Католически архиепископ забрани свето причастие на Нанси Пелоси заради кампанията за абортите

Решението на Салваторе Кордилеоне идва след изтекла информация за проектостановище на Върховния съд на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В такива случаи изпитвам неописуемо задоволство, че не ми се налага да живея у 15-ти век, тоест у Щатите у наши дни, защото с тяхната религиозност живеят точно в средновековието!

Все едно пък тая вещица ще влезе в Рая та и трябва последно причастие... ДИРЕКТНО В АДА , тя даже може и да е дявола

А нашенски поп освети .... развода на"Джулката" ! /?/Казвах ви аз, че сме уникални и неповторими - нещо като метастаза и анахронизъм в снагата на света!

Тази изкуфяла бабичка ,която даже не подаде ръка на Тръмп,сигурно лапа и тя като сина на Байдън от Украйна щом отиде на крака на Зеленски.Ти ако нямаш интереси няма да отидеш в Украйна.Само Джо/Байдън/ не отива защото не може да върви ,той по стълбата на самолета падна 3 пъти ,а камо ли по разбитите улици на Киев.

Всички вероизповедания не изпълняват това което е написано и което държи в страх бедните и болните хора. Те подкрепят алчността, въпреки че привидно са против нея. Каквито са политиците, такива са и "служещите" , на господ.Правят това което им уидисва или имат сметка от това. Прав е този който е казал за тях: Него слушай какво говори, а гледай какво върши.

Освен за тази аз знам за ЛГБТИ акция при която на жена хомосексуалист беше отказано причастие от свещеник което след това беше използвано медиино от тях. Трябва да им се признае че са много активни и гледат да се налагат навсякъде, но в църквата поне засега номерата им не минават.

И тези "наблюдения" базират ли се на факти.

В адът ти е мястито, ходещ некролог.

Пелоси е срам и позор, няма никакво право да се позовава и да се крие за вярата. Щом подкрепя абортите, тя няма никакво право да се прикрива зад римокатолическата църква.

Америка е световен полицай и Пелоси е с него и ще прави каквото си поиска, законите не я ловят.

Католическата църква се ослушва за педофилията, която се шири там. Папата си е траел по време на геноцида над евреите, правили са си оглушки за Хитлер, лицемери.

Тия и двата се кланят на Луцифер.

Може ли мъжа който те е забременил да му отрежат пишката?Защо да е виновна само жената?

И защо да е виновна само жената? Тая работа с бебетата не се ли прави от двама! Но за лицемерната църква само жената и виновна? Жената е второ качество човек, затова няма кардинали жени,няма и папа жена!

Причастието на католиците е най-обикновената нафора за православните християни. Нашето причастие е Христовата кръв, за която католиците само може да мечтаят, защото е запазена за католическите свещеници...

на Църквата, която категорично е ПРОТИВ абортите, някакви заблудени женички - абортаджийки и феминистки крякат против Църквата и против Държавата. Защо точно тая безполезна паплач на обществото постоянно иска внимание и права? Когато народите по света искат убийство на неродени деца, то това е един от признаците, че краят на този свят наближава. Между другото и Цанов беше направил видео - дискусия За или Против абортите. Коментарите са различни, едни са "за", други са "против", повечето женички са "за", което показва що за жени има в България. Една патка,спортистка, феминистка, предполага се и абортаджийка написа " Само като нарекат аборта "престъпление" и се изправям на нокти", едва ли не неподкрепянето на аборта е било за същата тая " глозгане", "слагане на маркери и етикети" и "допълнително всяване на вина", на горките, "невинни" абортаджийки.

но жената нагло и без знанието на мъжа отива да абортира. Като цяло мъжете не са виновни за аборта, така че ..

За незнаещите, нафора се дава на всички присъстващи в църквата след края на литургията.

тяхната дружба - като мръсно дупе и мръсни гащи

Светото Причастие в Православната Църква е Светото Тяло и Светата Кръв на Господ Бог Иисус Христос. Православните християни биват причастявани с Тялото и Кръвта на Пречистия Богочовек Господ Иисус Христос.

Действията му са справедливи. Тази жена Не трябва да бъде допусната. Между другото и Светата Православна Църква е също ПРОТИВ абортите и не благославя жени, които искат да направят аборт. В Православната Църква също има ограничения за вземане на Свето Причастие от жени, които умишлено са убили плода на утробата си. Разликата между съвремените римокатолици и православни е тази, че последните не издевателстват над тези жени, които се каят искрено за греха си. За съжаление аборти е имало и в античноста и древността, в Древен Рим и Антична Гърция, аборти е имало и във Византия и средновековна Европа. Днес, за съжаление аборти има. Жалко, че в 21 век човечеството умишлено бива развращавано. А би трябвало съвремените хора да покажат,че стоят над животинските инстинкти на техните предшественици от прогнилото, мизерно средновековно минало. За съжаление явно май не е така. Абортите са наказание за човешкия род и за обществото на който и да е народ, докато раждането на деца е благословия. Но днес благочестивите и разумни вярващи православни и римокатолици в България, Европа и по света са на едно мнение, че абортът е убийство и не бива да се толерира и разпространява като грях сред обществото. Абортите са убийство на невинни човешки създания! Убиват се деца в майчината утроба. Този архиепископ е прав , макар че е попрекалил с критиката. А тая злобна вещица и старица Пелоси е на другата страна - аборти и феминизъм. Абортаджийки и феминистки - дружки като мръсно дупе и мръсни гащи, кресливи, злобни и нещастни женички, които искат вниманието на цялото общество.

Влезте първо у 20-ти, а после евентуално и в 21-ви век с шибаното ви сексистко и робско християнство. Най-малкото има и други религии, които поне не са оставили толкова много трупове след себе си и не реки, не морета, а океани от кръв, както е с християнството.

погледни се на какво приличаш, парцал мръсен, пък после си помисли дали и дяволът ще се гордее с такваз "дъщеря".

религиозните изщения и догми от 15 000 г нямат място у светска държава.

Я, пак. Кви 15 000 години те гонят. Явно си и неграмотен, на всичкото отгоре.

" За съжаление аборти е имало и в античноста и древността, в Древен Рим и Антична Гърция..." ами по това време не е имало и християнство, като господстваща религия.

кръвопиец?!?!?!?!?

Нансито на Байгъняка sexy пичката, на 82 години се прай като на 30 годишна. Ама деменцията и тука не прощава. Смях. Хахахаха.