Киев призова беларусите да не участват в "мръсната война"

"Ако Минск се включи пряко, ние ще отговорим", предупреди украинската армия

Обратно в новината

Коментари - Киев призова беларусите да не участват в "мръсната война" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

половината коментатори са райни тийнейджйри, които са прекарвали часове в компютърни игри имислят в калъпа на лошите и добрите. Никакви познания по история, още по-малко по народопсихология. Едва ли са чували и думата. Да им го обясня - народите си имат свой характер както и всеки човек си има. И като коментирате и приписвате на руснаците черти, каквито те нямат, направо обиждате интелекта на другата половина от форума, които все пак имаме познания и само дразните. Колкото един петгодише дразни, като се закучи на детския канал. Оставете големите да си говорят за сериозните неща. А има и други коментиращи, които дори не знаят, че Русия е много богата държава и дори обикновения руснак да не кара най-модерната кола и да има само едно жилище, то при тях заплатите са 3 пъти по-високи отколкото пир нас. А размаха на това, което са построили или строят - може да ес сравнява само с Китай. Украйна за 30 години не си направи труда дори да ремонтира това, което наследи от ССР и доскоро се канеше да изнася ток за цяла Европа от централите,които й бяха оставени. Включително Запорожката АЕЦ с 6 реактора като на Козлодуй. Като не са я строили, не им пречи да я обстрелват всеки ден.

Беларус ще се включи защото запада се опита и там да прави революция.

Киев да не призовава, ами да вдига БЯЛОТО ЗНАМЕ, ЗА ДА СПАСИ ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО ПРЕДИ ДА СА ГО ИЗРАВНИЛИ С ЪС ЗЕМЯТА!

Путин вече е загубил войната. Въпрос на време е.

Зелената фъшкия си чете текстчетата изпращани му от Ва-Шин-Гтон .Демек на глобален политик се вживява

Белорусите не са склонни да чакат докат дойде техния ред за разкостване? Прави са! И на руснаците не им се чакаше. Само Китай още се ослушва, треперят им гащите пред Запада но ще се престрашат и те по някое време.

Изобщо не им треперят гащите на Китайците. Няма от какво. С конвенционални оръжия САЩ никога не могат да ги бият, просто защото онези освен по море, няма как по друг начин да дойдат. А морските сили са твърде уязвими и могаат сравнително лесно да бъдат потопени. Чисто логистично САЩ не могат да изнесат такава война към успех на такова разстояние от дома си. А Китай ще са си в задния двор. Тайван е на двеста и нещо километра по море. Просто могат да си стрелят нон-стоп от сушата. Единствената възможност на САЩ остава ядреното оръжие и то ракети, щото на бомбардировечите никой няма да им позволи да се приближат толкова.

Михаил Салтыков-Щедрин: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” "А глуповцы стояли на коленях и ждали. Знали они, что бунтуют, но не стоять на коленах не могли." «Когато на руснаците им се даде възможност да си изберат предводител, те избират най-лъжливия, подлия, жестокия и заедно с него убиват, грабят, насилват самого лживого, подлого, жестокого, вместе с ним убивают грабят насилуют, впоследствии сваливают на него свою вину. Спустя время церковь провозглашает его святым». Граф Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.”

Русия отваря 2ри фронт. Зеленски е в поза партер. Украинците напредват на изток. Руснаците им влизат отзад.

Май на теб успехите на Украйна са ти влезли дълбоко отзад.

Киев ке падне

Военния конфликт се задълбочава. Това не е добре.

Всички беди идват от далечната 1917 г. и поражението на Белогвардейците.. Русия щеше да е Велика, а светът друг..

Абе не съм сигурен - оказва се, че великите русофили в БГто не са само деца съветски шлюхи от Коми, доведени от пияни български дървари, но и внуци на белогвардейци.

Българските русофили даже не са русофили. Те не четат Чехов и Достоевски, а теории на конспирациите от западни автори. Такава е модата, бързите пари идват с книги за сатанистите, дълбоката държава и т.н.

Кво стана с офанзивата в Херсон ? Има ли някакви новини ?

Да Стремоусов каза на Херсонците че ще ги извозят в русия и ще получат купани за жилища, в който район на федерацията си поискат Ген Суровикин каза, че трябвало да приемат тежки решения за Херсон Междувременно са минирали каховския язовир

Бандеровците са като ято, кайш!

