Коментари - Ким Чен-ун посети мавзолея на баща си по случай годишнината от рождението му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно нещо е човекът.

Клоунада на гърба на изстрадал народ. Вижте южните им братя къде са.

Шмульо, вземи нещо тежко и се измаай яко по кухата тиква.

Ти виж ти къде си. Те са 25млн и са удвоили населението си на 20г въпреки блокадите и несгодите. А "европейска" (визирам, член на ЕС, затова са кавичките) и натовска България е на път да изчезне от картата. Без Война за същите 20г имаме 30% загуба на населението!

Нанси Пелоси е на 70+ години и от 28г е шеф на камарата в парламента на сащ. КОЙ иска да управлява вечно? А Меркел от колко години управлява "демократично"?

Българите живеят в европейска държава, която е член на най-богатия съюз от държави в света !!! Ние сме най-бедни, обаче сме най-бедни от най-богатите !!! Всяка диктатура съществува , като се опитва да изопачава истината за античовешката си същност !!! Северна Корея е типично царство, в което властта се наследява !!! Парадоксът е , че нагло е наречена "народна , демократична република" :((( ГАДНИ ДИКТАТОРИ :((( Ако тази отрепка отвори границите, ще остане сам със статуята на баща си , всички хора ще се преместят в Южна Корея !!!

Колко болно комунистическо копеле трябва да си, че да се радваш на този режим?? И защо по дяволите никой не тръгва на там или в Русия, а стои в западащия се беден ЕС ?????

На снимката един от генералите не си е на мястото!!! Лоша работа дано никой не го види защото ще бъде обвинен в измяна на режима и разстрел.....

Слава за Ким Че Ун ,слава за Северна Корея ,хайде сега феновете на Рада дълбоката да вият хехехе !

Вижда единственият човек в тази страна, който се храни добре Поданиците му вярват , че може да предсказва времето и всичко до което се докосне е свещенно

Най-бедни сред богатите, но за това си взнасяме боклуци от африкански държави ... остави тези мантри ние сме на сверлинни години от богатите европейски държави и НИКОГА няма да ги стигнем, защото първо самите те не кскат да ги стигнем (не им трябваме като ях) и второ имаме много особена народопсихология (сигурен съм че повечето от нас разбират за какво говоря) А колкото до Северна Корея , колко от вас са ходили там и са видели с очите си мизерията и града ... сигурно не им е леко на хората там, но дърцава която има СОБСТВЕНА ядрена и космическа програма ... населението не се храни с корени и не се удвоява за 30години .. така че блажени са вярващите

Аз

Северна корея наскоро отвори ютуб канал: 푸옹 Phuong DPRK Daily. Има някакви претенции за официалност, не знам как точно се поддържа. Та е много поучително да се попогледне там, за който се интересува. Особено за по-дъртите сред нас, дето са виждали официална комунистическа пропаганда и имат някакви умения да прозреят истината зад нея. Та... Северна Корея... Тъпо, ама не по-тъпо от каквото беше при нас преди 30 години. Направо същото. Има диктатура, има промиване на мозъците, няма концлагери, никой не те преследва за кръстче на шията, няма публични екзекуции и никой не екзекутира хората с базуки. Иначе, екзекуции си има. Хората наистина бягат в Китай и Южна Корея и се опитват да си уредят живота. Някои от бегълците намират на хляба мекото и си плюят страната, защото това се оказва много доходно. Но това са тези, които са си боклуци нявсякъде. Георги Марков се едно... Повечето от тях се оказват и престъпници.

Много елегантно. Стил "Гестапо".

Прав си. Живея в Европейска държава. В Германия живея.

Разбира се. Особенно то е, че там присъдите са семейни и до трето поколение. " Врагове на народа" така да се каже. (И тук си беше така. Да имаш в семейството " враг на народа" си беше дамга за поколения напред. Както и " активен борец" привилегии за поколения напред) Чак четвъртото има право да излезе от затвора Причината е ясна - роби. И нема нужда да гледаме офицялната пропаганда на диктатора Има доста клипове в тубата. На руски туристи чат чат им позволяват да посетят страната Най- интересни са нещата които са успели да снимат извън офицялно разрешената програма И те не са като при нас преди 1989 Много по зле са. Хората да много по зомбирани. А в очите им - тъга

След 20 години гей хунвейбините от ,,Последната лаборатория на седмият ден,, ще се кланят на баща си фетулаах Костов в джендър мавзолея в Драгалевци!

Странен народ. Дали са свикнали, или са кротки от страх? А вожда им все по-дебел става, пък хората около него всичките са слаби.

Брейй, като статуи са (пиша за хората на снимката), а кожения шинел на Ким е направо класика.

Свикнали са, а и вече имат тотално променено мислене за житейската действителност. Според мен, за тях на този етап друга алтернатива е трудно постижима, да не кажа невъзможна. Авторитаризма и тоталитарната идеология са толкова дълбоко вкоренени в съзнанието на тези хора, че евентуална промяна на ситуацията на този етап би била пълна катастрофа за тях.

Ще дойде ден, когато тези хорица ще изхвърлят наследствения диктатор и ще си построят нормална държава, както южните им събратя. Или пък ще се обединят, което е още по-добре - един народ са. Тогава стават световна сила.

