17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не случайно слънцето изгрява от изток.Япония я наричат-страна на изгряващото слънце.Тези държави от изток ,те мислят с години напред за бъдещето.А за Северна Корея ,тя също е напред,много по напред от колкото я представят..Статията "Севрна Корея :От другата страна на либералните лъжи-има доста снимки,чистота,ред,порядък.Средното образование е задължително.Твърдение на либералите че в Северна Корея се наблюдава недостик на продоволствие и облекло". Наблюдава ли се и днес в Северна Корея недостиг на проводолствие и облекло? Не. Рафтовете на магазините са пълни с продукти. Свободно се продават месо, риба, мляко, полуфабрикати, плодове, зеленчуци, сладкарски изделия и напитки. В С. Корея човек може лесно да намери всичко, необходимо за балансирано меню.Твърдение на либералите,че в СК имало недостиг на енергия.Пак лъжа.Правителството отделя сериозно внимание на развитието на електроенергетиката - в момента тече и строителството на два енергоблока,строят АЕЦ.Северна Корея е единствената страна в света, която има свой "Храм на Науката и Техниката"- гигантски по своите размери научноизследователски център. Според замисъла на правителството този център трябва да съедини в едно цяло корейските конструкторски бюра, да бъде сърце на корейската космическа програма.

Лъжлив руски трол. Има толкова много информация в клипове в ютуб на хора чужденци, които живеят и работят там или са били на екскурзия. Нищо такова няма. Глад, концлагери и сев. корейци, които с риск за живота си бягат от от това блато

Бъзикачи има тук, но както Румънците ни изпревариха, така и Северна Корея, подпомогната от Южна Корея и Китай ще дръпне по-напред и по-бързо от нас...Да сме живи и здрави, пак ще си говорим след това...Те видяха, че това е единствения им път, Китай е пример за това...

Довърши си програмата и опити те и чакат да бъдат пратени и сега ще засили икономиката ..соросоидите нека го плюят.

Убеден съм, че Двете Кореи ще се Обединят. Времето не прощава "Разединението"...

Ядрената мощ на Севера, Великолепната технологичност на Юга и пословичната Дисциплина и Трудолюбие на корееца, ще направи бъдеща Корея СТРАШИЛИЩЕ.

Там където управлява долара има просперитет и напредък а там където управлява рублата има регрес и упадък.Е това е разбрал Ким и сега Северна Корея ще дръпне напред в икономиката и развитието си.И още нещо, по този начин Ким ще отърве и кожата си.

ако това е вярно, ще рече, че още един народ се спаси от раша, и се закачи на мощният влекач на сащ!

Не трийте коментари, в противен случай ще ви обвиняват, че не сте свободна медия, т.е. прокарвате проамерикански медиен тоталитаризъм.

Истината се състои само в едно просто изречение: Там където е стъпил крака на комунистическата чума, след това и трева не расте......... Примери много: Две еднакви германии - едната фалшивата , руската фалира и сега Западна Германия все още и оправя бакийте, които комунягите надробиха в Източната и половинка. Двете Кореи-Южна Корея надмина по ВБПродукт, дори тъпия мастодонт русия. Произвежда телевизори, хладилници, автомобили, кораби, компютри, климатици и хиляди други стоки на световно ниво...Северна Корея е гладна, изолирана от света , със санкции и гол задник. Венецуела-ще се удавят във петрол , а заплатата им 20$, заради крадеца и некадрника мадуро и шибаната комунистическа система. Кулумбия - същата работа-мафия и кокаин за целия свят. Раша: За кремълските управници - златото, нефта, диамантите... За ватенките – само духовните ценности... Путин дели всичко честно и по правилата . (А за българските тролчета-жълти копейки и чеп в задницата) Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Москва падна през 1992-ра без вякаква "гьобелсова пропаганда". Германия е жива и процъфтява, а СССР умря, не се знае даже къде е гробът му! Учи историю, дорогой! В России строили коммунизм. Не получилось. Потом — капитализм. Не получилось. Потом — феодализм. Наконец хоть что-то получилось! Сега гнома путин отива при Тръмп на колене да го мили за прошка. Неудачниците, бившите партийни другари, цървулите и нискообразованите са фенове на Путин но чедата на комунистите милионери и политици живеят и работят в САЩ и Великобритания, ... Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато.

