Русия е защитена от кибератаки, заяви Кремъл

Мерките за сигурност на компютърните системи в Русия отговарят на днешните заплахи, заяви президентският прессекретар Дмитрий Песков.

Обратно в новината

Коментари - Русия е защитена от кибератаки, заяви Кремъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пред всеки комп. има по едно сметало с дървени топки!

Ще им пръднат на хуя.

Общо взето, мрежите им са реално много, дори по влакове има със 100 мегабитова връзка. Оптичен кабел тази година ще има и в по големите села на Якутия. Подготвят се ученици в специални математически гимназии по програмиране и електроника. Така че, докато ние тук се подсмихваме, те си напредват. Ясно, че решават проблеми и с киберзащита, разбирайки колко е важно. Но по трудно е да защитиш електроника в космос, там, май, американците са понапред.

Я да ги попитам русофилите и руснаците във форума- абе вие имате ли сертификати за етикъл хакер или не? ;) И ако нямате- ЗАЩО нямате, а коментирате материя, от която си нямате и понятие?:D

Военни хакери на САЩ са проникнали в компютърните мрежи, управляващи енергоснабдяването в Русия, в телекомуникационните системи и в мрежите на Кремъл, съобщи по-рано днес американската телевизия Ен Би Си, като се позова на високопоставени източници от разузнавателната общност. ХА..ХО..ХИ.ХИ..ХА.ХА

Защитени- грънци! Я да видим- при една ддос атака дали ще са защитени, а?:) Не осъзнават колко са жалки...Всъщност- може и да са защитени- ако не ползват интернет и не са в нета, естествено, са защитени:D Няма ли кой да им пусне един стукснет - да видим колко са защитени, а? ;)

много си жалък, защото 1. В Кремъл няма интернет, затова няма място за DDoS атака, глупчо. 2. Шеф на американско ЦРУ прикрива видеокамерата на свой компьютер с лепенка, знае какво представлява хвален Windows 10, който накараха да купят всички български правителствени организации, а който не можа да купи даваха без пари, както на обикновени юзери.

Руски тъпчо- никой не е луд да пише с какви технологии работи звеното на КИС в България и как точно:) Верно си мноого тъп, ако си мислиш, че в едни проруски форум някой ще ти напише тези неща, ти ще ги снесеш моментално на фсб / кремъл и хоп- ще получиш руски рубли- не пари- за родину и за путлеру:D:D:D

Като е защитена, що се развичаха като прасета пред касапин?

Политика е, Оху Боху, американци оня день квичаха, че руснаците им разбили мрежите.

Да припомня на комсолските секретари -сега Американофили ,че това е всъщност една библиотека-IT. Библиотекарчета не се правете на умни. ТОВА няма нищо общо с технология, а вас ви кефи защото сте номенклатурни изчадия които бързат да се похвалят на Мама че знаят анг. БОКЛУЦИ- ЗА ВАС САМО ПАНЦЕРИ и БОЙ . БОМЕЛ !!!!!

Много елементарно парче си! Какво разбираш от киберсигурност- и по-важното- изкарваш ли си законно хляба като ИТ по сайсек?! Много станахте разбирачите, малко са истинските специалисти! За това и ти се гърбиш за 1 К лева макс, а истинските спецове по сайсек, който работят точно това, получават месечно 6-7 К лева:)

симо

Хилари се опитва да се похвали,нали е за последно.....Но,както и на другите фронтове Америка губи от АГРЕСИВНИТЕ си действия.....Все пак РУСИЯ пак се защитава от АГРЕСИЯ и лъжливи обвинения......Впро4ем то и по обема на СОРОСКИТЕ лиги потекли тука се вижда.

Русия е защитена от кибер атаки!! Руските павирани магистрали не са заплашени от заледявания!! Руските първокласни макадамови пътища не са заплашени от разкалване!!

И Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява червено или зелено, трикольор или оранжево знаме но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината." Атанас Буров Убит от дядовците на днешните соросоиди. Велик Българин !

Май пак си смъкна гащите,а?!...

80% от коментариИте отговарят на ниво 5и незавършен клас с плах опит за чувство за хумор. Резултат от реформата в образованието ;)

Соросоидните фъшкии с два лева в джоба и прогнили цървули пишат ли пишат простотии както винаги.Затова никаква АЕЦ-Белене, а връщане на лагера изграден от Цар Борис Трети

е нали руснак е измислил компюгъра. Атанасов беше.

И за Атанасов е спорно дали той е измислил компютъра. Прочети и тогава пиши глупости.

в Русия."В най-кратки срокове,да заменим дървените сметала с компютри".

С чел да предпазят своите секретни документи съдържащи държавна тайна от чуждестранни кибератаки руснаците са се отказали от компютрите и интернета и отново са минали на традиционните методи за съхранение използвайки книжни папки и обикновени пишещи машини.