Аз

То комунизмът беше 40 години, бе. Какви поколения... кога успя да съб ереш статистика?! Имаше врагове на народа - през 40те и 50те години. Имаше и активни борци. Вкл. и 40 годишни през 80те, дето не бяха виждали капитализъм. Абсолютно същите ги има и сега - викат им жертви на комунизма и дисиденти. Човещинка, кво да прайш... Тя... хубаво е да се гледат клипове - като не можеш сам да отидеш, поне така да натрупаш впечатления. Ама после трябва и да се мисли... Ама с тос правопис...

Аз

Странен. Също като нас. Преди 40 години ням аше никаква разлика. Ама хич. Трябваше пак руснаците да ни правят революцията. И сега е същото, ама се иска мислене, за да се види.

Аз

Не е толкос просто, Джаки. Я виж нас - направихме ли нормална държава. За обединението, пък, питай източногерманците дали се чувстват равноправни със западногерманците и защо радикалните движения се раждат все в източна Германия.

Велик, Страхотен, Неповторим - Ким!

Те до скоро и комунистите правеха теманета и се гъзурчиха пред пияндурника и национален предател Георги Димитров в мазолея му. Въобще комунистическа му работа...

При социализма и комунизма има сняг. Няма глобално затопляне. Това е.

Добре, че бяха , Маргарет Течер, Хелмут Кол, Роналд Рейган и глупавия експеримент на рашките Мишата Горбачов, иначе все още щяхме да си пишеме писма с прятелчета от братаска русия и северна корея

Аз

Не само комунистите. Всички.

Аз

А сега е друго, щото споменатите промениха държавата. Не и хората. Ние сме си все същите. Само малко по-тъпи и по-необразовани от едно време.

Дир-ът иска нещо да ни каже илиподскаже с тази новина, но ние 80%-вите не вдяваме. Потърсих помощ (подсказка) при водещите новини на New York Times, Reuters, AFP и Spiegel + Агенция Новости и ТАСС, но никой от тях не е разбрал за това знаменателно посещение. Явно Десислава е надушила нещо много значимо за световната история. Браво! Само така и напред! Дир.bg makes Bъlgaria great again!

Ясно е , че сте ляв , но не е ясно защо сте ляв , щото сте умен :))) И, другарю, ИМАШЕ РАЗЛИКА !!! През 80 -те години баща ми , Бог да го прости, беше спортен лекар и отиде на някакви състезания в "братска" Северна Корея !!! Върна се като ударен с парцал !!! Навсякъде е имал по двама милиционери за "охрана", а когато са се разминавали с корейци по улицата, хората панически са се дърпали на съседния тротоар !!! :(((Навсякъде имало плакати на ким някой си, може би ким първи, не помня :))) Огромни булеварди без никакви коли , огромен стадион с коптори за поддържащия персонал !!! Баща ми не издържал и се изкодошил с милиционерите, че сигурно ким ги учи и как да правят любов - онемели от ужас, а баща ми доста се беше стреснал от реакцията им :))) Та, другарю, защо оправдавате диктатурите , те са отвратително творение на човешката цивилизация !!! Винаги завършват с мизерия и насилие !!!!

Мили мамини комунистчета. Пу, да им не е уроки!

Съветските ченгета са казвали на тези кожи - "тужурка", удобна е за носене на оръжие под нея :)))

Много по-трудно се живее, когато човек има алтернатива !!! Тогава трябва да се грижиш сам за себе си !!! Когато партията , или по-точно, тулупът с кожената мантия се "грижат" за теб, трябва да си доволен, че си жив :(((

за родните безродници, които продължават да гласуват за партията майка (бкп-дпс) :)))

На 40 години? Тезе които са вкарани в лагерите веднага след победата на комунизма в Северна Корея . Както стана и тук след 1944 , на колко години са сега? Или според теб са били на по 1 годинка Или тези които са вкарани след това - били са без семейства? Що толкоз го защитаваш Прасчо? Сучеш от две цицки? Москва и Пхенян?

Не се хаби, боклук-"демократите", които преди 10.11 викаха най-силно "ДА живей" няма да те разберат....

НЕ, те не вярват в това, мошенниците -западняци приказват така, че кухите глави като тебе да вярват, че севернокорейците вярват.АКк може толкова лесно на дебилите да се промива мозъка?

никой не може да спре Великият Лидер Император До Живот Си Дзинпин и Мислите му за Комунизъм с Китайски Характеристики - независимо от Трудностите, той ще постигне Китайската Мечта, която съвпада с мечтата на друг Велик Лидер - Ад0лф0 Хитлеру - само сменяте Ариелската Раса с Китайската в трудове на Ад0лф0 и получавате Китайската Мечта на Си! "Национал Социализъм (На Цизъм)" == "Китайски Социализъм" или както още го наричат Комунизъм с Китайски Характеристики. Тази, доктрина дефинира Китай и Китайците като Господари на Света, затова и Китай в момента е Единствената държава с териториални претенции към всичките си съседи. Запада - с преместване на Индустриата в Китай и подаряване на всичкото си технологично ноу-хау, Създаде Чудовище, което ще го Изяде, дори вече го Изяде- САЩи Западна Европа Изглеждат жалки като гниди сред бълхи!

Един нещастен народ , който иска свобода но му налагат друго.

Ким Чен-ун посети мавзолея на баща си по случай годишнината от рождението му, но не и на дядо си Ким ир сен, основател на КНДР.

Създателят на китайския модел на социализъм Мао цзе дун има една фраза че източният вятър взема надмощие над западния, което в преносен смисъл означава че жълтата раса ще завладее света. Това нещо е споменато и от различни ясновидци и е засегнато и в библията.