Киев обвини Москва в хибриден удар за всяване на паника сред населението

Според Украинската служба за сигурност Русия стои зад резкия скок на фалшиви сигнали за бомба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така си е. А тези 100 хиляди, дето Русия ги е струпала на Украинската граница, са само за прикритие на свръхнови руски установки, които облъчват селективно украинците (не руснаците) и ги правят малоумни и импотентни.

Русофобията е сериозно психическо заболяване при това добре платено !!! Ето защо укрите си теглят гривните от банките и да ги обръщат в рубли, че скоро ще стане страшно! Една КОКА КОЛА във Вашингтон ще струва две рубли !!!

САЩ и НАТО имат огромната и спешна нужда от нова война и най-добре да е в Европа, но както винаги да е далеч от Америка. Спомнете си след първата и втората световна война Европа беше разрушена, беше върната 100 години назад в развитието си. А Европа е била винаги най големият икономически, промишлен и финансов конкурент на САЩ. Освен това Америка винаги се стремяла да предотврати един евентуален съюз (какъвто и да е той) между западна Европа и Русия! Това би било краят на хегемонията на Америка! Затова американските евреи финансираха в началото комунистическия Октомврийски Преврат 1917 г. Така че тук не става въпрос за русофилия или русофобия, а за съвсем обикновенно осмисляне на исторически факти.

Не е Москва... аз съм, украинците забравиха за мен и ме оставиха дори и без джобни.

Бандерковците са пълни идиоти, ама пълни! Дано руснаците ги вкарат в правия път.

Хибриден мозък вижда само хибридни неща. Нямам друго обяснение за такова количество хибридни видения. Хипохибридно казано...

Те на Зеленски хората имат ли право на мозък?

Русофобията е сериозно психическо заболяване при това добре платено

За мен българин, който толкова се увлича по Русия и руското, вече не е истински и нормален българин. И е нагло да се създават български патриотични партии с подобни възгледи и идеи. Както не е нормално истински българин да мрази САЩ и/или Европа, ей така на ангро, както ги приучват да го правят това обикновените руснаци и ислямисти. Българинът трябва да е ПОВЕЧЕ от индоктриниран арабин или руснак.

Миналата година имаше подобна вълна в Москва - все фалшиви заплахи за бомби, в училища и държ.учреждения. Тогава руснаците казваха, че те идват от украински телефони и мейли. Явно сега имаме отговор в стил: Каквото повикало, такова се обадило!

Екс шеф на най секретната служба на Израел: Ако САЩ наложат нови санкции на руския народ, то те ще бъдат пресечени с военни действия от Русия ,там където САШ въобще не очакват и с военна техника много по ефективна от тяхната явяваща се напълно непозната за Пентагона

Не знам за военните технологии които имат. Но в 2018 бях в Москва. В един институт по материалознание. Видях един композит с цивилно и военно предназначение. Поразително. Не съм чувал поне западна европа да има нещо подобно. Материал, който си оправя дефектите от микро фрактури. Като мускулите. Те нямат лъскави работи, но технологията им е на ниво.

Това НЕ Е стратегия за модерна хибридна война. Това е най- низшата възможна терористична стратегия. Но от индивиди на животинско ниво като руснаците, какво друго може да е очаква?

ти скъсаха халката гьотверен рязан

Всички цивилизовани и най-напредначиви държави в света са на страната на Украйна, против Ру-Фия и вожда Полуръст Великий! Всички! РФ-ия се подкрепя само от най изпаднали маргинали, които не знаят в коя Вселена обитават. Най-вероятно си мислят, че вече е настъпил Руффийский мир! Не, не е и няма никакви шансове да настъпи. Беше направен опит, в продължение на 100 години, но... тцъ! РуФФия е подкрепяна единствено от др. Мъдуро и (може би!) от др. Ун! Др. Син е в режим на изчакване времето, когато ще може да си върне бащинията, открадната им от водкаджиите преди 150 години. Търпелив е др. Син...

Не знам дали си зомби, ама си там някъде. Украйна си е олигархия и всички олигарси освен този зад Зеленски не подкрепят влизането в НАТО. Та най-вероятно да става дума именно за това. Но не смеят да го кажат явно, нито да посочат някой за извършител, защото клановете открито ще скочат против Зеленски. Най-добре е да прочетеш малко новини оттам. Именно зеленски е проблема.

Всичиките "цивилизовани" подкрепящи обичат да гледат сейр по телевизията и да си организират геогез партита докато се боцкат!!! Ако се стигне до война ще избягат възможно най-дълеко !!! Като гледам досега един натовски доброволец не се записа за Сирия , пък кво остава за Украйна!!!

И кои са те ????

Укрите да теглят гривните от банките и да ги обръщат в долари, че скоро ще стане страшно!

Ясно ! И тези са комедианти като Плевнята ! Ако ги питаш какво означава хибридна война няма да могат да го формулират ! Какво да очакваш от президент-комедиант !

късмет, че България не е съседна на Русия..., вече щяхме да сме като Молдова, Грузия, Украйна и т.н., а тези които са били съседи вече са "приобщени" в Руската федерация и нямаше да има българи, а щяха да ни викат татари и т.н.

рязана

По скоро добре че г-н Костов беше премиер за едва един мандат, та успя да ни запише в НАТО...Затова сега никой не може да ни пипне. Зад гърба си имаме най- мощната военна организация на планетата.

Голям си смешник.

Може да ни пипа и налага всеки, който е в НАТО. Турция например. Само чакат да няма международни правни последици, да свърши пакта от Лозана през 2023 година и ще уберем пешкира.

Ми да свикват с бомбите бе, нали искат да се въоръжават !

тия са усетиха колкото повече писукат плашещо толкова гейовете наливат помощи и оружие като поляци, латвийци, естонци хахахаха. Ма Путин не Сталин и сие и не е юни' 41

Убит американец спасено дете

И хохлите и натовските страхливци реват та се късат.. Изплашени до смърт, а след Афганистан и с подвити опашки.. Талибаните ги направиха за смях, а Русия съвсем ще ги опозори..

Акъла ти е като на малоумна овца, шибай се боклук нещастен

Еее.. Този пишман натовец се обиди.. Не се обиждай коте. Никой не е виновен че си роден плашипутарник, и даже овца няма да ти даде.. И не си бъркай в носа като ти говоря..

Такива като тебе навремето цапаха гащите от радост колко са велики мутрите от ВИС и СИК.

ВИС и СИК тука нямат нищо общо. Но като не ти достига мозък което е обяснимо, сменяш реването с друг вид реване. Още няма ваксина против Дебилизъм. Айде избхрши си сълзите и носа, не е грях че си тъп. Просто такъв си се родил. Иди и се оплачи на мама и ще ти олекне..

Ела, ела, продажнико, ще ти скъсам руската ушанка.

Жалък смешник

Тия са по-големи дебили и от нас. Слава богу, че поне в това отношение не сме на първо място.

Ония 2-мата злодеи ще да са- Петрович и Боширов.

Параноя в Хохландия. Да се обадят на НАТО да им помогне и да им достави памперси.. Ама няма как да им достави, самите НАТО още са на памперси след паническото бягство от Афганистан.. Цял свят им се смее..

Какъв звяр си ти ма овцо?