17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоталитарна му работа

Киргизстан, Казахстан, Бимбинистан... това са феновете на Путин! Глупави Мурзилки, там ли искате да е България? При диваците? Ами, аз не искам. Пък вие палете кашона към Бимбинистан. Там ще си ви е чудничко!!! Даже ще ви подарим по една тюбетейка на изпловодяк... :)))) Само да се разкарате, само да ви няма да не ви берем срамотиите!

Ето го лакмуса. Ако утре някой забие руския байрак на връх Мусала, българската полиция ще търси ли извършителя. А ако някой сложи украинския байряк на Елбрус руската полиция ще търси ли извършителя????

Скоро само по гробове ще се веят укрознамена!

Уй за усраина :)

До някоя и друга година Китай ще си слага техните знамена там

Да го хванат и да му забият укропедалския байряк у гъзо!

Ами той Путчин е украинец по майчина линия. Така че що да не забият. Той как го наби на майчината си държава.

Да кръсти върха си с име на джудже тая велика държава от евразииския икономически съюз.

Ние па може да прекръстим Мусала на Зеленясал чифут :)

От Сталин!

Абсолютна укронаглост, да си ръгаш укрознамето на чуждо място. Най добре да го запалят

Същите които организират гейпаради.

Финк, Эйжен, 1885-1958, латышский и советский прорицатель сказал: «Вы увидите — могучая Россия рухнет, как карточный домик. Как только народы, живущие в ней и вокруг нее, будут свободны, так они разорвут на части Россию! Люди, которые были под русским игом, как только они немного укрепятся в своих собственных внутренних делах, изгонят власти русских из своих земель. И они этого заслуживают. Последние российские границы я вижу только вокруг Москвы, Ленинграда и Белоруссии. Там останутся только все большие махинаторы, которые не захотят работать, и они станут нищими. Затем, в поисках лучшей жизни, русские разбредутся по всему миру». Время территориальных империй давно прошло, только отстающая часть России мечтает о потерянных нерусских землях. С 1983 по 2047 год – век Скорпиона, когда каждый должен идти к своим крепким корням, мудрости и добру, а не расширяться силой и сеять смерть в других народах и землях.

А вазелинче си купи :)

Тази украинска сигурно е русофилка. Тя знае, че Украйна ще бъде част от РФ.

България е верен Брат на Русия ! Който окачи и знамето на СОС , ако има начин Укрите Прости могат да поставят тяхното тъпо знаме отгоре тъмно отдолу светло , дори и във външния Кенеф ! Тъпи и болни Идиоти са Укрите -Боклуци и да се ОМИТАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Мале, какви малоумници. Търсели кой е сложил знамето. Все едно нещо лошо е било направено.

Сериозно!? Връх Путин? Нещо джуджак да им говори

Ма то имало и връх Путин!?

Слава Руского Брятского народа

Блядского

на белогвардейците (украйнците) все не им стига: на общини, на гробове на планински върхове забиват знамена! ако се ликвидира украйната проблемът ще ичезне!

Баце, какво общо имат белогвардейците с украинците, освен че се бият с комунягите в пределите на старата Руска империя. То тази Руска империя се крепи на самодръжци като Путин, иначе и нашите родственици волжските българи или пък якутите, или чеченците ще се отцепят така както го направиха республиките от СССР-а:) Украинците просто имат нещастието да имат такива съседи като Русия и Полша, те винаги са се "обичали" много, и затова винаги е имало бой и секс между тях. То и ние така се обичаме с нашите съседи:) Принципно цяла Европа е така, замразени конфликти, ама Русия реши да премине към гореща фаза, малко кофти решение на техния самодържец, бас ловя, че са го купили кукловодите-трилионери за тази игра...

Няма тъй велика кат Россия втора ня Земята

В България най-високият връх кой беше? Путин?

слава на алаха или нещо от сорта. Няма нищо общо с Путин

Блогър Золкин след разговор с 200 руски затворници: Не мислех, че може да има толкова глупави хора. 90% от руските военнопленници са сива маса без мозък, те не излизат извън своя малък и незначителен свят. Също така, в рамките на проекта на Министерството на вътрешните работи Търсете себе си, бяха обработени 30 000 запитвания, които бяха поискани от роднини от Русия в търсене на войници в украински плен. Това съобщи Владимир Золкин, блогър, журналист, координатор на проекта на Министерството на вътрешните работи Търсете своите.

Запада умре але але але

Ей лайна прозападни Русия печели яд ли ви е

Украинските по ги бива за секс. От опит знам, много са изобретателни

Другия път пробвай и с жена, добри са да

По принцип върхове и урици са кръщават на починали хора. Може би Киргизстан е изпреварила малко събитията.

Mръсни долни украинци, това знаме е все едно на нацистка Германия с пречупен кръст. Западните украинци са до един нацисти и убийци!

В Украйна жените са по-куражлийки от мъжете. И са хубави, пущините ... Мъжете за нищо не стават, освен за пушечно месо на САЩ

Путин е върха!

Връх путин е най-големият връх в живота на путин.

Знамето е поставено от Костя Копейкин руския масур

Как може да се осере небето? Лесно - правиш си жълто знаме на син фон - хоп, Усрайна.