Източната част на Украйна е превзета. Сега атаката ще е срещу Киев. Целта е пълна капитулация на нацисткия режим.

Стратегически ще се люлееш на въженце, рашистка отрепко.

Прав си, владимир късий ще капитулира скоро

Време е САЩ да се намеси. Англосаксонците винаги са шибали тъпите славяни. Сърбите нали се правиха на големи убийци. САЩ набързо ги нагъзи. И разни квадратни комунистически глави бяха на курорт в Хага.

Още помнят англосаксите как Калоян и ряза главите преди 800 години.

Френски бяха рицарите. Викахме им латинци.

Лапаи

БЕЛОРУСИТЕ ОТДАВНА НАПРАВИХА СВОЯТ ИЗБОР - ХИЛЯДИ ВОЮВАТ В УКРАЙНА СРЕЩУ ПУТИН И РУСИЯ Иначе Русия може да напада откъдето си иска. Вече 8 месеца руската армия превзема “за три дена” Киев и за “два дни прегазва вдичко до Ла Манша”. Украйна и НАТО търсят военен разгром за Русия. Руският абориген “вдява” само когато го бият с чук по главата. Китай и Индия поставиха ултиматум на Путин - войната да свърши до 15 Ноември и да капитулира. СЪБИТИЯТА СЕ УСКОРЯВАТ. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГОТОВА ЗА УПОТРЕБА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Учете се! Глупавите винаги умират първи.

българското население е давало клетвѝ за вечна вярност към БКП и дружба със КПСС,затова и българската демокрация е такава,затова не ни вярват и искат във ШЕНГЕН

Така е. Като се започне от върлите антикомунисти и членове на БКП Борисов, Цветанов, партийния секретар Цачева, първия секретар на ДКМС Плевнелиев, потомствените комунисти Бойкикев, Паси......и цялата паплач от скопени петли

куме, изброените "антикомунисти" да заминават и да се бият за Украйна....същите тези винаги са целували гъзовете на всяка власт отвратителни боклуци

А ти чуе население си бе, охлюв? И към кой си се клел във вярност? Моята единствена клетва е била към България като постъпвах в армията. Не НАТО. Не ЕС. А твоята?

Когато "постъпваш в армията" не се полага клетва, но откъде да знае безказармена женица.

Тъпак

както виждаш е отворена....бегай бързо да слугваш, да миеш чинии и кенефи!

по-бързо на запад преди да сме ти затворили границата. Бърже!

Кой казва че руснаците са комунисти бе другаре, та политическата им класа са по богати от западните политици и някои шейхове! Айде спрете да говорите за комунисти.....както се вижда т тази война, Запада действат като комунисти....ей шубето е голем страх при западняците, да не им се разруши "ценностната" система за за правене на войни по света и избиването на милиони мирни хора!

Механизированный батальон 28-й ОМБР ВСУ, укомплектованный македонскими и словенскими танками, уничтожен в Херсонской области. В результате неудачного наступления на Бериславском направлении, украинские военные потеряли в практически полном составе целый механизированный батальон, укомплектованный танками, ранее поставленными из Македонии и Словении. Соответствующие видеокадры опубликованы информационным агентством «РИА Новости». Подробнее на: https://avia.pro/news/rossiyskie-desantniki-unichtozhili-batalon-28-y-ombr-vsu-v-hode-neudachnogo-nastupleniya-v

Вчера по американска инициатива е приведен разговор между министрите на отбраната на САЩ и РФ Остин и Шойгу. Разговорът е продължил два часа. Остин съобщи че военните комуникации на най високо ниво между две велики ядрени сили трябва да се поддържат постоянно

Интересно?

имах колеги украинци и още много отдавна преди тези събитя казваха че няма такава държава.....това е сбирток от поляци , румънци, унгарци,....руснаци и цигани

Няма украинска армия,

Да дойдат руските танкове във България!Да имаме ефтин бензин и газ,руски туристи за нашите вили и имоти по българското черноморие!

След като всички лостове са в наши ръце, да търсим която и да е чужда намеса е малко "кой ми такова в гащите". Апропо, подобни призиви могат да бъдат изтълкувани като нарушение на някои основни закони.

