Кипър въвежда здравен пропуск във всички видове обществен транспорт

От чужденците, пристигащи със самолет, ще се изисква представянето "Cyprus Flight Pass" в електронна или хартиена форма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали беше конспирация?

За първи чувам,че в ниикозия имало градски транспорт-такива там не забелязах, и не съм ползвал. Но проверих-чдо на чудесата-имало такива. Това, което искам да кажа-в никозия се придвижват с коли-лични, или с таксита. Автобусите от градския транспорт са невидими, но явно се ползват от филипинските мигранти, които ще бъдат прецаканите от ограниченията, а не кипърците.

Това е върховна простотия! И ваксинираният, и здравият и преболедувалият, могат да бъдат разпространители на корона вируса!

Е това не е старо. Аз ходих юни беше същото с този документ. Защо се представя като нова информация?

"Ковид-пропуски, удостоверяващи, "че човек не е разпространител на коронавирусна инфекция"". Чай малко, ся! Това значи, че никой не може да ползва нищо, защото набодените доказано разпространяват чумата. Или преводът е 1:гьотере.

само смъртен акт е реално удостоверяващ че не разнасяш заразата

Предлагам ДА ОТМЕНЯТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ и ПАСПОРТИТЕ. КОВИД паспортът е УНИВЕРСАЛЕН. ... След СВЕТОВНАТА ПАНДЕМИЯ е ред на СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ.

Ковидфашизмът ЗАпочна! Честито на печелившите, а другите да пият по една студен.....водица....

Хайде да са ви честити задължителните "безплатни" ваксини. Ваксинирайте се за щастието и благополучието на нЕкои.

Лицемерие на квадрат.Как ваксинационния паспорт доказва,че "не сте разпространител на ковид инфекция" като вече официално е признато,че вакинираните също са разпространители?

Ковидидиоти.

Слагайте направо по една жълта шестолъчка

Дано не почнат и в България с тия простотии. До сега съм доволен от служебното правителство - ще е тъжно ако изкарат хората по улиците за такава глупост.

Да виждаш някой в Кипър да е излязал на улицата??

Статията има снимка

Хич няма , нито в Италия, Франция, Гърция итн хич, ама хич не протестират ! Ако чакаш да видиш такава новина по казионните медии , няма как да стане !

Имаше протест. Може би най - големия досега 20 000 души. Аз живея в Кипър и знам. Но не го показаха никъде. Няколко идиоти потрошиха сграда на телевизия "Сигма" в столицата Никозия. И само това се знае за целия протест. И тук само това повтарят. Нито дума защо хората протестират, нищо. Съпруга ми и семейството му бяха на протеста. Аз бях на работа и не можах да отида с тях. Поли цията използва сълзотворен газ за да спре протестиращите

Новото правителство със сигурност ще направи същото и у нас. С края на ГЕРБ идва и края на демокрацията.

То и с края на Сталин са си мислили че свършва света....

Никой няма да изкарат, каквото и да направят, защото сте мързеливи и страхливи. Ще чакате съседа да иде на протеста, а вие ще се надявате полицията да го набие по телевизията.