Кирил Добрев за изборите в БСП: И Лукашенко го избраха с 80 %

"Какво да ви кажа, имам съмнения", отвърна социалистът на въпрос дали приема за честен вотът за председател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КИРИЛ ДОБРЕВ ВЪРТИ ОПАШКАТА, ЗНАЕЛ ЧЕ НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ, НО ПЛЮ ПО НИНОВА И СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ.НЕ ЧЕ НИНОВА СЪЩО Е ДАЛЕЧ ОТ МАСАТА ДЕЙСТВИТЕЛНО ЧЕСТНИ И ОТРУДЕНИ СОЦИАЛИСТИ- ТА ЪЩАТА НИНОВА ДОПУСНА В ПАРТИЯТА КОЯТО РЕКЛАМИРА ЧЕ Е НАСЛЕДНИЦА НА ДЯДОТО И НА БКП ДА ИМА МАСА МИЛИОНЕРИИ , А МОЖЕ БИ И МИЛИАРДЕРИ. ПО КАКВО ТЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОЛИГАРХИЯТА, ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ --ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА БСП, ЧЕ ТЯ Е ЧИСТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ МАСКИРАНА ЗАД ЕДНО ОТКАДНОТО "НАСЛЕДЯВАНЕ" КАТО ТАКАВА ПАРТИЯ ТЯ НИКОГА НЯМА ИСТИНСКИ ДА СЕ БОРИ ЗА "СОЦИАЛИЗЪМ", Т.Е. ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА "ЧОВЕКА", А ИНТЕРЕСИТЕ НА " КАПИТАЛИЗМА"

Че си идиот, няма две мнения! Такива глупости си написал, но това показва и колко си ограничен и още зависим от сторомодното болшевишко мислене! Нима в т.н. от теб капиталистически държави няма социалистически партии, чиито членове са най-малкото граждани на тази капиталистическа държава и са също, според теб, са капиталисти! Знаеш ли в колко държави в Европа правителството е от социалистическата партия? Най- малко в 15 - трябва да ги броя! Но това не значи, че държавите, в които правителството е социалистическо (лейбъристко), са социалистически! Разсъждаваш елементарно и просто, по болшевишки и ленински (сталински)! Който не е с Бойко Мутрата, той е социалист или комунист! Прост си и елементарен! Само ми кажи какво означава абревиатурата SPD? Означава Sozialistische Partei Deutschlands - т.е. Социалистическа партия на Германия - партията, която управлява в Германия, в коалиция с CDU - партията на Меркел!

не споря с вас, защото съм идиот- но ако по внимателно прочетете какво съм написал може да проумеете някои неща / а колкото до клишетата "болшевик", " сталинист" и т.н. едва ли са ви ясни тези понятия/

Този5 защо е още в БСП? И то в ръководството. За това няма тази партия да дойде на власт.

ПРЕСТАНЕТЕ!!!! Знаете ли какви хора подкрепят БСП. Знаете ли, че това са хора честни отрудени и се борят за всеки ваш глас. Борят се с личен пример и така увличат хората след себе си. Знаете ли за една жена от едно село, която храни всичките си гладни съселяни и всеки се обръща към нея когато иманужда от нещо. Знаете ли, че тя не е в първа младост, а е обиколила селото няколко пъти да агитира за Вас, с лични средства е направила празника за 6-9-ти септември. Знаете ли, че е станала в 6 часа да отключи изборната стая и да чака да и донесат изборната урна. Вие, ПЪРВАНОВ, СТАНИШЕВ, кИРИЛ ДОБРЕВ, ГЕРГОВ, Жаблянов, Янков, дори Елена Йончева(голямо огорчение) и др. се подигравате с тези хора, като ламтите за власт и сте готови да се продадете на Борисов за постове.

а какъв празник е девети септември, ма марги?и кащ ги храниш тия съселяни ма? със спестяванията от народната пенсия ли? и кой беше при тебе, когато докопа картонената кутия дето и викаш изборна урна?

Браво, Марги, натрий им носовете на тези скапани гербави плебеи, жадни само за власт и пари!

