Коментари - Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни | Днес.dir.bg

Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни

Зеленски приветства пристигането в Украйна на две нови системи за противовъздушна отбрана, които могат "да свалят всичко"

Обратно в новината

Коментари - Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни | Днес.dir.bg

Коментари

Истината е че ги е уведомил, че вече е уволнен!

Еврехчето неможе да пръдне без да пита дъртите евреи отвъд океана,

" Украинският президент по-конкретно е против искането на командващия въоръжените сили под знамената да бъдат събрани още половин милион души." Изобщо не е против клоуна, но не иска да поеме отговорност и иска имидажа му да е лъскав, като на баща на народа. Другите да са виновни, а той целия в бело.

То и ние , като тръгнем да уволняваме Тагарев , трябва да уведомим Вашингтон !! Иначе ще стане безпорядък !!

Залужни стана Ненужни.

Заслужни е освободен преди 4 дни,но не смеят да го обявят

Абе да не стане така че Залужни да уволни Зеленуя наркоманец.

Пращаме им Тагаренко да замести Заложни. Ако не е достатъчно, ше им пратим и Шиши-отврата.

Европа е под чехъла на маниполатора зеленски

Зеленски рапортувал на Байдън, че от 10ч до 11ч ще ака.....

"Независима" Украина "уведомява" САЩ за всяко свое действие.Жалко:САЩ използват малки държави за хибридни войни срещу Русия.Казвам го като безпристрастен наблюдател и даже бих казал като леко пристрастен в полза на САЩ.

То май и за да пръднеш,трябва да искаш разрешение от САЩ.

че то и нашите са така.

Е след разрешението от Вашингтон да пръцнеш, обикновено всички се посират.

Тези укро бандеровци не смеят да пръднат без разрешение от господарите зад океана... Ама, то май и ние сме вече същите...

Поредния пропаганден бълвоч, в който има повече дезинформация отколкото факти. 1. Залужни бива уволнен, защото Зеленски се страхува от популярността му 2. Залужни е неудобен за метрополията, защото е подкрепян от Англия, а Зеленски е подкрепян предимно от САЩ. 3. Фиаското за контранаступа е предизвикано от Зеленски, Залужни е бил против да хвърля хората си напред като пушечно месо, сега американската пропаганда посочва точно обратното. 4.Залужни е истински военен и предлага ВСУ да мине изцяло в отбрана и да се строят съответните съоръжения. Зеленски иска точно обратното, за да оправдае следващи траншове, които да краде заедно с другите си нацисти. 5. Един от украинските депутати изкара статистика, че над 1/3 от украинските депутати са се сдобили с кола или имот в последните 2г. Оказва се че докато някои умират на фронта, други разбогатяват и пилеят пари по курорти и имоти, а Зеленски през това време моли за пари глупавия евроатлантик.

Тези кравари колко са благородни и спазват суверенитет на други страни ?

Защо от дистанция? Да отидат там (като Нашия) да им го кажат.

При техния резерват нямат ли си Галя та чак трябва да се допитват до Големия бял баща !

В хода на специалната военна операция в Украйна са убити над 500 американци, десетки хиляди граждани на ЕС и стотици висши офицери от структурите на НАТО. Нима те са били в Украйна като туристи?