Ти си само за АОНСУ ..

Ikoottva

Явно Китай и масквазия са туш.На кимчо и родата е обещано светло бъдеще и който дава повече -печели повече.Браво на САЩ -те не само приютяват децата на враговете си , те работят за доброто на техните деца.

Браво на Тръмп.Само си показа бутона и Ким развя бялият байряк.

Видях ме му бутона и умните ракети над Сирия!:)) Просто разума надделява!

И Ким чу за тях и се отказа. Явно не е клупав като теб, да вярва на ватнишка пропаганда и лъжи.

Видял си само лъжите на ватенките. Да са ти показали част от паднала ракета ? Глупак. А Ким разум няма, при него действа принципа на дебелата сопа. Като видя че не може да уплаши Америка падна на колене пред санкциите.С гола задница икономика не се прави. На колене падна и лилипута от кремъл, който ти плаща дребни копейки за да драскаш простотии.

Рай за всякакви разбиратели да си чешат езиците тук. С Ким обаче никой няма да търгува, докато има бомба и ракети.

не знам дали е така. Той някакъв от великите демократи ходи там тайно наскоро. Сигурно е обещавал нещо, но се надявам Ким да излезе по-умен от Горбачов.

И кво, ще му дадат Нобелова награда за мир ли?! Няма да се учудя на клоуните от Вашингтон, че са си отдъхнали от лудостта на корейчето.

Накратко: Тръмп говори с китайския президент Си Дзинпин и му каза - или с нас или със Северна Корея, избирайте. Си Дзинпин привика Шишо Ким и му каза - спирайте всякакви опити, че ориз няма да видите повече. ...та така. И САЩ отново победиха, за жалост на съветските подлоги

Ти си гениален анализатор! Типичен български политолог. Победа навсегда за США!!! Дайнов, ти ли си? Аз съм Харалан Александров.

Че те съветските подлоги винаги са губещи и фалиращи. Сега и гнома от кремъл ще ходи на колене при Тръмп.

Тръмпът го срази тотално дебелия мушморок. Щом даде така рязко заден, видял е, че ще яде голата опашка и набързо се отказа от всичко. Така и трябва. И бай Путан ще направи след няколко години същото и ще прегърне западните евроатлантически ценности, като съвсем се сдуха от санкции владението му. Припева за православието и славянството ще остане само мил спомен в главите на нашите сенилни старци-русофили

Ами супер, значи скоро на пазара ще излязат новите телефони Кимсунг.

Казано с други думи - парите свършиха.

Явно Тръмп е голям дипломат, щом успя да убеди Ким че неговия бутон е по-голям.

Ами не, за да развиваш икономика, не ти трябва по-голям бутон, а просто някакъв. Мисля, че ние сме най-добрия пример какво става с икономиката на една държава, като си нареже бутоните за скрап.

много добре. Показа на демократите от САЩ, че Северна Корея не е Сирия или Ирак. Сега започва да вдига стандарта на населението. Нещо като Китай и Русия в по-малки размери. Като цяло източна Азия каза на евроатлантиците да одат да са онодат:)

BajMihal

Ха, сигурно и Южна корея и Япония са смятали така. Като вземете да се правите на анализатори, направо ми е чудно как не са се сетили вас да ви питат. За твое сведение смешко, развитите икономики в източна Азия са точно тези, които са следвали западните ценности и не са позволили на съветския ботуш да ги смаже. Точно сравнение (пряко) можеш да направиш между двете кореи. Погледни и Виетнам, където рашките спечелиха войната и го сравни с един Сингапур. Баси смешниците сте!!!

смей се:) Нещо забрави да споменеш най-голямата икономика. Но по принцип си прав, Китай нямаше да е това което е, ако алчните западни олигофрен-капиталисти не си бяха изнесли производствата там. То същото важи и за другите изброени от теб държави:))