По-скоро са посредствени прости хорица, които сляпо вярват че някой ще им псигури светло бъдеще.

Ха ха ха ха ха ха ха. Искали промяна и нов завой наляво, както казваше Янаки Стоилов (от неговите леви завой, на партийните членове им се зави свят). Със старата другарка!?!?!?!?!?!? Оттегляния, отводи, гръмоотводи и т. н. Такъв цирк и пародия на избори, само тези смешници могат да сътворят. О

Направете си вие по-честни

Това говно Кирил Добрев прави кацата с мед на БСП, воняща! Ако Корнелия Нинова иска хората да гласуват на изборите за БСП, трябва да изчисти всички несъгласни, неприемащи резултатите от партийният избор подкрепян от 80% членове на партията! Стига са се пенявили и вмирисвали обстановката в БСП! Да си правят друга партия и ако, влязат в парламента да, пристанат на ГЕРБ след яко пазарене!

Колко е прост и какъв простак е Кирил Добрев при това неадекватно негово сравнение на диктатора Лукашенко с Нинова. Този нещастник се мота в БСП благодарение на баща си ,постъпил правилно в онази тежка ситуация на протести. Светла му памет на Добрев и ще се обърне в гроба си от срам ,че толкова голям дебил е сина му Киро.Кирил Добрев е известен в БСП с прозвището Киро далаверата.

очаква промяна, но избира Същото управление! Членовете на "Партията" искат промяна и ново лице, но избират същия "Лидер"! Е..., не можеш да очакваш да се случи нещо различно, но да правиш едно и също! - това го е казал един гений.

За пореден път не е в реалността този след като сравнява избори за Президент на суверенна страна с избори за шеф на Партия????? Когато неможе да се приеме една очевадна загуба всичките мъжки претенденти се оказаха реално женски полов орган ....непроумявайки че вината е единствено тяхна че са се подложили където не трябва.

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ХОДИШ И ГОВОРИШ ПРОТИВ НИНОВА ЯД ТЕ Е ЧЕ ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ АКО НЕ Я БЯХА ИЗБРАЛИ МНОГО ХОРА ЩЯХА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ БСП И ЩЯХТЕ ДА ЗАГУБИТЕ - А ВИЕ С КРАСИМИР ЯНКОВ КОЙТО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА ДОБРИЧ КОИТО ГО ИЗБРАХА ЗА ДЕПУТАТ ХОДИТЕ И ЛАЕТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ НАПУСНЕТЕ ПАРТИЯТА ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ ХОРА КАТО ВАС ИСКАТЕ САМО ВЛАСТ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ КАКВО ИСКАТ ХОРАТА КОИТО ПОДЪРЖАТ ПАРТИЯТА - СЪЖАЛЯВАМ НО ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ДА СЕ МАХАТ ОТ БСП ИСКАМЕ МЛАДИ И УМНИ ЗНАЕЩИ КАТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА - КЪДЕ СА 80% КЪДЕ СА 14% ЧЕ И ПРЕТЕНЦИИ ИМАТ

Тоя, освен че е син на баща си с нещо друго дали се е проявил?

Кирил Добрев не става за председател на БСП. Липсва му култура. Малко тип валери Симеонов. Него не го записват, да знаем дали е тип Борисов, като простащина. Кирил Добрев е дори вреден за БСП. Да бяха извадили нормална опозиция.

АЛОООО ДОБРЕВ ??!!! Е МНОГО СИ ПРОСТО МОМЧЕНЦЕ.... ДА БЯГАШ СРЕЩУ БАЩА СИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО СТИГНЕШ.... И АЗ СЪМ БУНТАРКА НО ТИ СИ ЧЕСТНО КАЗАНО ЕДНО РЯДКО РЯДКО Л..НО..... МИРЯСАЙ ДЕ АМИ НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ХОРАТА КЪВ Е ТОЯ РЕВ КАКВА Е ТОЗИ СЪПРОТИВА.... АМИ НЕ ТИ ХАРЕСВА НАПУСКАЙ...КОЙ СА ВЪРЗАЛИ НАСИЛА.... НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ КАТО МЪЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО МАХЛЕНСКИ КЛЮКАРКИ И ДА ИМАТЕ ПО ГРОЗНА ЛЕКСИКА ОТ ТАЗИ НА БОЙКО.....