Са сложили...ръкавели!...

приватизирали/разграбили/завода във Правец,сега щяхме да изнасяме компютри за Русия - "ПРАВЕЦ 16"който е пригоден за работа в тези географски ширини и е лесен за манипулиране.Освен това текстовете са на техния език,който използваме и ние.

за Русия? Направо Ейпъл щяха да работят с правешки софтуер!

ако искат да се мерят с американците, нека да се мерят и в компютърната защита. в техните колхози преподават ли комп. защита?

Климатична техника- радиатор на Зил пред вентилатор Орбита. Ужаса на руска енергийна система!

В казармата: Който разбира от компютри да вдигне ръка! Аз! Аз! Аз! Чудесно, пристигна един камион с офис техника, отивайте да разтоварвате!

АвторЪт на новината явно е чувал за хакери, но се съмнявам да познава такива. Сефте чувам хакери, еле пък военни, да се хвалят как са хакнали нещо, по медиите. Та било дори и руските компютърни мрежи, касаещи сигурността. Вие чели ли сте за такава практика - хакерите да се хвалят какво са хакнали? Та хакнатият да си реши проблемите със сигурността... Явно поводите за хвалба секнаха, сещате се къде :)

мурзилчетата се изпариха от форума.Вероятно днес имат ден на консултации в "ПОСРАНО" 20 защото утре ще бъдат сигурно застъпници на БСП по избирателните секции

Не, просто съветофилите днес са на уроци по гласуване и запаметяване на номерчето....Иначе, по принцип, повечето българи не искат и да чуят за соц. бардак.То е видно и по посоката на пътуванията им

ако кремъл казва, че те са защитени, това значи, че им е разбита цялата система.

Че никой кандидат не е за Русия? Нали тъй казват!

Нашите хакери са най-яките на таз планета!! Разнищете фашагите, момичета и момчета!!

В магазин за авточасти: - Имате ли резервни части за руски коли? - Какво ви трябва? - Десетсантиметрови пирони...

В Москва се провели краш-тестове на руски автомобили. Най-опасен бил Лада Калина. Докато поставяли манекена в колата, той счупил и двата си крака.

кому ги разправят тия. та там по губерниите още смята на детско сметало. Тайните на КГБ и Кремъл сигурно се пишат още на хартия с химикалки.

Т'ва за хартията си съвсем прав.

На Песоф часовника е защитен повече от савецките компютри.

като руски самолетоносач - кораб, който го носят самолети - хахахаха

манипулира със пръсти върху лаптопи,табели,смартфони,водещите фирми в света са го взаимствали от ръчното манипулиране по дървените сметала в Русия.Така,че пионери в компютъризацията са руснаците,ама не им признават.Ама говеда с говеда,крави с крави,обзаведоха си краварника със руски технологии,сега на краставичар,краставици ще продават.

За да пробиеш руската компютърна система ти трябва чук и отверка. Справка черната кутия на Су-то им.

колко ампера е? Като изгори с медна жица оправя ли се? На новата Лада ремъка, може ли да се смени с женски чорапогащник като се скъса?

Ладите още от завода излизат с чорапогащници, вместо ремъци.Импортозамещение му викат на това

"Русия е защитена от кибератаки,"- всичко е на хартиен носител и всички книжни документи са заключени в бункер където пазят руските космически сили..ха.ха

Американски предизборен кьорфишек, разобличен фино от руснаците.

в Русия кога ще има избор за Путин?

'Руснаци' и 'фино' в едно изречение..

...и вАри го, пЕчи го - Русия си Е Работа на СамитеРуснаци/кини ! - ама Ние-Всички - Що Ще правим с 'наште' задунайские гаулайтеря ?!

то поне да бяхме гаулайтерия, щяхме да сме поне Мекленбург-Предна Померания. Ами сега губерния като Удмуртия!

Да. ...ама то ясно ЗА Новия Нюрнбергски... - въпросът е Ако НЕ Си признаят Всичко, Колега .

На тебе ти требе логопед, ама с железни нерви и търпение, за да ма ефект.

пак, пишеш на маймунски!! прочети се още веднъж и едва ли, и Tи, ще си разбереш!!;))

вкарайте ги в концлагери !?

Дървосекач, много сложно им обясняваш на путлерастите и не могат да те разберат горките. За тях трябва по-прост език, а най- разбират от лопата през зъбите, за това не им трябва преводач.

пак си се напил от сутрин, успокой се, ще избереш баба Цеца утре, и ще пийнеш пак.

Защитени са колкото са защитени и от СПИН.

Глупаци...Не ви обръщат внимание...Не си срува...

лапни, голяма дума не казвай.

...а След Нормализацията - В Русия - Ще има Сериозен Проблем със Хората - за Разлика от Нашата Диаспора - Руската Емиграция почтиНяма останала В Русия Лична собственост.