Ха ха промити мозаци от краварска ПИАР пропаганда .Яете колко е зле Северна Корея . По данни на Уорлд Факт Бук/СИМО-ЦРУ/ за последните 10 години Северна Корея се увеличила от 23 на 26МИЛИОНА души тоес населението на страната НАРАСТВА с 300.00О което напьно разбива мита за УМИРАЩИТЕ от ГЛАД .Доказва го и свежия и добьр вид на сервнокореиците сьс зачервени бузи усмихнати и добро телосложение Страната произвежда много зеленчуци плодове но поради планинския релеф изпитва недостиг на ЗЦРНО и ОРИЗ/за които се изисква много земя и вода/.В столицата Пхенян ИМА повече МОДЕРНИ ФУТУРИСТИЧНИ сгради и НЕБОСТЬРГАЧИ от европеиска София. Северна Корея има СКИ лифтове иски курорти с много повече лифтове и ски писти от измисленото и прехвалено Банско . иДОКАТО Бьлгария под вешето рьководство на 1книжника от Банкя е В ТОП-3 по СМЬРТНОСТ в СВЕТА то С.Корея е с даааалеч по добри показатели иес + демография

Абе ти луд ли си да се опитваш да прокарваш комуноидни опорни точки за това колко е хубав животът в КНДР?? Що не вземеш да попиташ не многото българи дето се отишли там в скоро време? Само фактът, че хората от Севера се опитват да бягат на юг, а не обратното, е показателен колко е хубаво да живееш в КНДР! Дааа, ако Ким бе продължил ядрените тестове щеше да ревеш, че е той е непоколобеим и неотстъпва на натиск, сега когато клекна, пак вие комуноидните фигури пак го изкарвате велик!!! Само и само защото отрепката Ким е един от малкото диктатори, които още са с Путин!

BajMihal

Столицата Пхенян не е цялата Северна Корея пич. Ходи си пий хапчетата. В северна корея има хора, които преживяват от ядене на ТРЕВА!!! Ако това е хубав стандарт, защо не вземеш тримцата тролове, които сте тук и да отидете дружно да живеете там в любов и мир?

Не те знам дали наистина си 15 годишен, но акъла ти е като на такъв. Я разгледай малко снимки от Северна Корея и виж, дали ще намериш някой с наднормено тегло, освен вожда им.

гладът е по-силен не само от тока но явно и от ядрената бомба :)))

Заради това ли в България постоянно търкаш БИЛЕТЧЕТА.? А, КОЛКОТО ДО КНДР, има кой да мисли. Там Сорос го няма.

Знаеш ли как ще ти се ядоса Делянчо, като разбере, че си го прекръстил на Сорос?!

stankow

Мощен демарш преди срещата. Корейците държат инициатива, добре го дават !

Аман от тъпи коментари! Ким бил клекнал! Кога и пред кого? Когато беше нужно, той показа, че никога няма да клекне! Заден ход дадоха други. Нали бяха закарали цяла армада начело със самолетоносач? Нали имаха "голям ядрен бутон" според Тръмп? Какво стана? Всичко имат, само здрави гащи нямат. Разбраха, че Ким е решителен и няма да се поколебае да им даде ядрен отговор. Това, което се случва в момента е чудесно. Трябва да се гради и да се живее.Това, което Ким казва, че Северна Корея никога няма да прояви агресия и да използва първа ядрено оръжие, се знаеше и преди. То им е необходимо за защита. Защита от тези, които обичат да се бъркат навсякъде и да налагат със сила тяхната си "демокрация"! И още нещо. Престанете да изобразявате Ким, като някакъв идиот. Ето и справката за него. Завършил е колеж и университет в Швейцария. Владее ТРИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИКА И КИТАЙСКИ! Също като Бойко Борисов, нали?!

клекна той , клекна и още как.....от девет кладенеца вода да носиш , няма да промениш това.....пий един Бояришчик да се успокоиш. От години САЩ го натискат да спре ЯДРЕНАТА си програма , е и к'во стана. Ама ако ви пита вас , тролчовците , лошите хамериканци искали да го свалят , искали да му набутат демокрация и т.н . И за какво им е да се ръгат в онзи коптор ? Единствено искат спокойствие за Япония и Южна Корея ( техни съюзници и големи бизнес-партньори ). А в конкретния случай си мисля че лудият Ким клекна заради Китай - жълтурите се борят да станат всетовен икономически лидер и не им трябва наблизо улав съсед с мания за величие и наполеонов комплекс

Тъпите коментари на краварските подлоги като продукт на дегенеративни мозъчни заболявания вземат все по-голям дял в тяхното неадекватно поведение. Няколко думи от Козяк и бялата колиба водят тези уроди до неописуема загуба на ориентация. Бог да ги прости!!!

