След пияницата Елцин, Русия бе дълбоко в кереча.Березовски, Ходорковски, Абрамович, Пем Вяхирев и.т.н бяха разпарчатосали Русия.Дийде Путин, удари им по един зад врата,взе им накраденото и Русия вижте я къде е.Всеки се съобразява с нея.В русия заработи и съд и прокуратура и икономика.Сега искам само да предупредя най-добронамерено лигавите лайнета, дето от всичко си правят дъвка.Става въпрос за реален пример, а не за луд фен на Путин.И друго.Рашки, мурзилки, рубладжии и други подобни епитети във форума се използват изключително от гьотверените туски ислямисти в България, които изпадат в ужас, да не би пак да дойдат руснаците и да се налага да се прекръстват.

"През септември 2016 година разумният разход за издръжката на човек беше близо 556 лева" а вие колко плащахте на работниците и служителите си?!

На работниците си колко плаща, е плаща нещо, но на парясницата си в Барселона се говори за едни 20000 еврака месечно. И сикал образованието , такова де, стипендии и да внася кадри-моряци от филипините и мугамби от Африка.Тази държава да не ти е бащиния бе Киро.Нали знаеш, който много си вярва и отваря уста да лапа цялата държава какво му се случва.Ами не ти трябват централи, шото си се качил на магарето и си клатиш краката.Ама какво ще кажеш на сегашните деца утре-те комунистите са виновни, нали.

Нашите бизнесмени, са си обикновени партийни ръководители, дето са си сменили платото. Понеже бизнесите им са с ниски печалби им трябва квалифицирана ниско платена работна ръка. И понеже качествените хора не искат да работят за тях, те искат държавата да ги задължи, защото са свикнали административно да им се решават проблемите..... Който разбрал, разбрал.

Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО КОПЕЛЕ.ИСКА ЦЯЛА БГ ДА МУ СЛУГУВА.СЕКНА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ГЕРБ И ВСИЧКИ СЛУГИ НАДАДОХА ВОЙ.АМИ СВИКВАЙТЕ.

така изглежда човек привиквал към кокайна !!! кого плашиш ,бе опулко,слуга на борисов и герб ?!забрави ли как му сервираше печени теленца на стадиона ,а ?!какъв бизнес мен си ,а кокорко,изглеждаш като митьо очите !!

съм на страната на опуленото момче.

май което ще излезе евтино нс хората и държевата, като ток от АЕЦ и транзитни такси от газ, някои не ги устройва... такива са за разстрел

Дормупаша, ГЕРБ сега загуби изборите и финансирането ти приключи.

и борчето се пулеше много и се тупаше у гърдите...

заради такива като тоя тънете в калта и няма да видите скоро повишения на доходите. освен с по 50- 60 лв годишно подаяние от батко му.

Втора статия със снимка на гела,заработвате!

Цялото семейство на въжето.

Тоя Домус има склонност към самоубийство, забележете ококорените му дзъркели...С една дума хаху, ама с пари:)

Къв бизнес, кви протести, кви пет лева. Кой ще протестира бе, ква икономика. В БГ отдавна такава няма. Има мафия и разбойници. Но никой в гроба си нищо не е занесъл.

Тоя комунист не го обиждайте повече.

Поглед на "ястреб", който му е изял десрта да му купи "шоколадче"

Подготовка на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. За премиер ли се готвим до 5-години ?

бай тошо цигането от орханииско да им направи деца или внесе власи от Румъния!Цитирам от статията:Основните приоритети на работодателите са четири - осигуряване на човешки ресурси за икономиката....те не плащат и чакат някой да им осигури човешки ресурси,а това лошият материал по изказа на капацитета боку тъпото :д

Кой е тоя,от онези дето с мушангия-измама ги наредиха ,да открадне труда на цял един народ,оня дето пак с мушангия го изтипосват навсякъде и за всичко акъл да дава,оня дето му сложиха в ръчичките акиви и пасиви за милиарди,изработени от майките и бащите ни с кървава пот,а сега на колко ги намали???и ПОСТОЯННО НИ ГО ТИКАТ ПРЕД ОЧИТЕ,ЧЕ И ГО КОМЕНТИРАМЕ...and justise for all!!!..и народен съд

Този ококорения по добре да разкаже за офшорните си фирмички....

Правилата в банковата система и валутният борд поддържат стабилността в България, опасявам се, че с излизането от борда и с приемането на еврото като национална валута, ще загубите своя суверенитет. Валутният борд и финансовата дисциплина сега са вашият бранд, ако приемете еврото, ще го загубите.

За да се приключи с това чий бизнес е чист и чий не е, трябва просто да се прилага еднакво за всички данъчно третиране. И то такова от нормалните страни - поне 30% корпоративен данък. Съответно и обратна пенсионна реформа с понижаване на пенсионната възраст + 60 дни платен годишен отпуск. Добавяме за учителите и децата пълни 3 месеца ваканция. Отмяна на всички закони, приети след 1995г. И както се казва във филмчето - "това е всичко приятели"

Може да стане! Стига да не са толкова алчни, може!

На този тиквената книжка му се подава от джоба . И мисленето му е Тиквено-егоистично !Дуржавна намеса в енергиините Проекти означава Загуба на Бизнес за Олигарсите в България ! Означава повече Солидарност и пари в държавната хазан ! Затова Зплашва със Протести ! Олигархията Заплачва Демокрацията ! Това са те...КОЙ !Крадците на ГЕРБ !

Гледа като праснат с големия шлем...

за първи път ли вижда големия?