Скоро ще стигнете Вашингтон , с тези загуби на 500 кравари за 700 дни ( от които не можеш да дадеш линк или цитираш имената за 5 от тях ) срещу 1000 чмобика и по 1 оркси генерал НА ДЕН ( къде е ГЕРАСИМОВ и що не се е появявал от 27 дена , точно след удара по Крим , не твърдя че е изпарен там , може просто да е на почивка в някой от имотите му в гнилия запад) НАТОВСКИТЕ генерали ги заловихте в МАРИУПОЛ, ама се оказаха само 2-ма , 1 англичанин и 1 мароканец , които живеят в Украйна от над 5 години , и се оказаха редници с редовен контракт към ВСУ. и ги върнахте ЧИННО при обмяна на пленици. Само да та питам , БАШ НАЦИСТИТЕ , шефовете на АЗОВ , пУТЛЕР толкова ли ги обича че ги върна обратно на ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН, или тука армията тролчета не можа да събере от копейките , които получават за пост , пари за едно въже , че да го пратите на пУТЛЕР да обеси НАЦИСТИТЕ , които избивали руснаци в ДОНБАС ? п.с. за справка , от 2014-до 2021 година в войната в ИЗТОЧНА УКРАЙНА са убити общо 10 000 души от ДВЕТЕ СТРАНИ на конфликта , от тях 9000 през 2014 и 2015 година, колкото за последния месец са утилизирани ЧМОБИКИ само под Авдеевка.

"Киев уведомил Белия дом" И защо една суверенна държава трябва да уведомява Вашингтон за намеренията си да уволни министъра на отбраната? Затова ли украинците дадоха стотици хиляди жертви? Нали се бореха да са независими? От руска губерния станаха американска такава...

Аз мислех ,че хохлите се бият за някаква си измисленна територия да си върнат уж била техна ама пълна с руснаци,а то се оказа че са под изпълнители на една деменция стояща до камината и незнаеща за какво е там тоя клоун.

с ръчица в масонски поздрав.

Слугата уведомил господаря си че иска да уволни друг слуга.Те на това му се казва "независимост" т.е без разрешение от господаря нищо не можеш да направиш.

Който дава парите, той поръчва музиката.

Виждате ли пионките

Според мен, без него, за Украйна ще стане по-трудно. Преди няколко месеца Залужни разкритикува западните (натовски) стратегии и май реалността на фронта подкрепя тази критика

В Украйна не останаха психично здрави! Авдеевка вече практически е разделена на 2, до пълното и разделяне остава под 1км. което дава основание да се приеме, че скоро най-укрепеният бункер на укровермахта ще бъде напълно превзет. Който си е направил труда да разгледа украинските Телеграм канали не може да не е забелязал, че настроението в тях е в посока, ако Залужни бъде отстранен, може да избухнат безредици.

Войната е между Русия(агресор) и Украйна(жертва) На Украйна помага Европа, САЩ и развитите демокрации. на Русия помага Иран, Северна Корея, страни от третия свят-тоталитарни режими

Браво.но няма обяснение.Как така първия сват губи ат третия свят?

никой не е гарантирал на никого победа, западът не е искал тази война, че да претендира за победа. Хибридната война е брутална, САЩ и Европа не помагат достатъчно (все пак в Русия има ненормални да отвърнат с ядрено оръжие),Украйна може и да загуби, но това не оправдава Русия.

а САЩ днес провеждат операции срещо ирански цели в Сирия и Ирак.Та какво ги оправдава тях?За инфо СНН.Ако руснаците ги поткрепят с ракетки вси4ко ги оправдаа,немислиш ли?

"Белият дом е казал, че това е суверенен въпрос, по който Украйна трябва да вземе сама своето решение..." Сериозно ли бе?!?! Украйна сама взимала решения... пушилка за дебилни идиоти.

Зеленски и Денков, двама некадърници, продали собствения си народ за интересите на САЩ и малко власт и пари, се отчитат на господаря, питат за разрешение на всяка стъпка, обещават земя, родина, територия. САЩ подбират такива некадърници, зависими, жалки типове за своята пъклена дейност. Дано Бългаия не последва съдбата на Украйна, но с назначения министър на войната това изглежда все по-вероятно. Кретени, трябва да се отчитате на собствените си народи, а не на чужди кукловоди!!!

Спомнете сипреди конфликта,как никой не искаше украинци, и Украйна беше със санкциите!

И техния п*тьо е като нашия, прави това, което му кажат господарите!

наркоманът уведомил Белия дом че ще сменя алкохолика! И това ми било "независима" Украйна, а????

