Ким Чен-ун се срещна със Си Цзинпин, говориха за Тръмп

Обсъждана е нова среща между лидера на Северна Корея и президента на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун се срещна със Си Цзинпин, говориха за Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам тука русоробските тролипутинци се разливат от умении колко бил умен Ким. А това,че е абсолютен диктатор и държи в робство собственият си народ явно само ги вдъхновява!

Ким е абсолютно зависим от Китай! Китай ако спре износът на гориво да речем за С Корея и регимът до два месеца е паднал! Тръмп натисна много здраво китайските фирми да спрат контрабандата за Ким,чурдиса самолетоносачите покрай Корейският полуостров и дебелият Ким клекна!

Ким Чен-ун - швейцарски възпитаник. А швейцарските ученици са най-добрите в света. :))) 3-те най-важни неща в живота са образованието, образованието и пак образованието.

Човекът Ракета, както го нарече старчока със сламата на главата и изкуственото чене, ще се окаже изключително добре подготвен за лидер. До този момент откакто е на власт всички негови ходове са меко казано брилянтни. Поне засега няма провал, поне ние не знаем за такъв. Предричаха му крах, но уви - не се очертава такъв.

Точно това казвам за него всеки път, когато в компанията заговорим за политика. Но хората масово го смятат за "маймуна с картечница". А всъщност той няма грешен ход - изигра брилянтно ролята на "луд диктатор с ядрено куфарче", за да покаже, че държавата му може и ще бъде независима. Сега вече участва в преговорите като равен - резултат както от брилянтната игра, така и от отличното му образование. Безспорно е един от великите лидери на нашето време.

И двамата пресолихте манджата много! Получава инструкции от Китай, сам не би се справил ако ще да е най-великият лидер на планетата. Няма ресурсите...

Честит Рожден Ден, другарю Ким! Желая Ви само възход нагоре по политическия и житейския небосклон, крепко здраве и дълъг живот! Искрено Ваш: верен почитател и последовател от България