Ким Чен-ун след изпитание: Готови сме за реална война, която да повали враговете с един удар

Сеул допуска, че през следващите седмици или месеци Пхенян може да проведе и ядрен тест

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун след изпитание: Готови сме за реална война, която да повали враговете с един удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф, и този се развихри...аман

мама убавеца убаф убаф та чак дрънка ама да внимава един удар ама сърдечен и айдеее

у нас само се дърдори за президентска република -https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12784040 - а в северна корея тя е жив организъм против волята на народа на Корея

Убитаците от раша и сев. корея все се готвят срещу заплаха към тях и после нападат. Толкова са скъсани, че нямат много избор. Запада спи и ще бере ядове.

Добре е Америка и НАТО да си посвият перките и да спрат с малоумните си копнежи за световно господство! Има много силни и подготвени играчи в световен аспекс и ситуацията става много напечена! Определено се наблюдава преразпределение на силите в световен аспект, а дрисливите, самовлюбени американски терорисчета все още се правят на недоразбрали, след като успешно унищожиха редица държави!

"Боже , колко мъка има на тоя свят , боже!"-казал Моканина след международното изхождане на др.Ким Чен Уй

Ким и Путин заедно в единен строй …. на лудналите.

Той и Моамар Кадафито всеки ден обявяваше война на САЩ, но . . . . . .

Няма как - ще си останеш главанак!

Хайде, баце Ким, наритай дъртия посран памперс бай Дън!

Пълен с дебили тоя свят...

Този сто килограмов балон, само за война ли мисли, или за достоен живот на горките хора в Северна Корея? Не знам какви са тези майки, които раждат такива ид...оти като този отвратителен дори на външен вид така наречен мъж, както и учителя му от русия- малката мухоморка.

в азия достоен живот е да умреш за императора, от хиляди години е така в цяла азия

При евентуален конфликт няма да се сдържи и е в състояние да причини много поразии без да му мигне окото.

САЩ и пуделите им да не се гъбаркат с него и няма да има проблем.. може би? Само като идея?

Ей, комплексирана руска подлого, друго си е Русия да дрънка оръжия - тогава всички трябва да се радват и да мълчат, така ли! Хайде спрете се с инфантилните си желания за войни, защото точно ти глупако пръв ще си заминеш, ако има война, а тия уроди само това чакат, за себе си са се погрижили, щит ще им бъдеш ти.

То е ясно кой предизвиква конфликтите, но в коментара си не съм имал за цел да го назовавам. При всички случаи ще е на страната на Русия ако стане патакламата (по-добре е да не се стига до там), просто се усеща мерака на Ким да премери сили със САЩ.

Те дрънкат оръжия ти си дрънкаш лабията... Фактите говорят, че САЩ са провокирали над 70 въоражени конфликта преврати и покушения за последните 60 години. А Русия и С.Корея НУЛА.

Сериозно ли? Верно ли нито един от Русия? А Украйна? Или и там САЩ са нахлули в чужда територия и САЩ са я окупирали и САЩ стрелят по мирно население? АААААА, сетих се, Украйинците сами се окупират и сами се избиват, защото САЩ така са им казали, а Русия се опитва да ги спаси - даааааа, забравих, че това е теорията ви? Доста тъпа, но няма как да ви я избият от главата! И, докато има теоретици, като вас, заплахи от войни винаги ще има! Само да споделя за Русия никак не е нула резултата, никак, но на вас това не ви е удобно и ние всички го знаем.

Играч! Голям е тоя. Луд респект!!!!

Да, голям, ама идиот! Също като теб щом му сваляш шапка!

просто му завиждам за хобито. момчето си прави неща, които са му интересни. и му се получава има талант.. това, че има посрани идиоти, които спичат много слабо ме интересува. не може всички да се занимаваме с бродерия и дърворезба...

абсолютен ИДИОТ!!! Същият олигофрен като пиздин!!!

" Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

Това е Путя с дръпнатите очи. Едни и същи глупости повтарят.

ами и той е с дръпнати, и двамата идват от монголските земи

Време е Ю.корея да се обедини със Северна.

Ok, ама първо Северна с помощна на фашист Путлер и другите от бандата, да построи същите заводи и да стигне същия стандарт на живот и технологично развитие както Южна Не може векове наред пролетариите да грабят от капитализма наготово

Браво на корейците, остават една от малкото независими държави.

Кой е независим?! Нали ако им спрат вноса на храни и продукти са умрели от гъдел тия петолъчки

те са им го спрели бе гений

Тия гниди няма ли кой да ги изтрие от лицето на земята, заедно с тия психопати и шизофреници от комунистическата им партия?! САЩ твърде дълго ги търпят! На днешно време няма място в нормалните общества за такива като тия комундели и кремълски джуджета!

Поредното шизо! Ама толкова си приличат с Путин! Къде се пръкнаха тея изроди, само война в главите на комплексираните момченца с неизживяно детство. Ама ние не сме играчки бе уроди, реални хора, с реални съдби сме и искаме да живеем, а не да умираме, заради неначесаното ви его.

Просто е - като няма избори и нови млади мъже, старите изкуфяват и им щукват тъпи идеи.

Кой е по-голям идиот? Този Ким или Ким Пут Кин?

още не е ясно - борят се за първо и второ място. Лошото е, че излъчи ли се победител ние ще сме облъчени.

Най-големия идиот е БайДън! Всички други са далеч след него!!!

това му казват будалък .

Още един малоумен азиатец, търсещ внимание..

Тоз пък.......