Това ясно показва, че войната е между САЩ и Русия а Украйна е само маша в ръцете на американския агресор.

Че тия системи свалят всичко вече сме се убедили. Това холандски и малайзийски пътници, това украински пленници, това пратки на Червения кръст...

Как е, ватник? Отиди в Холандия и ги питай кой им свали самолета. Те са много умна нация. Затова и ще дават ф16 на Украйна скоро.

Затова се разбирате.

Битката между Зеленски и Залужни изглежда епична - битка между наркоман и алкохолик. Алкохоликът изглежда с повече запазен разсъдък, но това няма никакво значение - решават продуцентите и спонсорите.

Войната на САЩ с Русия, превърна Русия в Първа икономика в Европа и Четвърта в Света. .... След три години Западни Санкции , Русия Изпревари Германия и Япония! ... Честито на Колективния Запад/Разпад!

Зеленски е като заврян зет: образ има, дума няма!

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Според Международния Валутен Фонд Русия през Тази година ще бъде Икономика номер 4 в света ,след Китай, САЩ и Индия. Първите Икономики в Света по Покупателна Способност са следните: 2023 2024. Growth China $33,694 $35,244 49.7% United States $23,666 $24,163 17.5% India $16,873 $17,970 50.1% Japan $5,820 $5,873 3.6% Russia $5,733 $5,882 13.4% Indonesia $5,101 $5,356 35.1% Germany $5,016 $5,041 3.9% Brazil $4,472 $4,548 16.8%

Седващият УВОЛНЕН ще бъде Зеления пълководец.

Нерде Ямбол / нерде Стамбул … че защо Хамериканците трябва да казват кои да се уволни и кои смени ?

По навик, преди се докладваше на СССР а сега на САЩ и ЕССР :))) И това са все деца и внуци на предишни номенклатурчици !!!

Отговорът е ПРОСТ: "Украйна е АМЕРИКАНСКИ проект" Помпео

Целият Колективен Запад е жалка Колония на САЩ. ... Украйна, България,Армения ...са Тоалетната им. .... Длъжни сме да се Освободим от Злото-Сащ, и Русия ни помага отново...за Трети път!

Защо? Защото мисли за украинците и му казва истината.Клоунът разбира от военно дело повече от военните.

Актьорчето уволнява военен, защото актьорчето знае по-добре, а военния не разбира от нищо и си позволява да е несъгласен с него. И защо зеления се отчита пред сащ? Но това май е в реда на нещата, и денков отива да им се отчете, а после ще ми говорят, как държавата е суверенна.

А бе ти добре ли си бе?! От СССР/Русия/ получаеахме много, като евтин нефт, който препродавахме, за да купуваме стоки извън СИВ, модерно оръжие/С-300 например, които съдържаща Турция/, много различни видове техника. А СССР изкупуваше цялото ни огромно тогава консервна производство и плодове и зеленчуци; компютрите, които единствени произвеждахме за целия СОЦ лагер, компакт дисковете ни, които произвеждаме в ДЗУ Стара Загора, стругове ни с цифрово управление, мотокарите и електрокарите ни, машините за хранително-вкусовата промишленост и много други неща, които България произвеждаме на доста високо ниво. Сега САЩ нищо не ни дава, аьсамо получава милиарди за оръжие и защита уж от Русия, която провокира ненормално, за да направи ЕВРОПА зависима от САЩ и енергийно и уж военно, но без да е виновна!!! Смешници!!! И всичките ни елити са васали и марионетки на краварите!

А защо изобщо САЩ трябва да бъдат известявани затова?!!! Това всъщност показва кой е виновникът за този конфликт!

Украйна си го начука яко

Украинците са мазохисти, най-големите идиоти в света.

Дали ще им разрешат?

А, бе нали ни представях Украйна за независима държава?! Какво "уведомление" какви 5 лева?!

Все по -дълбоко в лай.../пардон, във фекалиите/....