тъпичък си секачо, не си вървежен!!;))

Всерьез ?! --> и #Кой казвате го казва ?!

защо в тази прекрасна Русия, дори и киберзащитена защо миграните бягат, а всичкщо се затекло на запад. Ами много просто - мигрантите не знаят кибернетика, не знаят колко е хубаво да си защитен от кибератаки.

Анексията на Осетия и Крим са в резултат на нежеланието на САЩ да подпомага тези проруски дивашки територии, в които Грузия и Украйна нямат контрол! Иначе Путин е страхлив чиновник от КГБ, той никога няма да иде на рисков конфликт!

докато си говориш сам на себе си:) Смешник

Странна логика. САЩ като се намесят някъде - виновни, ако не се намесят - пак виновни...

... Всички Знаем че ТънкатаСтруна на Всеки кагеБей - Е егото-му/й... - да Вземем да попочеткаме егото-на-Вовката ?! ..като обаче Си плати с Вразумяване.

по тъпо коментарче не бях, чел!! ;))) че и леко злобно, но много ти е тъпа "брадвата" секачо!!;))

Тъпо ?! ... Защо ? (, колкото до Вашата ПодчертанаЗлоба към менЛично - ... Нейсе !)

Не щете ?! - м'чи Тогава - Направо Стефчо Сегал ли да Такова ?!

Руснака е "велик", защото никога не признава поражение. Иначе са опиянени получовеци на доста ниско ниво в човешката еволюция. Жал ми е за тях, че се лутат като муха без глава и в 21 век още не могат да се осъзнаят колко много ги трови малкия плешив гном путин. Но все пак някой беше казал- какъвто лидера такъв и народа, с една дума БЕЕЕЕ

и лудите говеда..Дето са се принизили до нивото на животни, които се опъват един друг отзаде:) Жалка работа! Гейове и лесбоси, това са Говедарника и гейсъюза:)

Ха ха, ми тогава не ходи там, бе Ганьо, ходи в русията, ама неискаш!! Може Ганьо да е глупав, ама не чак толкова, че да иде на гурбет в мамараша.

И кво му е великото на руснакът? Освен нахалството и самочувствието. "Великата" изпадна на 9-то, 10-то място по богатство, а е най-голямата държава в света. Да не говорим за вашата Гейропа да говорим за Южна Корея примерно, която е пред Русия. Това да си велик, щото имаш ядрени бомби, не е велик, а просто въоръжен. Един единствен да имаше нахалник като Русия в света, щеше да я потопи. Но светът е миролюбив и там харесваме политиците, според това какво са направили за хората, а не заради крясъците. За доказателство, прочети историята на Хитлер. Оф какво друго да ви кажа, абе я одете си взимайте пенсийките и я карайте още някоя друга година, стига сте се занимавали с нормалния свят!!!

Американските хакери влезли в системите и видели, че...няма нищо...Като магазин по време на соца...За к'во да влизаш в такъв?

и лудото куче саддам си мислеше че ще може да казва на света какво да прави но беше смачкан за два дена просто беше луд изглежда сякаш и путлер е полудял

Тия луди говеда от Козяк, от къде те изкопаха? От някой дом за умствено изостанали...Или от някоя лудница?:

Много тъпо, особено след признанието на ЦРУ и англичаните.

Садам е като путин, само че гнома има атомни бомби или поне така казва. Иначе друга разлика няма...., ааа чакай малко, Садам е като великан сравнен с жужи късокракий.

сащ могат да направят русия на нищо путлер се самозабрави и сам се бута в огъня!

Ако можеха, вече щяха да са го направили.Следователно не могат!

Грешите. - просто Добре Преценяват Всички варианти... Включая И страничните/свързаните Евентуални Последствия.

Ей,АК-че няма да обиждаш на крава,че ако кажа на мъжо си да ти мине отзад ще има да търсиш сума ти време под вола теле.Освен това на моите предци оборите са били до една река и понеже на угро-фински крава е "моска",а водата е "ва".От там е и кръстена Кравешката река.Или общо казано Москва.

В краварника не могат дори да се посерат в гащите си , без да не е включен някой комп:) Така че е ясно, кой ще изгори като факла при една кибервойна:)

Като гледам развитието на събитията последните години между САЩ и Русия, американците най-много да накриват шапката на Путин, за друго не стават.

Собствениците на Москвич могат да бъдат спокойни - бордовия компютър е непробиваем.

Да бе...Посегнат лудите крави на Русия... след това Краварника ще изгори във пламъци!!!

дивашка престъпност в Москва, цели райони с татари, кавказци и азиатски републиканци/ не монархисти/. Той се загрижил за фашистки Кьолн, а не за братска Москва!

вервам им, много им вервам.