не може да се отрече- бизнесът реализира особен напредък - не само добре облечени бизнесмени но и добре зализани .

1 жена, па 2, па 3, па любовниците им да видиш на Сейшелите...

работната му сила ще счупи оградата на границата, ама и те не щът при тези условия

Когато "тиквун" откриваше някакъв сектор на стадиона в Разград, Домуса нямаше нищо против "големият шлем в енергетиката", нали :) Д.Е.М И аз не одобрявам рекета на Американските тецове, и непреките държавни субсидии в частни предприятия, но защо си мълчи, когато нещо е в негова полза ... и е незаконно или неморално W.T.F

Направо да повежда голото хоро на бг. бизнеса!!!

В допълнение,който иска да си разшири бизнеса да си изгради енергетична мощност или да си осигури енергия от внос!

Ле, ле как изпростял Матер'яла пък и up чета му слагат на Тъпака! Та значи да си представим ситуация. Идва БМВ в Пловдив да прави завод за производство на автомобилни платки, да речем, построяват завода, обаждат се в Енергото за ток и от там им казват... ами уредете си внос и тогава, от руската АЕЦ в Турция например! Да ама БМВ не са тъпак като теб и направо ще си построят завода в Турция ... че и ток има и Мат'ряла не е чак толкова изтрещял като в татковината!

Първосигнално захапа стръвта без да се замисли.Значи все пак трябва да има шлемове или както и да е друго наречени източници.

Мафията плаши с протести

Хората бягат да работят на "Запад" защото ФРЗ /фонд работна заплата на "Запад" се разпределя в съотношение 20% за собственика и 80% за персонала. А в България такива като зализания заделят ФРЗ за себе си 80% и 20% за персонала.

Само 1 БГ бизнесмен какво открадна! Ама не могат 1 ново предприятие да покажат великите бизнесмени! "К.Домусчиев предприемач бизнесмен собственик на Лудогорец, почетен гражданин на Разград. Роден 1969 г София. Средно образование в 9 френска гимназия,София Майка му е дългогодишен директор на завод Балкан в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира чрез фонд Напредък, основан от него и брат му Георги. Благодарение на майка си, ненавършил 30 години, Кирил участва в приватизацията чрез фонда си Напредък. Има бизнес с разстреляния бивш шеф на Локомотив Пл. Александър Тасев. По време на масовата приватизация фондът Напредък купува мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди Балкан, Плевенско пиво и редица други предприятия.Кирил и брат му Георги учредяват и инвестиционното дружество Адванс пропъртис. През 2000 година закупуват фармацевтичните фирми Биовет АД и Хювефарма АД, стоков базар Илиянци, който по-късно препродават, както и строителната компания Балканкар Средец. Домусчиев е бивш собственик и на фирма Левски-Карина, като бизнесменът е имал дялове в Обединен спортен клуб Левски. Въпреки това той от малък е голям привърженик на ЦСКА, където изкарва почти година и половина като член на Надзорния съвет. В края на 2007 г. година Домусчиев и неговата Адванс пропъртис в консорциум с немската KG Maritime Partners купуват Параходство Български морски флот. Те предлагат 440 милиона български лева за 70 % от дружеството През 2010 г. Домусчиев напуска ЦСКА , а в Лудогорец закупува играчи. Притежава хижа на Пчелина.2011 г. К Домусчиев получава Наградата за принос в развитието на индустрията в конкурса Мистър Икономика на сп. Икономика.

Нямат мярка! Ама да е направил нещо, не е! Освен, Лудогорец шампион, по тъпия начин, закупил всичките играчи, защото Лудогорец детско-юношеска школа няма!

Какъв бизнес сте вие бе мошеници?!?!

Хора които трябва да са във панделата ,не трябва да решават съдбата на държавата .

А кой да я решава? Деменцирали селски дъртаци като теб ли?

Домусчиев, като ти гледам снимката много си си повервал във величието, брато! Пази се да не те гръмнат!

Защото ще имаме преки доставки на газ с по- ниска цена, и ще изядем маслото от филиите(черният хайвер и трюфелите от чиниите ви). И как ще протестирате, като нас - на Терминал2? Ха,ха,ха,ха

Самият факт, че този господин се изказва "ЗА" закона за безсрочните концесии, вече трябва да накара всеки да има "едно на ум" относно добрите му намерения. Енергетика е нужна, а щом други държави строят атомни централи, защо ние трябва да изоставаме и в това! Такива "бизнесмени" трябва да бъдат игнорирани!

Пари имаш ли? Давай 12 милиарда ипочваме да строим. Все мрънкате, че сте с 400лв заплата, а сте тръгнали аец да строите.

Тъпак! Е как ще имаш пари като нищо не се строи и създава в тая държава! Пък и проекта беше да НИ го построят без да даваме стотинка! "Ще строим "Белене", как няма да строим. Ние сме им направили предложения (на консултанта по проекта - бел. ред.), как без ние да даваме пари, ако те ни направят финансова схема, която да изпълним, без да харчим пари от бюджета. Поставили сме две условия да не даваме пари и 51% държавност (дял на държавата в централата - бел. ред.)", каза Борисов." Ама после Хилари дойде на посещение и им скръцна със зъби и те се насраха заедно с Плевенлиев!

симо

Дадох ги за КТБ,реакторите и Американците и още на няколко места.Сега е твой ред.

Тоя за какъв се има? Кой му даде право да диктува политиката на страната? Ако иска да направи партия и на избори. Не че не влиаят на политиката но сега искат да го правят открито и директно. Назначени бизнесмени се правят на монарси.

Този има много несвестен поглед.