И там се съгласуват с посолството

Коментари - Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни | Днес.dir.bg

Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни

Зеленски приветства пристигането в Украйна на две нови системи за противовъздушна отбрана, които могат "да свалят всичко"

Обратно в новината

Коментари - Киев уведомил Белия дом, че планира да уволни главнокомандващия Валерий Залужни | Днес.dir.bg

Коментари

Истината е че ги е уведомил, че вече е уволнен!

Еврехчето неможе да пръдне без да пита дъртите евреи отвъд океана,

" Украинският президент по-конкретно е против искането на командващия въоръжените сили под знамената да бъдат събрани още половин милион души." Изобщо не е против клоуна, но не иска да поеме отговорност и иска имидажа му да е лъскав, като на баща на народа. Другите да са виновни, а той целия в бело.

То и ние , като тръгнем да уволняваме Тагарев , трябва да уведомим Вашингтон !! Иначе ще стане безпорядък !!

Залужни стана Ненужни.

Заслужни е освободен преди 4 дни,но не смеят да го обявят

Абе да не стане така че Залужни да уволни Зеленуя наркоманец.

Пращаме им Тагаренко да замести Заложни. Ако не е достатъчно, ше им пратим и Шиши-отврата.

Европа е под чехъла на маниполатора зеленски

Зеленски рапортувал на Байдън, че от 10ч до 11ч ще ака.....

"Независима" Украина "уведомява" САЩ за всяко свое действие.Жалко:САЩ използват малки държави за хибридни войни срещу Русия.Казвам го като безпристрастен наблюдател и даже бих казал като леко пристрастен в полза на САЩ.

То май и за да пръднеш,трябва да искаш разрешение от САЩ.

че то и нашите са така.

Е след разрешението от Вашингтон да пръцнеш, обикновено всички се посират.

Тези укро бандеровци не смеят да пръднат без разрешение от господарите зад океана... Ама, то май и ние сме вече същите...

Поредния пропаганден бълвоч, в който има повече дезинформация отколкото факти. 1. Залужни бива уволнен, защото Зеленски се страхува от популярността му 2. Залужни е неудобен за метрополията, защото е подкрепян от Англия, а Зеленски е подкрепян предимно от САЩ. 3. Фиаското за контранаступа е предизвикано от Зеленски, Залужни е бил против да хвърля хората си напред като пушечно месо, сега американската пропаганда посочва точно обратното. 4.Залужни е истински военен и предлага ВСУ да мине изцяло в отбрана и да се строят съответните съоръжения. Зеленски иска точно обратното, за да оправдае следващи траншове, които да краде заедно с другите си нацисти. 5. Един от украинските депутати изкара статистика, че над 1/3 от украинските депутати са се сдобили с кола или имот в последните 2г. Оказва се че докато някои умират на фронта, други разбогатяват и пилеят пари по курорти и имоти, а Зеленски през това време моли за пари глупавия евроатлантик.

Тези кравари колко са благородни и спазват суверенитет на други страни ?

Защо от дистанция? Да отидат там (като Нашия) да им го кажат.

При техния резерват нямат ли си Галя та чак трябва да се допитват до Големия бял баща !

В хода на специалната военна операция в Украйна са убити над 500 американци, десетки хиляди граждани на ЕС и стотици висши офицери от структурите на НАТО. Нима те са били в Украйна като туристи?