хехехехе ким клоуна клекна ся остава джуджето от кремъл

Дзверот сака да скака.

Чугунени комунисти и мощна икономика...Това го няма в световната история..Глад, мизерия, опашки, режим на тока- да, това го умеят, ама друго...

Чудно, защо търниш в Световната история? Погледни в настоящето - КИТАЙ.

На пумпала му обърнаха посоката на въртене .

Е щото поеха по нов курс. Ще ходят на Слънцето.

Баси и парасьонака е станал тоя! Кво ли плюска?

САЩ създадоха идеала, че дадена държава е независима, има ли ядрени ракети стигащи до САЩ! Северна Корея явно считат, че са го постигнали. Важното е управляващите в САЩ да го знаят. Очевидно не са луди да нападат САЩ. Съответно не са заплаха, ако не ги заплашват те. Не като тук да се чудят как да балансират за НАТОвичок и така нататък.

Калпава превод или фейк? Ким може и да спре ядррените опити, само дето няма да спре производството на ядрени бомби използвайки урана от реакторите които америкнците му построиха и които пак американците до 2011 трябваше да демонтират. Айретен че баш Ким няма как да говори за социализъм защото в Северна Корея си имат собствена теория Чучхе, и тя макар и да се оправдава с марксизма-ленинизма, няма нищо общо със сродните или нароилите от тази идеологическа база социални идеи каквъто е социализма, то и затова първата работа на дядото на Чен-ун е била физически да елиминира про-китайските и про-сталинските адепти в Северна Корея или с други думи някой е сложил думичката "социализъм" в неправилната уста;)

Залагам кон за кокошка, че това само ще окуражи чичко Тръмп да удари чичко Ун. Мисленето на лудите диктатори е точно обратно на мисленето на обикновения човек. Те затова са луди и затова са диктатори. Поздрави!

Из цял свят се ползват южнокорейски стоки. Да не говорим за европейски, американски, японски... А нещо от Путинистан или от Ким-Чин-стан да сте виждали?

Явно Китай е дал гаранции на Ким, че САЩ няма да го свалят никога. Сега Ким ще изтъргува икономически изгоди от Южна Корея и Япония. Човекът с 10 ракети и 5 бомби направи САЩ смешни и показа, че той командва парада, а не Тръмп. Сега е Китай (сит) доволен, и Ким цял!

И Путлер оакан:)))

Чета тук какво пишат неграмотните, че Ким бил човек на Путин. Абе вие имате ли представа от история и геополитика. Сев.Корея винаги, ама ВИНАГИ, е била китайска зона на влияние. От времето на императорите преди 1000 години. И сега е така. Дори в корейската война срещу САЩ се се били китайци. Ким не се е срещал дори с Путин. Той ходи в Пекин преди 10-тина дни. Следете поне новините.

А що му се кефите тогава путлерастите?

Освен това никъде не се казва, че Корея ще се разоръжава. Ким казва: "Тези ракети и бомби ми стигат. Дотук. Повече няма да правя опити и да ги модернизирам." Демек, ще си остане малка ядрена сила. вече преговорните му позиции са други, не като преди 5-6 години. Сега САЩ няма да може да му диктува. само ще може да го подкупва.

мдааааа... много ти е кофти че Шаломов остана сам в игрите си. И дори с. корея ще я мине скоро икономически. за това квичиш на имрело.

ПХ , смени си ника , че с дебилизма си мърсиш името на велик българин. Ти виждаш ли к'ви глупости си написал бе , путински трол - "сега щял да изтъргува икономически изгоди от Южна Корея и Япония" , щото , видиш ли имал няколко ядрени ракетки и ги заплашвал. Същата работа като Путин и Русия , само дето те имат доста повечко ракети. И вече влезна във филмите - Китай бил дал гаранции , бла-бла.....Китай освен да му е дръпнал ушите и да му е казал да си седне на гъза , не виждам нищо друго да е направил. Китайците бичат яко , капитализма им се услади и грам не им трябва някакъв луд съсед да свири на ядрена нота и да им нарушава спокойствието и просперитета......Уплашили се били Щатите от някакъв льольо , досега да са го изринали сто пъти като Садам навремето , ако Сеул не беше на няколко десетки километра от границата на тия гладните с ракетите. Виж между двете Кореи каква е разликата за 50 години и отиди се гръмни в Сибир на чист въздух ( те , руските студенти от Англия вече са там )

явно много ти се иска... иска иска иска. поплачи си тайно. не го прави явно :))))

Бързичко го укротиха:))) Иде ред и на Путльо.

