Кибератаки от Русия и Китай срещу френската система за дистанционно обучение

Работата на сайтовете на Дигиталните работни пространства е била силно затруднена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските и китайските хакери, най-опасните хакери! Даже и платформи за обучение хакват)))

Кремъл - Е Агресор НомерЕдно по ТазиПланета. ...Доказан Факт. ...Навсякъде и Всячески.

дървар, нещо пак почна да забиваш. явно фактологията ти е дошла в повечко :)))

През интернет от всякъде може да пуснеш атака. А така изнесено, е все едно са хванали само ИП-тата и те по таблици връща за кои региони са предвидени. Може да се ползват проксита, като такива сигурно най-мого се предлагат в Китай. Правил съм тестване на проксита дали действат и са анонимни, че да изчита от друг сайт - скрейпване. Имало е и обратното, например от Белград някакъв изчиташе сайт и той бе тежък и го забиваше. Та му пренасочих заявките към сайта на белградската полиция. Онзи явно малко се уплаши и спря. ;) Реално същото прави и Гугъл и другите търсачки, но трябва да се прави така, че да не забиваш изчитаният сайт. Някога изчитах и гугъл, та си правих гугъл мап на заявки към картинките му, без неговият скрипт.

Занимателни занимателности правите, Колега... - а Сега - Бихте ли се попозамислили ЗА Същото, но в ГлобаленЕкип ?

Ахам, седяли, седяли някакви от специални служби в Русия и Китай, па си рекли що ли да не хакнат френската платформа за обучение... Всеки средноинтелигентен човек би си задал въпроса "за какво им е?", но важното е новини да се бълват. Тази войнстваща демагогия единствено се доближава до периода на империализма срещу комунизма.

Или просто това е нова стъпка в хибридната война на чифутитес тези две страни?

Колко занимателно ,черните "французойчета" ,внезапно са започнали да учат руски и китайски

Това е недостатъкът на централизираните системи. Ако всяко училище си има собствена ко ша праят?

Тоя синдром, че някой друг винаги е виновен вече придобива застрашителни размери, наред с лъжата, измамите, простотиите и безотговорността. Лошо, много лошо, светът не става по добро място за живеене.

НЕ НЯКОЙ, А РАША. РАША СЕ ОПИТВА ДА СЕЕ ХАОС ПРЕЗ КРИЗАТА СКОРОНА ВИРУСА. ПУТИНИЗМА Е ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, ЗА КОЙТО ВСИЧКИ СА ВРАГОВЕ

Гугутката от англосакския център за специални операции и промиване на мозъци пак е в акция. Ма тъпа си ма моме, тъпа си, не ставаш за манипулатор. И това ли не стопляш? Заразила си се с англосакска тъпота, не става да ни пласираш вашите шитове, те вървят само при вас. В свободния свят се броят за прояви на тъпота.

Саде за дрисъка си западняци и кравари не са обвинили Русия или Китай че май добре знаят че е от преяждането им на чужд гръб.... Наистина властващите по много места съвсем са загубили реалността и продължават да се заблуждават че хората са ''прости'' за да пускат такива фантасмагории.. Как не са ви ''хакнали'' ядрените оръжия до сега се питам....

Русия и Китай решили, че тая Франция става мн опасна с образованието си и решили да и хакнат системата. Такава глупост само мумията от белия дом може да сътвори.

Schilo

Ужас! Иледващият път, дано не успеят да хакнат пръскачките покрай Елисейския дворец!

Кибер-война от десетки години :)

Ковидиотите обявиха война на обикновените хора, нормално е да се появят и партизани.

На кривата ракета космоса й крив

243Win

От комунисти само разруха може да се очаква. Руснаците специално, дето освен оръжия, друго не произвеждат, много си падат по това да рушат всичко добро, което нормалните народи правят.

Тъй като гледам разрушили са ти мозъка, а на мене ми става смешно.

Да, седи си Путин и сам мисли как да направи мръсно на Запада! Вчера придвижвал незаконно войски от едно място на друго из американска територия под руски окупаторски ботуш. Днес вече и на образованието на Французите посегна.

Кво друго да прави някво кагебейско ченге и мафиот от Питер! Толкова му е акъла!

Ей , партийния секретар, не са ли ви учили, че хакването може да се извърши само от изключително умни хора, така наречените мозъци, а не от хора с хакнат мозък като тебе.

Майора е кретен, формен...

а дали ЕВРЕЙЧЕТАТА не тренират отново ??? святата невинност

Защо това название за Русия и Китай, когато самите французи нищо подобно не са произнесли и разследването едва започна. Журналисти,които услужливо и бездоказателно омаскаряват който и да е, не ли се притесняват, че губят авторитет и доверие на хората.

Добрата журнитутка пише всичко което поизка клиента

Местонахоцдението ми се струва е американското посолсво в Кутай и Русия.... Ясно е е защо

"Услугите" които идентифицират даден ИП адрес от коя държава е се контролират на 100% от САЩ и функционират в пълна и тотална мъгла и непрозрачност. Все повече е ясно, че става въпрос за огромни измами и лъжи !

При мене си работи ?

Добиче, почти 10 г плащам на руския Kaspersky Laboratory, в САЩ. Същият, който Путя го изгони от Русия и днес е ШВЕЙЦАРСКА ФИРМА. Без платения Kaspersky VPN не мога да напиша нито 1 коментар в ДИР.РУ. Всички коментари в ДИР.РУ извън Европа се ТРИЯТ АВТОМАТИЧНО.

руската кочина завижда на всички че са по- напред от нея..ха.ха и само руши за да спре прогреса на човешката цивилизация..ха.ха

Ще-рка момче то даже не си смешен ако ме разбираш....

Осраха се и сега хакерите били виновни!!!

И Франсетата изкукуригаха. САЩ-саните и НАТО-то клатят Света, но така ще ги изклатят РФ и Китай, че местенце няма да си намерят.

И как стигна до дози гениален извод? Целият свят е изкукуригал и само Русия и Китай са ангели небесни - лимби, крилца и тям подобни. Никога не съм предполагал че човешкият мозък може да бъде така умит от пропаганда!

Ти гледай задника ти да е "умит", че да не се излагаш като дойде време

Блажени .....Петински тролове!