Скоро ще стигнете Вашингтон , с тези загуби на 500 кравари за 700 дни ( от които не можеш да дадеш линк или цитираш имената за 5 от тях ) срещу 1000 чмобика и по 1 оркси генерал НА ДЕН ( къде е ГЕРАСИМОВ и що не се е появявал от 27 дена , точно след удара по Крим , не твърдя че е изпарен там , може просто да е на почивка в някой от имотите му в гнилия запад) НАТОВСКИТЕ генерали ги заловихте в МАРИУПОЛ, ама се оказаха само 2-ма , 1 англичанин и 1 мароканец , които живеят в Украйна от над 5 години , и се оказаха редници с редовен контракт към ВСУ. и ги върнахте ЧИННО при обмяна на пленици. Само да та питам , БАШ НАЦИСТИТЕ , шефовете на АЗОВ , пУТЛЕР толкова ли ги обича че ги върна обратно на ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН, или тука армията тролчета не можа да събере от копейките , които получават за пост , пари за едно въже , че да го пратите на пУТЛЕР да обеси НАЦИСТИТЕ , които избивали руснаци в ДОНБАС ? п.с. за справка , от 2014-до 2021 година в войната в ИЗТОЧНА УКРАЙНА са убити общо 10 000 души от ДВЕТЕ СТРАНИ на конфликта , от тях 9000 през 2014 и 2015 година, колкото за последния месец са утилизирани ЧМОБИКИ само под Авдеевка.

"Киев уведомил Белия дом" И защо една суверенна държава трябва да уведомява Вашингтон за намеренията си да уволни министъра на отбраната? Затова ли украинците дадоха стотици хиляди жертви? Нали се бореха да са независими? От руска губерния станаха американска такава...

Аз мислех ,че хохлите се бият за някаква си измисленна територия да си върнат уж била техна ама пълна с руснаци,а то се оказа че са под изпълнители на една деменция стояща до камината и незнаеща за какво е там тоя клоун.

с ръчица в масонски поздрав.

Слугата уведомил господаря си че иска да уволни друг слуга.Те на това му се казва "независимост" т.е без разрешение от господаря нищо не можеш да направиш.

Който дава парите, той поръчва музиката.

Виждате ли пионките

Според мен, без него, за Украйна ще стане по-трудно. Преди няколко месеца Залужни разкритикува западните (натовски) стратегии и май реалността на фронта подкрепя тази критика

В Украйна не останаха психично здрави! Авдеевка вече практически е разделена на 2, до пълното и разделяне остава под 1км. което дава основание да се приеме, че скоро най-укрепеният бункер на укровермахта ще бъде напълно превзет. Който си е направил труда да разгледа украинските Телеграм канали не може да не е забелязал, че настроението в тях е в посока, ако Залужни бъде отстранен, може да избухнат безредици.

Войната е между Русия(агресор) и Украйна(жертва) На Украйна помага Европа, САЩ и развитите демокрации. на Русия помага Иран, Северна Корея, страни от третия свят-тоталитарни режими

Браво.но няма обяснение.Как така първия сват губи ат третия свят?

никой не е гарантирал на никого победа, западът не е искал тази война, че да претендира за победа. Хибридната война е брутална, САЩ и Европа не помагат достатъчно (все пак в Русия има ненормални да отвърнат с ядрено оръжие),Украйна може и да загуби, но това не оправдава Русия.

а САЩ днес провеждат операции срещо ирански цели в Сирия и Ирак.Та какво ги оправдава тях?За инфо СНН.Ако руснаците ги поткрепят с ракетки вси4ко ги оправдаа,немислиш ли?

"Белият дом е казал, че това е суверенен въпрос, по който Украйна трябва да вземе сама своето решение..." Сериозно ли бе?!?! Украйна сама взимала решения... пушилка за дебилни идиоти.

Зеленски и Денков, двама некадърници, продали собствения си народ за интересите на САЩ и малко власт и пари, се отчитат на господаря, питат за разрешение на всяка стъпка, обещават земя, родина, територия. САЩ подбират такива некадърници, зависими, жалки типове за своята пъклена дейност. Дано Бългаия не последва съдбата на Украйна, но с назначения министър на войната това изглежда все по-вероятно. Кретени, трябва да се отчитате на собствените си народи, а не на чужди кукловоди!!!

Спомнете сипреди конфликта,как никой не искаше украинци, и Украйна беше със санкциите!

И техния п*тьо е като нашия, прави това, което му кажат господарите!

наркоманът уведомил Белия дом че ще сменя алкохолика! И това ми било "независима" Украйна, а????