Добрев, излизай от бизнеса с ВЕЦ - вете щото ще станете най-омразните бизнесмени, причиняващи екологично бедствие и безводие... Пък и имиджа Ви е на близки до властта!!!

Яка завист те гони, говориш пълни простотии.....

Гледах видеото във фейсбук ,седнал на стълба разкрачен,показваше гинеталите си,Петков бе поканен в 7/8 този пък пък говореше как фикалите са яли министрите на ГЕРБ на Борисов . В предаване за избора на БСП комунист с тесни дънки показваше генитали. Боже какви изроди боже. 80 000 хиляди в бг русфили ,те са убиици и мародери,ако пристигне помощ от раша това са екзекуторите и мародерите,запомнете ги .

Дебил. Започвай с граматиката от самото начало и след това се опитвай да сътвориш нещо смислено.

Направи врътката с Корнела. Живи и здрави да са, вече са печелиши и избори

21 век да станеш полицай и да биеш по площадите хората това е голямо постижение в живота.Трябва да дават Нобелова награда на такива полицаи!?Това е сбъдната мечта в живота!?

Няма такава мутра!

Ако някоя сила събере .Георги Марков(онзи "куц "конституционен съдя),Кирил Добрев и Бойко Борисов и ги хвърли в гората,те няма да знаят как да си запалят огън,но иначе в реалният живот са способни да запалят цяла страна:((((

век се скапа да произвежда толкова прости елементарни и посредствени хора като тоя!?Света е потънал в лудост!?

Корнелия ще ви изведе до светли бъднини... като до сега.

СмеКурко...

Кирилчо Добрев да се обажда на Цецо, той може да го приюти в партията си, там са всички ренегадове.

Е, вие сте майстори на високите проценти - от време "оно" така се избирате. На конгреса си прочетете на глас "Поразените" на Теодора Димова и замълчете завинаги.

СССР за 70г съществуване ръководителите и бяха все украинци или свързани с Украйна и до къде я докараха.БСП през цялата и история кога е била най-силна?Когато начело е бил някой от "северозападнала" България.Дааа само Нинова е от там.

Въпроса ми е към онези минуси!Не ми е проблем това че имам минус,искам да знам,какво съм пропуснал навремето в часовете по история или в днешната ситуация:))))

Дрисльо,когато се сравняваш с Лукашенко и правиш аналогия с изборите там помни,че той не почива на бащина слава а е направил нещо реално за страната си.

Писмо от Америка Депутатът от БСП е известен също като „богат младок“ според характеристиката на негови съпартийци. Официално той владее само един ВЕЦ в пиринско, но неофициалният му бизнес, разкрит в BSPLeaks, е твърде обширен и разностранен. Следното писмо от 2011 дава представа за размаха, но и за „дебеловратия“ стил на „богатия младок“. В него фигурира един друг Иринков, също любопитна фигура. Изтеклите имена отварят нови, интересни теми за разследвания на недекларирания бизнес на депутата, управляван чрез мрежа от подставени лица. From: Kiril Nikolaev Date: Sun, 24 Apr 2011 23:30:15 +0300 (EEST) To: Eli Mileva Subject: Елче,питах те дали ще ти липсвам ама ти не ми отговори. да ти кажа ти на мен ще ми липсваш. виж,америка е далече,всичко се случва моля те да следиш нещата в офиса. разчитам на теб. 1.Пепи да работи актимно в белчин. озеленяването да стартира с мацката.моята мариана е говорила за настилката просто е подсещаите. откриване 1 юни. 2. Мариана да се види с Елка и моята Мариана да оправим данъците на апартаментите. аз си плащам моите +морето. елка и мариана техните. в гоце делчев марчето ги е платила. остава банско. звъня ми чичката и иринков. питат колко от заема за униспорт е останал. свържи марияна с иринков оше първия работен ден. това е важно. 3. за митио остават бензиностанциите. да подпишат с петрол и да ги пускат. когато са готови с нещата за безден да пускат едно писмо до кмета че се отказват, но пържо ония да си платят и да вземем бензиностанциите. 4. тачето този месец да е приключил- Ясно ли е? 5. за теб остава да оперираш Валката.АААА забравих Важно е- Янко преди да разеля парите от месеца да изпрати справка на Марияна. мисля този месец аз да кажа как ще делим. за сега това е. майка му да еба ще умра. яз съм си само за у нас. пиши ми на пощата ако е по дълго а иначе си пищем на блекбърито. аре съзраве.ааа, да пуснеш 25 на оня дришльо но след като ти каже телкията че нещата работят. и да прехвърлите апартамента на оная лекарка. прибрах 10 остават още 2500. ох сигурно има и още ама ере чао. и ако умра да се грижиш за нещата. Иво Инджев