Е така се преговаря с краваристан ракетите зад гърба и казвайте кво имате да казвате.

и какво се получи....каквото Америка искаше.Е,и Китай е помогнал - отишъл Кимчо и видял капитализма и си рекъл "щом братята ни по ориз могат - можем и ние". Редно е и вие , путиноидите да разберете РАКЕТИТЕ НЕ СЕ ЯДАТ , добре е да ги имаш , но не само тях....виж Южна Корея и пак ръси "умозаключения" . А ти , баламурнико , се радвай на путинската анимация , калибри и хиперзвукови ракети ( безаналогови , на ниво идеен проект ).....баси , вие путинските тролчета сте по-заслепени и от червените хунвейбини на Мао , дето навремето размахваха червените книжки и щяха да осъществяват " Големият скок "

Паисий Х

Да си чул че Пентагона отпуска 1 милиард за разработка на хиперзвукови ракети?!? Явно ракетите на Путин не са само анимация!

Тръмпи се закани да иде и лично да ритне по задника Ракетчо и той клекна. Поданниците на Ракетчо искат да ядат, няма бензин, няма ток, няма манджа. Сега Тръмпи ще им даде пак няколко кораба с ориз, ще разреши на китайците и руснаците да им продават бензин и да им купуват въглищата и дрехите и държавата и хората ще дръпнат напред. Очертава се подписаване и на мирен договор, както и отваряне на съвместната икономическа зона. Само руснаците още не са прогледнали, ама при тях крепостничестото им е в кръвта.

"Тръмпи се закани да иде и лично да ритне по задника Ракетчо и той клекна." - дрън-дрън. САЩ прати самолетоносач и морска група кораби и нищо. Върнаха се безславно. Нямаше никакъв ритник. Дори един патрон не изстреляха... защото видяха, че може да бъде ударена базата им в Южна Корея. Щетите щяха да са колосални за Америка. Не си фантазирай.

то това е майсторлъка. не година и половина да бомбиш половин Алепо.

така се прави, не като нас. Едни ракети и се дръпва лаото на нато сащ иСраел и кой ли още не. тук след като пбраха държавата ни набутаха в ес, за да могат пак тич, които крадоха да крадат и от там, за това нищо нямаме. ако не сте го разбрали, значи много сте зле . Тук сдс-то с мега помощ от цру, наака всичко, после продължиха да мажат, щото иначе бг народа щеше да ги изтреби, пак по съвети на цру

Редно е всички държави да премахнат ядрените си арсенали. С какво са привилегировани американци британци китайци руснаци и т.н . че ще разполагат с оръжия които могат да унищожат планетата. Да не би изброените народи да имат по два мозъка по две сърца и т.н. Малоумниците измислили ядрената заплаха трябва да бъдат отхвърлени а техните последователи и днес трябва да бъдат осъдени. Пълно ядрено разоръжаване е най верния път за да има бъдеще и да има просперитет за всички народи и общности.

много елементарно разсъждаваш....ядрената заплаха е и ядрен паритет , навремето така света оцеля за десетилетия Студена война . Може да звучи цинично , но с цената на два изпепелени японски града се постигна това - само дрънкане на оръжие , локални конфликти за мерене на * и война на 'тихият фронт'.Никой не посмя да стигне докрая и да натисне бутона....поне досега , че нещо пак натам сме се запътили....цикличност , к'во да прай'ш

Ако си мислите, че ядреното оръжие е необходимо зло то това е голяма заблуда от ваша страна. Ядрените технологии трябва да бъдат използвани само за мирни цели и нищо друго.

Явно Помпео му е напомпал акъл в главата и му е избил простотиите които Шаломов му е сложил там

осра са от шубе и обърна палачинката

Ха-ха, идиота Путлер ще остане без още едно диктаторче. Изгуби Мугабе, сега и Ким е тръгнал към еманципация от крепостниците.