Това ясно показва, че войната е между САЩ и Русия а Украйна е само маша в ръцете на американския агресор.

Че тия системи свалят всичко вече сме се убедили. Това холандски и малайзийски пътници, това украински пленници, това пратки на Червения кръст...

Как е, ватник? Отиди в Холандия и ги питай кой им свали самолета. Те са много умна нация. Затова и ще дават ф16 на Украйна скоро.

Затова се разбирате.

Битката между Зеленски и Залужни изглежда епична - битка между наркоман и алкохолик. Алкохоликът изглежда с повече запазен разсъдък, но това няма никакво значение - решават продуцентите и спонсорите.

Войната на САЩ с Русия, превърна Русия в Първа икономика в Европа и Четвърта в Света. .... След три години Западни Санкции , Русия Изпревари Германия и Япония! ... Честито на Колективния Запад/Разпад!

Зеленски е като заврян зет: образ има, дума няма!

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Според Международния Валутен Фонд Русия през Тази година ще бъде Икономика номер 4 в света ,след Китай, САЩ и Индия. Първите Икономики в Света по Покупателна Способност са следните: 2023 2024. Growth China $33,694 $35,244 49.7% United States $23,666 $24,163 17.5% India $16,873 $17,970 50.1% Japan $5,820 $5,873 3.6% Russia $5,733 $5,882 13.4% Indonesia $5,101 $5,356 35.1% Germany $5,016 $5,041 3.9% Brazil $4,472 $4,548 16.8%

Седващият УВОЛНЕН ще бъде Зеления пълководец.

Нерде Ямбол / нерде Стамбул … че защо Хамериканците трябва да казват кои да се уволни и кои смени ?

По навик, преди се докладваше на СССР а сега на САЩ и ЕССР :))) И това са все деца и внуци на предишни номенклатурчици !!!

Отговорът е ПРОСТ: "Украйна е АМЕРИКАНСКИ проект" Помпео

Целият Колективен Запад е жалка Колония на САЩ. ... Украйна, България,Армения ...са Тоалетната им. .... Длъжни сме да се Освободим от Злото-Сащ, и Русия ни помага отново...за Трети път!

Защо? Защото мисли за украинците и му казва истината.Клоунът разбира от военно дело повече от военните.

Актьорчето уволнява военен, защото актьорчето знае по-добре, а военния не разбира от нищо и си позволява да е несъгласен с него. И защо зеления се отчита пред сащ? Но това май е в реда на нещата, и денков отива да им се отчете, а после ще ми говорят, как държавата е суверенна.

А бе ти добре ли си бе?! От СССР/Русия/ получаеахме много, като евтин нефт, който препродавахме, за да купуваме стоки извън СИВ, модерно оръжие/С-300 например, които съдържаща Турция/, много различни видове техника. А СССР изкупуваше цялото ни огромно тогава консервна производство и плодове и зеленчуци; компютрите, които единствени произвеждахме за целия СОЦ лагер, компакт дисковете ни, които произвеждаме в ДЗУ Стара Загора, стругове ни с цифрово управление, мотокарите и електрокарите ни, машините за хранително-вкусовата промишленост и много други неща, които България произвеждаме на доста високо ниво. Сега САЩ нищо не ни дава, аьсамо получава милиарди за оръжие и защита уж от Русия, която провокира ненормално, за да направи ЕВРОПА зависима от САЩ и енергийно и уж военно, но без да е виновна!!! Смешници!!! И всичките ни елити са васали и марионетки на краварите!

А защо изобщо САЩ трябва да бъдат известявани затова?!!! Това всъщност показва кой е виновникът за този конфликт!

Украйна си го начука яко

Украинците са мазохисти, най-големите идиоти в света.

Дали ще им разрешат?

А, бе нали ни представях Украйна за независима държава?! Какво "уведомление" какви 5 лева?!

Все по -дълбоко в лай.../пардон, във фекалиите/....

И там се съгласуват с посолството