в гр.Гоце Делчев и цяла Пиринско Добрев губи, защото си го знаят колко е проооос ако не вярвате да оня дришльо да се преведат парите но само кога каже Телкията справка на Марияна. Мисля този месец аз да кажа как ще делим. ... оня дришльо, но след като ти каже телкията че нещата работят.

Абе цър,,,ул научи се да пишеш и престани да се друсаш докато пишеш тези небивалици

Успялото дете на партията Как ГЕРБ обгрижват един от основните претенденти за лидер на БСП

Цял ден гербаджии повтарят същата мантра за лукашенко. Поне стана ясно кой е троянския им кон. Нормална победа на Нинова - все пак е най-позната от всички на редовия избирател.

Кирчо мазута:))))

Лайн@р киро и мъж?

Какви мъже сте, защо не приемете загубата с достойнтво, а плюете срещу партията, която твърдите, че много обичате! Срам и позор за вас!

С избора на Сланинова е гарантирана изборната победа на ГЕРБ.

как сега ще заработваш пред прасетат и гешефта! друго ще е да контролираш партия и депутати,щеше да си вдигнеш мизата,но те не огря. Пак ще си шматка проста

са ви викали вълците по Гоцеделчевско.Не само мязате, досущ вълци,ами и постъпките са ти вълчи

Кирчо, но и ти се държиш идиотски. Как ще спечелиш така? Първо се иска истинска лява партия, а не постдругарска и второ измежду вас има много малко читави хира и ти не си измежду тях.

Нинова и прочее мошенници... НЕ разбрахте ли , че НЯМА да стане вашето.. Продадохте се.. Осрахте се.. не излъчвате необходимата почтенност и духовна хигиена за да ви повярва някой НЕплатен.. Миришете.. на Скудоумие, Подлост и Продажност.. Разлагате се като политически трупове.. воните.. Изчевайте кой откъде е .. и се молете.. народът да ви забрави и прости..

Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България“, коментира Арман Бабикян. След това в разговор с хора наоколо бащата на фалшивите новини обеща, че ако на 22-и септември на площада няма поне 40 000 души, това може да е последния им опит за Велико народно въстание. На последното такова тази седмица Триото събра няма и 6 000 протестиращи. Припомняме, че вече все по-упорито се лансира версия в социалните мрежи, че триото има да връща пари на своите създатели, заради неизпълнен ангажимент за сваляне на правителството до края на септември.