Руски миндили, сър!

При Бай Тошо нямаше руски туристи, бе! Руснаците не ги пускаха никъде... извън колхоза ха ха ха ха ха ха Всички помним Слънчев брях имаше пет хотела за чехи и източногерманци.

Да позная ли, че дядо ти е бил приятел и доносник на турския бей

На тебе веднага ти подарявам една туба бензин да се самозапалиш. То бива олигофрения, ама такъв кретен като тебе няма.

Ало тошковиста, а кога ще научиш правописа

ХЕЙ , ФАШИСТИ ... .... АКО НА ВАС ВИ СЕ УМИРА ... НА МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ УОЛСТРИЙТ НЕ ИМ СЕ УМИРА ОТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ :))))

И ДА КВИЧИТЕ И ДА НЕ КВИЧИТЕ .... 15 МИНУТИ СЛЕД КАТО ПЪРВИЯ ПОЛСКИ ВОЙНИК ПРЕКРАЧИ БЕЛАРУСКАТА ГРАНИЦА . .... ПОЛША ЩЕ СТАНЕ ЗАЛИВ НА БАЛТИЙСКО МОРЕ

Ще стане равно и гладко радиоактивно стъкло. И колкото и да не ти се вярва предателите и руски продажници като тебе също ще пукнат. Лошото е че и всички хора по света няма да оцелеят.

Време е САЩ да се намеси. Англосаксонците винаги са шибали тъпите славяни. Сърбите нали се правиха на големи убийци. САЩ набързо ги нагъзи.

чифут, защо се притесняваш бе копеле! В украйна вилнеят нацисти и бързо ще те разтопят за сапун!

Киев ще си срине държавата само за да угоди на краварите да се бие с Русия с цел смяна на властта в Кремъл с такава, която да им разреши разграбване на руските ресурси !

Твоята Русия нападна Украйна. И твоята Русия и всички платени тролове като тебе непрекъснато твърдят че трябва да бъде унищожено ръководството на Украйна.

2014 грябваше Путин да я свърши сегашната работа но не пречи и сега

Това което ти твърдиш не е консенсус дори на запад. Кой кого и защо нападна и как започна този конфликт. Мнения има разни. По принцип, ако подобни процеси протекат на границата на която и да е влика сила и то директно в анклави от нейно население, то войната ще бъде някак неизбежа.... Е има и други мнения. Ще видим кое мнение ще се наложи. За сега няма консеснсус! Така че ако искаш да влезеш в този дебат - дай аргиументи, не заемай позициятата сякаш защитаваш нещо всеизвестно и консесусно.

Като говорим за свършване на работата. САЩ трябваше да свършат със савецкия саюз още 1945-та и нямаше да имаме никакви проблеми сега. Трябваше атомната бомба не по Нагасаки, а по Москва.

Беларус заплашва НАТО. Беларус иска ядрено оръжие на границите на НАТО. По руската логика - НАТО трябва да нападне, денацифицира и демилитаризира Беларус. Полша с удоволствие ще свърши тази работа.

идиоти

С няколкостотин коментара срещу заплащане? Или великата руска армия дето не може да се справи със слабо обучената украинска армия?

Ха на бас, че в Беларус ще посрещат НАТО-вските войници с хляб и соль!

Много поздрави от Венецуела!

вечна дружба между половото органи

НАТО обеща да не влиза във война с Русия. Да снабдява Украйна с оръжия и информация и да обучава войските й е напълно достатъчно. За последните три месеца руснаците могат да се похвалят само с това, че са завзели няколко къщи в предградията на Бахмут. На всички други фронтове отстъпват и бягат. Херсон ще бъде голямо морално поражение за Путьо. Ако сега Беларус направи тази глупост да се включи във войната, ще се случи следното: 1. НАТО не е обещавало да не воюва с Беларус. 2. НАТО ще има моралното право да разпилее беларусите, защото конфликтът се разраства и доближава границите й, а Лукашенко дори иска да приетжава ядрено оръжие. 3. Ако вземе това решение, НАТО ще унищжи беларуската армия за 8 часа. После Путьо отново остава сам.

lu4ka

Ако на ФАЩ им стискаше да воюват с Русия, щяха да си решат проблема с война на Диомидовите острови. Очеизвадно е, че не им стиска. От което следва, че няма да посмеят , да пипнат Беларус. ФАЩ искат икономически слаба Европа. Дреме им за Усрайна.