Слава России победа будет за нами.Смертъ нацизме

Еби си майката.

Прошка за диктаторите няма.

До тук разбрахме, че хулигани са кръстили връх в Киргистан на военнопрестъпник. Срам!

Добре, че е тази новина да им се спомене името на киргизите.

Тъпи хохли ... Затова Украйна ще бъде разделена на 5 части. По една за Русия, Полша,Унгария, Румъния, Словакия ... Ще имат много знамена, да ги развяват на много върхове.

Айдеее, американците казаха, че сме дали МИ-8 хеликоптери и ремонтираните преди няколко години СУ-25 самолети на Украйна. Защо ли нашите медии нищо не говорят за това ?!?!

С тия ми-8 голрма работа ша направят

Хеликоптерите, майната им. Самолетите са голям проблем за нас, защото това беше единствената част от авиацията ни за подрръжка на малкото наземни сили, с които разполагаме (от миговете летят май само 3 броя). Ремонта на СУ-25 ни струваше 85 милиона лева, а и бяха модернизирани, не само ремонт на железата!!! Новината е от Foreign Policy.

Споко, пич, към 2040 година ще получим няколко самолета Ф16 за бракмите, които сме дали. На честна американска дума:) Принципно тези Су-та вече не ставаха за нищо, макар и модернизирани, дано поне сме ги спазарили по-добре, отколкото тия Фки дето ги платхме и ще ги чакаме още 10 години...

Платен руски той пише щот Русия щеше да знаеш че ние летящи самолети СУ нямаме от години. И самолети СУ не сме ремонтирали. Ремонтирахме миговете нещастно платено руско тролче.

Щеше да знаеш че нямаме нито един изправен самолет СУ. Но ти не си такъв и затова пишеш глупости и сам се издаваш. Ако беше българин щеше да знаеш че единствените все още донякъде летящи самолети в България са миг. Но ти си просто един руснак на който работата му е да пише коментари.

Ти или са на 18 години и още тичаш да си играеп на войничета или не можеш да четеш. Су-25 не са изтребители и не се ползват за патрулиране на въздушно пространство, затова слушаш само за миг, че летят. А Су-та си ги ремонтирахме (ремонта завърши преди 2 години), те са подръжка на пехотата - наричат се летящи танкове. Не сме били ремонтирали СУ-тата, Боко ги ремонтира и даже се гордееше с това, даже се говореше, че те са били размената монета с останалите "партньори" в парламента, за да купим американските Ф-ве - да се даде съгласие за закупката. Я питай Арестович, той ще ти каже истината.

Сега украинското знаме се вее къде ли не (дори и пред столичната община). Важно е къде не се вее - в Мариупол, в Херсон, а скоро и на много други места.

Ако зависи от орките на Костя Копейкин и връх Шипка ще го прекръстят на връх Путин!

Глупости

98% от болните от Маймунска шарка са мъже над 20 години отдаващи се хомосекссуализъм с други мъже. Да се притесняват ПП, ДБ и избирателите им.

Набили го на Путин.

Еййй и в Русия почнаха да му го "набиват" на Путин :D

Първо си извади вибратора отзад ...

Какво работи си говориш пред огледалото бе, блядке? Ай ай ай :D

Хохлите са надути балони, които ще фръкнат от глупост.

Айде провикна се Киргизстанския паша от Бишкек: - Айде я идете и я уловете тази смела украинка . Айде я идете и я уловете украинка . Нито я колете, нито я бесете, най при мене доведете я. Имам да я питам, питам и разпитвам, кой заби Украинското знаме в задника на Пути н? Кой уши байрака, кой му тури знака смърт путлерофашизма или свобода? Айде провикна се смелата украинка : - Аз уших байрака, аз му турих знака смърт путлерофашизма или свобода. Щете ме колете, щете ме бесете, аз съм УКРАИНКА НЕ РУСКА КУРВА .

ТЪП коментар !!!

Аз не можах да разбера коментара на олигофрена Щерев, но пък не ги и чета целите, нито му слагам минусчета. Не си заслужава. Просто, като видя коментар с този ник и превъртам с мишката надолу.

Браво Шерев- разби ги :)))) Кой му го тури на Володя това име на путка :)))

Хубава работа, ама украинска. Още една голяма победа след спечелването на Евровизия.

Да прегледат камерите сложени на върха на планината.

Баси и рязаните натегачи. Ако Жужо си извади малката пишка тези дружно ще се надупят.

Аз го забих на връх вагинин

То пък едно знаме - жълтуресто. Където и да го слагат, украинците все се излагат. Има го и на софийската община

наща ощина седи редом до гей знаменцето.

Киргизстан е на второ място в списъка на топ подлогите. Возхищение болгаров не може да задминат колкото и върхове да кръстят на джуджето.

а вие сте на първо. човекът е казал в прав текст, че не иска украинско, а киргизстанско, а вие пак дуднете ли дуднете путин това путин онова.

това за възхитените българи разбра ли го?

Абе, спиртак, по цял ден и цяла нощ ли трябва да тролиш, за да изкараш за шльокавицата?