Отровно трио= смръдливото трио

ти си кофчеждникът ли да та таков в шматарока насран

Днес в България всичко е нагоре с краката! От което печелят големите Фамилии. Я мафиотски, я… арменски. Емблематична е една такава – Халваджиян! Ма много са хитри. Разделили са се на два клана, плуват покрай два бряга и никога няма как да се удавят. Джуди Халваджиян е протестър, Неговите „Господари на ефира“ громят властта. Синът на Маги Халваджия – Бедрос, е оператор на протеста. Брачедките на баща му – недоволни фейсбук-тетки! Майка му – и тя. Бащата Магърдич и той го раздава независим. Вчера „Маските“ ще се запомнят с две неща – безумието да излъчат Николина Чакардъкова без звук. И да рекламират Отровното трио цяла вечер. Чудесно, така се прави протест в ефир! Глупавото е, че цялата фамилия Халваджиян е на хранилка в „Нова телевизия“. Прехранва се с милионите от Кирил Домусчиев, личният олигарх на Бойко Борисов. Целият Халваджиян-клан е на издръжка в телевизията на Домуса – синове, братовчедки, братовчеди, учинайки, шуранайки, всички цицат от „Нова“. Чакат и внучето му да навърши години за хонорар, за да го вмъкнат я в „Маските“, я в „Капките“, абе да капе отнякъде. Мамка му и прасе, как така в работно време печелиш милиони от човек, срещу когото в извънработно крещиш, че е част от Статуквото? Що за шизофрения? Печелиш от Пленената държава, срещу която протестираш? Ще се окаже, че единствения честен на площада е Йоло Денев! Ама той луд, бе… ПП: Маги, след Цветан Цветанов, ти си човекът с най-много снимки с Бойко Борисов в интернет.

голям мръсни си,мръсен подлец, крадец и лъжец. Ама гроздето е кисело, а.

това издънките на бившара ком. номенклатура

кои бивши и настоящи политици имат одобрени европроекти и какви!?

ИЗБРАН НА 80% НА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ,А ТОВАРИЩА кУРНИШЕНКО ,НА 81%.ХВАЛА НА ПАРТИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ.

а някой да е избран с 19%

КОЛКО ДА СА ЧЕСТНИ?

Този тип е толкова нагъл колкото Бойко! Лика прилика! да си взема багажа и вън о БСП! Негодник!!!

Кирил Добрев бе задържан за трафик на валута на Калотина по време на югоембаргото... а на Курнелкия Сино е у Америака.... социалист(комунист)... в гетотото ....

Да Добрев бе задържан, а защо на Нинова синът й да не е в САЩ! Какъв ти е проблемът?!

става дума за морал,но и за жизнен стандарт предпочитания на сина й

Предава партията си за пари, като баша си!

След известно време - три месеца преди да обяви, че ще се кандидатира за председател на партията, Добрев води същия разговор и с Димитър Иванов. И него го моли за съвет. И съветът е същият. Иванов го предупреждава, че излизането му срещу Нинова „ще е катастрофа за него“. И го пита: С кого ще управляваш, ако станеш лидер на БСП - с ДПС ли? Отговорът е: Не, с ГЕРБ! Защо въпреки тези съвети и предупреждения Добрев влиза в битка, която знае, че ще загуби? Как така три години вървиш до един човек, който ти поверява партията, който ти дава възможност да печелиш чрез партията и в едни момент ти решаваш да го предадеш?

От 79 обществени поръчки фирмата на Добрев е спечелила 34 855 560,33 лв. И това е само върхът на айсберга. Това не е бизнес на пазарен механизъм. Това е партийно-държавен бизнес, който се гради на гърба на партията с помощта на държавата, която към този момент се управлява от основния политически опонент на Кирил Добрев.Няма нищо лошо - да имаш бизнес, да въртиш фирми, да работиш, да демонстрираш размах.Проблемът е в грубото противоречие - от една страна се правиш на тежка опозиция, от друга страна да стоиш с протегната ръчичка пред управляващите и да чакаш да ти дадат обществени поръчки, да ти дадат да строиш, да ти дадат да зареждаш с горива.

В правителствените среди на най-високо ниво не се крие, че Добрев има „пряк пък до Влади Горанов“, докато беше финансов министър, и че заедно „уреждат“ парите за кметовете.Малко преди да напусне министерския си пост Ивайло Московски казва на висш партиец от „Позитано“ 20: „Не мога да издържам вече, ще се махна, далавери отвсякъде, всичко е пробито, каква опозиция сте вие, оня ден подписах на Кирил Добрев 6 милиона от Железопътната структура, наредиха ми отгоре!“