Абе гледам твоя Путин се ежи на НАТО ама не посмя да нападне натовските държави с обща граница с Русия. Нападна държава, която не членува в никакъв съюз.

нато няма да се меси, защото беларус е дефакто колония на руската империя, в каквато искат да превърнат и украйна, молдова, грузия, армения, казахстан, и после може и България? Руската империя няма граници, нито култура или цивилизовани граждани, това е само една монголска орда която не се спира от нищо освен от собствената си глупост.

Само така ! В “мръсна война” могат да участват само украинци и техните американски шефове !

НА 22 ОКТОМВРИ 1721 ГОДИНА ПЕТЪР ПЪРВИ ВЕЛИКИ .... СИНА НА ВОЛЖКАТА БЪЛГАРКА КНЯГИНЯ НАТАЛИЯ НАРИШКИНА .... Е ОБЯВЕН ЗА ИМПЕРАТОР НА РУСИЯ , А РУСИЯ ЗА ИМПЕРИЯ .... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК :)

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА КАЛИЕВА ТОР В СВЕТА СА КАНАДА, БЕЛАРУС И РУСИЯ ... А НАЙ- ГОЛЕМИ ЗАПАСИ ИМАТ КАНАДА, БЕЛАРУС, РУСИЯ И САЩ ..... БЕЗ КАЛИЙ НИЩО НЕ РАСТЕ - НЕ Е ВЪЗМОЖНО СЪВРЕМЕННО ЗЕМЕДЕЛИЕ .... ТУКА Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО НА НАТО

Викаш преди да изобретят калиевата тор не е имало земеделие?!??!

ИМАШ ЛИ 7-МИ КЛАС ? .. ЗАВЪРШЕН ?

Преди да се създаде калиевата и всички азотно - фосфорни торове, световното население е било под 1 милиард. Сега сме 8..... Лайна ще ядеш, трол козяшки...

Значи викаш без калиевата тор произведена в твоята любима Русия никъде по света няма земеделие. Я кажи платено руско тролче от колко години тези държави произвеждат тази тор? Значи платените руски тролове съвсем полудяхте от липсата на добри новини.

VSEKI MOJE DA PREAVI KVOTO SI POISKA Ne samo US. Ne e li tva demokracia Samo US moje, a drugite ne, tva e avtokracia A tva che Belarus shteli da napadat sa samo prikazki na Zeleto, zada zanimava sveta sas sebe si

окачени на Крешатник

Виждам насрани путинофили.

ПП и ДБ Право на фронта с цялото оръжие на БА. Нас НАТО ни пази

Пращаме и копейкин и неговите ваксинирани антивакс вали да се бият от другата страна. Под командването на Корнелия.

страах смърт на усрайна значи сащ и запада може да участва а други не? а сев корея както обеща 100 000 войника там кво санкции? Иран им го отпери на запада 1як

Западни войски. И твоя Путин непрекъснато заплашва с ядрено оръжие да не би да вземат да дойдат.

хлебарките не ги заплашват тях само ги размазват! Великия Путин не заплашва запада врещи че си мисли че Путин тоя път ще се смили...

ТАЗИ СУТРИН ДИСКОТЕКАТА ПРОДЪЛЖАВА .... ПАК КВИЧАТ УКРИТЕ :))

шибаните украинци ще видят какво е война.....до сега бяха само фейкове! Смърт на украинския нацизъм!

на майка си путката ли търсят руските орки в домовете на украинците... руските окупанти да не очакваха да ги посрещнат с хляб и сол..

БЕЛАРУСИЯ ЩЕ СЕ НАМЕСИ ... САМО АКО ПОЛСКАТА АРМИЯ ... ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА :))

Вчера са попилели 3 батальона с македонски танкове

ОТ ТИЯ ДЕТО БЪЛГАРИЯ ПОДАРИ НА МАКЕДОНИЯ

тия без да слизат от влака бяха продадени веднага....

Не се оцелява 28 години начело на държава, при това преди 2 години имаше масови протести, без да си хитър и изврътлив. Стрепването на границата е сигнал повече към Полша, отколкото към Украйна. Има войски и от полската страна. Да не говорим, че има и стрелба по белоруски граничари и проникване на малки групи диверсанти откъм Украйно. От вчера е забранено на населението да стъпва в горите близо до границата. Може да си за дърва, ама може и да и украински десантник. Първо ще стрелят, после ще питат

Вчера министъра на отбраната на САЩ Остин е звънял на Шойгу и са говорили два часа. Остин съобщава на пресата че военната комуникация с Русия трябва да се засили

Всички българи облажили се от предимствата и привилегиите от освобождението на червената армия,със апетитни имоти и привелегировани военни и милиционерски пенсии и партизани и ятаци давали клетва за вечна вярност към БКП и КПСС ,разселвали народни врагове веднага да се влеят доброволци във православната братска нам руска армия!На загиналите смели патриоти ще вдигнем огромни паметници във всеки град!

да има само "герои" на Осрайна, ще има и герои и то истински които унищожават нацизма и то руснаци! Слава Русия!

Русия е обявена официално с резолюция на ЕК на ЕС за държава терорист Русия обяви България за вражеска страна съответно Русия е враг на България. Ти кого славиш, отвратително нищожество продало се за ръждиви копейки? Това не е въпрос, а констатация.

В тази ситуация най добре е да се включат и Беларус,за да си прибере запада помиарите и това братоубийство да спре.Ясно е,че половината поне ''украинци'' са руснаци и не искат еврейските подлоги на англетата да ги тормозят.

"Беларус обявява независимост от СССР през август 1991 г. Три години по-късно Александър Лукашенко става неин президент. " . СЛАДУР.....

Искам да попитам дали ще ни разрешат скоро да правим селфи пред ковчега на Путин?

Мисля, че е тактически ход за да разпръснат армията на Украйна на два фронта. Ако Беларус се включи официално не виждам причина Полша и балтийските републики и те да се включат, но на страната на Украйна. А включат ли се те се включва НАТО т.е САЩ. Към момента единственият Х е Китай, а той е много важен. Чайнатаун седят и умуват накъде да идат, макар Путин да беше сигурен, че са му съюзници китаеца го отсвири на последната среща. Иран не ги броя те са лесни другият Х е Турция макар и в НАТО тия резаци си гледат само собствения си интерес. Общо взето нещата се влошават вместо да се оправят. ЕС както забелязахте дори не ги споменах те са както се казва RIP.

Ама че анализатори се навъдиха в тези форуми!

намеси ли се Полша и Прибалтика, тактическото ядрено оръжие влиза в употреба. И никакво нАТО тук не помага, защото няма да е нападната ТЕРИТОРИЯ на натовска държава, а има намеса на някои държавиш на чужда територия без санкция от НАТО - нали не мислеш, че ако има събарние на НАТО, всички ще гласуват веднага да се включат? например ние или пък Турция? Значи остава соло акция и ако руснаците избумкат с нещо войноците им, сами ще са си виновни

Се вижда, че съюзниците, а не противниците на Путин в тази война, биват въвлечени в нея. Виждаме и че неутралитета работи за Путин. И за съжаление няма вариант засега конфликта да се потуши с дипломатически средства. Докато Кремъл не направи разлика между диктат и преговори, няма как да стане.

"Беларус обявява независимост от СССР през август 1991 г. Три години по-късно Александър Лукашенко става неин президент. " . СЛАДУР.....

Владимир покръсти Киев, Владимир и ще го опее за последно.

Беларус е руска колония, а Лукашенко пудел на кремълска каишка. Каквото му наредят, това ще прави.

А усрайна е американска колония и си личи резултатът. Обаче Зеленото наркоманче е отчаяно, защото след 8 Октомври може да остане без пари и доставки на оръжие. И тогава ще последва съдбата на Мусолини

Този сайт на кой е собственост? На Станишев ли? Украинския дебил ! Ама той какъв е ? Получавали пари от фондациите на Америка и Отворено общество на Сорос? Всичко написано в този сайт е чужда агентура, вие си правете изводите ! Има нужда от закон в парламента да се изкарат наяве всички майкопродавци с надписи и да се знаят от всички ! Възраждане победа !